Arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bende aşırı istek var daha çok küçüktüm ne olduğunu bilmezdim bacaklarımı sıkarak mastürbasyon yapardım ve cidden ne amaçla yaptığımı bilmeden tesadüfen keşfetmiştim hatta annem yakalardı çok kez kızardı bana sonra yaşım özellikle 18 den sonra git gide arttı 20 Li yaşlarda yine bu kadar değilken 25 ve şu yaşıma kadar çok fena durumda şimdi nişanlıyım nişanlımla 4 yıldır beraberiz ve bu 4 yılın abartısız bir gün var bir gün yok görüşürüz her seferinde en az 3 en çok 5 yaparız ben daha nişanlım dokunur dokunmaz çünkü onu aşırı arzuluyorum sevgimden sanırım şırıl şırıl akarım iç çamaşırım su gibi olur bu kadar sık yapmamıza rağmen eve gelirim akşam p*rno açıp izlerim mastürbasyon yaparım bazen engel olamam içimdeki isteğe çalıştığım yerde kimse yokken bacaklarımı sıkar yaparım nişanlımla bu ara düğün telaşı var bi kaç gün yapamadık hemen kavga ediyorum sinirleniyorum küsüyorum ya hergün yanımda olsa hergün yapacaz oda çok istekli ama o 3 defa boşaldıktan sonra duruyo ben akşam tekrar istiyorum neden acaba kiloluyum ondan alakası olabilirmi bi kere mecbur kalıp erkek kadın doğuma gitmiştim adam sapıkmı ne anlamadım normal mi bilemem bana dedi regl düzensizliğin var mı son zamanlarda biraz oldu dedim alttan baktı bana dedi istek durumun nasıl aşırı çok hocam dedim böyle böyle dedim klitorisime bastırdı amaç neydi bilmiyorum sonra bişi demedi bununla ilgili çok uzun oldu ama cidden zorluyor beni yani yarın evlenecez adam her akşam istemedi diyelim ki oda aşırı istekli diyorum bırakmaz beni ille bir iki yapacak yapmazsa küsüp kavgamı edecem tutamıyorum öyle olunca kendimi aşırı sinirleniyorum ne yapmam lazım lütfen biri yönlendirsin kimseye soramıyorum da utanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
karakter mizaç degısmez dogustan gelır libido ise yıne dogustan olan bır durum sadece yas ılerledıkce sekıllenır.
bunun az kılo ya da fazla kılo ıle alakası yojktur , genelde sısman kadınlar lıbıdom azaldımı dıye veryansın ederler.
fakat anlattıgınız durum nemfomani kapsamına girmektedır. ılerde eşinize ve sıze sıkıntı cıkarabılır , farklı yonelımlere sızı sokabılır. baska ten gıbı ya da vibratör kullanımı.
istersen uzman bir psikiyatr'dan destek almanı öneririm. ü
aşağıda link var senın durumunla ılgılı incelersin.
https://www.hdfilmcehennemi2.pro/nymphomaniac-2-hd-izle.html02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah korusun aldatma vs o iğrençliklerden
- +1 yıl
iyi şanslar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmaşallah, nazar değmesin sana :)
evlenince düzenli seks belki seni rahatlatır. ön sevişmeyi uzun tutarsan daha çok rahatlama doyuma ulaşırsın. sadece seks yapmayın. yine kendini tutamazsan oruç tutmanı öneririm. bu vücudunun direncini kırar isteğini de normal düzeye indirir.02 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz İçin teşekkür ederim aslında nişanlım ön seks kısmını baya uzatır sonuçta ben bakireyim yani dakikalarca benle ilgilenir en son aşamadır gerisi ama yinede böyle oruç mantıklı aslında evet
Cevap sahibi+1 yılbaşka türlü önüne geçmen mümkün değil.. size bol bol seksler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılLibido yükseklığın ılacı kollu kuvetlı koca alcan uc akşam ıkı sabah 22lik iğne yapacak kemıklerınde rahatlar 😏😏okulda durmu olmayan kız vardı doktora geyrdım onun doktorda avynı demiş kız evlndı yazışmıyom pamuk gibi olmuş şimdı 😜😜
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣
+1 yılAh sen bensin... Ama bir çözüm yolu bende de yok bilemiyorum
34 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden iyi bişey değil bu bi sıkıntı büyük sıkıntı
- +1 yıl
Evet kesinlikle iyi değil olmadık ortamda bile yapmak istiyorsun tutamıyorsun kendini. En önemlisi de bu libido yüksekliği yüzünden aldatma ihtimali çok fazla oluyor 🤦
Soran+1 yılAsla yapmam yapamam bilmiyorum bayan olduğum İçin olabilir çünkü nişanlımı çok çok seviyorum ama ona doyamıyorum sorun burada ve cidden yatakta çok iyi asla bencil değil saatlerce benle uğraşır sıkılmaz ama bende sorun 😑
- +1 yıl
Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış yani başka yolu yok bu doğuştan gelen bir şey önüne geçilmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru erkeği bulduğundan eminsen sorun yok. Birbirinizin ihtiyaçları için birbirinize yeteceksiniz. Yok emin değilsen aldatmak zorunda kalabilirsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa doğru şüphem yok ama belki bakire olduğum İçin böyle evlenince sen görürsün diyor bana hep nişanlım
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Burcun ne senin. Nişanlının burcu ne. Sana 1 erkek hayatta yetmez. İleride kocanı aldatman kaçınılmaz. Boyun ve kilon kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yılYay Burcu’yum nişanlım da yay Burcu boyum 1.70 kilom 105
Asla ve asla aldatmam midem bulanır beni yanlış anladınız herhalde o... pu değilim ben böyle bişi yapacak kadar sadece ciddi sıkıntı yaşıyorum ondan sordum- +1 yıl
35-40 kg verirseniz çok iyi olur. Sizi aslan burcu zannetmiştim. 29 yaşında bu kadar istekli olmanız bence normal. 50-60 yaşınıza kadar devam eder. Nişanlınızın yaşı kaç. Kocanız doyurmada zorlandığında ne yaparsınız bilemem. Böyle durumda aldatmanız kaçınılmaz olur. Bu bence orp luk değildir.. Doymayan evli kadınların tamamına yakını aldatıyor. Bu sitede de okuyoruz.
+1 yılŞu anda aklında sadece cinsellik var. Evlendiğinde çoluk çocuk gündelik işler çok vaktin olmayacak. Keyfini çıkart
01 Yorumla
Soran+1 yılBuda mantıklı aslında umarım böyle olur yoksa sıkıntı
+1 yılİç bacaktaki kiloların sürekli uyarıyordur, zayıfla
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aslında biraz ondan şüpheleniyorum o olabilir mi diye sonuça sürekli bir sürtünme oluyor orada
- +1 yıl
Sürtünme sıcaklık yapıyor sıkınca da gerçekten seks gibi baskı hissediyorsundur. Regl düzensizliği bu kadar istek yapmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılAynen regl düzensizliği aslında isteksizlik yapıyor olmak üzere hormonların etkisiyle inanılmaz istek artıyor çünkü
Olsun istekli kadınları erkekler daha çok sever
00 Yorumlamastürbasyon yap. Yuksek olmasi iyidir iyi😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ta. ip et konuşalım rahat rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenetik midir bu libido yüksekliği 🤨
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo niye ablam annem kardeşim hiç böyle değiller 😬
Cevap sahibi+1 yılSordun mu bi ben mi böyle azgınım diye 😂
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ya evlenince düzenli yaparsınız biraz tut kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Erkek arkadas edij
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten nişanlım varki daha neler
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Düşmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBöylede yaşanmıyor ama
Soran+1 yılVar zaten nişanlım var
evli degilmisinn
05 Yorumla
Soran+1 yılDedim yA nişanlıyım ocakta evlenecez
Soran+1 yılYa yazdığımı okumadan neden yazıyorsunuz
Soran+1 yılOnun suçu yok sonuçta bakire olduğum İçin düğünü bekliyoruz bi ihtimal o zaman daha azalır diyorum
+1 yılKudurmuşsun
00 Yorumladüşmez :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası