Yalamak nedir cidden nasıl miğdeniz alıyor sonuçta pis bir sıvı geliyor onu yalıyorsunuz. Hem kendinize yapılmasını da istiyorsunuz iğrenç ya Iğyy bunu istemeyen biriyle evlenirim umarım.
Cevabın nedir?
Eger oral yapamayacaksam sevismem daha iyi gerekli tedbirleri alır ve tecrubeli olursaniz hicbir sakincasi yok hadi erkege iral yapmak istemeyen kafinlari biraz anlarim sadece biraz ama kendisine yspilmasini ustemeyen kadini adla anlayamam ve 20 yil abaza kalsam donup bakmam icine girmek bosalmak seksin en kolay kismi aslolan saatlerce sevismej k endinden gecmek yalamak opmektir yoksa ilk yszdigimi hayvanlarda yapiyor icgudusel olarak
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik ve duşa girmek icat oldu. Bunun dışında iğrenç gelebilir tabi tercih meselesidir senin yalamayan ve yalatmayan sevgili arayışın da bizi pek bağlamaz
23 Yorumla
Soran+1 yılSizde cevap vermek zorunda değilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılSizde bu başlığı açıp bunları yazmak zorunda değilsiniz ama gayet yazmışsınız
Soran+1 yılBenim sorum gayet normal suçlama yapmadan insanların düşüncelerini öğrenmek amaçlı bir soruydu. Sizin cevabınız tam tersi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılo pis dediğin sıvı seni bir gün anne sahibi yapacak o sıvı nasıl tatlı bir bebek sahip olmana yarıcak canısı
928 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tatlı46 rica
Cevap sahibi+1 yıl@tatlı46 nasıll
Cevap sahibi+1 yılhım anladım evet haklısın @tatlı46
Cevap sahibi+1 yılevet öyle @tatlı46
Soran+1 yılYutmak ayrı birşey ama
Cevap sahibi+1 yılevet yutmak ayrı ama saygı duymalısın bence
Cevap sahibi+1 yılhemde nasıl çok severim canısııı @tatlı46
Cevap sahibi+1 yılyok daha neler @tatlı46 ilerde birgün inş
Cevap sahibi+1 yılamin @tatlı46
Cevap sahibi+1 yılevet @tatlı46
Cevap sahibi+1 yıllise sondayım :) @tatlı46 az önce sordun ya bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılevet öyle sınav var maalesef @tatlı46
Cevap sahibi+1 yılsana mesaj gönderemiyorum rica ederim
Cevap sahibi+1 yılmesaj sadece takip ettiklerin atabiliyor kapatmışşın @tatlı46
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1744222-arka-taraf-yalayan-kizlar
bide şuna bak ya midem kalktı02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kusucam ya bu ne cidden bu bir şaka mı
- +1 yıl
galiba değil :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
+1 yılTadını beğenmişsem yutarım bile o kadar emek vermişim aaaa:))))))
86 Yorumla- +1 yıl
Sana helal olsun beee hakkindir :)
- +1 yıl
Eğlenme maksadıyla değil ciddi ciddi söylyorum. Seks kutsaldır, cinsel organlar kutsaldır. Onlara saygı duyuyorum, sen onlar üzerinde bir şey yapıyorsun ve o işini zaten bildiği için sistemini çalıştırıyor ve sana eşsiz bir zevk veriyor. O zevki hangi şey ile satın alabilirsin? Birazcık saygı. Yok pismiş yok çirkinmiş. :)) Hadi oradan be:)) Penis olsam gerçekten çok kızarım, "benim sayemde benzersiz bir keyif yaşıyorsun, birazcık uyarsan ben işimi zaten yapacağım, onu bile çok görüyorsun" bana derim. Aynısı vajina için de geçerlidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis sıvıdan kastın ne? Sen temiz değilsin sanırım.. Çok temiz insanlar var ve ayrıca bu o kadar kötü bir şey değil.. Eminim yapacağına ve yaptıracağına :)
70 YorumlaHerkes yapmadan ve yaptırmadan önce aynı şeyi söylüyor o yüzden büyük konuşma
70 YorumlaYalamayı bırak damla ziyan etmeden yutan var
Sekste sınır olmaz
Sınırlarıda çift belirler
Hoşuna gitmiyorsa yapmaSın olur biter20 Yorumlasenin gibi mahlukatlar sadece evlensin zaten başka hiç bir şey beklenmez sizden.
37 Yorumla
Soran+1 yılseks manyağı diye de sana diyorlar sanırım. Ayrıca kıronun önde gidenisin bence konuşmalarına dikkat et.
Soran+1 yılBence sen naşla... Azıcık da edep öğren kızlarla nasıl konuşulur. Insanlarla nasıl konuşulur.
- +1 yıl
Cinselliği cinsellikte artık herkesin normal kabul ettiği zevk alarak yaptığı anal seksi oral seksi sapıklık ya da iğrençlik olarak gören bunları normal kabul edeni de seks manyağı ya da sapık olarak gören orta çağdan bir yobazla bir mağara kadınıyla konuşacak bir şeyim yok benim yazma cevap falan.
Soran+1 yılGülüyorum sadece baya kızdırmışım sanırım. Ne zamandan beri normal. Görünüş olarak da mağara kadınına benzer bir Halim yok ama senin var konuşma özürlüsün bence.
- +1 yıl
Diksiyonum da edebiyatım da gayet iyidir sen onu merak etme ama senin görüntünün normal olması da garibime gitmedi demek ki seni mağaradan çıkardıktan sonra kuaföre giyim mağazasına falan götürüp günümüz çağdaş insanına benzetmeye çalışmışlar ne derece başarılı olduklarını bilemiyorum. bilmekte istemiyorum zaten ama tek gerçek olan bir şey varsa dışın değişse de için yine mağara insanı yine mağara insanı.. daha duvar resmi çizebilecek kadar beyne sahip bir mahlukatı günümüz modern insanının arasına koyarsan sonuç bu oluyor maalesef.
Soran+1 yılYoo yanlış tespit.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenis benimde midemi bulandiriyorda ama vajina iyidir ahhh bir tadini alsan kesin vazgecemezsin eminol ;)
74 Yorumla- +1 yıl
lezsin sanırım :D güzell
Cevap sahibi+1 yılHeheheh yeaa :)
- +1 yıl
+++
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana birşey söyleyeyim. Oral yapan ve yaptıran kadınların arasında bir anket yapılsa %80'i denemeden önceki zamanlarda aynı senin gibi düşünüyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende şöyle söyleyeyim oral anal vs vs bir ilişkim olmadı. Bu sadece etrafdan duyduğum dinlediğim birşey. Bana inanmak zorunda değilsin tabiki ama yalan söylemek için bir sebebim yok. Illa yalamak şart mı.
Dinini bilen harama helale dikkat eden bir insan yalamaz zaten
71 YorumlaEğer temiz isen normal birsey ama eğer seviyorsan bir avantaj sonuçta karşındaki de hastalık olabilir ya da sende.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. bir kız arkadaşım olmuştu ilk kez yalatana kadar neler neler yaptım bir kere yaladı agzına boşaldım ilk tadını aldı 1 yıl beraber olduk her buluşmamıZda agzına alıp boşaltmadan beni ayrılmazdı
24 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç sonra sende o dudakları öptün mü
- +1 yıl
abi nerden bulunuyor bu agzina bosalttiran kizlar? bana hic denk gelmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdim icin evlenirim cinsellik ise isin ayri boyutu iliskide yaparmiyiz bilmm daha hic seks yapmadim onun icin bilmiyorum ve esim ilk gece islanmazsa yalarim onu rahat olsun diye
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten seni havalara uçuran olmamış ondan boyle dıyorsun ama bilemiyorum zevk meselesi yinede saygı duyarız :)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklısın o ağızla yemek yiyip konuşmaya devam ediyorlar bile. geçmişte birçok toplum bu ve bunun gibi sapıklıklar yüzünden yok olmuş gitmişler örn. Pompei
34 Yorumla- +1 yıl
la bir siktirgit ya :D pompeii diyor :D
- +1 yıl
nee pompamı yapmışlar :D :D
Cevap sahibi+1 yılPompei yaz orda ne var ne yok tüm resimlere bak ibret al demiyorum bak eğlenirsin bakarken :D sen nerden ibret alıcanda... neyse bak şunlara :DD o zamanda yaşasan ne yapıyo olurdun bak orda keçili bir resim var adam şey yapıyo keçiye... :DD
- an itibariyle tek yorumda aynı 5 kelimeyi kullanarak rekor kırdım kendimi tebrik ediyorum
Ben istemem tabiki umarım keşfeden çıkar benim gibi helal yaşayan adami
00 Yorumla
+1 yılBu senin sorunun bizi ilgilendirmiyor. ayrıca erkeklerin tamamı ve kızların çoğu buna bayılıyor. zamanla senin de fikrin değişir merak etme.
10 Yorumla
+1 yılArz talep meselesi büyük konuşma derim yinede ben ;-D
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama yinede yapamam.
- +1 yıl
Yapma zaten mikrop kapan çok bu şekilde yani ;-)
Soran+1 yılIğğy iğrenç
- +1 yıl
Hahahaha alemsin ya tamam sen yapma ;-)
Soran+1 yılBenden de bir tane daha olsa çok iyi olurdu.
- +1 yıl
Bende çok sevmem aslında iste buyukte konuşmak istemiyorum o an neyi gösterir bilemem ;-)
anormal bişey değil ki bu neden bu kadar nefretle yaklaştın :D
21 Yorumla
Soran+1 yılİtici bence ya öpüşmek varken neden yalamak.
+1 yılTuvalette ekemek yemiyosun bacısı :))
... Sonuçta o uvuzların her biri sana ait ve senin salgıların... Sen kirliysen orası da iğrenç gelir..02 Yorumla
Soran+1 yılBana olay pis geliyo hergün düzenli duş alırım
- +1 yıl
Karakter meselesi şeysi...
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılyalırım suyu geldiği an bırakırım.. o da boşalacağım zmn bıraksın..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPis dediğin şey insan vücudundaki en temiz organizmalardır 😪
02 Yorumla
Soran+1 yılEn temiz mi?
- +1 yıl
Öyleki ağzından çok vajinadan hastalık kapma riskin 10 kat fazladır.. Pis birşey vajinana giricek bilmem anlatabildim mi?
Sahsen yalamayida yalatmayida severim ama temizlik sart bence iyi yapan olmamis yoksa havalara ucarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamak da yalatmak da harika bisey. Zevkten kendinden geciyosun :-))
11 Yorumla- +1 yıl
yessss
gel bir kere oral yapayım sana başka hiçbir şey yapmayacağım eğer zevkten gebermezsen bende bir şey bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sanaiğrenç geliyo ama o pis dediğin şeyler varya... Neyse zamanı gelince sende isteyerek yapacaksın inan buna ;)
00 Yorumla
+1 yılyapmayan tiksiniyor tanıdı alan bırakamıyor. nasıl bir şey gerçekten enteresan..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle dıyenlerı cok gorduk neler neler yaptılar.. istemedıgın bıseye kımse zorlayamaz zaten esın bıle olsa
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor bulursun çok zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya😔
- +1 yıl
Hem yapıyosun bilmediğimi sanma maksat soru sormak hepimiz yapıyoruz bunu zaman , zamam.
Soran+1 yılNeyi yapıyorum?
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadını aldığında vazgeçemeyeceksin... önyargılı olma
00 Yorumla12 yasindaysan igrenc gelmesi normal tabi
24 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ve düşüncesi bile iğrenç.
Soran+1 yılHergün duş yaparım mutlaka. Gayet de temizim
Biri agzina versin sununda sussun
33 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin...
- +1 yıl
dshddshsdf
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim doğal bir şey yaparım acımam :D
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yapta seni de görücez
21 Yorumlabir tadını alsan bırakmazsın aslında.
10 Yorumlabir bardakcık şefatlinin suyunda versende içsem
10 YorumlaNerden biliyonla pis oldugunu tadina mi baktin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sen vajinanı yalattırmazmısın erkeklere?
08 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu sorduğuma göre.
Cevap sahibi+1 yılVajinanı herhangi bir erkek yalasın o zevki tat kararından kesinlikle vazgeçeceksin
Soran+1 yılTatmak da istemiyorum. bir deneyeyim de ondan sonra karar vereyim gibi bidüşüncem yol walla.
Cevap sahibi+1 yılİleride vermicen mi sevgiline ya da eşine?
Soran+1 yılZor soru umarım böyle bir isteği olmaz.
Cevap sahibi+1 yılYok artık sex'demi yapmıcan?
Soran+1 yılYok onu kastedmedim
Cevap sahibi+1 yılAdamın rahatlaması lazım illaki seni halletcek
pis bir sıvı?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen:/
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim merak ettiğim o dudukları geri nasıl öpüyorlar:D sadece prezervatifle yalarım herhalde:D
Soran+1 yılAynen anlayamadığım başka birşey gerçekten aşık oldukları için mi yaparlar yoksa tatmin amaçlı mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılDenemelisin
00 Yorumla
+1 yılSana katılmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yorumsuz !!!
00 YorumlaZevksiz ya :D
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşma. dd
00 Yorumla
+1 yılyalamazsan yalat
00 Yorumlazor bulun onu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince görürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor :D
00 Yorumla
Devamını Gör(32)