birinden hoşlanıyorum ama aramızda birşey yok henüz .umarım ollucak aramızda 11 yaş var .sizce 11 yaş çok mu kadınla erkek arasında yoksa ideal mi ?evlilik konusunda yada uzun süreli ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılbence bunu yaşa bağlama cinsel acıdan sorun olur diyosan erkekler herzaman isteklidir 55 yaşında bir abim var 18 likler etaş çıkarır başka şehirdeki kadınlar bile geliyor ve bu kadınlar bir defa gelmiyorlar defalarca cinselliği veya diğer konular yaşla bağlantılı değil
020 Yorumla- +1 yıl
sıkıntı olmaz anlaşma konusunda ama şu var tabi kimin öleceği belli olmazda genelde yaşı büyükler ölme şansı yüksek babam demişti halamın kocası öldüğünde halam dul kalmıştı babam eniştesinin arasındaki 10 fark ilerde yaşlandığında sorun oluyor bak demişti eniştesi öldü ablası hala hayata örnek biri 70 diğeri 60 gibi en güzeli aynı yaşlarda olmak demişti aklımda kalan inş ilerde sıkıntı olmaz
- +1 yıl
bak aklıma ne geldi biliyomusun benim amcam 16 yaş büyük hanımından 4 veya 5 çoçukları var çok mutlular ama normalde erkekler büyüktü tanıdığım bir bayan var kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi kız erkekten 5 yaş büyük
- +1 yıl
denicez derken evlenmeden önce kalite kontrolmu yapacan ;D
- +1 yıl
voooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv enişte çok şanslı ya kadında beni ilgimi çeken yer sende fazlasıyla mevcut enişte 12 vurdu mili piyango çıkmış farkında değil ;D
- +1 yıl
vala arasa çok nadir bulur çıksada bence kadının en önemli özelliği benim için 90 can
- +1 yıl
kadında ilk o ra sonra boy benim için
- +1 yıl
çok zekisin monica hastayım hem orası hemde dudakları bazen filimlerini izliyorum çok güzel kadın silivrideki kızda güzellik boy olarak ondan aşaya klalmaz ama aradaki fark göğüs farkı var silivrideki kız ufacık en küçük kaç beden oluyor 70 75 mi bundaki 70 varda 70 dir ;D
- +1 yıl
annesiyle bir yere gidiyodu babası abisi tanır ama o tanımaz beni annesiyle gecerken gördüm çok ufak be kadın dediğin 90 bedendir 85 en az diyorum ya o bile az 90 candır
- +1 yıl
yok kızlarda uzun elbise varya uzun etekli sırt açık o elbiselerin göğüs dekoltesi varya annesi benim işyerimin ordan geçti ordan gördüm çok ufaktı göğüs dışında 10 numara misal başka esmer kız var o kızın eski avm marketlerinde görüyodum eskiden öyle büyük değildi güzelde değildi güzelleşmiş penye taşıyor en az 90 var belki 95 ;D
- +1 yıl
ha aha aha göğüs sadece artı ama sende eksi yok ;D 10 üzeri 10 ;D
En İyi Cevaplar
Kitap okurken öğrendiğim ve hiç unutamadığım bi söz var.
''Okumanın ve aşkın yaşı olmaz.''411 Yorumla- +1 yıl
haydaaaaaa sabahtan beri yaş farkı sorun olur diyenlere çatıp durmuşsun birisi sana olumlu cevap yazınca da hemen kıvırıp ''uzun süreli ilişki için yaş önemli'' diye cevap yapıştırıyorsun.bence sen burdaki insanların yorumundan sonra bu ilişkiden vazgeçtin yada vazgeçmek üzeresin ben bunu anlıyorum.
tatlım sevgi olduktan sonra malüm mantık gidiyor,lakin ilerde 2 taraf için sıkıntı olabilir ..iyi düşünmek lazım..çok artı uyum olmalı ki,11 yaşı yok etsin..kişilerle alakalı diyelim..
05 Yorumla
yaşınıza bağlı sen 25 oda 36ysa çok sorun olmaz ama sen daha gençsen biraz sorun yaratabilir ben yaşadım biliyorum erkekler yaş takıntısı yapıyorlar
021 Yorumla- +1 yıl
ya birinle oldum zaten oda benim ilk aşkımdı oda benden 9 yaş büyüktü bak akıılanmadım yine gittim büyük birini buldum .onda epey acı çekmiştim artık deneymliyim zaten .yaş büyük olunca eski sevgililer falanda çok oluyor ne biliyim ya .insan çıtır buldum der kıymet bilir bunlarda akıl yok valla inşş bu öyle çıkmaz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
16Cevap
Erkekde olduğundan biraz genç duruyorsa kafa yapılarınız da uyuyorsa hiçbir sorun olmaz ya tabi ilerleyen yaşlarda nasıl olur onu bilemem yaşayan tecrübeli büyüklerimize sormak lazım birde her insanın hem duygusal hemde anatomik yapısı bir olmaz :D
01 Yorumla
+1 yılşimdi sen 20 yaşındaysan o 9 yaşındaysa sorun olabilir :)) 30 isen 19 oluyor ozamanda biraz daha tehlikeli ama yırtma payı var amaaa o 40 ise sen 29 falansan sorun olmaz bilmem anlatabildim mi ? olgunlugu yakaladıysan sorun yokkk
16 Yorumla- +1 yıl
tamam işte aynı şey farketmez :)) eğer o birazcık genc takılıyorsa sende biraz olgunsan aradaki yaş farkını 5 e falan düşürebiliyorsan hiiiç sorun yook hemde bakma sen -Cob-a o anlamaz bu işlerden
- +1 yıl
seviyorsan inanıyorsan güveniyorsan salla yaşı kim takar yaa :)) kaç kere seviceksin kaç kere aşık olcaksın bu dünyada ? sevgiler saygılar ...
- +1 yıl
olabilir zamanla oda :)
bence fazla adam bitince sen istiyeceksin ne olacak o iş :D:D:D
14 YorumlaAnlaşabildiğiniz sürece kafalarınız uyuyorsa problem değil bence
21 YorumlaBence fazla. Benim annem ve babamın arasında da 11 yaş vardı ve aradaki fark bayağı belli oluyordu gerek dışarıdan gerek içerinden. He ama yürütebilenler de vardı mutlaka.
13 Yorumla
+1 yılbiraz çok gibi geldi ama şöyle de bişe var sevgilim ben ondan 2 yaş kucugum diye terketti beni :D
02 Yorumla- +1 yıl
evet :D
Kaç yaş fark olursa olsun, her gönül aynı yaştadır. Dolayısıyla gönül yaşa bakmaz...
10 Yorumla
+1 yılsevgilimle aramızda 20 yaş var karımla 8 yaş.. Hiç bir sıkıntımız yok...
15 Yorumla- +1 yıl
Oda iş kadını paraya ihtiyacı yok...Sanada yuh...Seviyesiz..
- +1 yıl
Amcayı tanıyormusun ? Hakkında ne biliyorsun ?...Boş ver git yoluna...Bahtın açık olsun...
iş bitmemişse evlen..ama sen 40 ken o 50 yi geçer sana yetmez onu söyleyim.
07 YorumlaBabanla falan aynı kahveye takılma olasılıkları yüksek.
21 Yorumlasen 40ken o 51olur.
Sen 50iken o 61olup sönebilir canında isterse neyse :) iyi de gitsin10 Yorumla
+1 yılKadın 30 erkek 40 olunca normal ama kadın 20 erkek 30 olunca sorun olabilir.
07 Yorumla- +1 yıl
12 yas varr aranızda cok bence.ama anlasıyosanızz bilemem ilerideee..
- +1 yıl
olabilir diye düsünüüyorm evlenmismi daha öncee
- +1 yıl
sorun cıkabilirr ama kuzenim 27 yasında esi 38,39 küsuur yasındaa 5 yıldır evlilerr bebisleri oldu cokta mutlular masallaahh birbirinizi anladıktan sonra saygı hosgörü olduktan sonra gerisi yalaann.
11 yaş çok tabii. Neredeyse bir jenerasyon fark var
11 Yorumlabence fazla ilerleyen yılarda daha bariz bir şekilde açığa çıkacaktır bu fark .
11 Yorumlane alaka canım kadın erken çokse bir sürü 60 yaşını geçmiş dul kadın olmaz piyasada :)
02 Yorumlaçok bence ufak bi kuşak çatışması olur
13 Yorumla
+1 yılErkek mi büyük kadın mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek büyükse sorun olmaz bacım sorun değil mutluluklar dilerim düğün davetini beklerim
+1 yılçok ...adam güçten kuvvetten düşünce ne olacak ?
26 Yorumla- +1 yıl
yaşla ne mi alakası var ? ...
onun topu taca çıkmıştır. Alkolsüz bira gibidir o.
111 YorumlaAşkın yaşı yoktur!
01 Yorumlaçok.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun değil bence :)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmutluluklar :)
- +1 yıl
devam mı ilişkiniz ne oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok.
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi