Bugun arkadaşlarla kizli erkekli bir takim kafedeydik bir ara kalktim lavaboya gittik bir kizla beraber arkadas yol verirken ayaga kalkti ve yanindan gecerken yanlislikla elim şeyine carpti cocukta kendini geri cekti ama cok az bir tepkiydi bir tek ikimiz fark ettik. O lavabodan cikmak istemedim. Geri donmek istemedim o masaya. Cocugun yuzune bakamadim... siz hic boyle bir olay yasadiniz mi
Cevabın nedir?
+1 yıl1- Lisede okula giderken belediye ötobüsü birden fren yapınca aynı okuldaki bir çocuk kucağıma cuk diye oturmuştu
2- Kadının biri önümde yürürken yere düşürdüğü bir şeyi almak için aniden eyilince bende duramayıp domalık vaziyetteki kadına fena tosladım hiç oralı bile olmadı
3- Evde doğalgaz tesisatı yenileme çalışmaları vardı meraklı komşu kadınlarıda gelmişti ustalar plastik boruları salona koymuşlar bende merak edip inceliyordum bir ara usta yanımdan geçmek istedi bende elimdeki boruyla aniden geri manevra yapınca ayyyyyy diye bir ses geldi arkası dönük olan alt kat komşumuz benle yaşıt nejla nın totosuna neredeyse girecek seviyeye gelen boru panik ve şok etkisi yapmıştı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilimin eli yanlislikla seyime degdi o anda cok sertti ikimizde farkettik o utandi yuzu kizardi bana bakamadi ben caktirmadim devam ettim konusmaya o da yavas yavas alisti ben cok utandim o da
017 Yorumla
Soran+1 yılİyiki sert degildi bak hakketen
Soran+1 yılAma sevgilin sonucta ya
Soran+1 yıl1 yil hakikaten ya ama bu guzel bence yani bir kiz icin oyle hemen kendini birakmamasi
Soran+1 yılAnladim sya 1 yil da zaten şu an opusme konusunda pek sıkınti cekmemeniz falan lazimdi
Soran+1 yılSorsana
Soran+1 yılHmm daha omce hic boyle seyler yapmamis heralde fazla yakin geliyo
Soran+1 yılOp gitsin zaten ciddiseniz hicbi sorun olmaz
Soran+1 yılOptun mu kizı :))
Soran+1 yılEhehe tamam aranzda kalsin :))
+1 yılOkuldayken merdivenden çıkıyordum bir ara, bir i*ne arkadaşımda iniyordu. Tabi karşı karşıya geldik gevrek gevrek sırıtıyor sonra hani bulaşmıyayım dedim çıkmaya çalıştım önümü kapadı sonra yolumu kesti derken benim şarteller attı elimi bir salladım sinirden tam oraya denk geldi çocuk bir kızardı nefesi tuttu filan söylendi biraz bende güldüm gittim yani son gülen iyi gülermiş ama cidden kasıtlı değildi.
00 Yorumla
+1 yılHhaha bir kere bende dirsek atmıştım. Nasıl attın dersen mezuniyette hepimiz yan yana dizildik erkeklerde arkaya geçti böyle basamak vardı ona çıktılar kepimi çekip duruyordu erkek arkadaşım sonra resim çekindimiz için dirsek attım sonra arkadan 'ahh' diye ses duydum orasına vurmuşum :D ama hiç takmadım yani ' oh hakettin canımada deysin' dedim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa voleybo loynarken bende cok top at isimdir hatta ayakla bile vurdugumu hatirliyorum o topa ama direk temas hissetmek falan bir auri kotu ;(
- +1 yıl
takma yanlışıkla olmuş oda anlamıştır.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
52Cevap
+1 yılmetrobüsde hergün yanlışlıkla oluyor o kalabalıkta. kadınlar istemeyerek yapıyor tabi. ben pek aldırış etmiyorum. ama ben yanlışlıkla bir kadına değdiğğim zaman ilk durakta iniyorum. halbuki kadınlarda anlıyor art niyetli olanları direk farkediyorlar ama işte ben utanırım :D seninkiside olabilir.
00 Yorumla
+1 yılben bir kitapçıdaydım iki katlı üst katta kitap bakıyorum merdivene yakın bir yerde kızın biri hafif domalma diye tabir edilen vaziyette kitap seçiyor bende böyle merdiven korkuluğuna tutunup çocuk gibi hızla dönerken elim kızın götüne çarptı ama öyle böyle değil resmen şaplağı yapıştırdım
ama arkama bile bakmadan 3-5 er atlayıp kaçtım merdivenleri bilmiyorum artık kız beni yakalasa nasıl açıklardım00 Yorumla
+1 yılyalnışlıkla kadınlar tuvaletine girmiştim. neyse işimi hallettim elimi yüzümü yıkıyorum. bir yandanda söyleniyorum l*n bu kadar temiz nasıl olabilir erkekler tuvaleti diye. neyse saçları yapmaya başladım birden 3 kız birden daldı içeriye. ne yapıyorsunuz diye kızlara kızmaya başladım :D sonra onlarda şaşırdı çıktı bir daha girdiler bagıra cagıra :D :D sonra ben çıktım :D :D
30 Yorumla
+1 yılbir gün basketbol oynuyoduk bir tanede kız vardı ben topu önümde sakladım kız arkadan sardı beni biraz bende topu kendimin ve onun bacaklarının arasında arkaya attım ama elimi fazla savurdugum için arkamdaki kızın bacak rasına degdi accık sen öyle yazında aklıma geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa basketbol oynarken bende boyle bisey yasamistim ondan sonra tovbbe ettim erkeklerde basketbol oynamicama bide gulmustu pislik utancana
- +1 yıl
sen asıl utanılcak duruma bak benim değil tabi bir kızın mac arasında wc kuyrugu var kahvede herkes erkek tabi kız rica etti bizden sırayı verdik ama içi girmseiyle cıkması bir ldu içerde sadece psuvar vardı ayakta yapmak için halini düşünemiyom artık
+1 yılben sınıf arkadaşıma attım dirseği o arka tarafa doğru yürüyodu bizim sıranın yanında bende arkadaşıma bişey söylemek için döndüm arkamı o sırada bir çarptım buna bu yere yattı bağırıyo 1 ders boyunca yatmıştım ama geçiyo ya
00 YorumlaÇocuk biraz etkisinde kalmıştır ama çok kafaya taktığını sanmıyorum bir beklenti içine girmez istem dışı yapıldığının farkındaysa heleki unutmuştur bile müsterih ol
03 Yorumla
Soran+1 yılMusterih in ne oldgunu bilsem vallahi olucam ama imkanlar el vermiyo iste :D
Soran+1 yılHe tamam
+1 yılBen de bir kızın kalçasını avuçladım resmen aynı böyle olmuştu.
Güldük ikimiz de, tanıdığım bir arkadaşımdı.10 Yorumla
+1 yılBunda buyutulecek ya da utanilacak bir sey yok ki, ne sen ne de o bunu bilerek yapadiniz sonucta, yanlislikla olmus :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmm. evet benimde başıma gelmişti erkek arkadasımarkamdan geliyodu. dönerken yanlışlıkla çarpmıştım. heralde acıtmış olmalı ki aaağğh diye diye bir ses geldi. ama ne o ne de ben yorum yapmadık. oraya geldiğini farketmemiş gibi yaptım =)
00 Yorumla
+1 yılSınıfta :) kız kankimin elinden kagıt almaya calısıyodum kagıdı arkasına getirdi bende tam alırken poposunu sıktım :D
00 YorumlaBir kuaför var oraya her giden bayan adamin seyine carpiyor dirsegini. Arada bir bahsedip guluyoruz yapcak bisey yok :-D
02 Yorumla- +1 yıl
ama dikkat edin o çuçugun da bir sabrı vardr.))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaahhh sen gene iyisin ben bigun minibusteydim oturuyodum musait biyer dedim tam ayaga kalkiyodum aniden durdu mininus ve o an ki can haliyle yanimda dikilen adamin hayasindan tuttum cok utandim nasil indim o minibusten bilemedim.. :(((
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa acimistir ya
Bugün AVM de kuzenim eşek sakası yapayım diye elimde telefon varken beni kadınlar tuvaletine soktu dayak yiyordum :D seninki kasten olmamış zaten takma kafana
00 Yorumlaolabilir böyle şeyler normal bir insansa kasten yapmadığını anlayacaktır
00 Yorumlafazla kasma rahat ol kızlı erkekli ortamın tuzu biberidir bunlar emin misin pişman olduğuna
011 Yorumla
Soran+1 yılNeye pişman olduguma?
Soran+1 yılNe hoslancam ya bu durumu abimle yasasam da ayni seyi hissederdim oyle diyim sen anla
Soran+1 yılÖh o kadar da degil bir yerim carpar diye erkek arkadasarimla takilmicaksam ohoohoo
Soran+1 yılKisilik analizi de yapicak misin? bir kerelik bir hata oldu bir daha ozeliklemdikkat ederim ayrica niye arkadasarimla gorusmeyi kesiyim ki bir olasiliktan oturu
Soran+1 yılNe cok destin konu ne yapicagimi sana sormicam herade arkadaslarima gorusmemek neymis arkadasim onlar benim ya
Soran+1 yılAma sen de yasamadigim hisleri yasiyomusum gibi falan davraniyosun arkadasinla gorusme diyosun, herneyse iyi aksamlar
Utanmana ya da korkmana gerek yok her insanın başına gelir bu tür talihsizlikler...
00 YorumlaKasıtlı yapmadığını çocuk anlamıştır. Geri zekalı değildir herhalde. O yzden utanmana sıkılmana gerek yok. Bizde kalabalıkta yürürkenn kadınların göğüslerine değiyoruz biz napalım peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bir keresinde kızla şakalaşırken göğüslerine yumruk atmıştım adeta o boyda göğüsleri hayatımda tekrar göremem sanırım 1 karış girmiştim içine ama hiç bozuntuya vermedim. :))
10 Yorumla
+1 yılönemli değil ya nolcak benim de yanlışlıkla göğsüne ya da kalçasına elimin değdiği arkadaşlarım oldu
00 Yorumla
+1 yılBunlar normal şeyler, takma kafana normalmis gibi davran
00 Yorumla
+1 yılolur oyle ya bilerek yapanlar var. bir kere arkadaslar bir kizi ben otururken ustume ittiler ben cok utanmistim ama kiz da bayagi guzeldi
00 Yorumlanasıl utanıyorsun ki o utandığın şeyi insanlarla paylaşıyorsun? Yalan söylüyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılGizli kullaniciyim daha ne yapiyim. Yasandi bu. Emin ol
- +1 yıl
o zaman unut gitsin. Niye üzerinde durup bozuk kaset gibi sarıyorsun. sonuçta isteyerek yapmadığın birşey. O zaman olmamış diye say ve üzerinde durma. Bundan sorumlu değilsin. Ama üzerinde duracak olursan eğer şeytan sana tuhaf tuhaf suretler getirecektir ki bundan da ancak Allah'a sığın.
Sen bir kardeş olarak bu önerimi dikkate al
Evet bir kere benimde seyime kizin eli çarpmisti sertçe o vakit fantezi felan düşünmüyor insan sorun yok yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılHe iyii
Olur öyle şeyler benim elim de bayanların göğsüne falan çarptığı oldu ama kasıtlı bişey değil olur böyle şeyler
014 Yorumla
Soran+1 yılGogusle ayni sey mi ya
- +1 yıl
hahaha :D sesli gldüm :D
Soran+1 yılVajinaya carp demedim zaten gogusle p*nis ayni sey degil demeye calsiiyorum benimki cok daha kotu sonuclar dogurabilir
Soran+1 yılBiliyoruz heralde nereye carptigini fermuarmiş... hadi ordan
Soran+1 yılYa nasi anlatiyim simdi onu elimin tersi carptigi icin avuclamis olamam tabi ama et ete deyince bir sey olur ya onu hissettim yani anlatamdim bak
Soran+1 yılYa sacmalama b anlatamadim iste insan anliyo ama degydigini yani
Soran+1 yılİyiki kalkıkken çarpmamışım asıl..
Soran+1 yılAyakta degildi oturuyoduk ben geciyim diye hafifce kalkti
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün benimde aynısı başıma geldi. Hiç umursamadım. Yanımda biri olduğunun farkında bile değildim. Takmayın böyle şeyleri kafanıza. İnsanlık hali.
00 YorumlaBen de arkadaşın kolundaki sineği yakalamak isterken memesini avuçlamıştım. Utandım ama neye yarar? 😞
01 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler takma çocukta abaza değilse anlar yanlışlıkla olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılyok canım yakın arkadasım kardesim falan diyorum ya
- +1 yıl
Anlayışla karşılar o zaman unutur gider
Aynen bende bir kere yanlışlıkla olmuştu çok kötü yaa :D Allah'tan çocuk bozuntuya vermemişti
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimki de pek caktirmadi sagolsun iyi cocuktur
+1 yılYanlışlıkla erkekler tuvaletine girmişim bir kişi tanık oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılEhehe
- +1 yıl
Çocuk mal gibi baktı hiç istifimi bozmadan bir arkadaşa bakıp çıkacaktım dedim sonra arkama bakmadan kaçtım :D
Soran+1 yılArkadasima bakicaktim mi jdjcjd tuvalette olsa arkadasin napican sanki :D
- +1 yıl
Arkama bakmadım diyorum ya :D ben 11 çocuk 12. sınıftaydı 1 yıl yüzüne bakamadım anlatmış uyuz neyseki bir kız demiş
Soran+1 yılYa ben okulda oldugunu hic dusunmemistim bir kafe bar falan ssandim , iyiymis :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıpkısının aynısını yaşadım ama çokça özür dilemiştim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAy asla dileyemezdimmm.
Cevap sahibi+1 yılkasıtlı olmadığı ortadaydı ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu utanılcak şey olsa. pardon desedin ne var bunda mkk
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar geniş degilim iste
Yanlışla olmuş. Büyütecek bir şey yok merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılMinibüsten inerken kızın biri dengesini kaybedip yanlışlıkla testislerimi sıkmıştı, ağrıdan bende inmek zorunda kalmıştım.
00 Yorumlaben yasadım. 2007 yılında yanımda takılan bı kız arkadas vardı yururken sol elı kolunu sallarken carptı. sonra kızla sevgılı olduk :P
00 YorumlaBir kız okuldayken kapıdan gecerken 3 seferden ikisinde eli çarpardı bana.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun carpasi varmis
Soran+1 yılVe sende durdun, sabirli insan modeli
çocuk neden kendini geri çekti ona dikkat etmek lazım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yururken kolunu sallarsinya oyle bir anda hizlica gelince koruma amacli sanirim acicak sandi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede elim hep kadınları göğüsüne çarpıyor ama istemsiz yanlışıkla bir gün taciz zannedecekler diye korkuyorum neyseki öyle olunca özür diliyorum gülüp geçiyorlar
00 YorumlaBende bir kızı ön takımı tutmuştum yanlışlıkla ben napaydım
00 Yorumla
+1 yılUtanilxak hicbisey yok gyet normal. Oda anlamistir yanlislikla oldugunu. umarim yani
00 Yorumla
+1 yılçoçuk iradeli ahlaklı çoçukmuş allahtan lavaboyu basmamış.)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn yanlislikla kizin kalcasina :) dirsek attim
olur boyle seyler..:)
bide bilerek ypmis gibi konusmuslardi arkamdan utandim kizardim yinede gulduler00 YorumlaBende işyerinde yanlışıkla kızın göğüslerini okşadım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla oksamak neymis ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnide itmislerdi ortaokulda resmn kizin goguslerine gelmsti elim :) bir anda itmislerdi top carplarin hatti hesabi yok kzlarin attgi vs vs cok gcti sknti yoma yni nrml sy
00 Yorumlabunda utanılacak bişey yok sonuçta yanlışlıkla olmuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben erkek kankalarimin gotlerine saplak atiyorum:D ama tanimadigim biri olsa bende cok utanirdim.
00 Yorumlaee ne koycaksınız çocuğun adını
23 Yorumla
Soran+1 yılTesadüf olucak adı aşkımızı anlatsın :D ya kardesim diyorum cocuga ;((
Soran+1 yılEhehe hee taciz ettim de çaktırmıyorum :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aynı şekilde ellenmiştim ne pis hayaller kurdum sonra:):):)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da oldu aynısı bir kere bende erkek olarak utanmıştım
00 Yorumla
+1 yılAbarttığının farkındasın değil mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılCevaplara Anlicağın nca abartmisim dedim dogrudur
Soran+1 yılBakinca*
- +1 yıl
Sağlık olsun artık...
+1 yılkoyver gitsin reis :) bırak o utansın :)
00 Yorumlaçocuk şu an patlamalarda sen ne diyorsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa deme oylee
Evet ama sorun degil o kadar yanlislikla olmus
00 Yorumla
+1 yılbende toplu taşıtlarda uzak duruyorum kadınlardan
00 Yorumla
+1 yılYok canım ya sonucta yalnislikla olmus
00 Yorumla
+1 yılDemek kizli erkekli hmmm
00 YorumlaTepki var demekki var :D
00 YorumlaNormall bir olayyy Utancak bir olay yoq
00 YorumlaSenin için harbiden üzüldüm he
05 Yorumla
Soran+1 yılAhh sagol, hayir samimiyiz bide yani yakin arkadasiz bidaha gorusmem zaten nerde gorcem falan da diyemiyo insan
Soran+1 yılHee istiyosan imalı imalı guluyim arkamdan lavaboya gelsin djcndnc olmaz tabi oyle bisey de
Soran+1 yılYa cok yakin arkadasim onun arkadasligini kaybetmek istemem belki 3 ay sonra gulrerek bahsederiz bu konudan o kadar yajin ama simdi boyle sicagi sicagina olmazz
Elin carpmis utanicak bisey yok
00 Yorumla
+1 yılHosuna gitmistir çocuğun
05 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadasım hic oyle bisey dusunemeyiz aramizda niye hosuna gitsin
- +1 yıl
Yani
Soran+1 yılYok canım arkadasim o benim ya
- +1 yıl
Sen dusunmesen bile her erkek etkilenir bundan
- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)