erkekler evde sadece boxer ile dolaşabilir misiniz nolcak canım normal şort gibi görenlerden misiniz annem babm varsa giyemem diyenlerden mi?
Cevabın nedir?
Evde biri yoksa rahat rahat dolaşıyorum ama annem babam varsa alacağımı alıyorum odama giriyorum kapıyı kapatıyorum pencereyi acıyorum perdeyi kapıyorum pcyide acıyorum gel keyfim gel boxerla serin serin yaz keyfi tavsiye ederim kızlarda donla yapabilir aynısını (y)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgenelde çok problem etmem :)
annem eskiden git g*tüne bişiyler giy diyene kadar da öyle dolanırdım.
yaş 31 evde öyle rahatça dolaşabilirim, ama artık anne babanın yanında olmaz :)18 Yorumla
Soran+1 yıl:D annen lafı koymuş sana :D
çekinmiş mişydin o öyle deyince- +1 yıl
yok yaaa, annemle biz kankayız :) ondan asla çekinmem, ama büyüğümdür ve sözünü her zaman dinlemeye çalışırım :)
Soran+1 yılözelini paylaaşbilir misin mesela kankanla :D
- +1 yıl
annemden saklım gizlim yoktur, her şeyimi anlatırım, zaten adı üstünde ebeveyn, onlar senin iyiliğini düşünüyorlar, arkadaşımla konuştuğum şeyleri annemlede konuşurum. O kadar yani.
Soran+1 yılbiz mesafeliyiz annem babm çok soğuk insanlar katı konuşuruz şakaalşma öpme felan hiç yok
eregenliğinde hiç yakaladımı seni peki yada çamaşırlarınadn felan birşy ddedimi D:- +1 yıl
umarım ileride birgün bir aile kurarsan sende öyle olmazsın.
Çocuğunla ilgili alakalı olmak çok önemli.
Annem çok komik kadındır :) walla bişiyi yakaladınmı hemen utandırırdı beni :)
bigün banyodan çıktığımda (45dk sonra) olm bak yara olur o kadar kurcalama dediydi :)
yakalamasına gerek yok çünkü erkeklerin neyi ne zaman yaptığı çok bariz bellidir, ama pek bişi demezdi genelde :)
Soran+1 yılben öyle olmıycam inşlahh
ya inanmıyorum annen sana bunu mu dedi :D çok rahatmışsınız düşnsene ben kızım annemle milyonda biri geçmez sizin muhabbetin aramızda
babnla ansıldın oda yakınmı böyle :D
Soran+1 yılçıktın mı
annem ve ben evde tek oldugumuz için bütün günümüz evde boxer la geçiyor yazın:D rahat oluyor:D:D::D:D
02 Yorumla
+1 yılben de jartiyerle dolaşıyom evde zaten boxer neden olmasın canım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
45Cevap
+1 yılzaten evdeyken sadece öyle dolaşıyorum ki :) dediğin gibi şort gibi hemde vucudu sardığı için innılmaz rahat. ewe girer girmez kıyafetler out boxer in :) t-shirt le terden su gibi oluyorum boxerin üzerine de sort giyince de bunaltıyo en güzeli tek boxer ya :) ama sadece üzrene yapışanlardan olcak yoksa dolaşmam öyle :) xzaten hepsi de o sekilde olduğu için sorun yok dolaşıyorum öyle :)
00 Yorumlaevde yalnız kaınca malum sıcaklardan dolayı öyle dolaşmaktayım ama ahali evdeyken bermuda giyiyorum. Onların yanında öyle dolaşacak kadar edepsizleşmedik... En azında biz ailemizden böyle gördük...
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya tebrik ederims nei peki hiç öyle yakaldnığın oldumu yakalnıpta utandığın
+1 yılevde hep boxerla gezerim bunu gören (evin mutfağı ve 1 odası aydınlığa bakıyor) yan komşu kızı artık odasında perdeleri kapamadan soyunuyor. ikimizde biliyoruz izliyoruz birbirimizi ama evli 1 adam olarak el sallayamam ya kıza ))
00 YorumlaYalnızken ve sadece sevgilimleyken zaten boxerla dururum. Ailenin yanında asla mümkün değil. Biz Türküz öyle ailenin yanında cıvıklık yapmayız... Hatta şimdi bir bu satırlaro boxerla uzanmış yazıourum:)
20 Yorumla
+1 yılsus.. öğrenci evindeyken pokerde yenildiğim için boxerla 300 metre ötedeki çöp variline çöp atıp gelmek zorunda kaldım Allahtan sabah 7ydi :)) nasıl koştugumu tanrı bilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılne biçim iddia ya D:
- +1 yıl
ya para yada koşacan para yok tık boğaz napacaz mecbur koştuk :)
Soran+1 yılD:
- +1 yıl
:) gülmeyin lütfen bidaha yapmadım zaten öyle birşey yapmamda :D tanrı cezamı verdi :)
- +1 yıl
oho anlatsam kramp girer milletin karnına boşver sen görmemiş ol şunu nasıl gizli yapıyorduk :D
anne babayı geç herhangi bir tanıdığın yanında bile dolaşmam. her an bir kaza olabilir farklı şeyler anlaşılabilir:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
ne gibi mesela
+1 yılannem babam haricinde evde herhangi dişi varlık varsa "noolcek yeaa ben evde hep böyleyim kie.." der, giyer hatunu azdırmaya çalışırım.. ;)) hatun olur da çok güzel ise şayet belki bi ihtimal dayanamaz ben çıkarırım ondan önce..:))
00 Yorumlaaynen dediğin gibiyim şu an :) annem babam kardeşim evde
çekerim boxerimi gezerim ohh miss :))
hatta balkona cıkar otururumda..
eee adana sıcak arkadaş :)06 Yorumla
Soran+1 yılevet sıcakta
kardeş neysede anne bab felan ilk gördüklerinde felan çekinmiş miydin
Soran+1 yılrahatlık var sende baya demekki
allah korusun tamamn çıplak kalsan utanır mısın ben evi terkederim D:
Soran+1 yılbelki :D oda kesin değil yani erkekelrdeki bu rahatlık beni öldürüyo ya :D
+1 yılTek başımayken bile dolaşmam. Allah muhafaza deprem olur ne bileyim hırsız girer bişi olur. Hazırlıklı olmak lazım.
20 Yorumlaben dolaşıyorum ama büyüyünce bela oluyor.Hatta evde kimse yokken zil çaldı bende annemdir diye kapıyı açtım meğerse komşu anahtarını unutmuş size gelebilirmiyim diye sordu sonra benim siki gördü önce baktı sonra psilik deyip gitti.
01 Yorumla
Soran+1 yılannen olsaydı sorun olmıycsk mıydu
+1 yılEvde teksem yada erkek erkeğeysek dolaşırım ama annemin önünde falan hayır daha neler :)
031 Yorumla
Soran+1 yılnenden utanır mısın :D
- +1 yıl
E herhalde yani.Anne bak oğlun bu durumlara geldi gibi bi mesaj verme amacım yok.
Soran+1 yılen son ne zamn gördü sizinkiler D:
- +1 yıl
Sanırım küçükken annem banyo yaptırırken görmüştür babam hiç görmemiştir :) Aslında bi ara pedere göstersem mi? :D
Soran+1 yılgöster tabi :D
nasıl diyicen ama bak diye ?- +1 yıl
Evlatlıktan reddedilesim yok mal mülk var :D
Soran+1 yılkaza süsü ver
oda kapısı açıkken felan giyin mesela ?- +1 yıl
Girmezler :)
Soran+1 yılbabanla hiç muhabbet geçmez mi aranızda eskiden kuş kalktımı felan demz miydi
- +1 yıl
O konuları ben ailemle yada arkadşalarımla pek paylaşmam :) Yaptıysam yapmışımdır inişlerden kalkışlardan pek haber etmem kimselere :) Zaten hangi birini anlatacaksın? :D
Soran+1 yılyok be ilk zmanlarda ergenken felan
mesela banyoda fazla kalınca ima olur muydu
yada gusülü öğretme nasıl oldu- +1 yıl
Sen kimsin ya tanıdık falan mısın? :D Banyoda bu kadar süre napıyorsun lafını çok sık söylerdi bi ara :D
Soran+1 yılkimdi bunu döyleyen sen ne derdşn
- +1 yıl
Babam ya... :) Cevap vermezdim duymazlıktan gelirdim halının desenlerini incelerdim.Banyoda uzun zaman geçirmediğim halde bunu söylerse horozlanırdım :)
Soran+1 yılbaban seninle uğraşmayı seviyodu
galiba
gülüyo muydu böyle alttan alttan- +1 yıl
O sonraları ortaya çıktı.Salla ya ergenlikte herkesin başına gelebilir.
Soran+1 yılsonrları ortaya çıkan ne D:
- +1 yıl
Babamın i*nemsi gülüş stili...
Soran+1 yıl:Dhaha
ergenlerle uğraşmak onalra laf sokmak çok zevkli abin varmı oda yaparmıydı yada dayı amca felan yoksa sadece babn mı ?- +1 yıl
Yok bea sülalede tek erkek çocuk benim.Anne yada baba tarafımda başka erkek yok.Dedem yapardı.Cimcirirdi falan...Salla ya biz detayın da detayına indik artık.
Soran+1 yıloohh süper valla tek erek sen çok şanslısın
seninpipiyi elleyen çoktur neler yaparlardı- +1 yıl
Yaa... :) Valla yeter :) Bütün ergenlik dönemimi ifşa etmek zorunda kalcam şimdi :)
Soran+1 yılraaht ol :D
hadi başla- +1 yıl
Olamam.Sen gizlisin bak benim herşeyim açık.Tanıyan eden var öyle ulu orta dökülemem ben.
Soran+1 yılgizli yap D:
- +1 yıl
Şu vakitten sonra ne önemi kalacak?Hem ben sevmiyorum gizli takılmayı.Söyleyebileceğimi açıkça söylerim söyleyemeyeceğimi de söylemem gizli falan ters bana...Şeffaf adamız biz.
Soran+1 yılee hadi smyliyceklerin sçyle bakalı dden naler yapardı babn felan
- +1 yıl
Yok benim söyleyeceklerim bitti.Ciddiyim.
Soran+1 yıl:( söylee
- +1 yıl
Ciddiyim demiştim.Üstelemen veya ısrar etmen birşeyi değiştirmeyecek.
Soran+1 yılyürü
herşeyin yerinne göre adabı var derim var giyilmesi geren yer ve giyilmemesi gerekenn yer...
00 YorumlaHiç şort giyiyor musun desen daha iyi olurdu, hep boxer var kapı çalarsa anca şort giyip bakıyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılboxerla açmazsın yani kapıyı
Soran+1 yılaçma bencede :D
Anne babanın yanında dolaşılmaz.Ama onların olmadığı ev ortamında hele ki yazsa mutlaka boxerla dururum
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç gördülermii sen, o şekilde
+1 yılben evde yalnızsam genelde zaten çıplak dolaşırım ama boxer da ii dir
00 Yorumlaolmaz öyle şey evde bacım ve annem varken giymem onlar varken eşortmanla dolaşırım
00 Yorumlaeşi haricinde başkasının yanında giyende kusura bakmasın ama ar kalmamış demektir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. antalyada olduğum için bazen sıcaklar çekilmez hal alıyor ozmn boxerlada dolaştığım oluyor.
00 Yorumla
+1 yılsen evde anne babanın yanında kilotla geziyo musun ?
08 Yorumla
Soran+1 yılhayrı tabikide
farkedersen bende soruda bunu sordum hangi şeide görüyosunuz diye
sen neden sinirlendin ?- +1 yıl
tamamozaman sıkıntı yok edebimizibiliriz yani
Soran+1 yılee sen cevap vermedin
- +1 yıl
sen özele gel ben ordan cevap veriyim
Soran+1 yılyürü git
- +1 yıl
sen bilirsin kötü niyetim yoktu
Soran+1 yıltamam
iyi niyetin neydi peki- +1 yıl
tamam ya neyse boşver
eve biri gelme ihtimali olan saatlerde hayır ama gece olunca şortlar fora.
00 Yorumlaboxer şort modelide var don modelide. sadece şortla gezerim. donla gezmem ..
00 Yorumla
+1 yıltek yaşadığım için yazları genelde boxerla dolaşırım evde...
02 Yorumla
Soran+1 yılannen babn varkende durum böyle miydi
- +1 yıl
yok canım olurmu öyle... ben sadece yalnızken öyle dolaşırım ve sadece yazın çok sıcaklarda...
Evde yalnızken bile gezemiyorum, 1. Kat gelen geçen oluyor sürekli :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgezme bencede ya :D
+1 yılatletle dolaşırım, boxerle dolaşamam ama dolaşanları da yadırgamam
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede ya uzun ama bildiğin çamaşır yani ben erkek olsam gezemezdim bence
bugün boxır yarın şaban donu bu ne yaw şortlar bile demode yaşasın kapriler...:))
00 Yorumla
+1 yılsürekli dolaşırım. hatta öyle uyurum. yoksa uyuyamam :)
00 YorumlaÖğrenci evinde normal bişekilde dolaşabiliyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnormal evinde
büyüklerin ve çocukların yanında olmaz ama başka zaman serbest hele bide güzel bi karşı komşu varsa?
00 Yorumlaher zmn relaxımdır.yatarken cıplak yatarım baxerıda cıkartırımen rahatı benım ıcın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız ya da birisi varken farketmez gene de öyle dolaşamıyorum. Hiç olmazsa bi' basketbol şortum oluyor altımda.
03 Yorumla
Soran+1 yılolsun olsun
gerçi yanlzıken dolaşabilirsin ondan da mı çekiniyorsun
Cevap sahibi+1 yılKimseden çekindiğim yok kendim bi' garip hissediyorum sadece. Yalnızım zaten =)
Soran+1 yılsende benim gibisin
bende çeekiniyorum evde birisi olmasada gezmeiyorumtabi baoxerla ddeğil normal çamaşırlarla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileme saygıdan onların yanında öyle gezmem ama tekken gezerim. Rahat oluyor.
022 Yorumla
Soran+1 yılhiç o şekilde yakaalndın mı peki
Cevap sahibi+1 yılYakalanma denemez görüyorlar arada üst kata çıkınca falan ama sorun olmuyor. Yanlarında da gezerim ama saygımdan gezmiyorum.
Soran+1 yılgüzel :)
peki gördüklerinde rahatsızlık hissediyor musun
Cevap sahibi+1 yılAnnem görürse evet, ama başkası görürse sorun olmuyor :)
Soran+1 yıl:D eheh
utan daha hoş :D
Cevap sahibi+1 yılUtanmak değil, saygı. Onun dışında kimseden çekinmem.
Soran+1 yılbababnla rahatsınız galiba::D
Cevap sahibi+1 yılAynen. Öğrenci evinden alışkanlık. Ben hep rahatım.
Soran+1 yıl:D bende hiç rahat değilim
ünivde yeni alıştım birinin yanında üstümü değiştirmeye ilk başalrı bir görsen kabus gibiydi ya nerde giyinicemi şaşırıyodum :D
öğrenci evlerinde bu konularda çok mu rahatlık oluyo
Cevap sahibi+1 yılTabi ki. Neden çekiniyorsun ki? Sende olandan o kızlarda da var. Hiç çekinme rahat rahat istediğin gibi giyin soyun. Bizim ev iki kişiydi rahat rahat takılıyorduk.
Soran+1 yılne biliyim ya ben o konuda hep çok çekinmişidir
hep üstümü deüiştiriken birşey bağlarım görmezler
ne biliyim öyle :S
siz nasıldınız 2 kişi peki en rahat neler yapıyodunuz
Cevap sahibi+1 yılEn rahat boxerla geziyorduk zaten. Biri geleceği zaman şortumu giyerdim.
Soran+1 yılodadaki yada evdekilere alışıyo insan bir süre sonra
peki belatı çok şakalaşmalar olur myudu :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya olmazdı öyle şeyler :)
Soran+1 yılson bir soru :D mesela banyo konusunda takılma olur muydu abdest için girdiğinde felan ayada uzun süre kaldığında bide sabahları olan o şeyi görünce :D
Cevap sahibi+1 yılSabahları o şey olmuyordu bizde. O tarz şakalaşmalarda olmuyordu :)
Soran+1 yıl:D ohaa hiçmi sabah şeyiniz olmuyosu :S ilginc
Cevap sahibi+1 yılDüzenli sex hayatı olunca olmuyor :)
Soran+1 yılben herkste olur diye biliyodum
demek hikmeti buymuş
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sayın gizli :)
Soran+1 yılteşekkrler
bay travis
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılzaten oyle gezenlerdenım
00 Yorumla
+1 yılçok sık yaptığım bir şeydir yazları
00 Yorumla
+1 yılDolaşırım. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi.
10 YorumlaBen Evde Hep Boxerla Geziyorum Yaz Geldi Zaten :)
00 Yorumla
+1 yıldonla evde mi gezilir miş?
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmem gezilir miymiş ?
- +1 yıl
cıks
Soran+1 yılhiçmi gezmezsin mesela snwe
- +1 yıl
gezerim elbet..ama etrafda insan varken hoşuma gitmez
Soran+1 yılbencede uzunda olsa don yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Forever beyaz don
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Dolasirim.
Yaz mevsiminin vazgecilmezi <301 Yorumla- +1 yıl
Kızlar arasında boxer daha popülermişte haberimiz yokmuş.
bekar yaşadığım için evin içinde giyerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılslip giysinler şort uzun olur ::))
10 Yorumlaben balkona bile cikiyorum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılya biri görürse be ayııp olmaz mı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen şortla gezerim no problem
00 Yorumlayalnızsam çıplak bile dolaşırım :D
01 Yorumlaannem babam sorun değilde misafir varsa dolaşamam.
00 Yorumlayazzları öyle olabiliyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboxerla dolaşırrım anam babmdan nolcak canım
10 Yorumla
+1 yılBen dolaşabiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılsürekli öyleyim ben
10 Yorumlaben dolaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaya ederim
00 Yorumla
Devamını Gör(35)