Kızlar, bu adamin cinsel çekiminden nasıl kurtulabilirim?

adam esasen iyi bir erkek çok zeki saygılı, kültürlü, biri. Normal hayatta vicdanlı da biri çok dürüst çocuk ama fena 1 durum var: yatakta seks aşamasında müthiş perfomansı var (tecrübeli biri olarak söylüyorum istisnai ve muazzam bir performansı var) ve bende de libido baya yüksek ve o bunların da o kadar farkında ki beni yatakta özellikle ön sevişme sırasında aktivitenin hemen tamamını yapan bir bakıma ona cariye gibi ful hizmet eden, ne derse yapan ve hatta seks aşamasına geçsin diye yalvaran halde tutuyor. o kadar insafsız ki orada yani bedeninde 1 santimi kuru kalsa ilişkiye geçmiyor. hatta neresini es geçtiğimi bile söylemiyor tekrardan başlatıyor. Beni hormonlarımın etkisi altında tutmayı da o kadar iyi biliyor ve en sonunda olacak harika şeyi hatırlatmadaki zamanlaması o kadar iyi ki yani biraz olsun hormon etksinden çıkacak gibi olsam nasılsa anlıyor ve öyle yerlere dokunuyor ki aklım susuyor hormonlar "başlarım onuruna haysiyetine bu seks olacak" diye bağırmaya başlıyor.
Tabi bu sadece bir seks oyunu filan değil maalesef yani bu adam tüm efendiliğine ve nezaketine rağmen son derece de ataerkil bir ailede yetişmiş ve bundan taviz vermeyen bir çocuk. Normal hayatta onun zıttına gittiğimde de haftanın sonunda seks benim için daha bir zor ulaşılır hale geliyor. İşin en gıcık tarafı da bunu kendisi de kabul ediyor. Seni dövecek halim yok, ama hayatındaki kadın üzerinde hakimiyetini hissettiremeyecek erkek hiç değilim diyor... Bir kere böyle yapmaması benim eşitliğime eşitlikçi hayat görüşüme saygı göstermesi gerektiğini söylediğimde de "canım artık çok geç, o eşitlikçi hayat görüşü filan bunlar geçmişte kaldı; farkına varmakta zorlansan da erkeğinin sözünden çıkma seçeneğinin olmadığını sana bu şekilde anlatıyorum" dedi ve gerçekten de beni istediği kıvama getirme yolunda ilerliyor ve yoluna hiçbirengel çıkartamıyorum
Kızlar, bu adamin cinsel çekiminden nasıl kurtulabilirim?