Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayni durumdayiim sadece sevisiyoruz aramizda ask yok seviyoruz ama asik değiliz bitse bu yuzden cok uzulmem
29 Yorumla
Soran+1 yılBizim aramizda bag var ama. Belki evleniriz bile o derece. Gecen biraz tartıştık beni hayal kirikligina ugrattin falan dedi umursamasa konusmaz bile
Cevap sahibi+1 yılNeden tartiistiniiz hayirlisi canim seviyorsaniz mutlu olursunuz ins
Soran+1 yılKapıyı çekip gittim ya cok pismanim cok kırıldı
Cevap sahibi+1 yılEger seviyorsa barisir kirginliklarini yok sayar sikma canını
Soran+1 yılBarisiriz da canim biraz gec olacak ama neyse napalim
Cevap sahibi+1 yılBarissinda ne kadar sürdüğü teferruat :D
Soran+1 yılBulusamazsak o sıkıntı bu sene üniversiteye gidiyor yoksa sıkıntı olmazdi :D
- +1 yıl
sizde sadece öpüşüyo musunuz :dd
Soran+1 yılAy evet ay :D
En İyi Cevaplar
Sürekli biriyle dip dibe olursan onu benimsersin ve kıskanmanda normaldir. Seni değil ama bedenini seviyor bence.
00 Yorumla
+1 yılbaskasiyla yatma diye yapiyodur hayatindr biri olsa hazir vajina gidicek.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya öyle birisi degil. Zaten o da iliskiye girerse evlendigin gün yapicak
- +1 yıl
o nasil fuckbody?
Soran+1 yılAy oldum ay. Abicim bak ne yazmisim orda en fazla opusuyoruz sevisiyoruz diye de mi
+1 yılKıskanıyorsa seviyordur
119 Yorumla
Soran+1 yılEvet kiskaniyor
- +1 yıl
Ee seviştiğinize göre seni seviyor, sevmeyen erkek kıskanmaz
Soran+1 yılIyiymis o zaman :D
- +1 yıl
Zaten bu yolda bir hayli ilerlemişsiniz, sende seviyorsan söylersin o da söyler rahatlarsınız
Soran+1 yılSoyleyemiyoruz ya. Hele ben hic gurur yapıyorum çünkü :D
- +1 yıl
Hayret dudaklarını teslim ediyorsun, seks dışında herşeyi yapıyorsun fakat seni seviyorum diyemiyorsun? bence abartıyorsun, açıkça söyle
Soran+1 yılYa soylersem ezik gibi olurum ya diyemem ben
- +1 yıl
Lütfen arkadaşım gerçekçi olmalısın, bir bekaretin birde kalbin kalmış vermediğin, gururu ne için yapıyorsun anlamadım😡
Soran+1 yılNe biliyim ya karsilikli değilse mal gibi kalirim o zaman
- +1 yıl
Kadınsın anlarsın sevişirken tam kıvamına geldiğinde usulca kulağına söylersin, o da seni seviyorsa açıkça söyler
Soran+1 yılYa zaten seni seviyorum diyordu bir ara. Bu 3-5 kez tekrarlandi ben bir sey demedim. bir de sey diye düşündüm sonucta sevisiyoruz o an yani o anin hissiyle söylemis olabilir diye umarim anlatabilmisimdir
- +1 yıl
Anladım, aslında sizde herşey açık fakat kelimelere dökülmemiş, sende ona söyletmek istiyorsun, o zaman ona, ben beni seven sevebileceğim bir erkek istiyorum ve öyle bir arayış içindeyim dersin. ister istemez seni kaybedeceğini anlayınca sana açılır
Soran+1 yılBöyle şeyler konusunca susuyor bir sey demeye korkuyor herhalde ben öyle anladim ama
- +1 yıl
Yazdıklarımı söyle bir iki gün içinde sana açılır
Soran+1 yılSanmiyorum
- +1 yıl
Uçsuz bucaksız çıkmaz sokaklarında, seni sana büyük bir zevkle ve hoşgörü ile bırakıyorum, hoşçakal 👋👋👋👋👋👋
Soran+1 yılSizde hoscakalin :D
- +1 yıl
😉😉😉😉😉
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim umarim sorunun çözülmüştür😊😄👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. fuckbody e aşık olan erkekle, konsa aşık olan erkeği bir türlü anlamam.
20 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu çok rastlanan bir durumdur. Aşık olabilir tabii ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
isim mi koydu yakında nüfusuna da alır onları o zaman anlarsın ne oluyomuş:DD
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kiskandigi icin :D
+1 yılfuckbody ile senın içinde bulunduğun şey aynı şey değil ki aşık olabilir neden olmasın ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bundan 2-3 yil once cikma teklifi etmisligi var kabul etmedim arkadaş kaldik son bir senedir fuckuddy gibiyiz
- +1 yıl
olur da keşke yapmasaymışsın gerçi bir takım şeylerin adını ha komşsun h koymamışsın
Soran+1 yılBilmiyorum ya aniden oldu iste. Bende hoşlanmaya basladim falan
- +1 yıl
çıkın o zaman yavrum de arkadaşına bizim aramızda sence birşey varmı? diye
- 20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfukkbudii fıkkbudiii budii dii dii ben bu kelimeyi okuduğumda hep içimden tıngırtılı tıngırtılı şarkı söylüyorum nedense:D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha :D
Cevap sahibi+1 yılhatta budii dii dii ediyle büdüye doğru falan gidiyor:D
+1 yılAlnindan niye opuyor Dunya ahiret buddy msin anlaminda mi 😆
36 Yorumla
Soran+1 yılAhahah iyiymis bu :D ya böyle yanagima dudagima uzanamadigi durumda falan değil bildiğin beni çekip alnimdan öpüyor
- +1 yıl
Baba ogul kutsal ruh adina seni fuckbuddy im ilan ediyorum 😆
Soran+1 yılOlmaz öbür fuckbuddym kiskanir :D kan cikar valla :D
- +1 yıl
Bende cocugun adina konustum yoksa banane senden be bana fuck ida cok buddy side 😇
Soran+1 yılHaa pardon
- +1 yıl
😅😆😂😁😀😃😄
+1 yılolabilir niye olmasın ki ayrıca erkek kadını sahiplenir ondandır
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sahipleniyo gecenlerde sana baglanmak istiyorum falan dedi
- +1 yıl
seninkinde sorun yok genel bişi
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
tüm erkekler böyle alışırsın senin hoşuna gidiyorsa o tarz davran ama gitmiyosa da belli et ne konumda olduğunu hatırlat. yoksa kendisi hayaller kuracaktır
Soran+1 yılNeden böyleler peki
- +1 yıl
genetik diye tahmin ediyorum ya da senin davranışların belki böyle hissettirmiştir
Soran+1 yılYani bilmiyorum. Kolay kolay bir kiza baglanan birisi degil.
ben ilk kez rastladım. FB bile değilsiniz. aşık olması normal.
11 Yorumla
SoranAynen
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılkızım sadece öpüşmek fb'ye girmiyo len:D o ne öyle :D
014 Yorumla
Soran+1 yılYa abi ne diyim. Bu duruma uygun dusecek kelime anlam bulamadim yahu napiyim
- +1 yıl
tamam kızma :) ben bu duruma fb deyince şaşırdım birazda ondan. uzun süreli olduğunda böyle şeyler oluyor ama bence olmaması daha iyi tabi benim fb anlayışım farklıda sizinkini bilemem
Soran+1 yılYani iste bizimkide böyle bir seey :D
- +1 yıl
oralda mı olmuyor peki bu kadar süredir insan bir level atlar :D
Soran+1 yılYok olmaz daha neler :D
- +1 yıl
yuh ya :D
Soran+1 yılYok yok iyi böyle fazla ileriye gitmemek lazim :D
- +1 yıl
iyi birine denk gelmişsin ne diyim:D
Soran+1 yılAynen öyle cok iyi birisi :D
- +1 yıl
saf galiba biraz:DDDD neyse
Soran+1 yılYok be saf değil mesela bir kizla yatarsa da evlenince anca :D
- +1 yıl
:D benim gibi birine denk gelme de
Soran+1 yılAman aman :D isim olmaz zaten de :D
- +1 yıl
adamsn:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizinki fuckbuddy değil muckbuddy tatlım sen bizi görmelisin fuckbuddymle:)
22 Yorumla
Soran+1 yılHah arkadas ya bir tek sen anladin :D en fazla opustuk dedim sanki iliskiye girmisim gibi davrandilar. Ee sizin araniz nasıl :D
Cevap sahibi+1 yılbizim aramız çok iyi.. bizde nette tanıştık farklı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir iki ayda bir falan görüşüyoruz ben gidiyorum o geliyor falan.. oda bakire sadece sevişiyoruz oral yollar ve analdan ilişki yaşıyoruz istemediği için daha ileri gitmiyoruz sadece onun isteklerine istinaden yaşıyoruz.. o ne derse o oluyor.. birbirimize güveniyoruz en önemliside bu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılorospunun yeni adı mı fuckbody
aşık olması, bir fahişeden olan farkın sadece para almamak olduğu gerçeğini değiştirmez.20 YorumlaKiskaniyoda olabilir yda ilgi gosterip sendende olmakta istemeyebilir hazir bulmus kacrrmi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl ayirt edicez :D
Soran+1 yılNasilmis o :D
Soran+1 yılAnladim sanirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılen fazla öpüşüyoruz diyorsun fuckbuddy diyorsun. Sen onları bir araştırda gel.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum da nitelendirecek bir kelime bulamadim. Zaten ayrintida anlattım
Cevap sahibi+1 yılfuckbody diyince başka kefeye giriyorsun ama
Soran+1 yılEvet ama anlattım ayrintida di mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirekten döndü az kala karşılıklı oluyordu ama baştan sınırlarımız vardı sadık kalmak adına bitirdik
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ihtimal yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden nasil anladiniz merak ettim aciklar misiniz
Olabilir doğal bişey bu
10 Yorumla
+1 yılolbılr
gayet doğal bence00 YorumlaNe kadar pislik bişey olduğunun farkındamısın?
41 Yorumla- +1 yıl
Farkında değil sadece bir fahişe
+1 yılFahişelik nasıl bir duygu ciddi soruyorum.
58 Yorumla- +1 yıl
Cinsel isteği olmasa bir hiçsin
Soran+1 yıll*n oğlum cinsel birlesme yok mal misiniz ya niye anlamiyonuz
- +1 yıl
* girmedi diye namuslu musun yani sen? Babana abine acıyorum l*n namussuz. Memelerime isim koyduymuş yazık çok yazık. Keranedeki orospular senden daha namuslu paraya ihtiyaçları olduğu için vücudunu satıyorlar. Ya sen? Anan baban kocan? Kocana anlatabilicek misin bunları. Yüzüne tükürülesi bir canlısın. Tanımasamda nefret ediyorum senin gibi bakire fahişelerden.
Soran+1 yılYa he he tamam tamam sen haklısın he he. Tamam tamam sizin koy daha büyük
- +1 yıl
Bakire fahişeler. Yazık ruhu delik deşik insanlar acınası insanlar.
Soran+1 yılYa allah askina birak bu ayaklari. Özelde sana yavsasam hayir der misin demezsin. Biliyoruz senin gibileri
- +1 yıl
Kendini burada da mı satıyorsun? Et parçasından farkın yok bakire fahişe senden ve senin gibilerden nefret ediyorum. Konu sevmek aşk yavşamak sevgili olmak değil. Konu beynin o* olmaması. Babana anlatsana bu olayı. Gülerek hemde bakalım ne dicek inan umrumda değilsin iyi geceler
Kim bu yahu kizmi erkekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılKim kiz mi erkek mi
+1 yılKaşarlık nasıl bir duygu ciddi soruyorum
10 YorumlaEvine gidip sadece opusuyor muş :D
00 Yorumla
+1 yılOlır be ama benlik değil
00 Yorumlaolur olur bal gibi olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya emin konustun :D
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğinden içine sokası geliyordur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo ahlak bekçileri toplanmış gene xD
05 Yorumla
SoranAhaha aynen
Cevap sahibi+1 yılAma sende de hata var başlığa fuckbuddy yazmışsın
Soran+1 yılAma acikladim anlamadilar
Cevap sahibi+1 yılİşlerine gelmemiştir
Soran+1 yılAynen kesin öyledir
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl fuckbuddy oluyor bu anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin bir altindaki cevaba bak orada anlattim
Cevap sahibi+1 yılBenim bir altimi nasıl gorebilirim arkadaş allasen
Soran+1 yılAmaan of ugrasamicam
Cevap sahibi+1 yıll*n verdiğin cevaba bak bide atar yapıyorsun sinir etme beni :@
+1 yılo* olmuşsun bravo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni zzzzz biri sana sahiplenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyor olmasa bile yaninda seni istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen seviyorsun sanırım onu?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılne zaman başladı sevişmeleriniz? ve nasıl?
Soran+1 yıl1 yıldır ona gidiyorsam 6. Ayinda sevismeye basladik. Yarisinda da diyebiliriz
Cevap sahibi+1 yılsen mi başlattın o mu?
Soran+1 yılBende istiyordum ama yavaştan aldim biraz hemen hooop olmadi
Cevap sahibi+1 yılhiç sormuyor musun, biz neyiz diye?
Soran+1 yılHayır hic sormadim yani onu sıkıştırmak difdiklemek bunaltmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılgizliyi açsam mesaj atar mısın? bu konuyu konuşalım?
Soran+1 yılŞu mal mal şeyler yazanlar var ya o yuzden moralim bozuldu gizliyi acamam ya cesaret edemem yoksa konusurduk
Cevap sahibi+1 yılsen açma, ben açacam, istersen yaz ama zorlamam. sen bilirsin?
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılyaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviştiklerimle aşk pek aklıma gelmezdı
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkissbuddy misiniz siz :D
Soran+1 yılAhaha evet aynen öyle :D
Cevap sahibi+1 yılne anlamı var kı oyle sevısmenın cok saçma :D
Soran+1 yılNapalim ciddi bir sey olana kadar böyle :D zaten daha fazlasini istemiyor benden
Cevap sahibi+1 yılciddi bişey olana kadar derken? sevgılı gıbısınız çıksanıza zaten
Soran+1 yılBende istiyordum da tabi kendi kendime böyle biz bu olaylardan cok cok once bir ciktik 3 gün sürdu :D yani sevgili olursak daha kötü ayrilirsak bu sefer aramizdaki arkadaslik bagida gider. Ciddi bir sey derken evlenme olabilir belki. Böyle giderse birbirimize kalcaz :D
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç kı ıkınızın
Soran+1 yıl18-18 :D
Cevap sahibi+1 yılne evlılıgı yahu :) yalnız ben yattıklarımla hıc sevgılı olarak dusunmedım hep zevk
Soran+1 yılBiz hep birbirimize kaldigimiz icin. Sevgilimiz olsa bile gene birbirimize kalıyoruz. bir de benim sevgilim olunca cok kiskaniyo
Cevap sahibi+1 yılnası şey bırbırınıze kalıyosunuz sekste yok. ben yatıyodum işim bitince giderdim
Soran+1 yılBizde öyle degil ya sevismeyi ben bitirim mesela yoksa durmaz o :D bir cok iyi arkadasiz geçen gittim bana kahvalti hazirlamis falan ne dersem yapiyo. Eve gitme zamani gelince de eve gidiyorum ben :)
Cevap sahibi+1 yılben sadece işimi görmeye gelirim benı çağırır gıderım oral anal ne var ne yok iş biter çıkar gıderım. sızın sevgılı gıbı
Soran+1 yılEvet bizim ki isi görüp bitirme gibi degil. Zaten sevismeylede olmaz da :D
Cevap sahibi+1 yılnası olmz :D
Soran+1 yılBizim yaptığımiz sevismeyle isi bitirip gitme olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılBoşalmıyo mu cocuk
Soran+1 yılBanyoya tuvalete gidip bosaliyosa bilemem onun disinda hayır
+1 yılBence çok hos
06 Yorumla
Soran+1 yılHoş olan ne
- +1 yıl
Belli bir iliskiniz var o seni kiskaniyoe karisiyor ama sevgili değilsiniz ondan daha otesiniz sevgili olsaydonoz kavga edince ya da ayrilinca soğukluk girecekti boyle kavga edince ama girmiyor araniz bozulsa bile düzelir ama sevgiliykwn ayrildiktan sonra gorusen birey çok az hatta arkadaş kalabilen bile :) işallah anlatanbilmisimdir:)
Soran+1 yılEvet evet anlattin. Bende bu yuzden sevgili olmak istemiyorum. Boyle kiskanmalari falan cok tatli oluyo :)
- +1 yıl
Keşke banada boyle birini Buldan kanla :) çok harikala tam benim pskolojimdesiniz sevgili olunca skliyorum ben. s
Soran+1 yılCevremdeki kizlar oyle degil ya cogununda sevgilisi var yoksa yapardim bir guzellik :D Aynen bak bundan cok once bir 3 günlük cikmamiz oldu bizim. Bak sadece uc gün sürdü. Ama şimdi oyle degil 1 sene oldu :D
- +1 yıl
Kanka mesaj atsana konusalim kafa yapimiz ayni gibi ;) niyetin arklik
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir. niye olmasın ama ben olmaıdm.
00 YorumlaOlabilir. Hata Olur.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrospusun yani?
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım