Arkadaslar nisanlimla sevisirken kalcami oksuyor baslarda bisey demedim artik sadece oksamakla kalmayip parmagini sokmaya calisiyor. Korkmalimiyim? Bir kiz niye boyle yapar? Kizlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu siteden öğrendiğim kadarıyla kadınların bazılarının bu tip istekleri var. Yakında deliğini yalamak isteyecek. Bilgin olsun. Ayrıca netten araştır sana prostat masajı yaptır iyi olur. Selamlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılAga siz ucmussunuz :D
En İyi Cevaplar
+1 yılhahaha fantezisi var onun da. yakında dildo takıp sana girerse şaşırma )
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladim benim bu kizi bir dovmem lazim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de oksarim da parmaklamasin. O senin hosuna gidevegini sanmistir bazi kiz sever diye. Ona hoslanmadigini soyle
11 Yorumla
Soran+1 yılşahsen ikna oldum. onu mutlu etmek istiyorum canı ne istiyorsa yapsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılacikcasi bende seviyorum kotu bisey degil ki icine girmedikten sonra :)
5217 Yorumla- +1 yıl
Evet ;)
Soran+1 yılYani su ana kadar girme olmadi ama hani o kismi oksamak bile garibime gidiyor. Tamam hoslaniyorum ama ters ablasi olmaz yani.
Cevap sahibi+1 yılyani zevk alan erkekler de var ayrica sadece sınırı bilmek gerekiyo :)
Soran+1 yılTamamda bir kiz bunu niye ister.
Cevap sahibi+1 yılbisey olmaz ya baktin ileri gidiyor acik acik konus istemiyorum sadece oksa de bir orta yol bulun
Soran+1 yılNiye istiyor onu bir de :)
Cevap sahibi+1 yılzevk veriyodur acikcasi bende cok okşarim yolda yururken kimse yoksa avuclarim o otururken ayaga kalktiysa elimi koyarim geri otururken iste hosuma gidiyo ellemek o da kiziyodu bana basta normalde benim yapmam gerekenleri sen yapiyosun dye ama cok hosuma gidiyo lutfen yapiim falan deyince artik bisey dememeye basladi ama arada yinede kasiliyo o da emin degil sanirim ama kotu bir niyetim yok :)
Soran+1 yılYa oksamasina artik alistim umursamiyorum skinti parmakla ileri istiyor. Mesela dogru soyle sendede boyle bir istek varmi. Ya da sevgilin bilsen kizmayacak teklif edermisin boyle bisey
Cevap sahibi+1 yılbazi seylerin sebebine cok takiliyosunuz ya yapmayin sunu kiz sadece zevk aliyo iste zevk almanin bir sebebi olabilir mi
Soran+1 yılYa tamam zevk aliyor zaten bu soruyu sorma amacimda cahil gbi tepki vermeden biseyler ogrenmek. Ama hani bizde erkegiz anal seks bize gitmez.
Cevap sahibi+1 yılyahu ne yalan soyliim kizmicagini bilsem isterim :) ama kizar istemiyorum sen konus o anlayis gostercektir madem zevk aliyosun mumkunse sadece oksa cnku diger sekilde ben zevk almiyorum de
Soran+1 yılKiyamam ya ona. Daha kizmam parmagini iceri soksada karismam zevk almaya bakarim. Hatta bundan sonra elini ben oraya gotururum. Guzel bir zamandada anal seksi sorarim isterse yaparim
Cevap sahibi+1 yılyani k. bqkma da anal seks bir kiza da gitmiyo mantikli olursan madem yapiyosun kizi erkegi yok ki bundqn cok zevk alan erkekler de var anal isi biraz dusunceye acik bisey tek yonlu degil. ondaki de got sendeki de onda oluyosa sende neden olmasin? yap demiyorum ama saygi duy en azından istemeybilirsin kiz sana zorla bisey yapmaz. cok basit sadece zevk aliyo kiz senin popondan tepki vermebi gerektircek bisey yok sadece ona sor istersen neden dye zevk aldigini soylicek sende ona oksamaktan ileri gitmesini istemedigini soyle o da anlicaktir seni kizi sirf bu yuzden birakmicaksin heralde bazi olaylara cok abartarak yaklasiyosunuz. benim sevgilim de boyleydi yok ben erkegim falan dyodu adam gibi karsilikli konusun sevip sevmediginiz seyleri sorun kalmicaktir.
Cevap sahibi+1 yılne dalga geciyon be :)
Soran+1 yılVallaha dalga gecmedim nisanlim sonucta ve eger boyle bir istegi varsa her turlu yardimda bulunurum
Cevap sahibi+1 yılhe tamam o zaman.. ya istemedigin seyleri o istiyo dye yapma tabi ama orta yol bulunur
Soran+1 yılBiz simdi toplam 5 yildir cikiyoruz ve ilk yildan bu yana seks yapiyoruz. O hic istememesine ragmen sirf benim ihtiyacimi gidermek icin yapti simdi fedakarlik sirasi bende :) hem hoslanip hoslanmadigimi bilmiyorumki dedigin gibi kiz yapiyorsa erkekte yapar ayni got :)
Cevap sahibi+1 yılbide soyle dusun belki o da istemiyo o kadar ileri gitmek sadece parmagini sokmak istiyo belkide o kadarla kurtulursun :) sana anlatmak cok kolay oldu ya benimkine hayatta anlatamam heralde :)
Soran+1 yılYok yok o sadece parmakla yetinmez. Cunku onu birkez seks shop magazasina bakarken yakaladim. Penis bakiyordu. Ayrica kac kez seks sirasinda arkama gecip popomu avucladi. Hani saglam avucladi girmek istiyordu belliydi. O da simdi senin gbi cekiniyor bana soylemekten cunku ters tepip iliskiyi mahvedecegini saniyor ama oyle bisey olmazcunku o benim esim olcak kiyamam ben ona. Zaten gidip direk sormucam. Diyorum ya sevisirken elini ben goturcem artik gotume. Sonra int sitesinde straponla ilgili yazilara bakip gecmisi silmicem. Kesin bakar. Ya da hafif cakirkeyf iken kac cesit cinselligin oldugunu sorarim kizin belden baglamali takip erkekle yatmasinida soyleyecektir ilginc falan derim acaba zevk aliyorlarmidir merak ettim valla derim oyle bir niyeti varsa zaten orda cikar :)
Soran+1 yılSonucta utandirmamak lazim urkmemek lazim oyle bir niyeti varsa korkutup kacirmamak lazim mutlu olmasi icin ne gerekiyorsa yaparim :)
Cevap sahibi+1 yılvay bee sen iyisin yaa mutlu et tabi kizi baktin hosuna gitmedi yapmazsin bidaha giderse de ogrenmis olursun kizi tersleme :)
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederim ayrica :)
Soran+1 yılhoşuma gitmezse zaten o yapmaz ama bence böyle bir isteği varsa ve beni ikna ederse eline yüzüne bulaştırmaz :P hani hafif kaslı tüysüz kılsız göbeksiz biriyim. kalçalarımda jennifer lopez tarzı geniş. bu yüzdende öyle bir isteğinin olduğunu sanıyorum çünkü güzel bir vücudum var. hem erkeğe göre hem kıza göre.
Cevap sahibi+1 yılyaa :) anlatma bari haha biz kizlar kalca severiz zaten sevmem diyen yalan soyler acik vermesek de keseriz kalcalari :))
Soran+1 yılyaa demek öyle :) bunu yazdım bir yere :P peki böyle bir isteği varsa kadın kıyafetinde olmamı nasıl karşılar. çünkü yakışır bana.
Soran+1 yılperuk makyaj falan.
Cevap sahibi+1 yılya sacmalama o baska o baska :) giyme kadin kiyafeti falan ben olsam istemezdim yani o kiz seni s. kmek istiyosa birak seni seyapsin kadin kiliginda birini degil :)
Soran+1 yılya sadece soruyorum yapacağım demedim sonuçta onun gibi birini bulmuşum kaçırmak istemiyorum :)
Soran+1 yıl11 eylül onun doğum günü :P hediyesini özenle hazırlamak istiyorumda :P
Cevap sahibi+1 yılhaha o zaman oyle bir istegi var mi yok mu onceden anlayabiliyosan bir anla o zaman popoyu hazırlarsın :) ama o zamana ogrenmen mumkun degilse o gece girin yataga o an hem anlarsin hem hediyeni verirsin :))
Soran+1 yılbu gece geliyor bende kalcak bu gece anlarım. öyleyse straponun siparişini veririm. hediye olarak onu veririm zaten :P artık eşek değil ya anlar :D heyecan yaptım birazda korkmaya başladım :D
Cevap sahibi+1 yılkorkma korkma bak biz kizlar ne hissediyoruz anlamissindir simdi hahaha :) sevmezsen bir kez olcak iste seversen pisman olmicaksin zaten :))
Soran+1 yılya korkum sevip sevmemem değil bence sevcem zaten. kızlar zaten neler çekiyor biliyorum Allah yardımcınız olsun :) hani boyum 184. kaç cm sipariş etmeliyim mesela. ya da ben kaç cm dayanabilirim. içeri girince ne hissediyorsunuz acıyormu pozisyonum nasıl olmalı içime alırken napmalıyım anladınmı korkum bunlar :)
Cevap sahibi+1 yılhii anladim :) bence aimdilik ortalama bir boy al sevgilin biraz uzun isteyebilir ama sana acimasi da olasi başta kucuk bitane al bence baktin zevk aliyosun yetmicek boyunu gittikce buyutebilirsiniz :) pozisyonu da nisanlinla konusabilirsin de ben sevgilimi kopek pozisyonunda yapmak isterdim aaah ah ona anlatabilsem bide :)))
Cevap sahibi+1 yılsizde 16genelde ortalama boy oyle bisey olabilir 17de olabilir :) basta cok kalin bisey alma yalniz :)
Soran+1 yıltam doggylik bir kalçam var zaten :P ortalama dediğin kaç işte. baktığım sitede strapon boyları 17 18 den aşağı değil. çift taraflı çünkü bunlar. onunda vajinasının içinde 9 cmlik bir şey olacak. ayrıca sende nişanlınla konuş belki verir :P
Soran+1 yılbenim alacağımın boyu 18 cm kalınlığı 4,5 cm. onun alacağı 9 cm kalınlığı 3,5 cm. bu iyimidir. kalınmı yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılhii onlarin tek taraflilari da oluyo ama cift tarafli iyimis :) o zaman 17lik bitane al gitsin iste cok buyuk gelirse bide aci cekme haa o popo daha kiza lazim :))) yahu benimki kabul etmez hayatta biliyorum malimi yani ilk elledigimde oyle bir tepki verdi ki sanirsin yatirdim tecavuz ettim :))
Cevap sahibi+1 yıl4,5 sana cok gelmez mi ya :) ama parmaklariyla seni alistirabilir aslinda sanki iyi gibi al onu al :))
Soran+1 yıltek taraflı istemiyorum onun ruhsal zevkin yanında vajinal zevkte almasını istiyorum. 18 cm alacağım bu sanırım yazdım yukarda boyutunu :P onun bunu düşünmesi lazım aklı varsa acı çektirmez süreklilik olur :) seninki benden betermiş ya. ne biliyim sevgililer arası anlayışa çok önem veririm. sonuçta çift arasında geçen şeyler bunlar. o zaman tecavüz etsen ne yapar acaba :D
Soran+1 yıl4,5 çok geliyorsa 5 cmliğide var onuda alabilirim :PP şaka bir yana 4 cmliğide var onu alırım olmazsa. ama benim kalçam dediğim gibi jennifer lopez tarzı. yanlara taşmış şekilde. sert bir kalçam var ama delik dar. kayganlaştırıcı her türlü kullanması lazım. parmaktan sonra olmadı kendi içine alacağı 9 cmliğe prezarvatif takıp kalçamı alıştırıp diğerini sokar :P
Cevap sahibi+1 yılilk seferde emin olamaz zaten yani istiyo ama sana aci verir miyim dye endiseli olur sanirim :) sonra alisirsiniz aci cemezsin heralde siz bir kizi anale nasil ikna ediyosaniz oyle dusun basta aci sonra zevk :)) ya ben de heveslendim benimkine biraz belli ediim bari :)))
Soran+1 yılben onun endişesinden kurtulmasına yardım ederim acısada çaktırmam :) daha önce ben hiç anal yapmadım onunla. onun beni analda ilk yapıyor olacağı için zaten keyfini sürecek :P inşallah seninkide kabul eder acıdım valla haline. keşke ben olsaydım sevgilin hiç uzatmazdım inş o da uzatmaz.
Cevap sahibi+1 yılcok hevesliyse o izlemistir falan nasil yapmasi gerekiyo viliyodur sen de şaşırirsin valla :)))
Cevap sahibi+1 yılinsallah ya :))
Soran+1 yılbiliyormusun şu an onun böyle bir isteği yoksa bile benim oldu artık onu ikna etmem lazım :D
Soran+1 yılsiparişi verdim şu an bekleyemedim :D yarın elime ulaşırmış
Cevap sahibi+1 yılhahahha ben mi etkili oldum bu kadar ya ben deniim bunu sevgilimde de :)))))
Soran+1 yılbence insanın içindede biraz olmalıymış benim içimdede varmış :D ama sende çok etkili oldun :)
Cevap sahibi+1 yılo kadar hizli haaa :)) sonra bana da anlat gelince nasil biseynia eline alinca ne hissettin bak merak ettim :))
Cevap sahibi+1 yılyaani denemek lazim farkli seyler sonucta aranizda bir olay iste zevk alicaksiniz baska bir amaci da yok :))
Soran+1 yılanlatırım hatta yaparsak o kısımlarıda anlatırım :) ama çok can alıcı sorular soruyorsun daha da bir tahrik ediyorsun seninki nasıl ilgisiz kalıyor sana.
Cevap sahibi+1 yılilgisiz degil de iste o konuda cok hassas ona gore yaparsa top falan olur mazallah... da bence guzel olurdu iste
Soran+1 yılinş sevgilim kabul eder yoksa terk ederim :D bencede ya farklı şeyler denemek lazım. zevk meselesi dediğin gibi. şu an yani konuşurken bile çok hoşuma gitti. yapılmasını düşünemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılnlat tabi merak ederim ben :)
Cevap sahibi+1 yılhaha sen baya istiyomussun yaa :)) ama istemezse de terk etme be ayip kiza yazik :)
Soran+1 yılbir erkekle yapmıyorumki bir kızla yapıyorum niye top oluyormuşumki. ayrıca g*t benim değilmi istediğimi yaparım.
Soran+1 yılsana bir şey söyleyeyimmi soruyu sorarken böyle bir istek aklımın ucundan bile yoktu ama böyle konuşunca falan çok hoşuma gitti yalan söyleyemem.
Cevap sahibi+1 yılyahu ters yapma hemen ne guzel iste sen bari zevk ver nisanlina :)) onun irzina bir geciim de ben sonra konussun bir gun kendimi ona tecavuz ederken bulabilirim hahahahaha :))))
Cevap sahibi+1 yıliyi ya bak konusarak aslında bu kadar buyutulcek bisey olmadigini anladın.. yahu ne kadar erkek var sevgilisine yalvariyo yapsın dye siz de bir nazlisiniz :))
Soran+1 yılböyle sersemleten ama ne uyutan ne de tam ayık olan haplar var. onlardan bul o sırada işini gör :D ters yapmadım ayrıca estğf :) nişanlımın küçük orospusu olcam :P
Soran+1 yılsonuçta sizde o yalvaranları değil bizi istiyorsunuz çünkü bizdeki kalça daha değerli :P öyle o erkeklerden değiliz :D
Cevap sahibi+1 yılnisanlin sendeki bu degisimi gorunce şok da olabilir aslinda beklemiyodur heralde :))
Cevap sahibi+1 yıltatli geliyo sanirim :)) zorluyoruz falan ya :)
Soran+1 yılbeklemiyordur kesinlikle. şok olur ama öyle söyleyemem gururluyum ya :P :D yatakta işimi halletmem lazım :D 6.30 7 gbi gelir o da.
Soran+1 yılişte o yüzden kolay kolay yanaşmamak en iyisi :D sen şimdi eminsin dimi kadın gibi giyinmeme konusunda.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle eminim kadin gibi giyinme :) sevgilin kadin degil seni istiyo :)
Soran+1 yılpeki biraz özel olacak daha önce anal ilişkin oldumu dikkat etmem gereken bir şey var mı :)
Cevap sahibi+1 yılyok olmadi o yuzden bisey diyemem :) ama genel olarak iyi kayganlastirirsan hissetmezsin bile diyolar :)
Soran+1 yılanladım ben şimdi kaçıyorum gelişmelerden haberdar ederim seni. sağol sohbet için grş :P
Cevap sahibi+1 yılrica ederim gorusurz :))))
Soran+1 yılöncelikle sipariş şimdi elime ulaştı. kalın gibi :D birde sanki biraz büyük :S bunun hepsini nereme alacam ben. esnek ama sert yani. direk popomda terlemeler oldu :D ekstra olarak dün birde arka ipi t harfinde zincirli olan bir erkek stringde sipariş vermiştim. herhalde onu giymeme bir şey demez çünkü hem çok yakıştı hemde onun baş harfide t :D
Soran+1 yıldünde geldi işte yemek içki falan derken yatakta bulduk kendimizi. dediğim gibi onun elini kalçama ben götürdüm yine okşadı. bu seferle yetinmedim orta parmağını yalayıp deliğe götürdüm elini. o da anladı zaten. hiç bozmadan içeri sokmaya çalıştı. girmedi :D zaten tırnaklarıda acıttı :D sonra kayganlaştırıcı sürdüm parmağını soktu. ben vajinasındayken parmağıda deliğimdeydi. çok aşırı bir zevk almadım ama hoşuma gitmişti. farklı bir şey denemiştik çünkü. işte o sırada ah ah keşke bir penis olsaydı dedi :D işte o an kaçırmadım neden dedim :D hiç diyor. söyle söyle dedim ne bilim çok hoş kalçan var falan dedi. kaçmaya çalışıyordu ben üstüne üstüne gittim. ee bu beni top yapar dedim. hayır diyor öyle bir şey değil açıklamalar yapıyor :D baktı dinliyorum en son istedi böyle bir şey deneyelim diye. bende düşüneceğim dedim :D bir sevindi görmen lazım :D ama sonra evlenmeden olmaz dedim :D olsun diyor kabul ettin ya yeter diyor :D bugünde bir canlılık gelmiş kıza romantikleşmiş iyice :D
Soran+1 yıldoğum gününde güzel bir sürpriz olacak ona :)
Soran+1 yılzaten çaktırmıyorum ama ben ondan daha sevindim :D
Cevap sahibi+1 yılanladim kiz sevinmis bayagi :) hadi bakalım cesur ol cesur :)
Soran+1 yılCok sevindi kac gundur bir enerji gelmis daha bir ilgili oldu bide O evlenecegimizde yapacagimizi saniyor dogum gununde boyle bisey beklemiyor :) kaldi 2 gun zaten. Ikinci gun ben mefta :P cesur ol demesi kolay cok buyuk ve kalin. Biraz tek basima denemek istedim basini bile icime alamadim. Sonra uzatmadim anal bakireligimi bozmak istemedim. Birakalim. o bozsun.
Soran+1 yılAyrica aklina guzel fikirler gelirse paylasirsan sevinirim mesela t harfinde zincirli string gbi. Hoslanirmi bundan :) tam kalcaya giren kismi zincirli gayet seksi duruyor.
Cevap sahibi+1 yılbana farketmezdi ama onun hosuna gidebilir :) ayrica gozunde buyutuyosun sadece hahaha seninkiyle karsilastirinca nasil boyu? :)
Soran+1 yılBenimkinden birazcik kalin :P ama boy olarak benimki buyuk :) ama bu biseyi degistirmez benimkini analda kullanmadim vajinal icinde gayet dogal benimki :) bu buyuk yani saglam kullanilirsa bitmisim gozumde buyutmuyorum yani :P
Soran+1 yılStringde bu.www.google.com.tr/search
Cevap sahibi+1 yılhosuna gitcektir :) ne zamandi d. gunu :)
Soran+1 yılAyin 11 yani bugun degil diger gece :) sen begendinmi.
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım :) hoş duruyo fena değil :) o begenir ya ben boxerla dha cok seviyorum
Soran+1 yılO zaman boxer giyerim bende muhtemelen o da oyledir :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) :))
Soran+1 yılCok heyecaliyim ya.
Cevap sahibi+1 yılayyy az sonra mıı :)
Soran+1 yılYok tok bu gece degil yarin gece :)
Soran+1 yılYarin bu saatlerde buyyk ihtimal deligim baya acilmis olcaktir :)
Cevap sahibi+1 yılhaaa amaaan :) bişey olmaz :P
Soran+1 yılYani iyiki bu gece degil daha hazir degilim cok korkmaya basladim
Soran+1 yılYa cok acirsa :s
Cevap sahibi+1 yılheycan yapma kız arkadaşın halleder :)
Soran+1 yılKorkumda o ya. Saglam halletcek :) seninkini ikna edebilsinmi
Soran+1 yılBunlari hep sen actin basima :D
Cevap sahibi+1 yılhaha hayir ben sadece soyledim sen zaten heveslendin hemen :))) benimkiyle konusamadim daha su an sehir disinda donunce konusayim diyorum :) korkmaaaa :)
Soran+1 yılGuzel guzel heveslenecek sekilde konustun ama :) heveslenilmezmi boyle bir durumda :) seninki kabul ederse gorurum hevesini ayrica :) korkmamak elde degil 7 gibi bana gelecek az kaldi zaten daha kucuk bisey aldim :P benim bolum 16-3.5 onunki 10-3.8 :)
Soran+1 yılDigeri cok kalindi ilerleyen zamanlarda belki deneriz simdi yemedi sahsen :)
Soran+1 yılIstersem 50 gun yazisirim sanami dert oldu :)
Cevap sahibi+1 yılgec gordum azck k. bakma :) iyi yapmışsın gözün korktuysa kucugu almakla :) ee nasıldı :))
Soran+1 yılKendimi o* gbi hissediyorum :)
Soran+1 yılSimdi geldi eve iste oturup biseyler izleyip ictik. Saataksam 9 gbi evrt hediyeni verme zamani dedim. O o saate kadar benim onu yapacagimi saniyodu. Straponu getirdim paketi aciyor merakla onu gordu bir sok oldu :P askim askim inanmiyorum ya ciddimisin dedi hep. Boyle bir yarim saat sokta kaldi sonrada opusmeye basladik :P
Soran+1 yılYataga gittik baya istekliydi ben onu hic boyle gormedim :) pantolumu ve boxerimi cikardi genelde boyle durumda penisimi yalardi ama donderdi beni doggy pozisyonuna alip anusumu yaladi tukurdu. Cok zevk aliyordum snra parmagiyla acmaya calisti. Ustumu cikartip sirtimi operek boynuma geldi. Iste o an anladim bu kiz beni becerecek :D
Soran+1 yılbir 15 dk boyle gitti iste cok aceleciydi sonra straponu aldi icine kenidi tarafini. Domaltmis beni girecekti ama alamadim iceri. Baski uyguladikca canım acidi en son alamiyicam ya dedim birakti. Sonra gonlunu aldim tekrardn kayganlastirici kullandik. Icime girdi. Ben boyle bir aci gormenistim. Gozlerim acildgi kadar acilnistir bence. Zaten birazda kan geldi. Espri yaptim orda bak askim kizmisim diye :D iste yavas yavas gidip geldi cok zevk yoktu ama icime bisey almak o pozisyonda olmak zevk veriyordu. Snra doggy pozisyonuna gectim kokledikce baski olusup aciyordu. O yuzden koklemesine izin vermedim :)
Soran+1 yılBiraz doggy takildik sonra uzandi ben kucagina oturdum yuzum ona bakiyordu oturup kalktim biraz acoyla birazda nisanlim zevk alsin diye inlemeye basladim. Daha sert oldu bide ona bakarak beni becefmesi beni utandirdi ama onu dahada sertlestirdi :P bende sirtimi donup o sekil oturmaya basladim bu sefer kalcama ellerini koymus bir yandan oksayip bir yandan sokuyordu. O an kendimi onun fahisesi gbi hissettim zaten bir iki kez sordu nasil gidiyor kucuk surtuk diye :P
Soran+1 yılTadi igrencti ama yalamak hosuma gitmisti :) snrada dusa girdik. Cok zevk almisti belliydi. Hayatimda aldigim en guzel dogum gunu hediyesiydi dedi. Gece yarisi olmus iste giyinmisiz ben gotumun ustune oturamiyordum. Dalga geciyordu seni surtuk acaba kime vermissindir diye :P sonra sarilarak uyuduk. Suanda mesaj atiyor cok sagol beni cok mutlu ettin diye. :) kisacasi zevkliydi ama aci coktu. Bidaha kesinlikle yine yaparim iyikide yapmisim :)
Soran+1 yılSonrada bende dalga gectim acaba hamile kalirmiyim dedim yarildi :P
Cevap sahibi+1 yılhaahaha hadi bakalım :)) bayaa hoşuna gitmiş belli :) bakalım benmki dönsün bnde denicem bu kez :)
Cevap sahibi+1 yılbelli mi olur ya kalırsan :P :D
Soran+1 yılDenersen bna yaz ayrintilari. Ayrica nisanlini bna gonder ikna ederim. Isin kotu yani cok hosuma gitti bidaha canım istedigimde nabmam lazim beni sikmi diyim yani :)
Soran+1 yılHamilelik testi yaptircam olursa soylerim :P
Cevap sahibi+1 yılhaha yaptır tabi ihmal etme :) bidahaya istersen sen ona totonu dön sürtün o anlar :P ;)
Soran+1 yılDun stringi gordu keske giyseydin dedi :) bunca zaman niye yapmamisim dedim ztn dun :) sagol o yuzden.
Cevap sahibi+1 yıltüh yaa string yüzünden k. bakma ama dediğim gibi bn bişey yapmadm :)))
Soran+1 yılBeni ikna eden sendin o yuzden sagol. Elimden ne gelirse yardima hazirim boyle bir zevki aksi takdirde yasamayacaktim.
Soran+1 yılStringide bidahakinde giyerim sanirim benimki kadin kiyafeti icinde olmamida severmis :)
Cevap sahibi+1 yılhaha olabilir herkesin zevki farklı sonucta :)) yahu rica ederim lafı olmaz :) ben benimkine acıliim konusuruz yine :)
Soran+1 yıltamam insallah o da kabul eder beline kuvvet :P
Cevap sahibi+1 yılhahahaha hadi inşallah :D
Cevap sahibi+1 yılsenden cesaret aldım bende :)
Soran+1 yılyani isterdim nişanlının bir gün yerine geçip senin bu isteğini kabul etmek ama maalesef elden ancak bu gelir. korkma isteğini sun. eder etmez ona kalmış ya da bana yönlendir ikna edeyim. ama ederse acıma :D çünkü benimki bana acımadı daha bir tahrik oldum daha bir veresim vardı :D
Cevap sahibi+1 yılahahaha :D peeki bakalım :)))
Soran+1 yılneyse gelişmelerden haberdar edersin kolay gelsin sanada :)
Cevap sahibi+1 yılolur ederim :) saol görüşrz :)
Soran+1 yılelini çabuk tut ben dün yine yaptım :P bu gidişle beni yakalayamazsın :D
Cevap sahibi+1 yılbiz bugun ayrildik
Soran+1 yılO niye
Cevap sahibi+1 yıloyle genel olarak boşver bu konuyu acmamıştım bile zaten
Soran+1 yılNe diyim hakkinda hayirlisi olsun skma canini.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın tabi tesekkur ederim
Soran+1 yılBu yuzden bazen yalniz kalmak daha iyi diyorum. Simdi kim ugrasicak ask acisiyla.
Cevap sahibi+1 yılaynen valla..
Soran+1 yılIstersen metresin olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılhaha nişanlın kızmasın? :)
Soran+1 yılKim soyleyecek ona senmi :)
Cevap sahibi+1 yılay yok kuzum kara kedi olmiim ben hiç gönlün kayar falan :P :)
Soran+1 yılKayarsa kayar bu benim tercihim :)
Soran+1 yılAyrica bna kalirsa beni etkilemiyosun demek yanlis olur :)
Cevap sahibi+1 yıl:) hadi canım sende
Soran+1 yılTabikide öyle nişanlım böyle bir zevke ulaştıysa senin sayende sen cezbettin :)
Cevap sahibi+1 yılutandırma beni :))
Soran+1 yılUtanacak biri varsa o da benim :P metresin olma teklifinde bulundum daha nolsun :D
Cevap sahibi+1 yılay seni reddetmeyi de hiç istemem ama yok be canım olmaz kıtır kıtır dograr nişanlın beni :D nasıl gidiyo bu arada sizin :)
Soran+1 yılYa kim diyicek ona :) seninde hakkın bir erkeğe dayamak :D bayadır vermiyorum :P
Cevap sahibi+1 yılbayadır derken :P
Soran+1 yılhm yaklaşık bir 10 gün olmuştur :P
Soran+1 yılYoksa bakire olmadığımamı taktın :D
Cevap sahibi+1 yılhahahaha yok onu ben bozdurttum onu takamam da kara kediniz olmiim gerek yok :P
Soran+1 yılSahsen nisanlımdan cok seni arkamda gormek istiyorum :)
Soran+1 yılO degilde bu velet acayip alıskanlık yapıyor feci cnmda cekiyor kendi kendimemi yapsam :D
Soran+1 yılşu an varya çok kötüyüm çok. şöyle bir şey istiyorum www.pembebulutlar.com/site/650/14102495730.jpg
Soran+1 yılgecenin bu saatinde böyle olduysam kesin bir psikologa gitmeliyim :D
Soran+1 yılayrıca çok güzel seks oyuncakları varmış biz çok cahil kalmışız :D
Cevap sahibi+1 yılhahahahah :D ya sakin ol azıcık bu kadar alışkanlık yapmasın :P :D
Soran+1 yılDün çok kotuydum su an toparlandım ama hani istek hala var alıskanlık oldu :)
Cevap sahibi+1 yılyazık sana yaa dikkat et bak dagıtma sonra :)))
Soran+1 yılYok yok dagıtmam anlık istekler oluyor sonuçta zevkli ayrica bir erkege defil kiza veriyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılıhım doğru :)
Soran+1 yılYa boyle pis pis gülme nabim canım çekiyor :)
Cevap sahibi+1 yılyahu gülmüyorum be tamam :)
Soran+1 yılBu gece dayanamadım istedim şu an aşırı bir rahatlama var :) bizimkide duşta çıplak şekilde yataktayım bunu yazarken :) az o* değilim :P
Soran+1 yılŞu an koca popomu dönmüş pikeyi üstüne attım ama dolgun tarafı dışarda. Duştan çıkınca bir posta daha atsın canı çeksin :P ayrıca seninde beni becermeni çok istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılahahaha :) canım ya cok tatlısın ama olmaz o k. bakma bee :* :)
Soran+1 yılNiye olmaz anlamıyorum. Zaten bizimkiyle kavga ettim. Kalkmış beni becerirken whatsapptan kız arkadaşına foto atmış. Whatsapına şu orospuyu hallettikten sonra bana dön tatlım diye mesaj gelmiş. Çok kızdım kovdum. 2 gündür mesaj atıyor cevap bile vermiyorum.
Soran+1 yılŞu an bana ne yaparsam barışırız dedi bana o* diyen kızı becermeme izin verirsen barışırız dedim. Çok ağır birşey dedi sen bilirsin yazdım karar senin dedim. Fotoyu atarken düşünmeliydin dedim. İyiki sadece popom görünüyor penis içerdeyken yüzüm görünse nabardım.
Soran+1 yılSürtüğe bak bende onu becerirsem olur demiş.
Cevap sahibi+1 yılvalla ne diim nişanlın aşmış ayrı bir dünyası var heralde..
Soran+1 yılAyrıldım ya ama ayrılmadan önce sağlam intikamımı aldım.
Cevap sahibi+1 yılnasıl :D
Soran+1 yılBunu iyice azdırdım sonra fantazi olsun diye yatağa sıkıca bağladım resmimi attığı kızı çağırdım. kızın teklifini kabul ettim ve o kız orda beni becerdi. Nişanlımda izliyordu bide çok daha iyisin falan diyordum bizimki çıldırdı. Sonra bide kızı ben becerdim herşeyide vvideo kayıt yaptım.
Soran+1 yılKız bir kereyle doymadı ikiyide yaptım bizimkide izliyordu. Çıldırdı artık. Sonra arkadaşını gönderdim bunu açtım affet diyor beni falan ama daha iş işten geçmişti. Son bir kere onlada seviştim sonra ayrıldık. mesaj atıyor cevap vermiyorum. Ama onun arkadaşınıda tehdit ediyorum videoyla canım istediğinde geliyor beceriyorum.
Cevap sahibi+1 yılohoo senin is bni aştı :))
Soran+1 yılSen ne diyorsun herkesi aştı :) şu an arkadaşıyla mesajlaşıyordum bu gece yine gel dedim gelecek ve yine hem becercem hem becertcem kendimi ve beni yapıyorken benim kıza snap attıracağım :) sonum hiç iyi değil :P
Soran+1 yılİlerleyen zamanlarda belki ikisine birden veririm :P ve yaparım :)
Cevap sahibi+1 yılya bişi dicem gerçekliğinden şüphe ediyorum artk senn :)
Soran+1 yılBen ediyorum senin etmen gayet doğal :)
Cevap sahibi+1 yıl:) peki
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/zE1qbD.png böyle bir erkeği sen olsan yapmazmıydın :)
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/B91glv.jpg millet malı götürüyor canım :)
Cevap sahibi+1 yılo ilki sen misin hahah :D ikinci iyimiş yalnız :P
Cevap sahibi+1 yılay yok tam tersini dicektim :D
Soran+1 yılilki daha öncelere ait ikinci bu geceye ait biraz şaplak yedi kırmızılığından anlayabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılhaha solaryumcu musun :D
Soran+1 yılönceleri takılırdım :P
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/b4aaDn.png al böyle gör solaryuma takılma :D
Soran+1 yıltam doggylik :P
Soran+1 yılo yüzden bir daha gerçekliğimden şüphe etme :) ben buraya gayet namuslu bir şekilde geldim sen beni kaşarlığa ittin :P ha pişmanmıyım hayır iyikide itmişsin :P
Cevap sahibi+1 yılböyle olcagını bilsem yapmazdm ama neyse :)))
Soran+1 yılnoldumki :)
Cevap sahibi+1 yılhayr sen bişey olöadın da durumun boyle olcagını hani genel olarak :) e sen resmen tahrik etmeye calışıyosun :D
Soran+1 yılben senden gizlemiyorumki :P şu an sayende iki kız zevkin doruklarına çıktı bence en büyük hak senindi :P
Soran+1 yılayrıca durumumda bir şey yok hoşuma gidiyor yapıyorum ve bu kızlarla zevk alacağım bir şey yani merak etme kayma falan yok :)
Cevap sahibi+1 yılay saol canım bunu bana layık gördüğün için :) ama prensip olarak nette tanıştıklarımla bir ilişki kurmuyorum ;) ;)
Soran+1 yılniye netin neyi varmış :) bilgisayar falan değilim merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılbilgisayarsın demedim zaten :)
Soran+1 yılçok gıcıksın :)
Cevap sahibi+1 yılyaaa :) değiliiim :*
Soran+1 yıle gıcık beni nasıl buldun :P
Cevap sahibi+1 yılyani hiç fena değil ama bni boyle kandıramazsın :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/XYjjz0.png bak buda eskilerden canım :P
Soran+1 yılyani eski dediğime bakma hepsi 1.5 aylık bir süreye ait :D
Cevap sahibi+1 yılı ıııh tutmuyo :)
Soran+1 yılyani hiçmi demiyorsun şu an burada olsada ne vururdum şu mala :P
Cevap sahibi+1 yıldiyorum demesine :) ama olmaz yani :)
Soran+1 yılyaklaşık senle yazışmadan öncede 3 saat gibi uzun bir süre ilişkiye girdim. bugün ilginç bir şey bir anal doygunluk yaşadım. boşalma olmadan rahatladım :D
Soran+1 yıldemende güzel bir şey :) beğenilmek hoşuma gidiyor :P
Cevap sahibi+1 yıl:D kıçını çimdiklerler bak yakında belli etme kendini :P
Soran+1 yılşu anki kız iyi canım ya. kıçıma ne yaptığı çok önemli değil :P ayrıca çoktan adım çıkmıştır kızlar arasında :D
Soran+1 yılki sana bir şey diyeyimmi kızlarda doggy yapmaya bayılıyor :D
Cevap sahibi+1 yılbilirim :))
Soran+1 yılnerden biliyorsun senin hiç yapmadığını sanıyordum :)
Cevap sahibi+1 yılyapmadım ama canımız cekiyo heralde :D
Soran+1 yılbu kafayla daha çok çeker :D
Soran+1 yılkızın bu gece işi varmış çokta canım çekiyor yine :) kendi işimi kendim göreceğim galiba :P
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında eline straponu alır yat l*n der yanaşırsa hiç şaşırma bence hazırlıklıda ol yanında krem falan taşı
12 Yorumla
Soran+1 yılKayganlastirici devrindeyiz gardas.
Cevap sahibi+1 yılbende vazelin demedim gardaş
ayrıca bim'in sattığı o büyük kremide çoğu kayganlaştırıcı tutmaz
bırak yapsın zevk alcaksın denemeden karşı çıkmayın yataktaki olaylara
35 Yorumla
Soran+1 yılBiraktim yapti.
Soran+1 yılKendimi o* gbi hissediyorum :)
Soran+1 yılIlkinde almadik bakalim daha yapariz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhacı siz evlenince eşinin değişik fantezileri olacak haberin olsun :) toton tehlikede
111 Yorumla
Soran+1 yıltoto sana ömür hacı. çoktan milli kategoriye ulaştı.
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Soran+1 yılama benden sana tavsiye sakın yapma bağımlı olursun :D
Cevap sahibi+1 yılben pek dokundurma belli yerlerimi kızlara :)
Soran+1 yılşimdiki kızlar dokunur sen merak etme yatağa nasıl girdiğini bilmezsin bile :D
Cevap sahibi+1 yılbizde kızları dün tanımadık hacı :) yatak da patron benim genelde
Soran+1 yılbende öyleydim panpa sıkma canını karşına biri çıksın görürüm seni :D
Cevap sahibi+1 yılyok 31 yaşındayım zaten ne ilişkiler yaşadım ne zenci rus çekik göz azeri bir ara meslek gereği geziyorduk iyi olduydu :)
Soran+1 yıldaha öylesi denk gelmemiş inan bana.
Cevap sahibi+1 yılgelmez de ben sevmem o tarz kızlar çünkü
Soran+1 yılne diyim Allah gönlüne göre versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha :D
Anlatışın süper.
Uyar yahu, yapma de.
Kork tabii. Tuhaf bir davranış sonuçta.19 Yorumla
Soran+1 yılUyardim ben zevk aliyorum zevk almami istemiyomusun diyor yerini yapmayi cok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde zevk almanı istemiyorum. Ben zevk almıyorum çünkü de. Biraz kız. Yoksa si. ker bile.
Soran+1 yılOlaya sikme giriyorsa ben direk dovsem anca rahatlarim.
Cevap sahibi+1 yılEh yani.
Mantık olarak, ileride belki ister?
Belli mi olur kızların işi?
Bence sen tepkini ortaya koy.
Soran+1 yılYahu bir kiz bunu niye isterki
Cevap sahibi+1 yılNeden parmağını sokmak istiyorsa o yüzden.
Soran+1 yılTamam onu soruyorum niye boyle bir istek var. Hayir guzel kizda bizmi iyi sikemiyoruzda boyle bir istege girdi nedir yani skinti
Cevap sahibi+1 yılBilader, bende öyle bir istek yok o yüzden ben ne bileyim.. Ona sor.
Soran+1 yılTamam bacim
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte bastırması kendine doğru sıka sıka içine sokmaz herhalde sanmıyorum :D:D
11 Yorumla
Soran+1 yılSokcak amk.
+1 yılGot kısmetten çıkıyor abi dikkat et
31 Yorumla
Soran+1 yılGardas evlenmem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana anal yapmak istiyor :D
36 Yorumla
Soran+1 yılBir kiz bunu niye isterki :s
Cevap sahibi+1 yılla kendinize pandik atın o zaman :D
Soran+1 yılSen vajinana pandik atinca penisin yerini tutuyormu :)
Cevap sahibi+1 yılSen de penis mi istiyosun?
Soran+1 yılYani gercegini istemiyorum.
Hafız yakında dilde atar söyliyeyim sana
11 Yorumla
Soran+1 yılAtti.
Yakında yalamak bile isteyebilir :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYaladi :)
+1 yılEvlenince de sker seni
12 Yorumla
Soran+1 yılNe anladik o isten *
- +1 yıl
. dd
kork hacı sen bu kızdan :))
21 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimiz aga.
+1 yılStrapon ^^
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen o oldu :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGÖTE KISMET VAR DEMEKKİ
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha ne guzel o sana sende ona sokucaksiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen korkuyorum ama :P
Cevap sahibi+1 yılNisanlin igrenc hayatimda ilk default duyuyorum boyle bisey
Soran+1 yılolabilir herkes aynı olmak zorunda değil :)
İğrençsiniz yaaa. İnsana benzeyin biraZ
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 gündür ayni soru
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?