Millet marstan arazi almaya başladı siz hala yalamaktan bahsediyosunuz, burdan erkeklere tek bir şey söylüyorum yalamayanı kendi haline bırakın ömrü boyunca yalayacak kimse bulamasın
Yaşlarımda yalatirimda güzel karşılıklı etkileşim olur birde 69 olup yapılırsa zevki daha üç noktaya çıkarır. İlk denemeyi salatalikla yap bulantı falan olmaz sonra gerçeğini denersin
Hayatim erkekler kizlarinkini kızlarda erkeklerinkini bu karşilikli. partnerin ne istiyorsa ona göre haret ediyoruz. ilaki yalamayanda vardır zoraki yapılmaz gönül rizası ile karşılıklı zevk fantezi meselesi
Erkekler Ne Diyor
Millet marstan arazi almaya başladı siz hala yalamaktan bahsediyosunuz, burdan erkeklere tek bir şey söylüyorum yalamayanı kendi haline bırakın ömrü boyunca yalayacak kimse bulamasın
Haha
Tabiki yalıyor.
Taki kişiden kişiye değişir. Kadını nekadar mutlu edersen. O senin için okadar güzel şeyler yapmak ister.
Mahçup olduğunu hisseder.
Partnerimin hoşuna gidiyorsa erkek aleti de yalarım fantezi için kadın da yalarım heryerini kıçına kadar
Yalayan emen var , yalamayan emmeyen var. İlki muhteşem , ikincisinede saygı duymak gerekiyor
Yalıyorlar, çok zevk veriyor, ağzın sıcaklığını hissediyorum.
Bu kişiden kişiye göre değişir oral kötü bir şey değil ki
iliskide atiş serbest kisiler dwgisiklik gosterir istekler farkli
Yalar neden yalamasın, ayrıca erkeklerde oral yapar
Ben bayılırım orala
Elbette yalıyorlar erkek temiz olsun yeter ve birde kızı yalayan erkek kıza istediği zevki yaşatırsa o kız karşılığını verir
Çok güzel yalıyorlar var ya kökletiyorim dilini iyi kullanacak sen yalıyor musun
Evet bizim zevkimizin bir parçasısınız sevmeden sadece.
Erkek de yalar kızlar da yalar sen hiç denemedin mi
Hyr
Miden mj bulanıyor hiç kimse mi olmadı hayatında
Midem bulanir
İlişki yaşadın mı peki
?
kadınlar yalaamıyo penis
Yaliyormus sordum
bi cogu yapmıyo
Hepsi yaliyo diyo
ya yok yeni biriyle tanısmıstım söledim yok diyo midem bulanır dedi böyle diyene cok deng geldım
Sende yalama
ben amusunu yalarım dedim o yalamam dedi
yalasın tabii ki ben de yalarım nereyi isterse (yine de sormakta fayda var neresi olduğunu adsjjfd)
Noldu canın mı yandı
Yoo cokta guzel yalayıp emıyorlar
Nadil hissediyon
Guzel yalıyorsa tarıf edılmez bı zevk
Yalıyor hemde boşaltarak
Nasil hissediyon
Güzel bir şey
Yaliyor somuruyolar hemde sjsjsjss
Sende yalar misn
Vajina mi?
Nereyi yalar sin
Kadinin her yerini
Evet çok iyi yapan kızlar var sasirdim
Yaşlarımda yalatirimda güzel karşılıklı etkileşim olur birde 69 olup yapılırsa zevki daha üç noktaya çıkarır. İlk denemeyi salatalikla yap bulantı falan olmaz sonra gerçeğini denersin
Benim eski sevgililerim gayet yapıyordu
Erkeğine zevk vermekten hoşlanan her kadın yalar.
Yalar ya neden yalamasın ki
Sen yalıyon mu
Benim görüştüklerim yaladı gerisini bilmem
Valla öyle yalayanlar varki şaşarsın
neden sence kotu bırseymı?
konuskan mısın sen?
Cenem düsüktpr
senle kousalımmı uzunca?
Ne konuscan
genel kırma benı
Gel
hadi
😅 yutmaya çalışana şahit oldum
Yaliynca nasil hissediyon
Üzerimdeki sinir stresin gittiği üzerimdeki gerginliğin gittiğini hissediyorum saatlerce yakasa yok demem 😬
Ahah sen gercek yasadin cvptan belli digerleri güzel diip gecti
Haha evet evet gerçekten yaşadım diyorum ya en son böyle gözlerimin içine alttan bakıp yutarım demisti bende çenesini sıkmıştım
Sen ne olsun istiyorsun
Sen yalar misn
Denemek isterim hiç yalamadım
Seni yaladilar mi
Evet
Nasl hissediyon
Çok güzeldi
İstermiydin yalamak
Bilmem bnmki yalansin
Nerede yaşıyorsun
@ulaşbanakoyayim hadsiz
?
Yalamayı çok seven partnerlerim oldu
yalamazmı sömürüyor
Hemde nasıl sen hiç lolipop yedin mi
Yerim
burada var bitane tadına bakmakster misin
Hyr
Neden
Ama neden
Yaliyor
Kim
Niçin sordunuz
Tm
Senin cevabin öyle bi cevap ki
Sanki taniyomusum gibi yaliyor defin ondan sordum
Evet oldu falan desen cokta tin
Arkadaşim yalıyor yani
Hayatim erkekler kizlarinkini kızlarda erkeklerinkini bu karşilikli. partnerin ne istiyorsa ona göre haret ediyoruz. ilaki yalamayanda vardır zoraki yapılmaz gönül rizası ile karşılıklı zevk fantezi meselesi