Benim erkek karfeşimle babam evde hep boxerla. Kuzenlerim falan da öyledir. Babam 39 kardeşim de 18 yaşında. Vücut da iyi ikisinde de hep boxerlalar. Bazı arkadaşlarım bunu yadırgıyor ancak bence gayet normal. Sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle normal olan birşey degil. Onların da mahremiyeti vardır. Babanin ya da kardeşinin evde o şekilde dolaşması cok afedersin ama annenin kilotla dolasmasindan hiçbir farkı yok. Ikisinin de bir mahremi var. Ikisinin de namusu var. Namus sadece kadinda olan birşey değildir. Yaptıkları kesinlikle yanlış.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ayıp bısey tasvıp etmıyorum sort neysede baksır ne alaka
95 Yorumla- +1 yıl
Niye?
Cevap sahibi+1 yılHer yerlerı bellı oluyo ozaman sende evde kılotla gez ne kadar doğru
- +1 yıl
sonunda benım gibi düşünen birisi çıkmış baksır nedir evde
- +1 yıl
@dımtısdımtıss Tamam canım sen takım elbiseyle gez evde :)
- +1 yıl
sen neyle geziyosun canım :)
+1 yılgiydiğim boxerlardan :D galiba hep aradan çıkıveriyor sakıncalı sadece boxerla evde gezmek dolaşmak , hadi tek olsan sorun yok :D :D kalabalık ouw fena...
010 Yorumla- +1 yıl
Problem olmuyor aslında
- +1 yıl
çıkmıyor mu dışarı penisleri? ucubaşı ve testisler :D ilginç
- +1 yıl
bazen
- +1 yıl
ve bu olağan :) alkışlar senin için geliyor... :) ailenede tabiki. kiminki daha büyük acaba :) inik hali tabiki
- +1 yıl
Şu an babamınki :)
- +1 yıl
peki sen nasıl geziniyorsun iç çamaşır? sütyen kilot :D
- +1 yıl
Şort askılı etek falan
- +1 yıl
enteresan bir aile :) herkes mutlu mesut on numara :)
- +1 yıl
seni daha yaından tanımak istersem nasıl olur
+1 yılÇocuklarımın yanında boxerla dolaşmam. Oğlumda benim yanımda boxerla dolaşamaz.
Hepsi bir kenara babanın kaç yaşında evlendiğini merak ettim.59 Yorumla- +1 yıl
18 yasında
- +1 yıl
Neden dolaşamıyorsun dolaşamaz?
- +1 yıl
Aile içinde birbirine olan saygıyı yok etmemek için. Bugün yanımda donla sere serpe dolaşan oğlum ilerde yanımda karı düdükleme kalkmasın diye.. İnsan neslinin nerelerden kimlerden geldiğinş unutmamalı.. Her kurumun çöküşü içindekilerin ahlaksızlığından sebeptir.
- +1 yıl
Eli opulesi adamsin abimm. Ben anlatamaya calistm olmadi umarm sen anlatabilmussndr
- +1 yıl
Saçmalama o kadar da değil
- +1 yıl
Evet canim o kadarrr. Insan ahlak terbiye helal haram gbi değerlere dikkat ettigi zaman uydugu zaman insandr gerisi baska bir varliktr. Baxerle ev ortamında olunmazzzz oturrursun kara tasaklarini gorursun babanin kalkarsin kıllarını alirsin koltuktan
- +1 yıl
@turkuaz6321 Yo hiç almıyorum o kadar da dökmüyorlar o kadar benim saçlarım da dökülüyor.
- +1 yıl
Tanga giyen bır babanin kizina ne anlatabilirsin ki. Allah bır desem inanmazsn
- +1 yıl
@turkuaz6321 yo ona inanırım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
97Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence değil. sen kızsın. ne kadar da baban kardesın de olsa. kız erkek ates baruttur. ıstersen babanla beraber bı gece uyu. içten içe seytan dürtmeye baslar. ayrıca erkek arkadasın da olunca ya da varsa ne bilim o da kızar. ben olsam kızarım. adamların cuklerı bellı gezıcekler ortada
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşım vardı ama hiç problem eden olmadı
+1 yıle normal insan evinde rahatça dolaşamadıktan sonra ne anlamı var ki
91 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsiri anormal. MüslümanTürk aile yapisina tamamen aykiri ve ters. Hatta hristiyan aile yapisina bile uygun oldugunu sanmiyorum. Ne hristiyan aileler var edepli. Senin şu cümlen bile ensest iliskiye merakli oldugunu ve kardesin ve babandan tahrik oldugunu gösteriyor. "VÜCUT DA İYİ İKİSİNDE DE HEP BOXERLALAR". Ama gelmissin bize burda normal diyorsun. Ne demisler "İnandigin gibi yasamazsan yasadigin gibi inanmaya baslarsin" .
06 Yorumla- +1 yıl
BUNU SÖYLEMEMİN NEDENİ ARKADAŞLARIMIN VÜCUTLARI İYİ OLDUĞU İÇİN YADIRGIYOR OLMALARIYDI.
Cevap sahibi+1 yılKimi yadirgiyorlar neyi yadirgiyorlar
- +1 yıl
Evde boxerla gezmelerini
Cevap sahibi+1 yılBak canim. Baba ve anne ayni evin icinde cocuklarinin cinsel dürtülerini harekete gecirecek sekilde giyinmemeli ve davranmamalidir. Tabiki anamizdan babamizdan tahrik olacak kadar sapik degiliz tövbe tövbe. Fakat dünyada böyle insanlar yok mu? Var...
Sen hic cocuklarinin yaninda dudak dudaga öpüsen ya da birbirlerini avuclayan anne baba gördün mü. Amerikan filmlerinde var bunlar ancak. O da o filmleri izleyen toplumun ahlakini bozmak icin.
- +1 yıl
Gördüm :D
Cevap sahibi+1 yılNerde gördün ya :-D
- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılkişi nasıl rahat ediyorsa öyle takılmalı.. sizinkiler yine evde giyiyormuş.. benim bayan bir arkadaşım baksırla sokağa çıkıyor.. üzerine belin az aşağısına düşen bir t-shirt giyiyor altına da baksır yazın öylece geziyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılAnormal bir durum bir de evde kız çocuğu varken. Bizde hiç kız olmamasına rağmen kimse o şekilde dolaşmaz en azından bir şort giyilir, atletsiz dolaşılmasına eyvallah da boxer biraz garip
15 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Düşünsene bir anda sertleşiyor ya da oturduğun bir anda oradan buradan fazlaca beliriyor. Bilmiyorum bana garip geliyor, ilk olarak ben rahatsız olurum anne ya da babamın karşısında öyle durmaktan.
- +1 yıl
Onlar olmuyor :)
- +1 yıl
Ama olmayacak anlamına da gelmiyor :) işte bu yüzden boxerın üzerine bir şort giymek daha mantıklı
- +1 yıl
Pekii :D
+1 yılNormal degil. Evde rahat olunur ama rahat olmak demek çıplak gezmek degildr. Ev yemek yenilen ibadet edilen yerdir. Bu sekilde gezince helal haram diye bişey kalmaz evde her pis kıl dolar
05 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya
- +1 yıl
alakayi belirtiyorrm işte sana. Hijyen açısından dogru degil. Tabi helal haram biliyorsan oyle bir derdin yoksa tangayla gezin evde
- +1 yıl
Ne alaka hijyen şort giyince ne farkı var
- +1 yıl
Kizim sen gerizekali misn? Koltuk atllarini bacaklarini sirtini orani burani koltuga surtuneceksin orda burda maymun gbi tüy dokeceksinn mikroppppp dolacak her yer
- +1 yıl
Ya benim de saçllarım dökülüyor
+1 yılNormal değil bence ama o sekilde dolaşanıda ayıplamam ama baştada dediğim gibi normal karşılamam ailenin yapı meselesi olarak bakarım.
01 Yorumla- +1 yıl
peki
Karsesimde oyle enseye tokat ata ata alistiriyorum 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Yaxık çocuğa kaç yaşında
+1 yılBunu benim abim de yapıyor. Ne babam ne ben yapıyoruz. Niye yapıyor onu da bilmiyorum. İnsanın iç çamaşırlarıyla dolaşması mantıklı değil bence yani. Mesela benim abim evde atletle dolaşmamı yadırgar. E sen de boxerla dolaşıyorsun aynı mantık.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle rahat ediiyorsa öyle dolaşsın
Normal ya ne var evde boxerla dolaşmıyacak nerde dolascak hayret bişe.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
rahat rahatta kendimi çıplak gibi hissediyorum. evde tekken bile yapamıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkilerde öyle :D rahatlar ya normal bence bu sıcakta hayat onlara güzel
37 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
oha be cıddı mısın sen
Cevap sahibi+1 yıl@dımtısdımtıss evet neden ki
- +1 yıl
ne bilim değişik geldı bana sonuçta yetişkin insanlar iç çamaşırıyla
- +1 yıl
@dımtısdımtıss Ya ne olur iç çamaşırıyla olsa? Kapalı değil mi orası sonuçta?
- +1 yıl
kapalı olsana herşeyi meydanda gözukmez mı?
- +1 yıl
@dımtısdımtıss Yooo
+1 yılBen dolaşmam ya.. Ne bilim evdekilerden utanırım kısacası
02 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Ben dolaşmam çekinirim kısacası
+1 yılBende öyle geziyorum evin içinde balkonada öyle çıkıyorum dövmelerimle Seksi çekici oluyo hatta :D
13 Yorumla- +1 yıl
Him :)
- +1 yıl
Bunun kadar doğal bişey var mı karşı apartman kızları balkona sigara içmeye çıktımmı garanti bir bahane buluyolar onlarda çıkıyo gülüşüyoruz :D D
- +1 yıl
Ahaha :)
anoralin ötesi sende vücutları güzel diyon hayrola olum ensest bir şey mi var içinde?
04 Yorumla- +1 yıl
Yo vücutları iyi olduğu için arkadaslarım yadırgıyor
- +1 yıl
Edep sadece bununla ölçülmsz
bende evde boxerla duruyorum gayet rahat yadırganacak durum yok
03 Yorumla- +1 yıl
Aynenn :D
- +1 yıl
Dur tabi nolcak :)
Cok sakincali bence, sen cok rahatlikla boxer icinden penislerini farkedebiliyorsun degil mi? O zaman sende camasirlarinla geziyormusun evde
013 Yorumla- +1 yıl
gezmiyorum. Belli olsa ne olur ya
- +1 yıl
Fark etsem ne olcak bana kalkmıyor ya
- +1 yıl
İstesem gezerim
- +1 yıl
Gördüm, utanmadım
- +1 yıl
Yani herkes yapıyor sonuçta
- +1 yıl
Özellükle hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücut da iyi ikisininde diye niye vurguladın? insanların ne düşünmesini sağlamak istiyorsun ensest kezban?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır arkadaslarım vücutları iyi olduğu için yadırgıyor o yüzfen dedşm
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan ya troll
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizi olan bir babanin daha dikkatli olmasi gerek en azindan şort giysin
14 Yorumla- +1 yıl
ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılBikiniyle dolasiosun ama ic camasiriyla dolasmiosun veya super mini giyip gezbiliosun ama kadin boxeriyle gezemiosun ne farki var sence
- +1 yıl
Yo dolaşan dolaşıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam ne dememizi istiosun soru sormamissin ki snenbelliki kendini hakli gruyor ve oyle kalmak istiosun. Demem su ki babanin ckunu dsaano grebilecegin durumlardan seni skainmasi gerek adamin. Bu kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz olsa evde tamam da sonucta bir kiz olarak sen varsin evde tamam birinin ablasi birinin kızı olabilirsin ama bu demek değildir ki neredeyse ciplak bir sekilde evde dolasacak diye
06 Yorumla- +1 yıl
Bence bir problem yok.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ona bise diyemem de herseyin bir adabı var bence yanlış. Tabi bence yanlis olan bisey senin icin dogru olabilir buda düşünce özgürlüğüdür ;)
- +1 yıl
Aynen canım :)
Cevap sahibi+1 yılAynen :) Annenle sen nasil dolasiyorsunuz evde onu da merak ettim açıkçası
- +1 yıl
Şort elbise askılı t-shirt etek değşiyor
Cevap sahibi+1 yılHmm iyiymiş dedim acaba siz de iç çamaşırlarınızla falan mı dolaşıyorsunuz evin içinde :)
+1 yılNe kadar sıcak olursa olsun asla boxerla dolaşmam. Hele ki evde benden başkaları da varsa.
012 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Rahat edemem asla. Haya diye bir şey var. Yalnızsam eğer yine de çok nadir boxerla dolaşırım.
- +1 yıl
Kapalı ama orası
- +1 yıl
Olsun, böyle bir tuhaf hissederim kendimi. :) Sabrım gelmez derler ya, hah işte ondan. :)
- +1 yıl
O ne ya :)
- +1 yıl
:)
Neden yaa, ne oldu? Neden şaşırdın? :) - +1 yıl
Sabrım gelmez ne demek?
- +1 yıl
Yani dayanamam, huylanırım. Tuhaf hissederim yani. :)
- +1 yıl
Him erekte mi olursun
- +1 yıl
Erekte olmam da...
Boxer olmak zorunda yaa. Yoksa böyle sağa sola yatıyor filan. :) - +1 yıl
Yatsın nolcak :)
- +1 yıl
İşte rahat edemem. :)
Vücuduma değmesi huylandırır benni. :)
+1 yılOha mk sabah uyandıkları zaman nasıl tuvalete gidiyorlar merak ettim
28 Yorumla- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Penis kalkıyor.
- +1 yıl
evet onu fark ettim :D
- +1 yıl
Oha ne kadar geniş bir ailesiniz yanında mastürbasyonda yapmıyordur Insallah kardesin
- +1 yıl
İnşallah canım
- +1 yıl
Yani yapmasın anlamında mı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılBence de normal, Plaj millet tanga ile geziyor kimse buradan bakmıyor. Evimde rahat etmıyceksem nereden edecem.
01 Yorumla- +1 yıl
aynennn
Gizli Üye(25-29)+1 yılbencede anormal bişey değil bu ya evi sonuçta. peki gözünün kaydığı oluyomu?
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim peki erkek kardeşin genç bir yaşta sonuçta, ereksiyon halinde olduğu zaman boxerdan şeyi belli olmuyomu hiç?
- +1 yıl
oluyor
Cevap sahibi+1 yılPeki kocaman ve kalkmış şekilde görünce bir an tahrik oluyo musun ister jatemez
- +1 yıl
Hayır
Cevap sahibi+1 yılboxerdan yanlışlıkla çıktığını falan gördün mü hiç kardeşinin penisinin?
- +1 yıl
Bazen
Cevap sahibi+1 yılErkek kardeşin genç sonuçta, hiç okşarken falan yakaladığın oldu mu peki tamamen açıkta gördün mü tamamını yani?
- +1 yıl
Arada işte
Cevap sahibi+1 yılKızmasaydın çocuğa, o yaşta normal yani. Mastürbasyon yaparken denk geldiğin oldu mu hiç?
- +1 yıl
Yo niye kızayım denk geldi tabii
Cevap sahibi+1 yılBoşalırken gördün mü peki?
- +1 yıl
Bir iki kere
Cevap sahibi+1 yılFışkırdığını görünce tam o an ne yaptın, ne hissettin?
- +1 yıl
Hiç
Cevap sahibi+1 yılİzledin ama di mi? O seni görünce naptı peki, bir dialog geçti mi aranızda?
- +1 yıl
Yooo
Cevap sahibi+1 yılTam tersi onun seni mastürbasyon yaparken gördüğü oldu mu hiç?
- +1 yıl
Yok
Cevap sahibi+1 yılPeki sen evin içinde askılı ve miniyle, o da boxerla dolaşırken onun gözünün sana kayıp penisinin kalktığı oldu mu hiç?
- +1 yıl
Haliyle ister istemez
Cevap sahibi+1 yılBazen muziplik etmek için çaktırmadan bacak bacak üstüne atıp onu tahrik ettiğin oldu mu için için gülerek? :)
+1 yılpeki eve gelen kız arkadaşların rahatsız oluyorlar mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Onların yanında şort falan giyiyorlar
- +1 yıl
iyi barı şort giyiyolarsa, yoksa eve kız gelen dul çıkacak :)
+1 yılBende evde boxerla dolaşıyorum fakat yalniz yaşıyorum bana normal geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sen yalnızsın :D
Altımda boxerla yazıyorum bunu. Sürekli kalkıyor tek sıkıntı onu gizlemek ;)
012 Yorumla- +1 yıl
Olacak o kadar :)
- +1 yıl
Hiç kalkmasa daha dert :D
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Him anladım :)
- +1 yıl
Etek askılı şort falan
- +1 yıl
Yok hayır yok
yani normal kendi evinin içinde giymicekte nerde giyicek
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Valla bende aynıyım yadırgıyamdıö gayet rahat oluyo hem
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılşort neysede boxer abartı olmuş biraz. ev halide olsa evlenecek yaşta kızının yanın da biraz daha dikkatli olmalı bir baba ve kardeş
014 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılpenisi belli olmuyor mu
- +1 yıl
Bazen
- +1 yıl
@YağızMert İster istemez
Cevap sahibi+1 yılbazen olur mu her zaman belli olur. benim eşoftmanla bile belli olurken boxerle kabak gibi orta olur. insanın gözü kayar bakar. kız olsada bakar erkek olsada bakar.
- +1 yıl
pantolonla da var o kabarıklık
Cevap sahibi+1 yılpantalon ayrı boxer ayrı. penis sertleştiği zaman ve ya tam sertleşmeye yakın olduğu zamanda bile boxerla tüm kıvrımları belli oluyor.
- +1 yıl
Olsun :)
Cevap sahibi+1 yılKızım çıldırdın mı sen. insan babasının penisini görmekten utanmamasını anlayamadım. kocanın olsa neyse
- +1 yıl
Ya babam o benim diğeri de kardeşim görsem ne olur
Cevap sahibi+1 yılyok daha neler. anadan doğma gezsinler o zaman :) sende öyle gez
- +1 yıl
Olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılheh , trollüyor musun beni ne
İyi değil. Caiz değil sen de sutyenle dolaş o zaman
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şeymi olur anamın bacılarımın yanında gezmem öyle
03 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
birazda olsa saygı gerekli bu bbir saygısızlıktır benim gözümde
- +1 yıl
Bence değil
Bende Boxerla Dolaşmak İstiyorum Dolaşamıyorum Şortla Dolaşıyorum.
010 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Büyük diyosun :D
- +1 yıl
Ah yok canım sağol
- +1 yıl
O ne
- +1 yıl
Hee kullanacak başkasını bul :)
Normal degil adap diye bir sey var
84 Yorumla- +1 yıl
işte evlenılcek kız
- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
bugun babasını boksırmıdır nedır onla gormeyle mutlu olan kadın yarın elalemın herıflerını boksırla gormrunce mutlu olur
- +1 yıl
@sempati1299 sana dememiştüm niye diye
normal değil ne gevşeklik o
40 YorumlaCinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. Bencede yanlış hani genç kız var evde sonuçta
111 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Bu kişiler kardeşim ve babam
- +1 yıl
Ya görsem nolur
- +1 yıl
Aynı şey mi canım ya
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim :)
+1 yılBence hic hos bosey degil
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeylerini goruyorsun o zaman hafıf kabarınca bellı olur
03 Yorumla- +1 yıl
İster istemez
Cevap sahibi+1 yılbıraz ensestlık te olusur sende ykında
- +1 yıl
Hayır asla
+1 yılev hali normal tabi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Cinsellik konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBen normal karşılamıyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Şort olsa neyse ama bir babanın veya yetişkin erkek kardeşin kız kardeşlerinin yanında cinsel organını belli edecek şekilde dolaşması benim yetiştirilme tarzıma ters. Sizin için problem yoktur, rahatsınızdır o ayrı.
- +1 yıl
Peki anladım
olmaz artık cocuk degılsın
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
20 yaşındayım
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. Bende evde oyle dolaniyorum gayet normal
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılbaba 39 kızı 20 yasında :)
05 Yorumla- +1 yıl
Evet noldu?
- +1 yıl
sen dogdunda baban 19 yasındaymıs ozaman
- +1 yıl
Evet :D
- +1 yıl
hadı hayırlısı.)
- +1 yıl
nolduu?
+1 yılBaban 19 yasinda mi baba oldu vay be :D
29 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
noldu ki?
- +1 yıl
Ne güzel, abi kardeş gibi. 21'ime gircem kıyas yaptım:))
Daha okul bitecek 2 yıl var, askerlik vs. Kız desen o da yok. :P
Hayırlısı.:) - +1 yıl
Evet :) olsun canım geç değil daha :)
- +1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim hepimiz için.:)
- +1 yıl
@refleks22 Abi seçicisindir o zaman :D
- +1 yıl
@refleks22 Olsun hayırlısı olsun :)
bende dolasiyorum ama evde kimse yokken.
11 Yorumla- +1 yıl
Evde kimse yokken ama o :D
+1 yılVururum lan ben öyle rahatını o ne öyle
20 Yorumla
+1 yılSende bikiniyle dolas
00 Yorumla
+1 yılYalnızken dolaşırım onun haricinde asla.
15 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Niyesi mi var? Anne, kardeş bacı var onların önünde böyle dolaşmam. Karakterim ve terbiyem el vermez
- +1 yıl
Kapalı sonuçta orası
- +1 yıl
Bana ters.
- +1 yıl
peki
+1 yılaynen vücüt varsa beğenirler
01 Yorumla- +1 yıl
Kim
+1 yılBu sıcakta normal balkona bile çıkıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yani :)
- +1 yıl
😉 😊
Normal gibi yani bilmem
11 Yorumla- +1 yıl
:D Pekii :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞortla dolaşsa neysede boxer biraz fazla
27 Yorumla- +1 yıl
saçma birşey dediği
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
heryerleri bellı olmaz mı
- +1 yıl
@dımtısdımtıss heryeri derken?
- +1 yıl
penis felan
- +1 yıl
@dımtısdımtıss olsun ne olacak
- +1 yıl
olmaz oyle şey
+1 yılgayet normal
40 Yorumla
+1 yılKardes neysede baba nedir aaq
01 Yorumla- +1 yıl
niye
+1 yılaslında ona da gerek yok normalinde
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar da değil
😊😊 rahat olmak lazım dimi evde
02 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
ben çıplak dolasıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil
+1 yılBencede cunki bende boxerle evde dolaaiyom 😊😊
00 Yorumlaevde çokk dolasırım karım ole ıstıo :D
01 Yorumla- +1 yıl
AHAHA :D
+1 yılboxer mi osmanlı donu mu :)
06 Yorumla- +1 yıl
Boxer :)
- +1 yıl
boxer se sakıncalı bir durum :D
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
dar oldugu icin vücut hatlarini belli ettigi icin :)
- +1 yıl
olsun
- +1 yıl
özele gelirmisin bir dk
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
16 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım