öyle kupkuru bir vajinam yok. dudakları dolgun.
ama ortasında bir klitorisim var ve rengi mor. ( hani bazılarının klitorisi sarkarda saga yada sola döner ya öyle degil benimki tam ortada )
ne dert dolu milletiz be kafamızı donumuzdan çıkaramadık gitti. çirkin olsa ne olur, mor olsa lacivert olsa ne olur. Vajinan için sevecekse kabullenecekse hiç olmasın daha iyi. Kaldıki kimse sana arkadaş olalım ama önce vajinanı görmem lazım da demiyor.
takma kafana sorun olmaz
neden :)
nasıl yani zorlayan :)
hımm :)
ben degilim :)
klitorissz ve beyaz bir vajina isterdim tabi dolgun :)
hımm anlıyorum :)
senn durumn bi bnzerni yaşıyorum bende utanıyorum şeklinden ya napıcaz biz :((( birde adam iğrenç derse ben çok kötü olurum hatta bazen göstermem karanlkta yaparım dyorum ama illa görüücek offf
şekli nasıl merak ettim :)
ALLAH ALLAHH tuhaf işte
mutlaka bir gün görücek .( sogumasınlrda .s
sanırım klitors büyüyormus iliski sırasında bide .s.s
galiba o zaman iyice yandık desene bende uzaklaşır dye korkuyrum
okdrda olmaz ya :)
vella belli olmaz yaaa
Cevap
34Cevap
hiç iğrenmez.. ama kilitorisini çok büyük buluyorsan (bence sen ves vese edip abartıyorsun) küçük bir operasyonla küçültülebiliyormuş.. ben tv'de duymuştum.. sonra kim görecek? ilerde eşinde görsün canım.. nevar? gördükçe alışır...için rahat olsun.. :)
önemli olan seni istekli ve eşinin taleplerine karşılık veriyor olman. ne kadar kötü görünsede vajina vajinadır dert etme, emin ol sevgilin kim olursa olsun deli olacaktır vajinana, hatta yalamak isteyecektir.
Bir şey olmaz korkma ya. klitorisin büyükse sende androjen yani testosteron hormonu fazladır. Yani daha erkeksisindir onun için iyi anlaşırsın eşinle rahat konuşursun en azından hemcinsi gibi.
neeeee :D ben ve erkeksi sacma konusuyrsn gibime geliyor :)
ya illa görüntü ya da davranışa yansıyacak diye bir şey yok. googlede klitoris diye arat oradada yazıyor bu bilgi. Erkeklerdeki penisin, bayanlardaki karşılığı klitoris. Eğer testosteron hormonu verirsen bayana bızır büyür. Zaten bayanlarda hem x hem y kromozomu vardır. Onun bir sonucu olsa gerek.
normal degilm yani öylemi :)) cevremdki kızların cogununda klitorisi büyükms :)
o zaman dert edecek bir şey yok, ya zaten evleneceğin erkek vajina sarrafımı, hayatında kaç vajina görecek seninle evlenmeden önce. En kötü vajinaya razı adam zaten.
erkeksiym :)
dudaklarının büyük olması pek bişey değiştirmez. dediğin gibi ıslak bi vagina ve iç kısmı sarkmamış şöle şekli düzgün oldumu tadından yenmez ;) biraz da dar ise ohooooo :D
evlilikte vajina şekli bilmiyorum senin kıymetini bilecek bi adamla evlen vajin şeklinle ilgilenecekse salla zaten. yav hiçmi güveniniz yok kendinize itle kopukla evlenmeyin madem.
sanki mikroskop alıp inceleyeck türk erkeği, karambole sallayacak nasılsa... kafana takma büyüklüğü veya renki çok bişey değiştirmez eşin olacak kişi için...
şimdi bir şey soracağım insanlar herkesin görebildiği şeylerden utanır.Saç,sakal,bıyık,şişmanlık,zayıflık gibi..İnsan vajinasından nasıl utanır arkadaş kaç kişi görecek ki utanıyorsun
bir atasözü biliyorum ama şimdi burada yazsam mı
öğrenci yurduda iken karabüklü bir arkadasım vardı o söylerdi
.m olsun tenekeden olsun
s.kimi kessin tetanoz olsun :)
yanii senin anlıyacağım iğrenmeyecek o kadar cok insan var ki :)
Gayet iyiymiş ki zaten önemli olan dışı değil içidir yani takma kafana .
ben renk açıcı kremler olduğunu duymuştum .. bu yönde bişeler yapılabilir..
sanki kamu malıymış gibi konuşmuşsun, olsun ne olacak benim penisimde 20 cm değil seven sever sevmeyen sevmez diyorum geçiyorum
Anlattığına göre sorun yok bence.Renk koyu olabilir doğal zaten.Dudaklar sarkıksa estetik düşünülebilir.
bence gayet güzel kafana takacagın bi konu değil seni böyle kabul etmek gerek ;)
Utanıcak birşey yok be canım :) Gayet iyiymiş. bakımlı olduktan sonrası boş :)
yeter artık milleti yoldan çıkardığın bide resim ataydın iyiydi tam olacaktı yani
onun yerine sen at :)
Üzme kendini yaradan öyle yaratmış bence herhangi bir estetikde yapptırma bırak doğal kalsın bence... Klitorisin Dudaklardan kaç cm dışarda..?
1 2 falan sanırım
peki masturbasyon yaparken dahada büyüyormu...?
yapmıyrm mastrbsyn
arkadaş eklermisin beni...?
Şahsen seninle sevisisiyor olsam vajinana değil gözlerinin içine bakacagimdan o dediklerini farketmem bile
herşey bitti vajinasının tipi kaldı ne günlere kaldık kardeşim
doktora git, çaresi varsa düzelir. çaresi yoksa, kocan bu şekilde beğenecek. başka çaresi yok.
rengini değiştiremez doktor :)
dediğim gibi, tıbbın çaresini bulamadığına katlanmak zorundayız. başka çaresi yok.
Bu soruları sormaktan vazgeçin . Dert etmez merak etme.
kocanı öyle bir azdırırsınki kocanın gözü bile görmez hem benim hoşuma giden bir tip
hiç önemli değil inan hiç.
önemli olan işlevi.D
o benim lafım :D
hahahah :D
Aynen katılıyorum :)
klitorisnn büyük olması kötü değilki arkadaşım
görsel olarak kötü .s
klitorisin büyük olması kötü görünmesine neden olmaz ki
daha cabuk orgazm olunuyr fakat görüntü kötü iste ne yapım begenmyrm kmsede begenmyr
evet orgazm süreni etkıleyebilir ama bence herşeyın bir çözümü var bu kadar sıkıntı yapma.ilşkı süreni uzatmak için daha az temasta bulunursun
güncellemnden sonra ne kadar etkıleyici bir vajınaya sahip olduğunu belirtmek istyorum:)
mor diyorum ama etkileyici diyorsn teskkr edyrm :)
mor olsn arkadaşım genl yapısı çok ii betimlemene göre.mor da bir renk sonuçta :) vajınaya da yakışıyor
peki :)
dolgun dudaklı olması çok büyük bir artı
erkekler vajinanın şekline bakmaz merak etme.:)
seni seven birisi olursa asla iğrenmez
kadın gıbı kadınsın daha ne ıstıyorsun
önemlı olan göruntu degıl zevk alıp verebılmendır
Seven her haliyle sever zaten kafana takma ;)
Mor niye hep kötülenir ki hiç anlamam
Üzme kendini ufak şeyler için.
Vajina vajinadır boşver :D
aaamaaaan
estetil yaptır:)
ıyyy
her güzelin bir kusuru vardır :)
gsdfgsdfgsdfgsdfgs
İşlev ?
kendinle barışık ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar