erkekle kadın arasında 10 12 yaş nasıldır çokmudur normalmi
Cevabın nedir?
7 ila 10 yaş olabilir normaldir,Fakat 12 yaş fark olursa çiftler birbirini beğeniyor ve anlaşabiliyorsa çok fazla bir sorun olmaz bence çünki kadın doğum yapıyor iki doğum yaptımı ileriki yıllarda emin olun 50 yaşlarından sonra aradaki yaş farkı belli olmuyor çevremde 10 -12 yaş farkı olan bir çok çift gördüm tanıdıklarım var böyle.
22 Yorumla- +1 yıl
anlaşma önemli dimi abi +1
En İyi Cevaplar
SEN anlayışlısını fedakarını ve en önemlisi saygılısını bulursan yaşa hic bakma isterse 12 yas olsun ..
Şimdi bayanlar eskisini yenisiyle degistirenlerdenler anlayana..11 Yorumla- +1 yıl
+1 anlaşma önemli
yaş ilerledikçe bu yaş kapanır bence.sevgilin 18 sen 30ken hoş değil tabi ama 25-30dan sonra gayet normal eğer seviyorsa.Çoğu kadının 40ken 30 gösterdiğini düşünürsek bakımlı ve olgun kadınlarla olmak isteyen erkekler için de gayet güzel bi ilişki olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
teşekkür +1
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
artıları 2 defa yazdım yanlışlık oldu üstekine artı verirken oldu
+1 yılerkek büyük olmalı bence fazla değl
222 Yorumla- +1 yıl
en fazla 5 yaş diyenlerdenmisin
- +1 yıl
hayr 5 ile 10 arası diyenlerdenm
- +1 yıl
fazla değl derken senin söyledğn rakamları kastetmiştm ben
- +1 yıl
normal diyosun 10 gibi bazıları ilerde sorun olur diyo
- +1 yıl
herkesn görüşü farklı ben büyük isterm
- +1 yıl
hım bence yaş önemli değil anlaşma
- +1 yıl
yani... kafa yapısı uyuyosa takılma ayrıca ne demişler akıl yaşta degil baştadır
- +1 yıl
kesinlikle bazıları ilerde cinsellikte sorun çıukar yazmış ama +1
- +1 yıl
ne gibi sorn çıkacakmış ki
- +1 yıl
erkek çoker kadınların en iyi en istekli dönemleri 30 40 mış sıkıntı olur diyorlar altaki kızlar erkek 50 olurmuş kadın aldatırmış erkeği
- +1 yıl
içinde başka ilişki yaşama heyecanı varsa engel olamazsın zaten ayrıca seven ve içinde allah korkusu olan yapmaz allah şeytana uydurmasın
- +1 yıl
aynen aynı fikirdeyim
- +1 yıl
aklın yolu 1
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
ya bide 50 erkek biter diyen var ama benim 55 yaşında bir büyük abimiz var 18 liklere taş çıkarıyor
- +1 yıl
o kadar yaşayacağına garantin mi var ayrıca her erkek er geç o yaşlara gelir hem kadında yaşlanır zaten hep aynı kalmaz
- +1 yıl
aynen çok mantıklı cebaplar veriyorsun
- +1 yıl
teşekkür ederm :))
- +1 yıl
asıllllllllllllllllll ben teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
;D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
13Cevap
benim eski sevgilim 12 yaş büyüktü ama herif beğenmedi bizi gitti .şaka bi yana önemlidir bence .şu an sorun olmaz ama ilerde kadın diyebilir keşke daha kendime yakın birinle evlenseydim diye .
221 Yorumla- +1 yıl
hım 5 uygun diyosun
- +1 yıl
valla ben büyüklede çıktım ama sorun çıkıyor ağız tadıyla kavga edemiyorsun hemen alınıyor falan hep saygı bekliyor ne biim tuhaf oluyor ya .farklı jenerasyon bide herkesin sevgilii genç aralarında sırıtıyor insan utanıyor .parası için onla falan diyolar yüzüne demeselerde öyle düşünüolar .
- +1 yıl
sen dün demiştin ben üstün olmalı para önemli değil diye eğitim olarak üstün olmalı demiştin monica
- +1 yıl
inş istediğin olur ama senden üstün çok yok dermişim ;D
- +1 yıl
monica dedikce dünyanın en güzel italyan kadını aklıma geliyor ama biliyormusun ben yaşa bakmayanlardanım aşağıdaki cevap veren kişi başka niki var eminim aynı kişi kendin 5 yaş ufaklarla takılıyor enerji bolmuş ha aha ahan ahaa
- +1 yıl
e yok diyorsun ama yaptığım yorumlar öyle .normal değildir arkadaşım on yaş on iki yaş .mutlaka bir şey vardır diyorum bende .ben kariyerli diye seçmiştim bir başkası paralı diye seçer öledir yani.normali 5 yaştır .o arkadaşında kendi tercihi sen on yaşı normal görüyrosan o da bunu normal görebilir ama genel geçer olarak fazladır .
- +1 yıl
monica sen kızıl saçlısın kızıllar çok ilgi çekiyor dimi az olduğu için sanırım giyimcide var çok hoş mavi gözlü 167 168 cm balık tenli harbi hoş
- +1 yıl
175 cm mi süperya manken boyu var sende ;D
- +1 yıl
harbimi çıktınmı defileye eskiden ;D
- +1 yıl
voooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvv ya mankenle konuşuyormuşuzda haberim yok ;D
- +1 yıl
mankenleri seviyorum özellikle uzun boylu kızları ;D
- +1 yıl
kimse benim kadar sevemez ama
- +1 yıl
+1
cokkkkkkkkkkkk ılerde sorun oluyo en fazla 3 .. hadı tas catlasın 5 daha fazla lunca her konuda anlasamıyolar
26 Yorumla- +1 yıl
cinsellikte sorun çıkarmı ilerde sence
- +1 yıl
kesınlıkle cıkar sımdı normal gelır belkı ama ılerde o 30 yasına gelınce en ısteklı donemıne gırıcek erkekte 40 yasında olucak onu ne kadar tatmın edebılır kadınlar genelde hep bu yuzden aldatıyo ve her konuda yaslar ne kadar yakınsa okadar ıyı.. ben en fazla 5 dıyorum kadın yada erkek buyuk yada kucuk olur farketmez.. sımdı 10 yas normal derler ılerdede bosanırlar ıyıce arastır denklık her zaman ıyıdır ..
- +1 yıl
dimi doğru söylüyorsun ben 27 yaşındayım şuan en istekli dönemimdeyim belki benim kadar istekli erkek çok azdır sigara alkol kullanmıyorum hep et çikolata takılıyorum acaba onunda etkisi olabilirmi bilemiyorum ama dediğin ilerde ne olur bilemem
- +1 yıl
çok teşekkür +1
- +1 yıl
+1
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Göreceli bir kavram ama önemli olan aradaki aşk sevgi
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılkendimden küçük istemiyorum annelik yapmak için fazla seksiyim ;)
15 Yorumla- +1 yıl
demek seksisin peki erkek kızdan 10 yaş büyükse nasıl olur
- +1 yıl
kırbaç var vurayım ?
- +1 yıl
seksi hatun
- +1 yıl
+1
Fazla. Ama aşk söz konusu olunca yaşın önemi yok bence.
24 Yorumla- +1 yıl
aynen +1
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
iki defa artı bir ilk bende olmuştur sanırım ha ahaahaa
+1 yılnormal bence tabi erkek yaşça büyük olcak kız değil:)
327 Yorumla- +1 yıl
tabiki erkek büyük olmalı 10 yaş normal diyosun
- +1 yıl
bence normal
- +1 yıl
site yenisiniz eski üye olsaydınız sitenin en güzel kızı sorusu sormuş bir kız eminim bende dahil seni yazardık
- +1 yıl
evet siteye yeni üye oldum bakalım memnun kalabilcekmiyim:)teşekkür ederim bu arada beni güzel bulduğun için herkes aynı yazmaz güzellik görecelidir sana güzel gelen başkasına güzel gelmez:)
- +1 yıl
bana çok güzel geldin 21.7.2011 beri üyeyim çok nick aldım kapattım yaklaşık 1 yıla yaklaştı senin kadar güzelini görmedim sitede gercekten hoş ve şirin
- +1 yıl
ne bilcem herkese aynısını demediğini öyle laflara pek kanmam ben ama genede sağol ne diyeyim:)
- +1 yıl
gercekten yüz çok şirin
- +1 yıl
evet genelde herkes öyle der sağol
- +1 yıl
bide 27 yaş yazmışsın profilinde 20 22 duruyorsun
- +1 yıl
bu kadar iltifat yeter şımarırım yoksa:)
- +1 yıl
vala iltifalt etmem ben kimseye sadece gördüğümü söylerim ben gercekleri
- +1 yıl
eksik olma sağol:)
- +1 yıl
ne demek sitenin en güzeli bakayım kişilikte bir soru vardı sitede gördüğüm en güzel kız benim eti puff tu şimdi sende oldun ona seni yazayım soruda duruyorsa soru
- +1 yıl
yazdınmı:)eti puff kızcak bak sana değiştirme bence:)
- +1 yıl
eti puff güzel evet oda sitenin eskilerinden benim gibi ama biliyorsun sende çok güzelsin
- +1 yıl
evet biliyorum:))
- +1 yıl
bunu farkına sanırım sitede ilk ben fark ettim
- +1 yıl
seni ilk sıraya aldım artıuk 1 sırada sen varsın
- +1 yıl
iyi bakalım öyle olsun 1.belli 2.kimmm:))))))))
- +1 yıl
1 sen 2 3 4 diğerleri
- +1 yıl
+500 milyar
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D
- +1 yıl
ağlayım mı:()
- +1 yıl
sen ağlama kıyamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam şarkısı geldi doğru yazdıysam sezen aksu ;D
- +1 yıl
doğru doğru sende yanlış olmaz olmuşsada yanlışlıkla olmuştur eminim:)))
- +1 yıl
offffffffffffffffffffff süpersin dur sana yine artı vereyim +1
yaş sadece fiziksel anlamda avntaj yada dezavantaj olabilir. önemli olan anlaşabilmek. önemli olan herşeyden önce saygı . aşk meşk gelip geçer ama saygı sevgi kalır. benden küçük yada büyük olabilir sorun değil gerçek anlamda insan olsun yeter
00 Yorumlaen fazla 3 yas kucuk yada buyuk olabılır benden.. ben sübyancımıyım :D sonra yok nıye aldatıyolar falan .. gerek yok .. kesınlıkle aldatılırsın kadınlar erkeklerden cok daha ateslı bakma sen onları tatmın etmek zor :d hatta buyuk al .. huzurlu ol..
00 YorumlaEn az 2 en fazla 7
10-12 de neymiş?21 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılsana göre çokdur bana göre değildir ya da tam tersi önemli olanın rakamlar değil anlaşabilmek olduğunu düşünüyorum...
00 Yorumlayaş önemli değil gönüller bir olsun:-)
bak benim patrona .adam 53 yaşında karısı 27 yaşında.
acaba bunun adı aşk mı para sevdası mı?01 Yorumla- +1 yıl
paraaaaaaaaaaaaaaaaaa
+1 yılkadın erkekten en az 3 yaş büyük olmalı, çünkü kadının fiziği erken beyni geç olgunlaşıyor...
00 YorumlaErkeğin kadından 10 yaş büyük olması çok normal ve sağlıklı. :)
10 Yorumlacebinde paran varsa yaş önemli değildir
kapına bağlayacak kadınlar kuyruk olur merak etme:-)00 Yorumla
+1 yılBana gore fazla ben en fazla 5 yas olsn ısterım
114 Yorumla- +1 yıl
5 fazla olmaz diyosun
- +1 yıl
benım dusunceem bu
- +1 yıl
saygı duymak gerek
- +1 yıl
tesekkur ederım
- +1 yıl
güzel yoruma ne denirki
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
;D
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
fazla abartıysn yorumumu yeteeeer :D
- +1 yıl
ha aha aha herkeze artı verdim farkındaysan
- +1 yıl
senı takıp etmıyoruuum hahaha
- +1 yıl
yok artıyı sordun bende cevapı verdim ;D
- +1 yıl
tm tm :d
- +1 yıl
profilindeki ağlıyormu napıyor
hiç normal ne olur ki :) wuhuuu
11 Yorumla- +1 yıl
+1 aynen
benden 5 yasa kadar kucuk olabılır buyuk olmadıktan sonra sorun yok :))
117 Yorumla- +1 yıl
senden küçükmü olacak neden peki büyük istemiyosun
- +1 yıl
yaş kaç sitede bir başka bayana benzettim senide oda kendinden küçüklerlerden hoşlanıyor
- +1 yıl
monica niye koptun ;D
- +1 yıl
inanki bana ayak uydurmak çok zor her 30 dk bir birlikte olurum iş olmazsa işe gitmem ben en verimli yaşındayım sabahtan akşama kadar enerji tüketiyorum
- +1 yıl
şu an öylesın evet ...40 da sonra goreyım senı .. sen 40 yasına gelınce o bayan 28 yasında olacak .. o 40 yasına gelınce sen 52 yasında olacaksın... tabı kızlar yok buyuk olsun derler ılerde ya bosanırlar yada aldatırlar.. ben acık ve net soyluyorum .. bıraz mantıklı olun yaaa..
- +1 yıl
sende mantıklı düşün ozaman madem mantık yürütelim kendinden 5 yaş ufak diyosun evlendin diyelim çoçuk yapınca çabuk çökeceksin erkek daha gençlere yönelecek erkekler belli bir süre sonra kendi yaşıtları bile fazla büyük gelirken kendilerinden 5 yaş büyüğünü napacak gidip 18 liklerle takılacak erkekler bir süresi vardır ilk kendilerinden 5 yaş büyük olgunlarla takılır taki sıkılınca biter o süreç daha güzel daha genç kız ararlar bunuda unutma buda benden tavsiye sana
- +1 yıl
cocuk yapacagımı nerden bılıyorsun? cocuk yapacagımda cokecegımı nerden bılıyorsun? o bellı bır yasa geldıgımde belkı ben ondan sıkılcam gozum dısarıya kayacak? benım annem babamda 6 yas buyuktu ama hala bır sorun yok aksıne annem tas gıbı.. bıde o genc kızlar 40 yasından sonra bır erkegı ne yapıcak sence? ancak parasını yerler.. cınsellıkte kadınlar cok daha sanslı .. aksınede erkeklerın coktugunu dusunuyorum .. ayrıca nısanlıyım nısanlım benden 4 yas kucuk.. benden bıle olgun duruyo
- +1 yıl
senin dediğinde mantıklı 10 12 ilerde sorun olurmu olur ama inanki erkekler belli bir süresi var o dönemde kendilerinden olgun bayanlarla takılırlar hata annesi yaşında takılanları gördüm daha yeni bir arkadaşım kendinden 6 yaş kadr büyük birri evlendi ama oturduğum yerde çok güzel kızlar var biliyorum ilerde bir kaç sene sonra genç kızlara yönelecek keşke kendimden küçük kızlarla evlenseydim diyecek 18 lik ler gözüne iyi görüncek bu aldatmaya boşanmaya sebep olacak bunlarda çok
- +1 yıl
valla kimin çökeceği belli olmaz .kadın kendine bakarsa taş olur .vücut yenilenir bebek doğruken zaten .bence bunlar toplumun safsataları hep .erkek büyük olmalı derler hep .kimse demez bu genç kız kırk yaşındaki adamı ne yapsın diye .ama işte maddiyat hep maddiyata bakar kadınlar .
- +1 yıl
artık hıc bırsey eskısı gıbı degıl calısan kendı ayakları uzerınde duran bırıyım cok bakımlıyım yanı kımseyı cekmek zorunda degılım.. bence 5 yas farkıco bır yas farkı degıl kadınlar cınsellıkte daha sanslı oldugu ıcın sorun olacagını dusunmuyorum ılerısı ıcın kımsenın garantısı yok emın ol artık hersey esıt kımse kendınden 10 12 yas buyuk bırıylede evlenmıyo evlenenlerıde goruyoruz kesınlıkle ılerısı yok..ılerısınıde allah bılır .. esımde aptal degıl 18 lık kızların oından ne bekledıgını bılır
- +1 yıl
monıca tebrık edıyorum cok dogru bırseyın ustune vurgu yaptın ..eskıden kadınlar erkeklere mecburdu ama sımdı kadınlar kendı ayaklarının ustunde duruyo cok bakımlılar ve cok genc duruyolar.. ayrıca erkek kadından buyuk olmalı ınsanların uydurdugu bırsey ama sartlar cok degıstı benım ınancımda boyle bırsey yok fazla olmamak kaydıyla 5 yasa kadar kucuk bırı bence cok normal.
- +1 yıl
peki erkek 5 yaş büyükse yada aynı yaştalarsa örnek ikiside 25 gibi
en fazla 10
16 Yorumla- +1 yıl
en fazla son limit
- +1 yıl
+1
+1 yılfazla max 5 iyidir
13 Yorumla- +1 yıl
10 fazla diyosun
- +1 yıl
evet hemde çok
- +1 yıl
+1
NORMAL
231 Yorumla- +1 yıl
normalmi beybi anormal mi kankam bir kızla bakışıyormuşta tamin ediyor 10 yaş gibi kızdan büyükmüş
- +1 yıl
beybiiiiiiiiiiiiiii
- +1 yıl
iştemisin şuan
- +1 yıl
nasıl gidiyor durumlar işyerinde
- +1 yıl
sen mesleğini sevmiyorsun sanırım gel benim yanıma babam sana benim gibi 10 tl yemek parası verir ;D
- +1 yıl
ben yatışta değilimki satıştayım ;D,D;;D;DD;;D
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
sanane yatarsam yatarım ;D beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D sende orda yat
- +1 yıl
kalp mi kırma ;D;D;D ha aha ahaa şeker seni
- +1 yıl
acılarıda severim ben
- +1 yıl
adanalıyık ;D
- +1 yıl
toprağım benim oda
- +1 yıl
toprak dayanışması
- +1 yıl
o ne be türkce konuş beybiiiiiiiiiii
- +1 yıl
ha aha ha ha
+1 yılAbartı bir yaş farkı
15 Yorumla- +1 yıl
sorunmu olur ilerde yoksa
- +1 yıl
E haliyle olur tabi.
- +1 yıl
hım en iyisi aynı yaşlarda diyosun
- +1 yıl
Aynn :)
- +1 yıl
+1
Çoktur 4-5 yaş idealdir.
00 Yorumlanormal
15 Yorumla- +1 yıl
10 normal diyosun
- +1 yıl
hım bencede erkek büyük olması gerek ama acaba diorum 10 yaş çokmu fazla diye
- +1 yıl
+1
Maksimum 7 ...
14 Yorumla- +1 yıl
en fazla 7 diyosun
- +1 yıl
7 fazla sıkıntı olur diyosun
- +1 yıl
+1
aşırı çok...
kuvetten düşünce aldatır o kız seni00 Yorumla
+1 yılçocuk yetiştirmeyeceğim evleneceğim
00 Yorumlafazla
04 Yorumla- +1 yıl
çokmu fazla ;D
- +1 yıl
hım peki
- +1 yıl
+1
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaksimum 5 yaş küçük olabilir benden..
00 Yorumla
+1 yılçoktur
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekle kadın arasında 10 - 12 yaş nasıldır, çok mudur normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler