adam esasen iyi bir erkek çok zeki saygılı, kültürlü, biri. Normal hayatta vicdanlı da biri çok dürüst çocuk ama fena 1 durum var: yatakta seks aşamasında müthiş perfomansı var (tecrübeli biri olarak söylüyorum istisnai ve muazzam bir performansı var) ve bende de libido baya yüksek ve o bunların da o kadar farkında ki beni yatakta özellikle ön sevişme sırasında aktivitenin hemen tamamını yapan bir bakıma ona cariye gibi ful hizmet eden, ne derse yapan ve hatta seks aşamasına geçsin diye yalvaran halde tutuyor. o kadar insafsız ki orada yani bedeninde 1 santimi kuru kalsa ilişkiye geçmiyor. hatta neresini es geçtiğimi bile söylemiyor tekrardan başlatıyor. Beni hormonlarımın etkisi altında tutmayı da o kadar iyi biliyor ve en sonunda olacak harika şeyi hatırlatmadaki zamanlaması o kadar iyi ki yani biraz olsun hormon etksinden çıkacak gibi olsam nasılsa anlıyor ve öyle yerlere dokunuyor ki aklım susuyor hormonlar "başlarım onuruna haysiyetine bu seks olacak" diye bağırmaya başlıyor.
Tabi bu sadece bir seks oyunu filan değil maalesef yani bu adam tüm efendiliğine ve nezaketine rağmen son derece de ataerkil bir ailede yetişmiş ve bundan taviz vermeyen bir çocuk. Normal hayatta onun zıttına gittiğimde de haftanın sonunda seks benim için daha bir zor ulaşılır hale geliyor. İşin en gıcık tarafı da bunu kendisi de kabul ediyor. Seni dövecek halim yok, ama hayatındaki kadın üzerinde hakimiyetini hissettiremeyecek erkek hiç değilim diyor... Bir kere böyle yapmaması benim eşitliğime eşitlikçi hayat görüşüme saygı göstermesi gerektiğini söylediğimde de "canım artık çok geç, o eşitlikçi hayat görüşü filan bunlar geçmişte kaldı; farkına varmakta zorlansan da erkeğinin sözünden çıkma seçeneğinin olmadığını sana bu şekilde anlatıyorum" dedi ve gerçekten de beni istediği kıvama getirme yolunda ilerliyor ve yoluna hiçbirengel çıkartamıyorum
Tabi bu sadece bir seks oyunu filan değil maalesef yani bu adam tüm efendiliğine ve nezaketine rağmen son derece de ataerkil bir ailede yetişmiş ve bundan taviz vermeyen bir çocuk. Normal hayatta onun zıttına gittiğimde de haftanın sonunda seks benim için daha bir zor ulaşılır hale geliyor. İşin en gıcık tarafı da bunu kendisi de kabul ediyor. Seni dövecek halim yok, ama hayatındaki kadın üzerinde hakimiyetini hissettiremeyecek erkek hiç değilim diyor... Bir kere böyle yapmaması benim eşitliğime eşitlikçi hayat görüşüme saygı göstermesi gerektiğini söylediğimde de "canım artık çok geç, o eşitlikçi hayat görüşü filan bunlar geçmişte kaldı; farkına varmakta zorlansan da erkeğinin sözünden çıkma seçeneğinin olmadığını sana bu şekilde anlatıyorum" dedi ve gerçekten de beni istediği kıvama getirme yolunda ilerliyor ve yoluna hiçbirengel çıkartamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Normal hayatında da mı böyle yoksa sadece seks için mi
Normal hayatta da otoritesini bu sayede kuruyor ama orada çok abartılı bir şey yok yani gece çıkarken izin almak gibi...
Yani pek çok kız için normal sayılabilecek şeyler ama onunla tanışmadan önce eşitlikçi özgür biriyken bu hale düştüm
Ama en onur kırıcı şeyler yatakta oluyor
Bu san da ona da zevk veriyor anladığım kadarıyla. O zaman bir fantezi gibi düşünebişirsin
zevk muazzam tatlım zaten çaresizlik de ordan ileri geliyor... bunun bir fantezi gibi olmadığını da altını çize çize anlatıyor... mesela geçen hafta bir gün izinsiz gece çıkmışım cezası öyle fena oldu ki?
Nası ceza
Tüm hafta sonu evde beraber olacağız ya... Cuma akşamı her zamanki gibi beni cariyesi kıvamında ayak parmak aralarından kulak arkasına kadar santim santim yalattıktan sonra ne dede beğenirsin... ben kudurmuş haldeyken her zamanki gibi
Dedi şimdi beni oral boşaltıyorsun
Sana bu gece tatmin yok
Kendini tatmin etmen de yasak, tuvalette filan bir şey yaparsan anlarım...
Yarın geceye kadar yarın evde takılacağız ama tatmin yok sana,
Yarın akşam cumartesi gecesine kadar uslu uslu cezanı çekersen 1 ceza da o zaman vereceğim...
Ondan sonra belki yaparım dersini almış olursun dedi
Ne oldu
Şerefsize bak ya
Sen de yapmasaydın
Yapmamak elde mi? Affedilmez için yalvarırım belki olur umudu bir de yani tümden mahrum kalma korkusuyla hormonlarım öyle bir oral yaptırdı ki bana yani adamın iliği kurudu ama insaf etmesi... 24 saate yakın kıvrım kıvrım kıvrandırdı
Ertesi gün işte cumartesi ben kudurmuşluktan da öte artık yanıp alev alma kıvamındayken bana dedi aferin bu aşamayı geçtin ama 1 aşama daha var dedi
Erkek egemenliğini öven kaçınılmaz olarak tanımlayan ve feministleri ise doğa kanunlarına nafile karşı gelmeye çalışan ve yenilgiye mahkum palavralar olarak gösteren bir yazı yazmış... şimdi tatlım dedi... bunu mensup olduğun feminist platformlarda paylaşacaksın kendi hesabından, sonra gelen tepkilere de güzel güzel cevaplar vereceksin... senin feminist olduğunu daha doğrusu düne kadar feminist olduğunu biliyorum, o düşüncelerin tam tersini savunup eski dava arkadaşlarını kudurtacaksın dedi
İçime içime ağlayarak dediklerini yaptım...
Tabi sen haklı olarak, hiçbir şekilde hayır diyememiş olmamı garipsiyorsun
Ne yaptın
Yazdım ya hepsini...
Tabi daha detayı da var sonrasında yine her zamanki gibi hizmet ettirdi bedeninin her yerine... ben artık dayanamıyorum artık tabi
yalvardım... 2 saattir ne gurur bıraktın ne haysiyet, şu yataktan kendim inemiyorum yapacağını yap ne olur yoksa kov beni gideyim dedim... sen böyle biraz katı, tavırlı hatta feminist duruşlu bir kız olduğun için zor geliyor biliyorum ama yapılacak bir şey yok dedi... zaten bu yüzden istediğim kıvama gelmen için biraz daha kıvranman gerekiyor dedi... sonra da telefonunu çıkardı ben ona seks için yalvarırken sesimi kaydetti ve dedi ki " şimdi bu yakarmalarının ses kaydını alıyorum bundan sonra ayaklarımı veya bacaklarımı yalarken veya oral yaparken dilini benden kaldırman yasak olacağı için yalvarmaya fırsatın olmayacak ama o zaman bu ses kaydını dinleriz"...
bir sonraki sekste de açtı kaydı ben bacak içlerindeyken kaydı açtı ve ben her amanki gibi horman etkisi altında bir yandan seks için bir yandan da sinirden kudururken dinledim kend yakarmalarımı... ve ne dedi biliyor musun
Ne dedi
Bak tatlım işte bu feminizmin eşitliğin filan palavra olduğunu görüyorsun. İçin için öfkrden deliriyorsun ama benim şu yataktan kalkmamam için o muazzam tatmine ulaşmak umuduyla ne dersem yapıyorsun ayaklarımı bacaklarımı her yerimi yalıyorsun; libidon yüksek olduğu içşn kaçınılmaz bir şey bu. Ama ben kız olup sen erkek olsaydın bana çoktan sahşp olmuştun depil mi dedi... öfkeden delirdim resmen ama dedim ya yalamayı bırakmamı yasaklamıştı ve hormonlarıma söz geçirebilecek durumda depildim. Tek yapabildiğim öfkeyle homurdanmak hatta adeta acı acı böğğrmek oldu..
O an böğürmek dışında bir şey elimden gelmedi ama sonra seks olup bittikten sonra ben kendime geldikten sonra da bu dediğine 1 cevap bulamadım
Başkasıyla olmayı düşünmedin mi
Arayı da hiç soğutmuyor ki pislik... bir önceki seksin mayışıklığı geçer geçmez bir daha yağıyor...
Çok iyi performansı olan aynı zamanda da kendini kontrol edebilen bir erkek yüksek libidolı kadını her türlü böyle kul köle edebilir diyor... sana has bir durum değil üzülme diyor... daha da sinir ediyor
Bir sürü erkek var
Sen katlanamazdın herhalde değil mi?
Peki en kabul edemeyeceğin şey hangisi onda?
Şu özelliği olmasa ben katlanırım dediğin 1 şey var mı?
Gündelik hayatta da otorite kurması mi? Yoksa yatakta bu kadar kıvrandırması mi?
Salağın teki olması
canım olsa bunları yapabilir miydi ya...
Başkasını bulursun boş ver