Ben hic etkilenmiyorum öyle şeylerden. Ancs böyle dokunacak okşayacsk falan öyle etkileniyorum.
bu tuhaf bir şey mi sizce?
bu tuhaf bir şey mi sizce?
Burdaki leveli yüksek abaza kardeşlerim penislerinin fotoğraflarını çekip yolluyolarmış sanırım. Eğer o tarz bi' penis görüp, etkilenmezsen normal bence. Mesela sen bana vajina fotoğrafını atsan durur dururken, çok da etkileniceğimi sanmıyorum; ama mesela sevdiğim kadının vajinasını görürsem, hiç aklımda yoksa bile kıpır kıpır olur içim. Gerçi sevdiğim kadının diz kapağından bile tahrik olabilirim, orası ayrı mesele. :)
Evet sorma hergün bir tane atan oluyo bende ekrsn görüntüsü alip yonetime atıyorum uye linkiyle birlikte kac kişinin hesabini kapattilar.
Yani ne biliyim fotograf etkilemiyor beni ya
Seks hiç aklında yokken, bi' anda tanımadığın bi' adamın penisini görürsen etkilenmezsin zaten, çok normal. Erkek olarak bana atsalar ben de etkilenmem, yani en azından vajinadan. Bi' kadının en çirkin yeri zaten. :)
Ama sanal sekste ya da reelde mutlaka bir garip hissedersin, bu kadar soğuk kalamazsın.
O zamanksr belki evet etkisi olur
Kesinlikle olur.
Erkek gördüğüne kadın duyduğuna inanır diye bir laf vardır
Var sen anla ;)
vajinada peniste hiç göze hitap etmiyo, özellikle penis, işlev önemli yani. görünce banada hiç bişey olmuyo hatta iğrandiğim zamanlarda olmuştur. güzellikleri yok dıstan bakınca
Oh be bende böyle düşünüyorum normalim demek.
Romeo subyancimisin nesin lan?
Cevap
35Cevap
Erkekler daha görmeye fırsat kalmadan hemen erekte olurlar... Çünkü erkek her zaman o işe hazırdır.. Vajinayı görünce de arzu tavan yapar.. Hele birde bacaklarını açıp cömertçe sergilerse kadın o zaman yangın var demektir...
Baba ne işin var la bu sitede :D
Hepsinden etkilenen erkek bence abazadır :D güzel olanı var olmayanı var
Güzeli Nasil ki
Hmm pekii
Biir kıpraşma olur ama kontrol altına alırsın direk bu kurt adam olmak gibidir gücü kontrol etmek gibi ya sen sözünü geçirirsin ya da o fazla büyüttüm galiba ama öyle anlayamazsınız
Bende kiprasmada olmuyo bazen igrenc bile geliyo
Normaldir
kim demiş görür görmez alev alıyoruz diye yok öyle bişey istemessem kucagıma otursa bile tepki vermem :) ben ne istersem irademde buna saygı duyar kısacaa:)
Ama ben istesemde etkilenmiyorum
Evet sanırım oyle :)
erkekler görsellikten kadınlar duygulara hitaptan tahrik olur.
Ondan mi diyorsun
Yasin gereği doğrudur
Ben vajinanın merkezine gittiğim halde kaldırmadım. Gerçi meraktan gitmiştim icraata geçeceğimden değil giriş ücreti 1 lira :) 60-65 yaşında dede bile vardı.
vajina görünce ereksiyon olmak mı? şaka mısınız siz ya dünyada böyle erkek var mı? ayrıca penis sizinkine göre çok daha estetik.
vajinada görünce çok bir etki yapmıyorda içine girince olayın rengi değişiyor :))
Nasilki içi
sıcacık :)
Kızlar penis görünce etkileniyor musunuz? Erkekler vajina görse hemen ereksiyon oluyor mesela... soruya bak mk sen erkek misin yoksa bizi nerden biliyorsun
Soyle kilsiz sadece cizgi seklinde olan bir vajina olsa resmen kudururum
O üstten görünüşü ama belki iç kismi pembe değil siyah
Benim dıştan güzel ayni anlattigin gibi ama elimle ayırınca hoşuma gitmiyo ic kismi
Ne vajinamı dedin oo damacanaya bile kayarım af yok :)
Vajina gorunce etkilenecek bisey diilki. Algida ve aclikta secicilik.
Açıkçası ben vajina gördüğümde etkilenmiyorum hatta iğreniyorum.
vajina dıştan erkeği etkilemez genelde görünüşü iğrençtir penis ise görkemli bir duruşu vardır.
bendr vajina görünce (reel de görmedim tabiki görmekte istemem 😀) midem bulaniyor boghhh
Gay misin
gay değilim igreniyorum ordan kan çıktığını hayal edince valla midem kalkti
Siz çok ergensiniz daha :)) diyorum gülüyorum geçiyorum
Bnde grsem. erekte olmm ama hayal edersm. ya da krsmdaki biseler yaparsa olur ;)
Bizim abazanlara penis fotoğrafı atmamalarını söleyn işte
Valla beni hiç etkilemiyor yani. Bazi salaklar atiyo ama.
mal mal fotoya bakip etkilenmemde.
soruyu okuyup boşalan vardir mk.
Hangi soru
Al bak hangi soru diyor haydar dümen sormuş sayfada görmedin mi? :S
bir kızın sorması çok garibime gitti
Neden?
amın iğrenç görüntüsü var. dediğin gibi değil
Kst kat burusuk karışık bir şey :D
aynen. o ne öyle. bakınca gözüm kamaşıyor
Bazen etkileyebiliyor
bende vajina gorunce etkılenmırum acıkcası
Yalan söyleme ya kalca görünce boşaldim yazsn vsr
zina yapma be gunah
Inancin ne
Anladim :)
öpüşmedn filan alıyorum bn de
Ney aliyosun
zevk alıyorum öpüşmedn okşamadan saçlarını tutmasından ön sevişme meraklısııym
Oo güzel
Vajinanın sahibine bagli
Hicte hemn ereksiyon oldugum faln yok
Bende dokunum hissetikce etkileniyorum.
Ereksiyon okuyoruz zaten ^^
Bende onu dedim
Türkçe hocan dişimiydi?
Of.
Of deme oh de
Üf diyoruz perdeyi örtüyoruz.
İyi hatrladn kz perdeyi ortte millet bizi görüp azmasn ^^
Etkilenen sulanan var
Organın sahibesine bağlı
Gel dokunaym ozaman :)
Nerelerine dokunulması seni etkiliyor?
Bacaklar
Elle mi yoksa penisin değmesi mi? Mesela sevgilin üzerine uzanmış penisi vajinana değiyor, sürtüyor. Bu seni etkilemiyor mu?
Etkiler tabiki
O zaman göstermemek lazım sana penisi, sadece dokundurmak gerek :)
Aynen öyle
Peki diyelim ki mutfakta yemek yapıyorsun, ince bir etek üzerinde, sevgilin arkandan sarılıyor, penisinin sertliğini kalçalarının arasında hissediyorsun? :)
Bu etkiler tabiki
Var mı sevgilin?
Evet var
Yaşıyor musunuz cinsellik?
Vajina görüpte kalkmayan penis olmaz
duruma göre değişiyo
Bende etkilenmem :/
oyna sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar