Ve sizde bu sohbete karşılık verseydiniz..
2/3 saat seks hakkında konuşsaydınız abla olarak görseniz bile tahrik olur muydunuz?
arzular mıydınız?
2/3 saat seks hakkında konuşsaydınız abla olarak görseniz bile tahrik olur muydunuz?
arzular mıydınız?
erkek yaratılış gereği cinselliğe hazırdır ve her şeyden tahrik olur. ister istemez de içinde bir şeyler olur. kişi aldığı kültür gereği ya duygularını bastırır "git şeytan" der ya da nefsine uyar "ana bir bacı iki gerisine salla ziki" der işini görür
Benim abla olarak gördüğüm biri var. Hep konuşuyoruz bu konuları. Ama bilimsel yönleriyle. Buna rağmen tahrik oluyorum.
Biz erkeklerin aklı hep orada. Acı ama gerçek. Abla mabla anlamayız (öz değilse tabii).
Değil tabii
Yardır o zaman hanım abla.
Kız sen alemin haa :)
Cevap
38Cevap
Bizim işyerinde 43 yaşında abla dediğim biri vardı, ona 200 tl borç vermiştim, geldi bir gün ben bu parayı nakit ödeyemiycem dedi, başka türlü ödesem dedi, bende nasıl dediğimde ödeşiriz dedi ve depoda ödeştik, postası 50 tl den 2 günde hesaplaşmak, hesap bitti. arada bir dayanamıyor depoya geçiyoruz Bu arada kendisi evli.
sen kaç yaşındaydın bunları yaparken?
@psikolog3591 rahat bir 8- 10 sene olmuştur, 29 - 30 vardim
sen o işyerinde hangi konumda çalışıyordun kadın hangi konumdaydı?
rütbesi senden düşükmüydü?
genelde bayanlar rütbeli erkeklere pas verirde ondan sordum
@psikolog3591 yooo senin deyiminle rütbe farkı yoktu, ben gıdaciydim, o temizlik ürünleriyle ilgiliydi diyeyim
hımm.. anladım.. aşçıyla temizlik personeli gibi...
kadın nasıldı şişmanmıydı şişmanlar azgın olur derler belki bu yüzden böyle yapmıştır bu?
sende sexden önce davranışları nasıldı ablam falan diyormuydu yoksa normal mi konuşuyordu? yani konusurken mesafeli abla kardeş gibimi konusuyordu yoksa yaşıtıyla konuştuğu gibi mi konuşuyordu seninle?
@psikolog3591 şişman sayılmaz balık etkiydi, ben ilk başlarda abla diyordum, o ablam falan demiyordu , ismimle hitap ediyordu.
haaa.. ozaman demekki o kadın genç erkeklerden hoşlanıyor... genelde bir kadın ablam kardeşim v. s. diyorsa niyeti belli demektir kadınlar niyetini sözleeriyle belli ederler zaten...
bir keresindede bir kadın da benden 300 tl borç istemişti bana seni seviyom falan diyodu verseydim parayı birlikde olurmuydu acaba? :D
depoya nasıl davet etti seni o mu dedi sana 50 tl 50 tl seks yerine ödeyeyim diye? 50 tl mevzusunu kim açdı? o mu dedi gel depoya sevişek diye yoksa bişey demeden depoya gel dedi sende ne olcagını bilmeden depoda üstüne mi atladı?
nasıl oldu yani borcumu sexle mi ödiycem dedi ne dedi?
@psikolog3591 yok yukarda dedi işte ödeyemiyorum, ödeşelim falan dedi, bende olur deyince depoya gel dedi gittim , yaptık, yanlız burda 1 kereyle olmaz dedim da ben seni eve çağıracağım dedi , öyle öyle alıştık bir kaç yıl devam ettik yani, sadece o para için olmadı.
kocası vardiyelimi çalışıyo da eve çagırcam dedi? gece çağırdı mı seni hiç?
kocası yaşlı mıydı? belki düzenli sikemiyordur karıyı oyüzden oda böyle yapmıştır..
balık etliler genelde azgın olur zaten. fiziği güzelmiydi? kalçaları büyükmüydü büyük kalçalı kadınlar azgın olur oyüzden soruyom
@psikolog3591 ne kocası evli değildi ki, ayrılmış, ayrıldıktan sonra da trafik kazasında ölmüş adam.
yorumda kadın için '''' kendisi evli''' yazmışsın
@psikolog3591 orda bir yanlışlık olmuş, evli olmadığını yazdım sanıyordum eksik yazmışım.
kendı guzellıgıne ınanıyorsan tamam dıyorsan yap bunu ıs bıter zaten bırde cocuk daha once yapmıs mı yapamıs mı bılmek gerek korkar bazılarıda yapsada o an bır sey dusunemez ceker gıder duzgun taktık kullan işin ucunda seks varsa bende varım
Abla ayagi ( oz olmadikca Allah korusun ) o durumda dotum ayagi olur emin ol.
Değil tabii
Tabiki tahrik olurdum is uckura gelince o velet rahat durmaz
Diyosun..
Hihi oyle diyorum :)
O Muhabbet Sonrası Abla Olarak Görmem Mümkün Olmaz :D
Vayy be
Ee yani tabiki arzulardım. Hatta onunla o kadar saat seks muhabbeti yapmazdım direk icraate kalkışırdm.
Açık ve Net !
Abla bile olsa o konu gündeme geldikten sonra arzulamamak imkansız. Hem o konuları konuşup, hem de bir şey yokmuş gibi davranamazsın.
Hemde nasıl ablammmm desem oda abla deme lazım olur dese
Boylesi daha etkileyici gelio bana imkansiz gibi yaaa dusunmesi bilee kalp ritmini hizlandiriyo zaten kendimden buyuklerden hoslaniyorum:-)
Benle o muhabbetlere girdiği an abla muhabbeti ışık hızıyla aradan kalkar :)
gercekten abla olarak gordugum biriyle seks muhabbetine girmezdim veya onun sorduklarina utanarak kisa cevap verirdim
tahrik olur arzularım. sanırım sana abla diyen biriyle konuştun sende :D
Konusulur neden konusulmasin amaIster istemez tahrik olur insan.
Ayıpsın zaten abla dediklerim daha çok dikkatimi çekiyor.
Valla var benim öyle konuştuğum iş yerinde beraber p*rno bile izliyoruz. Çaycı üstelik fantazisi bile adamı delirtiyor :)))
Kesinlikle sikerdim abla olarak gorsemde artik oyle gormedigim kesin.
Tabiki de insan tahrik olabilir ama ötesine geçmezdi. Büyük konuşmayayım yine de
şöyle bir abla dediğimiz olmadı be :D:D
eğer güzelse neden olmasın ;)
Yapisirdim dudagina :)
Abla deme lazım olurmu diyosun abla
kucakta hayal ederim -.-
Bacı demeden bacak ellenmezmiş ;)
tabiki arzularsın ateş barut misali
demek ki böyle bir maceran var...
kan bağı yoksa hiiiiç sıkıntı değil
olur
evet
Malesef evet..