etrafımdaki her kız yaptığını söylüyor bir ben mi kendime dokunmayı ellemeyi sevmiyorum anlamadım 22 yaşındayım daha önce hiç özel günlerde kaşınma hariç parmaklamadım ya da ne bileyim okşamadım. ben miyim bir böyle anlamadım ki herkeste bir mastürbasyon yaptım oh çok rahatladım havaları
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hiç mi canın cinsellik ekmedi? hiç mi aklına gelmiyor... ne bilim sen kendine dokunmak istemen ama bir erkek dokununca kudurursun gibi
gelmiyor sevgilim dokunduğunda da kudurmuyorum
o zaman bu daha kötü degilmi? sevgiln dokununca vajinana nasıl ıslanmaz ya da canın cekmez etkilemezki
bilmem hiç bir etkilenme olmuyor o anlamda düşünmüyorum aklıma dahi gelmiyor sorun mu var bende anlamadım
eminsin dimi vajinana dokunuyor? bunu yaparken etkilenme olmuyorsa evet cidden sorun var demektir evlenince seks olmuş olmamış umrunda olmaz o zaman
Normal. kişilik duygusal yapı farklarından olabilir. fakat yapmaman bazı sorunlara neden olabilir.
mesela nasıl sorunlar? ben bizden önceki nesilin böyle şeyler yaptığını düşünmüyorum
insanlık tarihi boyunca yapılıyordur :) sorunlar ise şöyle 22 yaşında sorun olmayabilir pek fazla ama çok geç evlenirsen mesela 30 ya da üstü hormon dengelerin bozulabilir. hormonların dengelenmesi için yapılması gerekiyor.
Ne gibi bozulma oluyor ki
@GreenLover Hormon dengeleri bozuluyor. Bu da duygusal sorunlara yol açabilir. Çok ayrıntılı ve uzun açıklamalar gerekiyor. Hormonların az ya da çok olması sağlık sorunlarına yol açabilir. Bazısı duygusal bazısı fiziksel rahatsızlıklar yapabilir.
Bende yapmıyorum midem bulanıyor zaten normalde çabuk midem bulanır o yüzden yapamıyorum
Ozaman kocanla isin zor
@Ayhnn_ of bencede öyle olcak
Ozele gelsene bi
@Ayhnn_ bir şey soracaksan burada sor
Burasi olmaz
Yapmamam hata bence, kukunun da ilgiye ihtiyacı var sevip okşamalısın arada sırada onu
Yoo normal bende 2 kez falan dokundum gerçek insan olmadan nasıl yapıyorlar anlamam yani şizofren gibi hayal edicem de vs zor
Seninde pek normal değil ama kızmada 😅
nasıl yani yapılması zorunda mı bunu allah aşkına
Zorunluluk değil ama ergenlikten başlayan doğal biyolojik bir durum 😊
erkeklerde var diye düşünüyordum uzun süre biliyor musun kızlarda da varmış ve ben bunu öğrendiğimden beri bile kendime öyle şeyler yapamıyorum..
Belki yeterince hissetmiyor etkilenmiyor olabilirsin
neden reklam yapıosun ozaman
sadece merak ediyorum benim gibi olan birileri var mı cidden yapılması ihtiyaç mı gibi gibi
bir kere yapınca devamı geliyor
tek olabilirsin :)
şaşırtıcı
bana yapan değil de yapmayan daha şaşırtıcı geliyor :)
boş ver ya takma kafayaa
Arkadaşların mi böyle söylüyor
çoğu arkadaşım sanal ve evet diyorlar gerçi onlar demese bile burdaki kızlar bile sürekli bir ağızlarında mastrbasyn falan
Bende yapıyorum hiç mi canın cekmiyo ya garip valla
çekmiyor abi sorunlu muyum ben 17 18 yaşına kadar sadece erkekler masturbasyn yapıyor sanıyordum öğrendim hiç denemedim sanırım sorun bende he benim gibi birileri var sanıyordum yokmuş
Normalde goguslerin acır uçları adet olunca ya vajinan ıslanır istek gelir bana bu hep oluyo
Dene bence ilerde evlenince sorun yaşayabilirsin korku felan olur
cinsel olarak isteklenmemişsin demek ki
Geneli yapıyor evet
Sanırım Aseksüelsin.
Nasil dayaniyorsun