Anüs yalayan kızlarda var ama çok azınlıktalar. Bende bu grubun içerisindeyim. Arka tarafı yalamayı severim. Bu kızlarla ilgili düşünceleriniz neler?
Cevabın nedir?
+1 yılnie bu kadr tepki gostermis bu millet yaa ankayamadim herkesin kendi tarzi bende cok seviyorum orayi yalamayi be yalatmayi hem bakimli bir kizsa hicbir sorun olmaz gayette ust duzeyde zevk alinabilir siz erkekleri anlamis deilim zaten anal sexe bayiliyordunuz amma velakin anus yalamays gelince tiksiniyorsunuz sanki arap anusunden bansediyoruz yahuuu
2815 Yorumla
Soran+1 yılHelal be sana helal !
- +1 yıl
Lütfen erkekler diye genelleme yapma ben o özel anları yaşadığım kadınımın her yerini öpmeye de yalamaya da bayılırım.. ayrıca kadınımın anüsünü öpmek ve yalamak benim özel zevkim çok içim eriyerek isteyerek yaparım hem de tadını çıkara çıkara.. zaten anal bölgeye yapılan güzel bir oralsız anal seks düşünemiyorum kadına zevkten çok acı verir öylesi.
- +1 yıl
La bir yürü ya :D bu g*t yalama olayı ayak fetişine benziyo zevk diyosunuz ama pisikten başka bir şey değil
- +1 yıl
eic için teşekkürler :)
Soran+1 yılSonuna kadar en iyi cevap olmayı hakettin :)
- +1 yıl
Şu sorudaki gizli de sensin. www.kizlarsoruyor.com/.../q1778331-iyi-geceler-ks-uyeleri-nasilsiniz-herkez-burdami
"Burdayım :)) Senin burcun ne :)" diyen çakal seni :D - +1 yıl
Keske yalatan olsa
- +1 yıl
hahahhaha gece gece iyi güldüm :D
- +1 yıl
Hahahahaa iyi ama arap anüsü olsa bile bakimli olduktan sonra ne farkeder kiiii? :)) :)) ;) 😉
En İyi Cevaplar
+1 yılAllahın belası :( img2.wikia.nocookie.net/.../...ss_slut-d4xg1ue.gif
102 Yorumla
Soran+1 yılKahkaha attım gece gece haahahhahh
Cinsellik konusunda 335 cevap paylaştı. Bundan hoşlanan daha doğrusu buna izin veren erkeklerin oran olarak çok az olduğunu da biliyorsunuzdur o zaman. Ama erkekler eğitilebilir mahluklardır. Tabi sabırlı olup, doğru yaklaşırsanız. Cinselliğin sınırları her iki tarafın sınırları ile ayrı ayrı sınırlanır. Çiftin uyumu ve ilişkisini de bu belirler.
00 Yorumla
+1 yılsizde anasını belledinizi artık seksin haa
mına koyim çok yalamak istiyosanız
gidin tuvalet taşını yalayın daha çok tatmin olursuunz
ikiside aynı yola giriyor.. tuvalet taşı en azından daha az iğrenç.
şu an kıçımda bişey hisssettim yeminlen ya midem kalktı.90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
155Cevap
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılzaten insanların tercihine taş atılmasa tepki gösterilmese şaşarım anüs yalamakta yalatmakta gayet doğal ve keyifli bir şey yok iğrenç yok top yok tüfek yapan yaptıran kendi tercihi az saygı duymalı kendisiyle barışık tabulardan uzak kalmalı ben anüse oral yapmayıda yaptırmayoda çok severim hiç olumsuz negatif bir etki görmedim
00 Yorumla
+1 yıltabi canım g*t yalanmak için var zaten amkk Allah o götü yalayasın diye verdi.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok yaladm askomu her yerini hem de bazen kankasini da aliyoruz ben onu yaliyorum o beni tavsiye ederim cok tatliydi
83 Yorumla- +1 yıl
Kankasinimi
Soran+1 yılÇüşş artık siz aşmışsınız kendinizi !
+1 yıl"İyi bok yiyorsun" lafı tam size göre, 2 anlamda da...
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyggg penislerini midem almiyor diye lez olmusum poposunumu yalicam erkeğin de git kiz olsa hadi neyse
58 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden lez mi oldun cidden
Cevap sahibi+1 yılValla hem penisleri midemi bulandiriyo hem öküz gibi tipleri var hem kendileri zevk almaktan yana kizlar tam tersi :D
Soran+1 yılLezlikte aktiflik ve pasiflik var mı
Cevap sahibi+1 yılTabiki var aktif var pasif var birde AP var :)
Soran+1 yılGaylıkta aktiflik ve pasiflik belli de lezbiyenlikte aktiflik ve pasiflik nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılYani hangisi daha çok vericiyse :D aktif oluyor ilişkide :D mesela ben AP yim hem almaktan çok zevk aliorum hem vermekten :D
- +1 yıl
Veren erkek hakkinda ne dusunursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitane hastası var tanıdığım yalatmaya bayılan ama henüz görmemiş soruyu gelir brazdan heralde, bende yalamaktan ziyada yalanmasını seviyorum
71 Yorumla- +1 yıl
Ben yalardim
+1 yılBir düşüncem yok, herkesin kendi tarzıdır. Geneli geç, kendin gibi birini bulduğunda ne mutlu işte sana.
30 Yorumla
+1 yılarkadas popoma dahı dokunmayacak teperim yemin ediyorum
52 Yorumla- +1 yıl
kahkaha attm yahu :D hayırdır nıyekı
- +1 yıl
sevmıyorum ya hanı bıraz erkekler asırı cınsellıkten sacma sapan yerlere kayanlar var kadınlar ıcınde gecerlı tabı kı ama hanı sevmıyorum ya ozellıkle mesela arkamdan yurumesını sevmem herhangı bırısının kadın olsa bıle merdıvenden cıkarken ozellıkle hoslanmıyorum nefret edıyorum sadece tuvalette kulannıyorum onu o zamanda hastasıyım :D @gerginveçirkin
+1 yılcinsellik sınırsız olduğunda cinselliktir bana göre.. asıl zevki sınırlar aşıldığında çıkar..
ben yalamayı da yalatmayı da çok severim..
bunu yaşayabildiğim kız arkadaşlarım da oldu hayatımda..
ve gayet de zevk verici, her iki taraf için de...022 Yorumla
Soran+1 yıloyşşşş
- +1 yıl
oyşşş derken :) zevke mi geldin :)
Soran+1 yılÇok hoşuma gitti açıkçası kova burcu erkeği :))
- +1 yıl
:) başak burcuyum ben, ilişkilerimde cinselliği üst düzeyde yaşarım, sınır tanımam, her türlüsüne varım ;) arka tarafını emerek zevkten kudurttuğum partnerlerim oldu ağzımın tadını bilirim... ve onlar da benimkini yalayıp yuttular tabiki hijyen, temizlik ve samimiyet çok önemli..
Soran+1 yılSenin gibiler az bulunuyor :)
- +1 yıl
bulmuşken kıymetimi bil benim gizli :)
- +1 yıl
hadi ama mesaj at bana at at at :)
Soran+1 yılAzdın mı gece gece :))
- +1 yıl
tadı damağımda, ıslak, yumuşak, sulu ve kımıl kımıllll... Immmmmm...
Soran+1 yılAnlaşıldı sen azmışsın :))
- +1 yıl
özele gelirmisin baby..
- +1 yıl
uyudun dimi...
- +1 yıl
burdamısın bişe sorcam
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
hoşgeldinn :) ama gerçekten sorucamm.. arka taraf yalamayı sevdiğini söylemişsin ya hiç yaladın mı yoksa gerçekten fantezi olarak mı seviyosun onu merak ettiydimdi :)
Soran+1 yılEvet çok kez yaladım
- +1 yıl
harikasın yaa... peki partnerlerin bundan zevk aldı mı senin kadar?
Soran+1 yılHoşlarına gitti
- +1 yıl
benim partnerim de bayılıyo buna hatta parmaklarıyla da destekliyo daha çok yalamak için :) tabi kendisi sağlam bir analcı.. ben de ona aynısını yapıyorum analdan önce hazırlama babında.. ;)
Soran+1 yılBende sınır yok canım
- +1 yıl
tanışmak isterim seninle müsade edersen.. görüşlerimiz zevklerimiz birbirine yakın muhabbetimiz keyif verir karşılıklı olarak.
- +1 yıl
sustun?
- Cinsellik konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılben bir kızın bile anüsünü yalayamazken sen bir erkeğin kıllı götünü nasıl yalıyorsun sdfsdfsd
44 Yorumla
Soran+1 yılKıllı değildi çok az vardı kıl :))
- +1 yıl
eleman tüysüz desene.. köseye denk gelmişin erkeğin götü kıllıdır.. ayrıca ben bir bayanla ilişki esnasında bile kuyruk sokumunda bir kaç tel kıl görünce tiksiniyorum sen nasıl çok az da olsa kıllı bir götü yalıorsun yaa nasıl mide var ama zevkler ve renkler tabi saygı duyarım efenim..
Soran+1 yılÇok az vardı diyorum. Çok olsa hayatta yalamazdım :)
- +1 yıl
anladım çok az vardı ben hiç olmayan kızın yalamıyorum diorum kuyruk sokumunda 3-5 tel kıl gördüğüm hatundan tiksiniyorum diyorum neyse ağızımızın tadını bilsek burnumuzun bokunu yeriz dimi sdfsdfds afiyet olsun sana..
Gizli Üye(30-35)+1 yılParada aliyormusun? Cevaplari falan okudumda bir hayat kadinindan farkin yok zaten bazi faişeler de para almiyor zevk icin yapiyor. neyse ya sen got yalamana devam et
80 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sexte her iki taraf istedikten sonra sınır olmamalı.. Ve tabii başkalarının tercihlerine de saygılı olmalıyız.
10 Yorumlabende yalamayı ve yalatmayı seviyorum hatta ileri gidip parmaklatıyorum çoğu erkek yediremez kendinede en zevk alınan tahrik eden yerlerden biri bir erkek için.. önemli olan temizlik tabi bu ilişkide
27 Yorumla
Soran+1 yılParmaklatmakta neyin nesi yahu :))
Soran+1 yılAnüs kokusunu sever misin
Soran+1 yılArkanı yalamamı istermisin :)
Nasıl bir tarikata mensupsun la sen sexten soğuttunuz kesip atacam yarın cukumu :D
410 Yorumla
Soran+1 yılBen sınırsızım ve sınırları en sonuna kadar zorlamayı severim :)
Soran+1 yılNeden ki ama :))
Soran+1 yılKaralı demek :)) Sakın o kral olmasın :)))
Soran+1 yılterazi burcu erkeği ahhahaah
Soran+1 yılSiteye uzun süre girmedim o yüzden sende abartma istersen :))
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyimiş sende sevıyorsan tabıkı beybi sekste sınır olmamalı zaten aslan kızı dimi :))
016 Yorumla
Soran+1 yılPislik seni
Soran+1 yılBen gizliyim ama yat uyu sen en iyisi
Soran+1 yılTanımıyorsun beni ne alaka saçmalama
Soran+1 yılBenim kim olduğumu bilmene imkan yok gece gece kafayı mı çektin
Soran+1 yılAnlaşıldı sen kafayı çekmişsin gece gece
Soran+1 yılGit sorumdan
Soran+1 yılamaç ne senin mk
Valla ben yalatmadim ama açıkçası yalatmak isterdim.
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalatmak istiyorsun ki
Soran+1 yılArka yalamayı severim
Soran+1 yılAnüs yaladım hoşuma gidiyor
Soran+1 yılİkisinin zevki bam başka
Soran+1 yılZevkin doruklarına çıkarlardı sevgililerim
Soran+1 yılAnüsün kokar mı senin
- 20 Yorumla
Hijyen olduktan sonra hiçbir problem olmaz... Anüs çevresinde çok fazla sinir ucu bulunduğu için gayet de keyif verir. Cinsellikteki tabuları yıkamamış olanlar kuru kuru sevişmeye devam etsinler...
11 Yorumla- +1 yıl
elini gezdirdiğinde bile bunu anlayabilirsin. insan bir hoş oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi diyelim yalatmayı seviyo kız iki lexx yalasıyor biri anusu yalarken ya kız osurursa ne olcak dun ne yediyse olduğu gibi direk kızın azına birde dün kuru fasulye sogan yedisye tamam daha abowww
00 Yorumla
+1 yılO degilde senin bu konu hakkindaki dusuncen ne neden seviyosun seni etkileyen kismi ne nasil basladin benim merakimi ceken bir durum
151 Yorumla
Soran+1 yılBenim sekste sınırlarım yoktur ve sınırları en sonuna kadar zorlamayı severim !
- +1 yıl
Tabiki bunu anlayabiliyorum senin sorundan olusan bir merak degil bu daha oncedende merak ediyodum bunu sen sansima karsima ciktin :)
- +1 yıl
Bunu yapmaya nasil basladin seni nasil etkileyebildi
Soran+1 yılPopo yalamayı severim mıncıklarım falan bu yüzden yani :)))
- +1 yıl
Peki erkekler kizlara gore daha bakimsizdir kil koku vs seni rahatsiz etmiyomu
Soran+1 yılHepsi bakımlıydı
- +1 yıl
Sansina iyi olmus demekki :) sana yalarken nasil bir his uyandiriyo oral yapiyomus gibi zevk veriyomu
Soran+1 yılTahrik oluyordum :)))
- +1 yıl
Boyle surekli soruyorum ama rahatsiz etmiyorum dimi :)
Soran+1 yılYooo rahatsız olmuyorum :))
- +1 yıl
Heh super :) pekiiii partnerin hic karsi cikmadini anusunu yalamana nasil ikna ettin
Soran+1 yılRica ettim bu isteğimi kırmadı
- +1 yıl
Sansli kizsin :) tercihin ne killi kilsiz
Soran+1 yılOrtası :))
- +1 yıl
Kokusumu seni tahrik ediyo :)
Soran+1 yılGörüntüsü :))
- +1 yıl
Ozaman sen arkadan almayi da seviyosundur anuse merakin oldugundan :)
Soran+1 yılEvet :))) Arkanı yalatmayı seviyormusun sen :)
- +1 yıl
Dikkatimi cekmiyo degil ama partnerimin karsisina killi cikamam takintiliyim orayi kesmeside beni zorluyo gene kesebildigim kadar kesiyorum ama tm olmuyo bu yuzden yaptirmadim daha :)
- +1 yıl
Ama kizlarin bakimli ve kilsiz oldugu icin yaliyorum :)
Soran+1 yılAnüsünü yalamak isterdim :)
- +1 yıl
Peki yalatmak
Soran+1 yılYalatırım da yalarım da
- +1 yıl
İyice yumusattiktan sonradaaaa :)
Soran+1 yılYoksa azdın mı sen :))
- +1 yıl
Pardon ya kizdirdimmi :)
- +1 yıl
Gecenin etkisi hep yoksa benim bir sucum yoktuu :)
Soran+1 yılBence azdın giibi sen :))
- +1 yıl
Nasil olmam gerekiyodu peki :)
Soran+1 yılOrası bilemiyeceğim artık :)
- +1 yıl
Bu seferlik bil artik :)
Soran+1 yılArkanı bana yalatırmıydın peki :)))
- +1 yıl
Hi hi istiyosan yapardim bende digerleri gibi kirmazdim seni :)
Soran+1 yılDiğer cevaplarıda okudun anlaşılan :)
- +1 yıl
Evet beni aldatiyosun baskasininkini nasil yalarsin :)
Soran+1 yılAnüsün kokar mı :))
- +1 yıl
Hayir titizimdir pek kokmaz heralde koklamadim ama :)
Soran+1 yılAnüsünü okşatır mısın :)
- +1 yıl
Kime sanami :)
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Sen istersen neden olmasin ;)
Soran+1 yılVerdiğin cevaplara baktım da arkamı yalatmayı pek sevmiyorum demişsin ama :)))
- +1 yıl
Seni kirmamak icin dedimya sanada soyledim zaten pek sevmedimi temizlik bakimindan ;)
Soran+1 yılNasıl yalıyim arkanı :)
- +1 yıl
Ayaginla :)
Soran+1 yılStrpon sever misin :)
- +1 yıl
Aslaa kiymetlim bakir ölücek :)
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
Sen strapon felan kullaniyon sanirim dildo felan varmi?
Soran+1 yılStrpon kullanıyorum
- +1 yıl
Bakirede degilsin dogal olarak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençsiniz. ayak yalayan erkekler bile daha normal. kadın vücudu hadi güzeldir yalanır da erkek anüsü mide bulandırmıyo mu ya?
08 Yorumla
Soran+1 yılTemizdi yaladıklarım
Cevap sahibi+1 yılolsun iğrenç, erkek vücudu yalanmaz. yalanacaksa erkek kadını yalar.
Soran+1 yılErkeklerin temizleri de var diyorum. Değil bence iğrenç
Cevap sahibi+1 yılo senin miden valla bir şey diyemem saygı duyarım.
Soran+1 yılArka yaladın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılhayır ama sevgilim isterse yalarım.
Soran+1 yılArka yalamak güzel :)
Cevap sahibi+1 yılaşırı pürüzsüz ve temiz kız tenini yalarım ama kendim yalatmam.
+1 yılBu kizlardan banada gonderin bir kac tane.. nalum tuvalet kagidi fiyatlari aldi basini gidiyor ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen severim :)
- +1 yıl
Yapma canim o da sevilirmi sende.. sevilecek onca sey varken bunu mu tercih ediyon? Silkelen kendine gel lutfen ;)
+1 yılyalayan kızlara saygı duyarım yadırgamam asla. bana soracak olursan ben de pozitifim bu konuda.
012 Yorumla
Soran+1 yılArkanı yalatırsın galiba
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılNeden peki :)
- +1 yıl
huylanmak hoşuma gidiyor belkide. acayip tahrik olacağımı düşünüyorum:d
Soran+1 yılArkanı yalattın mı peki
- +1 yıl
hayır ama çok isterdim
Soran+1 yılSenin gibi erkekler candır candır
- +1 yıl
yalatmak istesek nolcak ki yalayan olmadıktan sonra.
Soran+1 yılYalayan kızlar çok nadir bulunuyor
- +1 yıl
sen yalar mıydın
Soran+1 yılAnüs yalamayı seviyorum
- +1 yıl
özelden konuşalım mı burdan odaklanamıyorum hem seni tanımak istedim. dediğin gibi senin gibisi bulunmuyor hatta bunu söyleyen ilk kız sensin şu ana kadar.
Herkesin agiz zevki bsskadir. kimi guzel seyler yer kimi b*k yer.
O kadarmi igrencletiniz zevk ugruna10 Yorumlaiğrençsin l*n ıyy sonra o ağızlanda öpüşürsünüz * boklu boklu :D
241 Yorumla
Soran+1 yılTemiz temiz yapıyoruz :)
Soran+1 yılArka tarafı yalamayı severim :)
Soran+1 yılArka tarafını yalatır mısın :)
Soran+1 yılNeyle ilgili mesela :)
Soran+1 yılİp ucu ver o zaman
Soran+1 yılEvet yaladım. Severim anüs yalamayı
Soran+1 yılSekste sınırlarım yoktur ve sınırları en sonuna kadar zorlamayı severim
Soran+1 yıl23 yaşındayım sen peki
Soran+1 yılYaşamak görmek lazım diyorum
Soran+1 yılBunu genel anlamda kullanmıştım ben :)) Adana sen
Soran+1 yılSenin burcun ne :)
Soran+1 yılFotoğrafta üç kişi var bunlardan hangisi sensin :))
Soran+1 yılEn öndekisin bence :))
Soran+1 yılBu siteye önceden de üyeydin :)))
Soran+1 yılÇünkü eskiden bana arkadaşlık isteği göndermiştin ve aslan burcuyum :)))
Soran+1 yılHatta köpek ile ilgili soru sormuştun bunu bile hatırlıyorum :)))))
Soran+1 yılSeninle özelden konuşmadık :))))
Soran+1 yılSarı çizmeli mehmet ağanın kızıyım :))
Soran+1 yılAma profilin gizli sana mesaj atılmıyor ki
Soran+1 yılPrpfil gizli olduğu zaman mesaj atılmıyor
+1 yılBen biraz tiksinsemde yalıyorum severek... yalanmasınıda çok isterdim ama yalatannkız arkadaşım yalamıyor. parmağını bile sokmuyor... dönerim diye korkuyor herhalde :D
10 Yorumla
+1 yılyuh l*n ne pis tepkiler verilmiş. size ne olm insanların zevkinden. bende hiç yapmadım ve yaptırmadım ama sizin gibi de tepki vermem. herkes in kendi zevki sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılEski hatun denemişti bir kere kendimi enteresan hissettim acayip bişey duygu karmaşasına sokuyor adamı !!!
08 Yorumla- +1 yıl
Özele gel!!!
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Konuşalım işte!!!
Soran+1 yılhımmmm
- +1 yıl
Gel hadi özele!!!
Soran+1 yılÖzelde özel
- +1 yıl
Yani!!!
Soran+1 yılNe yanisi taktın diyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok severim yalamayı ve yalatmayı. Özellikle anüsü kokan kızlarınkini yalamayı çok severim. Seninki de kokar mı?
023 Yorumla
Soran+1 yılBiraz. Senin arkan kokar mı
Cevap sahibi+1 yılBazen. Sen sever misin anüs kokusunu?
Soran+1 yılÇok severim
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kızlar kolay bulunmuyor bu devirde. Şimdi yanımda olsaydın saatlerce hem yalardım hem de yalatırdım :)
Soran+1 yılNeden anüs kokusunu seviyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılNedenini bilmediğim bir şekilde beni çok tahrik ediyor. Kokuyu alır almaz penisim hemen kalkar zaten. Peki sen neden seviyorsun? :)
Soran+1 yılHoşuma gidiyor benim :))
Cevap sahibi+1 yılPeki elini kendi anüsüne sürtüp kokladığın oluyor mu? :)
Soran+1 yılBazen. Senin oluyor mu :))
Cevap sahibi+1 yılEvet oluyor :)
Soran+1 yılPiştt :))
Cevap sahibi+1 yılbuyur:)
Soran+1 yılSenin burcun ne :))
Cevap sahibi+1 yılbaşak burcuyum. ne alaka? :)
Soran+1 yılÖylesine sormuştum :)) Tahrik oluyorsun demek :))
Cevap sahibi+1 yılEvet. Şuanda senin anüsün kokuyormu? ^^
Soran+1 yılNeden sorrdun ki :))
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim. Hayal etmek istiyorum :) elini bir götürüp benim için koklasana ;)
Soran+1 yılOldu gözlerim doldu diyorum. şu an senin arkan kokuyor mu :))
Cevap sahibi+1 yılKokmuyor :) bu arada ben senin kim olduğunu biliyorum sanırım. İpucu veriym aslan burcusun ;)
Soran+1 yılYukarıdaki cevapları okudun sanırım. Seni çakal seni :))
Soran+1 yılSustun :))
Soran+1 yılSen kimsin :)
Pislik olduğunuzu biliyordum da bu kadar da değil
Cinsellik deyince b*k bile yersiniz30 Yorumla
+1 yılcinsellikte sınır olmamalı dışkı idrar sümük herşey cinsenlliğe katılmalı
00 Yorumla
+1 yılBende bu kızları severim. İyiki varsınız. Güzeller ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEee sınır yok dedin, peki sıçsa yermisin, ciddi soruyorum ciddi cevapla lütfen.
05 Yorumla
Soran+1 yılSınır yok demedim ben uydurma
Cevap sahibi+1 yıldedin alttaki yorumları oku küçük hanım.
Cevap sahibi+1 yılSoran
(18-24
Benim sekste sınırlarım yoktur ve sınırları en sonuna kadar zorlamayı severim !
Cevap sahibi+1 yılal bak bunu sen yazmadın mı?
Cevap sahibi+1 yılbizde yalan yok herşey belgeli yorulup arama diye kopyaladı.
+1 yılSaygıdeğer hemcinslerim bir kere başınıza gelse fikriniz 180 derece değişir :D
14 Yorumla
Soran+1 yılgaliba yalattın arkanı :)
- +1 yıl
Biseksüel bir manitam vardı terbiyesiz öyle bir girişimde bulundu :) Gizli gay miyim soruları sordurdu bana da sonradan araştırdım alakası yokmuş ;)
Soran+1 yılArkanı yalattıdın mı hiç :)
- +1 yıl
yaladı dioz ya ln. :D
gayet hoş. olmalı. yaşanmalı yaştılmalı. ama hijyen unutulmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
herkesin özel hayatına cinsel zevklerine saygı... fazla deşifre etmeye gerek yok. biraz mutaasıp olmakta fayda var
10 YorumlaYalayan için sorun yoksa bana laf düşmez keyfini çıkartın.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkanı yalatmayı seviyor musun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben onunkini yalarım o isterse benimkini yalayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Valla yalamayı severım ama yalatmam heralde.. yani yalasada olur apayrı bı zevk ama bir hoş oluyo insan :)) ama yalamayı severm cok
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalamayı seviyorsun :)
Soran+1 yılAnüs kokusu hoşuna gider mi :)
Soran+1 yılYalatmayı sevmiyorsun galiba
Soran+1 yılOkşatır mısın peki :)
+1 yılTamam tercihinize saygı duyuyorum da zevkinize tükürim
00 Yorumla
+1 yılsevişirken , hijjen olmak şartıyla heryeri yalarım. yalatırımda... yapıyorumda... sınır tanımam...
01 Yorumla- +1 yıl
gerekirse herşeyi yaparım :)
+1 yılerkek olarak g*t yalatma fikri çok cazip gelmedi..
Bülent ersoyda öyle başlamış :p00 YorumlaDedecigimin bir lafi var sicilcak agiz gote yakin gelirmis diye
00 YorumlaYalatmam ı-ıh olmas.
Ama steril bir ortamda yalarım :D00 YorumlaÖyle bir kız bulsamda beni zevkin doruklarinada çıkarırım acaba hiç denemedim denemek isterdim
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılBilmem
Cinsellik konusunda 416 cevap paylaştı. Arkadaş ne arka tarafmış 10 kere rastladım en az bu soruya , kesin çoğunu sen sordun :))
022 Yorumla
Soran+1 yılSende yalatmayı sevmiyorsun :))
Soran+1 yılYalamayı da sevmiyorsun :)
Soran+1 yılBaşka bir soruda yalatmayı da ve yalamayı da sevmiyor dedin ama ben gördüm yani başka bir soruda :))))
Soran+1 yılNe alakası var yahu :))) Senin cevaplarına bakmıştım oradan aklıma kalmış :)))
Soran+1 yılBenim hafızam çok kuvvetlidir hatırlarım bn yani :))))))
Soran+1 yılŞimdi de sıkı takipçi mi olduk vay anasını :)))
Soran+1 yıl100 yıl önceymiş bide abartma be abartma :))))
Soran+1 yılSarı çizmeli mehmet ağanın kızıyım ben leo :)))
Soran+1 yılAslan burcu erkeği :)
Soran+1 yılYaşıyorum yaşıyorum yaa :)))
Soran+1 yılSende abartma galatasaraylı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında ağzınıza da ettirmeye fantezi diyeceksiniz, ne günlere kaldık ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek olsam öpmem öyle birini. yaladıgıyla kalır. öğk iğrenç.
00 Yorumlaabow hadi erkek delidir azgındır bilmemnede kızda bilmiyorum :D
00 Yorumlaben severim hele ki bakımlıysa ztn zevki iki katına çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen popo bekliyodm ama sen çıkış noktasından bahsediyomuşsun çok tehlikeli yalnız her an tetikte olmak lazım: D
022 Yorumla
Soran+1 yılYalatmayı sevier misin arkanı :)
Cevap sahibi+1 yılDenemem lazım sevip sevmediğimi anlamam için
Soran+1 yılYalarım seni :)
Cevap sahibi+1 yılSen yalama pozisyonu hayall ettimde. benim domaldığımı olmaz yani.
Ama ben yapıyosam olabilir temmiz olmanda lazim yoksa cıks olmas: ))
Soran+1 yılKahkaha attım hahahahaha başka pozisyonlarda var ama yalatmak için
Cevap sahibi+1 yılYa ben yalarsam olur denerim sorun olmazsa zorunlu ders yaparım bunu: )
Başka ne varki pozisyon
Soran+1 yılSeni arka tarafını domalma dışında farklı posizyonlarda yalayabilirim :)
Cevap sahibi+1 yılNerde bulucan beni komik kız: D
Soran+1 yılSenin olduğun yerde bulucağım yengeç burcu erkeği :))
Cevap sahibi+1 yılAdımıda söylesene hadi: D
Burcu sallamış olabilirsin
Soran+1 yılYengeç burcusun işte sallamadım
Cevap sahibi+1 yılTamam bildin nerden buldun merek ettim hadi söyle: )
Soran+1 yılPapatya suyunu seversin sen ahahhahaa anladın sen
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarsan iyi olur : ) Yorum yazmicam buraya. Papatya suyu benim için değil hem
Soran+1 yılAma bir ara saçının rengini açtırmayı düşünüyordun beni kandıramazsın yengeç burcu erkeği. Ben kül yutmam :)))
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru bu: )
Ama niye bunların söylüyosun burcumu yaptığım işleri falan. Da ben seni hiç göremedim o var. s
Soran+1 yılSeni yalarım :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir kızsın sen böyle ben anlamadım: )
Bunu başkalarınada dedin ne kıymeti var artık.
Soran+1 yılBenim cinsellikte sınırlarım yoktur ve sınırları en sonuna kadar zorlamayı severim :))
Cevap sahibi+1 yılİyi peki harbiysen oyalamazsın beni görelim seni
Soran+1 yılSenin cinsellikte sınırlaın var bu nasıl olacak ama
Cevap sahibi+1 yılU dönüşüydü bu evet: )
bir kere uzak şehirsek olmazda bizden bir şey: D
+1 yılyalamayı ve yalatmayı severim adrenalin en üst seviyeye çıktığı an ımmm
04 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
hayellerin ötesinde bir duygu
Soran+1 yılKaç kez yalattın
- +1 yıl
iki defa yalattım ama daha çok yaladım dilimi yarısına kadar içine soktum
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepiniz cansınız =) ama yalamakla kalmayın bence =)
030 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapsın ki başka :)
Cevap sahibi+1 yılelinden geleni ardına koymasın canı ne isterse ;)
Soran+1 yılStrapon da yapar sana yakında bence :)))
Cevap sahibi+1 yılvalla öyle straonlu takılacak crossdress ya da sissy tarzında giydirip süsleyip kullanacak kızı kim kaybetmişki biz bulalım =)
Soran+1 yılDemek strapon seviyorsun :)))
Cevap sahibi+1 yılsevilmezmi =)
Soran+1 yılSenin burcun ne :)
Cevap sahibi+1 yılbak gene denk gelmeyelim senle =) her yerde karşıma çıkıyosun boğa diyince =)
Soran+1 yılDenk geldik bile çok geç artık :))) Kelsin dimi sen :))
Cevap sahibi+1 yılvay arkadaş heryerdesin =) kim olduğumuda biliosun ama özelden yazmadın hala adam gibi konuşamadık =)
Cevap sahibi+1 yılsen beni pek sevmedin herhalde ondan yazmıosun hiç =)
Soran+1 yılGzilini kaldır o zaman bende sana mesaj atayim :)))
Cevap sahibi+1 yıle geçen kaldırdım yazmadın ama =)
Soran+1 yılŞuanda istiyor musun :))
Cevap sahibi+1 yılsabah akşam istiyorum ama yapan yok.. ayrıca çıkcam şimdi =S
Cevap sahibi+1 yıltam cevap verecektim içimden de dedim kesin yine aynı hatun kişidir die meğersem yazmışım zaten cevabımı önceden =)
Soran+1 yılCanın istiyormu şu an :))
Cevap sahibi+1 yıl7/24 =)
Soran+1 yılArkan kokar mı :)
Cevap sahibi+1 yıldönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz =) normal seviyede kokar... hatta daha dün yalattım ;)
Soran+1 yılKime yalattın :))
Cevap sahibi+1 yılbiri vardı burdan.. daha doğrusu başka şehirden di ama iş için burdaydı.. çok iyiydi ama yaa resmen d*malttı geçti arkama yalayarak parmaklayarak boşalttı
Soran+1 yılDar mı :)
Cevap sahibi+1 yılhemde nasıl =) bildiğin arkadan dilini daldırdı.. eller alttan hem aleti hem hayaları kavradı... bacaklarına da boşalttı.. daha da yalamaya devam etti =)
Soran+1 yılKaç parmakla yaptı :)
Cevap sahibi+1 yıl2 parmak... strapon bulamadık bulaydık iyiydi valla =)
Soran+1 yılArkanı parmakladıktan sonra elini kokluyor musun :)
Cevap sahibi+1 yılo parmakladı ben değil =) ama pırıl pırıl olur benim arka sürekli içten temizlerim ;)
Soran+1 yılŞuanda kokuyor mu :))
Cevap sahibi+1 yılkokuyordur ama çok az =)
tepkı gostermem cünkü onun haz oldugu bişey zevk alarak yaptıgı bişey..
00 Yorumlaben daha doğtu dürüst oral yaptıramadım sen ne diyorsun sen olsan olsan benim için ütopyam olursun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalamak ve yalatmak fazlasıyla zevkli tabii işi bilene.
034 Yorumla
Soran+1 yılYalamayı daha çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm senin gibi partner zor bulunuyor bu devirde.
Soran+1 yılArkanı yalatmayı seviyor musun peki
Cevap sahibi+1 yılTabiiki zevkli oluyor
Soran+1 yılOkşatırmısın arkanı peki :)
Cevap sahibi+1 yılGizliliğin avantajı...
Tabiiki hatta parmaklarını kullanması hoşuma gider.
Soran+1 yılSeni, n burcun ne :)
Cevap sahibi+1 yılBalık.
Ne alaka?
Soran+1 yılÖylesine sormuştum
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Yalatmayi severmisin?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHmm ne güzel sende sınır tanımayanlardansin demek.
Soran+1 yılEvet. Anüsünü yalayım mi
Cevap sahibi+1 yılHahaha karşılık isterim ama.
Soran+1 yılArkamı yalayabilrsin :)
Cevap sahibi+1 yılTabii zevkle.
Sende yalayabilirsin yatakta sınır tanımam istediğini yapabilir yaptirabilirsin
Soran+1 yılArkanı nasıl yalayim
Cevap sahibi+1 yılSen uzan ben üstüne cömeliyim dilini sert tutup arkamda gezdir.
Soran+1 yılArkan kokar mı
Cevap sahibi+1 yılYanına gelmeden önce güzelce temizlik yaparım temizlik şart.
Hatta istersen şu tatlı kokan kremlerden de surerim..:)
Soran+1 yılArkanı yalamak isterdim
Cevap sahibi+1 yılBende.
Önce iyice becerip sonra parmaklarimla aralayıp içinde ve etrafında dilimi gezdirmek.
Soran+1 yılArkanda kıl var mı
Cevap sahibi+1 yılYok kıldan nefret ederim özelliklede arkamda ve önümde...
O ney öyle maymun gibi.
Soran+1 yılArkanı okşayım mi senin
Cevap sahibi+1 yılImmm olabilir neden olmasın.
Soran+1 yılAnüsün kokar mı
Cevap sahibi+1 yılGenelde temiz tutarım hem kıl bile yok korkmaz yani.
Soran+1 yılİkimizde gizliyiz ama :))
Cevap sahibi+1 yılBaşta dedim ya gizliliğin avantajlarını kullanıyorum.:)
Rahat rahat açılabiliyorum.;)
Soran+1 yılYalaşalım o zaman :))
Cevap sahibi+1 yılHay hay...
Önce ben ama.
Güzelce yalayıp becercem sonra bidaha yaliycam ve sira sana gecicek.
Soran+1 yılGizlisin işte :)
Cevap sahibi+1 yılUtandın mı?
Hadi devam et gizliden çıkarsam mesaj atıp atmayacaginin garantisi yok.
Hadi sıra sende.;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorsan sorun yok :D bende en son sevgiliminkisini yalamak istiyordum :D çok temizdi bea
014 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok seviyorum :)
Cevap sahibi+1 yılher yeri yaladıktan sonra oraya da izin verebilirdim :D her yeri yalar mısın
Soran+1 yılYalarım bende sınır yok
Cevap sahibi+1 yılharikasın :D bulunmazsın :D
Soran+1 yılAnüsünü yalayım mi :))
Cevap sahibi+1 yılhaha istersen :D at bana mesaj konuşuruz :D
Soran+1 yılGizliden çık o zaman bende sana mesaj atayım :))
Cevap sahibi+1 yıltamam çıktım bekliyorum bak :)
Soran+1 yılAma senin fotoğrafın yok :)
Cevap sahibi+1 yılmesaj at gösteririm foto falan :D hadi ama
Soran+1 yılGöndereceğin ne malın garantisi yok sonuçta sonradan cayabilirsin ama :)))))
Cevap sahibi+1 yılhaklısın da çok basit şeyler bunlar bu kadar büyütmeye gerek yok :D istemiyorsan konuşmazsın bende nerden bilim senin gay olmadığını
Soran+1 yılZaten beni bilen biliyor sitede. Tanıştıklarım var sitede.
Cevap sahibi+1 yılyani doğrudur ama ben tanımıyorum :) o yüzden bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatta yalamam ben orayı ya iiiiyyyyyyy
81 Yorumla
+1 yılmanyak mısınız laan siz
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılla sçtıgım yerı nasıl yalıcagınız :D ay allahım ya sexten sogudum ben :D
20 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem