Arkadaşlar libido yüksekliği nasıl düşer?

Arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bende aşırı istek var daha çok küçüktüm ne olduğunu bilmezdim bacaklarımı sıkarak mastürbasyon yapardım ve cidden ne amaçla yaptığımı bilmeden tesadüfen keşfetmiştim hatta annem yakalardı çok kez kızardı bana sonra yaşım özellikle 18 den sonra git gide arttı 20 Li yaşlarda yine bu kadar değilken 25 ve şu yaşıma kadar çok fena durumda şimdi nişanlıyım nişanlımla 4 yıldır beraberiz ve bu 4 yılın abartısız bir gün var bir gün yok görüşürüz her seferinde en az 3 en çok 5 yaparız ben daha nişanlım dokunur dokunmaz çünkü onu aşırı arzuluyorum sevgimden sanırım şırıl şırıl akarım iç çamaşırım su gibi olur bu kadar sık yapmamıza rağmen eve gelirim akşam p*rno açıp izlerim mastürbasyon yaparım bazen engel olamam içimdeki isteğe çalıştığım yerde kimse yokken bacaklarımı sıkar yaparım nişanlımla bu ara düğün telaşı var bi kaç gün yapamadık hemen kavga ediyorum sinirleniyorum küsüyorum ya hergün yanımda olsa hergün yapacaz oda çok istekli ama o 3 defa boşaldıktan sonra duruyo ben akşam tekrar istiyorum neden acaba kiloluyum ondan alakası olabilirmi bi kere mecbur kalıp erkek kadın doğuma gitmiştim adam sapıkmı ne anlamadım normal mi bilemem bana dedi regl düzensizliğin var mı son zamanlarda biraz oldu dedim alttan baktı bana dedi istek durumun nasıl aşırı çok hocam dedim böyle böyle dedim klitorisime bastırdı amaç neydi bilmiyorum sonra bişi demedi bununla ilgili çok uzun oldu ama cidden zorluyor beni yani yarın evlenecez adam her akşam istemedi diyelim ki oda aşırı istekli diyorum bırakmaz beni ille bir iki yapacak yapmazsa küsüp kavgamı edecem tutamıyorum öyle olunca kendimi aşırı sinirleniyorum ne yapmam lazım lütfen biri yönlendirsin kimseye soramıyorum da utanıyorum
Arkadaşlar libido yüksekliği nasıl düşer?