+1 yılNude konusunda şunu demek istiyorum. Dinen olan boyutuna falan girmiyorum çünkü o kişiden kişiye değişir. Atmayı doğru bulmuyorum hele ki kadın için. Erkek için de aynı şekilde sevgiliyken. Ben şahsen eşe bile atmaya ne gerek var derim. Sonuçta bir foto ve gerek yok diye düşünüyorum buna. Zaten evlenince bu tarz şeylere gerek duymazsınız. Sevgili kısmına gelince de bence doğru değil ki neden derseniz hem sevgililiği bozduğunu düşünüyorum ve zaten özellikle kadınlar için riskli ve sıkıntı bir durum. Ben şahsen kadın olsam asla atmam ki kim olursa olsun. Sende atma sakın kardeşim boş ver.
52 Yorumla- +1 yıl
Ayyy kadınlar için diyip diyip durmuşsun.
- +1 yıl
"Erkek için de aynı şekilde sevgiliyken." Gördüğün gibi dedim aslında ama aşkım nasıl diyeyim sizin adınıza daha sıkıntılı. O yüzden kadınlara biraz daha bastırdım. Zaten iki cinsiyet adına da hoş değil o ayrı konu. Doğru bulmuyorum dedim zaten her türlü. Sen niye kadınlara taktın ki? Ayrıca kadınlara değil ama sana can fedaa 🤩
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 862 cevap paylaştı. Erkekler için bir problem yok. Evli olmadığı sürece, resim üzerinden şantaj yapılan bir erkeğin olduğunu duymadım. Ama kadınlar için aynısını söyleyemem. Zor bir karar. Partnerin ne kadar güvenilir olsa da çok güvenli değil. Eşinin fotoğrafını bile paylaşanlar var. Kız arkadaşına, attığı resimlerle şantaj yapıp tecavüz edenler de var. Üstelik o resimleri gönderen kızlar, erkek arkadaşlarının güvenilir olduğunu düşünerek bunu yapıyor. Nasıl güveniyorlar bunu da anlayabilmiş değilim. Bunca yıllık evliyim, eşim bikinili resmini bile çektirmez. Ayrı kaldığımız zamanlar oldu. İstediğim halde bir nude resim atmadı. Hiç mi yapmamalı? Tabi ki olabilir. Ama en azından o insanla karşılıklı güven ortamı olana kadar beklenmeli veya atılacaksa da, tanınmanızın imkansız olduğu resimler olsun.
10 Yorumla
+1 yılKendinize gelin yaa, elin adamına çiplak foto atılmaz. Boyle şeyler de iyice normal görünmeye baslandi. Kocan mı o senin bir yerlerini. goruyor. (Size degil bu arada lafim. herkese)
Ayrıca o fotoları kullansa silmese başkalarına gösterse ne yapabilirsiniz. Bu fotoları çekmek bile tehlikeli yani sonuçta telefondaki her şeyimiz rahatlıkla ulasabiliyorlar51 Yorumla- +1 yıl
Gelde anlat
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAtılmaz tabi. Erkekler zevkini alır, sonra postalar. Ciddi dahi düşünmezler. Bana attı ise, daha kimlere atmıştır kafasında olurlar. İşleri bittiği zaman seni rezil rüsva ederler. Tehdit ile seni yanında tutar. Ta ki işi bitene kadar. Seni her şey ile tehdit eder. Aklınız varsa böyle şeylerden uzak durun.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
+1 yılBence hiçbir kadın bunu yapmamalı. Bu kadar ilişkilerin basitleştiği bir zamanda nasıl güvenip böyle fotoğraflar atılır ben anlamıyorum. Üniversitedeyken ne yazık ki böyle fotoğraflar dolaşır kulaktan kulağa derken duyardık. Hiçbir hemcinsimin kendini böyle basitleştirmesini istemem, ayrıca böyle fotoğraf isteyen erkeğe el sallayın gitsin
41 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
Bu iki tarafın istediği konuyla alakalı , iki tarafta kendini aruzuluyosa ki bu çok normal bişe erkek emin olmak icin vücut ölçülerine bakıcak, kiz da aynı şekilde. Oluru varsa en kısa zamanda reel gerçekleşecek herkes mutlu Mesut ayrilicak. Ama erkek 30 snye de inişe geçiyorsa iki taraf içinde vasat bir durum olabilir 😂
10 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
+1 yılIsterse 1. yıl olsun atılmamalı. Basit, kolay elde edilir, yatağa atmalık demişler. Bu isteği çoğu erkek dile getiriyor ve normal karşılıyor. Erkekler de uu! o zaman. Foto falan atma. Cok zorluyorsa ayrıl gitsin daha 1 ay olmus zaten.
10 Yorumlaİlişkimde 4 yıl bitirdim ve bu konuda hiç bana baskı olmadı bir kaç kez tam nude olmucak şekilde gönderdim evet ama zorlama ısrar şeklinde olmadı bunu kimsenin sana dayatmasına izin vermemelisin bence ayrıca şantaj olarak da sana kullanabilir henüz tanımadıgın bir insan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tarz kızları anlayamıyorum bu nude merakınız niye sonra başınıza bir iş gelecek ağlayacaksınz yapmayın yaa atmayın şöyle şeyler azıcık ağır olun. Mücevheriz biz değerimizin farkına varın.🤍
716 Yorumla- +1 yıl
mücevher falan degilsin
- +1 yıl
@mutlukaan 250 gram herkeste var
- +1 yıl
@öcldldl81 ne dedgini anlamadım
- +1 yıl
@öcldldl81 hhhh aynen
- +1 yıl
@öcldldl81 ben erkeğim
Cevap sahibi+1 yıl🤔
Cevap sahibi+1 yıl250 gr lık beyniniz olmadığından anlamanızı beklemiyordum zaten.
Cevap sahibi+1 yılHıhı tamam
Hıcbır ayda atılmasa daha iyi de birince ayda hıc atılmaz ders almıyor musunuz gordugunuz olaylardan
40 Yorumla
+1 yılOnun kendi tercihi ama sonra sevgilisi yayınca rezil oldum diye ağlamasınlar 1. ayda atmak nedir bence hiç atılmamalı erkeklerin çoğuna güven olmuyor
23 Yorumla- +1 yıl
Benim ne suçum var ben evde tv izliyorum repliği geldi aklıma ;)
- +1 yıl
@MuhendisinizGeldi ahjahd :D hepsi demedim dikkat ederseniz çoğu dedim
- +1 yıl
Sadece aklıma o geldi bişi demedim ama atılmaması tarafındayım sonuçta teknoloji çağı erkek paylaşmasa bile telefonu hesapları çalınabilir
Millet birbirini bazen ölene kadar tanıyamıyor, libidon yüksek mantıklı düşünemiyorsan bir yolunu bul
20 Yorumla
+1 yılGüveniyorsan at , güvenmiyorsan da ayrıl direkt. O istiyorsa , hem atmayıp hem de sevgili kalman hoş bir şey değil. Atmayacaksan çocuğun vaktini boşa harcama.
00 Yorumla
+1 yılNude yerine sadece özel ust ve alt at bence, sevgilin senin nasıl biri olduğunu biliyorsa hiçte kinamaz kötü düşünmez.. bir buçuk yıllık sevgilime özel bölge attim sadece anında sldim, birbirimizin ilkiyiz ama ben oni o beni biliyor mesela kötü kız diye dusncego ya da basit dicegi bişi yok çünkü ilk birbirimize attık hani.
Bir ay da biraz erken olmuş11 Yorumla- +1 yıl
1 ay değil 1. Güde millet neler neler yapıyor artık
üf atıcaksan at ya sıktınız biz at diyince atıcaksın atma diyince atmıcak mısın sonra da vah sevgilim bıraktı aldattı çekti gitti vs. doğruyu yanlışı bilmiyosunuz daha bizim ağzımıza bakıyosunuz.
00 Yorumla
+1 yılNude atan kız vücudu ile ilgi istemeye başlamıştır çünkü diğer türlü ilgiyi alamıyordur. Ben ne kadar sevsem de ya da nudeyi başkasına paylaşmasam da bunu yapmayın. Emin olamazsınız. Ben erkeğim olum ben tabi severim.
( Bu arada linçlemeyin nude almadım)00 Yorumla
+1 yılİki kişi arasında bir durum. Samimiyetinde ve o kişinin doğru kişi olduğuna eminsen karşılıklı zevk almanın ve ilişkiye tutku kazandırmamak için bir sebep yok.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliye illa nude atılacak diye bir zorunluluk mu var niye
20 Yorumla
+1 yılatılmaz daha çok erken en az 3 ay cinsellik konusu yok
20 YorumlaBunu her kez yapar tatlim ama onemli birileri olursa sonradan pisman olmazsin yani
72 Yorumla
Soran+1 yıl1. Ay erken değil mi
+1 yılya çekimle alakali ama seks siz hayat olmaz sanal ya da reel yapilan seks karsilikli ise zevk veriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgiliye nude hiç atılmaz. bu sana şantaj ve kavgalı ayrılırsan kötü sitelerde ünlü olmak gibi geri dönüşlere neden olurnki bunlar iyi senaryolar. ailene söylemekle tehdit edip millete bile pazarlayabilir seni... ona göre sakın yapma böyle şeyler...
00 Yorumla
+1 yılYanlış iş bence tamam kullanmayabilir. Ama şöyle öZlü bir söZ var. “Sevgilinizi soymadan sevin, belki vitamini kabuğundadır” 😉
00 Yorumla
+1 yılErkeğin güvenilir olması lazım. İfşa eden beyinsiz çok maalesef. Bence foto atmak yerine gerçeğine dokundur.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş olsam eşim bana aşkitom nude at dese ben erkek olduğum halde kızarım bu duruma sen neden kızmadın çok ilginç 🤔
02 Yorumla- +1 yıl
@Meranaz bilemiyorum 🤷
benim sevgili bir şey yapmaz diyen vardı o lafı diyen kız erkek arkadaşını terk edince çocukta fotoları babasına atmıştı
01 Yorumla- +1 yıl
babası da çocuğun ąq herhalde
+1 yıl1 gunde de atılır. 1 yilda da atılmaz bu tamamen karşındaki kisiye bağlı. Ileride başına bela olabilecek bir karaktersizse hiç bir zaman atılmamalı.
00 Yorumla
+1 yılEve cagirsam gelip canlisini gosterir mi die dusunurum
Gosterir misin gelir misin evime ole bisi desem00 Yorumla
+1 yılbeni ilgilendirmez kendi atmayı seçtiyse atar işte kendi bedeni sonuçta kime göstermek istiyorsa gösterir
10 Yorumlaİnsan gercekten sevdigi birinden boyle bir sey istmez.
20 YorumlaNe düşünecek sevilecek kız değil takilip geçilecek kız ola tak düşünür takılır geçer bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yıl1 aymı simdi 1 gün bulsuup 2 nci gün sevisenleri biliyorum
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılPembe burada ben bunu yaptım ama karşımdaki ne düşündü fikrim yok demek istiyor
10 Yorumla
+1 yılSevgiliye nude atılmaz kaç aylık olursa olsun bu ne abi
00 Yorumla1 ay beklediyse helal olsun o çocuğa daha fazlasını hak etmiş qeeqqjqjqjjejw
00 Yorumla
+1 yıl1. Ay çok geç gibime geliyor.
1. Hafta içinde olmalı bence00 YorumlaBen ilk günden foto atıyorum nude denilmez ama olsun.
00 Yorumla
+1 yılburada atılmaz atmam diyen kızların eminim hepsi atmıştır
00 Yorumla
+1 yıl5 yıllık sevgilim oldu 1 gün istemedim ne gerek var ki fotoğrafa buluşun buluşun.
00 Yorumla
+1 yılHızlı yürüyen ilişkiler erken söner sadece zevk peşinde olur aşk sevgi formalite icabı olur
00 Yorumla
+1 yılAtan atar, özgürüz sonuçta dimi.😂Ama sonuçlarına da katlanır.
00 YorumlaYollu olduğunu düşünürüm. Düzenli f*ck olarak ilişkimi devam ettiririm
00 YorumlaYani güvendi ise atar ya da rahattır atar umursamaz yani ya da ne bilim farklı çık şey var
00 Yorumla
+1 yılDüşünmek için önemsemek gerek canım, bu da beni ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılDişiliğini kullanarak erkeğini elinde tutan cinsel obje
52 Yorumla
Soran+1 yılSen atar mısın
- +1 yıl
No
1 ay nasıl sabretti derim genelde ilk haftadan ilişkiye giriyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLan olm aramızda ergenler var 13 yaşında olan üyeler bile var. Soruya bak Allahım yarabbim. Kötü örnek olup duruyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye öyle resimler atma. Hanım hanımcık yerinde temizce dur. İlerdeki eşin senden utanmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyosam o anda atarım kime ne ister sevgilim olsun ister olmasın kendi vucudum kendi kararim
10 Yorumla
+1 yılsüre uzadıkça değerli olmazsın..
bunu yaşayacaksın, kendini hazır hissetmen lazım, süre değil..00 YorumlaAtmak isteyen atar süresinden ziyade aranızdaki muhabbete bağlı
00 Yorumla
+1 yılBence bu zamanda herkese güvenmemek lazım. Nude atmak kötü bir şey değil herkesin kendi cinsel yaşantısı mesela ben @/berrayim tiktok starina attim
21 YorumlaAhlâk kavramından bihaber olduğunu düşünürüm
80 Yorumla
+1 yılYuh artık 1. ayda çıplak foto vay be ben bile 2 sene oldu atmadım basitlesmeyin abi ya kızlar cok meraklısınız gerçekten kendimizi cinsel obje olarak göstermeye 1 ayda da atmazsın ya
01 Yorumla- +1 yıl
1. Günden ilişkiye girenler olduğunu düşünürsek
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşarlıkta level atlamış olduğunu düşünürüm... ama nude isteyen erkekte aynıdır benim gözümde..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şey varsa bu kız benimle ilişkide olamaz ki sadece sx konuşuruz bazen böyle resim video filan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrenç. Ayrıldıktan sonra ne olacak resimler onda kalacak istediğini yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtarsan seni tehditlerle zorlar resimlerine akrabalarına atmakla tehdit eder zorla sahip olur seni
021 Yorumla- +1 yıl
xnxjsjdns akrabasını nerden bulacak peki ayrıca o da o konuşmayı ailesine atmakla tehdit eder o zaman bi daha ailesi yüzüne bakmaz
Cevap sahibi+1 yılİnstadan aynı soy adı ekli arkadaşları akrabası oluyor
Sen instadan ekle akrabalarına sayıverem senin 😂
Cevap sahibi+1 yılSende mi atıyorsun nude bana atsana bakayım nasılsın diyr
- +1 yıl
bende mesela hiçbir akraba ekli değil
Cevap sahibi+1 yılHerkes sen değil
- +1 yıl
olsa olsa ben tehdit ederim bir çoğunun hesabını paylaştım
- +1 yıl
olsunlar o zaman xd
Cevap sahibi+1 yılMalsın sen 😂 kac kişiye nude attın sen
- +1 yıl
ooo sayısız
Cevap sahibi+1 yılKac erkeğin altına yattın peki kac kişiyle s2kiştin
- +1 yıl
kimse ama sen phvgn galiba alışkınsındır
Cevap sahibi+1 yılHayır 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
benimde 1 kez oldu zaten bunun için sevgili olmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılAnlamadın sen yani ben kimseye dokunmadım demek istedim
- +1 yıl
ha sevgilinde olmadı o da olmadı
- +1 yıl
e tamam ben ne dedim xd
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yılAma yaş 24 artık olsun istiyorum bu uygulamada 16 yaşındaki kizlar sevgilisiyle yapıyormuş 16 yaşında düşünebiliyor musun 16-17 de başlıyor kizlar bu işe ben daha etmedim ama ettiğim kiza da bırakmam evlenene kadar gider iş edip terk etmem ama burada bakıyorum erkek kiza kullanıp ertesi gün bile terk ediyormuş
- +1 yıl
bazıları saf çünkü anlayamıyorum aha soruda ki gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle mal çoğu mal
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir zaman kimseye çıplak resim atılmaz, olması gereken budur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce çıplak resim atar sonra sevebilir olmaz deme olur,🤗Be
00 Yorumla
+1 yılÖzel şeyleri özel hissettiği insanla paylaşabilir. Bunda garip bir durum yok.
00 YorumlaHiçbir zaman atılmaz.
51 Yorumla
+1 yılHer ınsan hata yapar nefsıne yenik düşmüştür fakat bu bir kızı basit ve geniş oldugunu dusundurür sözüm meclısten dışarı
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat