Arkadaşlar ben normalde gerçekten aşırı sadık bir insanım sevgilimi çok seviyorum ama sevgilim bana çok şey yaptı yani benim onu sevdiğim gibi sevmiyor beni. En son da kalbimi kırdı ve benim içimden bambaşka bir insan çıktı nasıl birine dönüştüğümü ben bile anlamadım. O kalbimi kırınca ben kendi kendime, bu kadar değer verdiğim için başıma bunlar geliyor, diyerek KS hesabımı açtım ve önüme gelen herkesle sanal seks yapmaya başladım. Tamam aldatmanın bahanesi yok ama gerçekten tamamen sevgilimin o yaptıklarına karşı öfkemden bu oldu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Sevgilimi artık eskisi gibi sevmiyorum ve bu sanal seks durumunu nasıl bırakırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba. Her şeyden önce hiç bir sanallık gerçeğin yerini tutmaz. Seks bile olsa. Sanal olan şeyler, gerçeğini elde edemediğimiz zaman belirli bir amaç olarak kullandığımız geçici bir şeydir. Pilotların simülasyonla ilk eğitimlerini almaları gibi.
Seks de yemek içmek nefes almak gibi bir ihtiyaçtır. Ayrıca senin yaşadığın ya da çoğumuzun kısmen de olsa yaşamakta olduğumuz gibi, ihtiyaçlarımızı tatmin edebilmek amacıyla belirli bir süre için bilinçli şekilde yaparız bunu. Bu biraz da mastürbasyon ya da film izlemek gibi bir şey. Karşılıklı anlayış içerisinde olmak kaydı ile, kimseye baskı kurmadan yapılıyorsa zararlı değildir. Hatta karşılıklı keyif alınan bir şeydir, eğitim almış bile olabilirsin, tabiki yanlış kişiyi seçmemişsen. Bu çok önemli. Bu yüzden kendini artık suçlamamalısın.
Şayet amacına ulaşmışsan ya da artık tatmin olup ihtiyacın kalmadığına inanıyorsan kolaylıkla bırakabilirsin. Bu bir bağımlılık değildir.
Ama uzun süreli olmamalıdır. Uzun süreli olursa artık bağımlı olma ihtimaline karşı cinsel terapiste gitmek bile gerekebilir.
Ben senin bunu kolaylıkla bırakabileceğine inanıyorum. O platform uygulamasını geri dönemeyeceğin şekilde kaldır, paylaştığın telefon numaraları varsa sil veya değiştir. Yapabilirsin. Kendini suçlama. Sen normalsin. Keyifli geceler. #06romeo 😎00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yap işi pişir sonra da pişmanlık duy? Ne ala memleket. Sevgilinden ayrılsaydın bari, ama yok illa aldatacaksınız. Kanınıza işlemiş seks, sanal ya da gerçek ne farkeder? Sonuçta sanalda da biriyle yaptığında ve ondan hoşnut olduğunda kişiyle gerçeğini yapmayı da deneyebilirsin? Söyle bana şimdi ne farketti? Yaşamasın sizin gibiler ya valla ölün geberin daha iyi... Bir kadın sanal bile olsa kendine hakim olamıyorsa bu kadın neden kadındır? 40 nefsinizle birine hakim olamıyorsunuz... ! Siz niye yaşıyorsunuz Allah aşkına?
00 Yorumla
Merhaba, aldatmak ne olursa olsun suçtur gibi klişe bir cümle kullanmayacağım. Bence asık hata sevgilinizde kesinlikle. Hem bunu yaptığınıza pişmansınız. Bazen psikoloji bozulduğu zaman insanlar kötü şeylere yönlenebiliyor bu gayet normal bir şey. Sanal seksi bırakmak için KS hesabınızı ve diğer sanal seks yaptığınız sosyal medya hesaplarınızı silin eğer numaranızı verdiğiniz bie kişi var ise onu ya da onları engelleyin. Bence sevgilinizden ayrılmalısınız cidden size değer vermediğini düşünüyorum ben. Ama tabi ki tam olarak bilemem.
10 Yorumla
+1 yılbu sanal seks her ne boksa bilmiyorum ama iyi bir şey olmadığı kesin evet hastanızın farkında olmanız güzel ama az gururlu ol az vicdanlı ol sevgilinizden ayrılın bir kere haram girdi mi işin içine bitmiştir artık bu iş olmaz çok büyük hayalısın sanal seks nedir elin * nasıl yaparsın bunu hemcinsim olduğun için ben utandım kendi adıma
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
114Cevap
+1 yılMerhaba,
Hatalarınızı tekrarlamamak adına konuyu kapatmakla başlayın.
Sevgilinizle aranız yokmuş, ilişkiyi kesin.
Sanal muhabbetiniz sizi vicdanen rahatsız ediyor, önce kafada bitirin.
Farklı meşguliyetler edinin ki buna zamanınız olmasın.
Manen zayıf iseniz baş etmeniz zor olabilir bu yüzden kişisel gelişim açısından kendinize zaman ayırmalısınız.
Her şeyin başı iradedir. Bunu kafanızda bitirin. "Ben bu değilim." Deyin mesela ve siz bu değilseniz, kendinizi keşfetmek için zaman ayırın.
Battı balık yan gider dememeli, zararın neresinden dönersek kârdır diyerek hataları tekrarlamamaya özen göstermelisiniz.
Esen kalınız...🍃
01.11.21/01:5320 YorumlaSevgilinizden beklediğiniz ilgi ve sevgiyi göremeyip kendiniz sanal alemde tatmin etmeniz vicdanen daha da kütü hissettirdiği açık.
Şimdi bu durumdan uzak durmak için sakin bir şekilde düşünün ve kendinize bazı sözler verin. Her gün bir kural yazın ve bu kurala uymaya çalışın.
Misal - "bügün bir saat kitap okuyacağıma söz veriyorum" diye bir program yapın. Ertesi gün - "kişisel bakımı yapıp arkadaşlarla dışarda buluşacağım" gibi sosyalleşmeye yönelik programlar yapın. Zamanla bu programlar sizi sanal dünyadan ve beklenen sahte sevgiden uzaklaştırır hatta belli bir süre sonra kendimize "ben nasıl bu duruma gelmişim" diye düşüncelere dalarsınız. Ama sorun etmeyin. Bundan sonra daha programlı ve güzel bir hayat kurmaya çabalayın. Bu çabanıza karşılık zaten çevrenizden samimi ilgi ve sevgiyi bulursunuz zaten. İyi günler.00 Yorumla
+1 yılNasıl mı bırakırsın? Aşağıda az çok yazdığın şeyleri okudum. Bu çocukla çıkıyorsun ama hep verici olan taraf olduğundan bahsetmişsin. Olay şu sürekli taviz vermekten kadın gururun ve egon o kadar yaralanmış ki artık sana sen olduğunu hissettirecek geçici ilişkilerde arıyorsun kendini. Senin yaptığını onaylamıyorum ama sorun sanal seks değil. Sorun hala bu çocuktan kurtulmuyor olmanda. Neden bağımlılık yaşıyorsun bunu sorgulaman lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleydim şu an ayrıldık sen yapma bari çünkü sürekli onları ve sevgilini kıyasliyorsun onlar o muhabbet sırasında sana bebek gibi davranıyor olabilir ama aldanma sadec o anlık bı şey zamanla sevgilinden sogursun sevgilin seninle o muhabbeti yapmıyorsa bu iyi bi şey bence çünkü erkekler ciddi düşündükleri ile bu tür muhabbetler yapmazlar bence
43 Yorumla- +1 yıl
Sanal ilişki mi yapıyorsun sanal seks mi?
Cevap sahibi+1 yıl@tıpdoktoru123 sanal seks
- +1 yıl
özzzele gelsene
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlayabiliyorum. Ama birine kızıp kötü bir şey yapmak genelde kendine kötülük yapmak olduğu için bu durumda kızdığın şeyi yani sevgiline elveda demek daha makul. Sanal seks kimine göre normal kabul edilse de istemiyorsan ve rahatsız ediyorsa seni içten içe zaten bırakırsın zannımca. (Sevgilindennayrılırsan)
41 YorumlaTek kisiye indir onunla ol sadece sanal seks degil hayatida paylas ve asla foto video tel paylasma dertles mutlu ol zamanla kendiliginden birakirsin
Bu yaptigin uzak mesafe iliskisi yasiyanİlgi gormek istiyenSadece seks degil senin bir kadin olduğunu hatirlatan buna ihtiyac duyanlarin basvurdugu yoldur senin ki cok kotu yere gidiyor umarim toparlarsin kendine gel00 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşıyorum fakat önüme gelenle sanal seks yapmadım. Sevgilim aşırı ilgisiz ve soğuk davranıyor ve bu beni gerçekten yıpratıyor. "benimle ilgilenmezsen başkası ilgilenir benimle" dedim ona ama baktım tık yok hatta onun iş arkadaşıyla aşkım cicimli konuşmaya başladım ve bunu ona belirttim ama baktım yine tık yok. Kıskanmıyor ve hiç kızmıyor bile! Ben de ayrılmak istediğimi belirttim.
22 Yorumla- +1 yıl
Sonra sugar daddynin kızı oldun 😂
- +1 yıl
@The_Serkan2 ahajajaja ajajsjs😂
sen iflah olmaz bir tilkisin dönüp dolaşacağın yer gene aynı yer madem mutlu değilsin ayrılır yoluna bakarsın sonra ne istersen yap yok olur öyle şeyler hatadır vs demişsin ama bence sen istemişsin başkalarını yakalanmayacağını bilsen kesin aldatırsında real de de eminim bundan sana senin duymak istediklerini yazmayacağım inşallah mutluluğun sırasın da cıkıp biri seni böyle bir durumda başkalarıyla bırakır ve bu durumu yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılTamamda biriyle birliktesin ve sen böyle bisey yaptığın için bişeyleri bahane ediyosun. Böyle bişeyin bi bahanesi olamaz. Sevmiyorsan ayrılırsın, gidip aldatmak gerekmiyor. Ayrılırsın istediğini yaparsın, istediğin halti yersin kimse karışamaz..
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrılamam diye çocuğu s*lak yerine koyup onu boynuzlama. Ayrılırsın zaten iki üç ay sonra unutursun sevgin gerçek olsa ona ihanet etmezdin, gözün başkasını görmezdi.
Soran+1 yılTam da bu nokta işte benim değinmek istediğim. Ben çok çok sadık bir insandım fakat o kadar kalbim kırıldı ki ona olan öfkem, intikam duygusuna dönüştü gibi bir şey. O intikam için de bu yolu seçtim. Yani kesinlikle yaptığım şeyin iyi olduğunu savunmuyorum veya hatalarıma kılıf aramıyorum fakat belirttiğim gibi yani durumlar
- +1 yıl
Tamamda ömrü boyunca senden nefret edicek, hatta bu yaptığın şey yüzünden belkide bidaha kimseye güvenip ciddi biseye başlayamayacak. Onun canını böyle mi yakmak istiyosun, böyle mi intikam almak istiyosun. Kb ama bu çok ağır ve insan gerçekten seviyorum dediği birine böyle biseyi yapmaz. Bu düşmana bile yapılmaz. Aldatmanin affı olmaz. O bunu öğrense ne olucak sanıyorsun ömrü boyunca senden nefret edicek, aranızdaki bütün güzel şeyler anıların hepsi bi "bırak şu k@sari zaten arkamdan başkalarıyla her halti yemiş" e dönüşecek. Istedigin bu mu? Cidden başka türlü de tepkini ona gösterebilirdin. Kb ama karakterin zayıfmış.
Soran+1 yılBelli ki senin de bu konuda canın yanmış veya empati konusunda başarılı birisin. Tabi ki bunlar senin görüşün saygı duyuyorum. Hatta ben de böyle bir durum yaşamadan önce tıpkı senin gibi düşünüyordum. Aldatanlara karşı böyle nefret dolu gözlerle bakardım falan. Dün soruyu ilk sorduğumda 4 5 kişi yazdı onlar da benimle aynı durumu yaşamışlar. Onlar görüşlerini kaldırmamı istediği için kaldırdım. Bir insanı seviyorsun seviyorsun her türlü değeri veriyorsun ama insan sırf çok sevdiğin için senden uzaklaşıyor ilgi ona fazla gelmeye başlıyor senin tabiri caizse ağzına s*çıyor yani. Bir yerde artık öyle bir noktaya geliyor ki yaptıkları kırgınlık, öfke üzüntü birleşip ortaya intikam duygusunu çıkarıyor. Ve kimisi de benim gibi böyle bir yola başvuruyor. Söylediğim gibi ben asla yaptığım şeyin iyi olduğunu savunmuyorum ama ben de insanım sabrım bir yere kadardı
- +1 yıl
Canım yanmadı ben kimseye o cesareti vermedim bunu bi açığa kavusturayim.🙂Benim iki yıl ilişkim sürdü ve ben çok sevmiştim. Birbirimizi seviyorduk, yanında oluyorduk düşünüyorduk. Yeri geldi bende bazı şeyler çok kızdım, üzüldüm, yeri geldi üzdüm kırdım döktüm. Ama hiç bi zaman bırak başkasıyla böyle biseyi yapmayı sevgilim varken karşı cinsle bile sohbet etme ihtiyacı duymadım (kankalik vs.) Okul için o çok sevdiğim sevgilimle ayrı şehirlere gittiğimizde bile ben masaya kız geldiğinde sırf onun için rahat etsin diye masadan kalktım, kızlarla düşüp kalkamadım, samimiyete bile girmedim. Yani demem o ki aldatmanın hiç bi bahanesi olmaz. Sen kendine yakistirmissin karakterin buna elverisliymis yapmışsın bisey diyemem. He sevgilinin yerinde ben olsam ki Allah kimseye yasatmasin senin yüzüne bakmam heryerden engeller ve bi beladan kurtuldum biseyleri Allah bana gösterdi diye şükür ederdim.
Böyle bir yerde bu soruyu soruyorsun böyle bir yerde sana yapılan su yorumlara bak yahu sizin derdiniz ne ki bunu eleştryorsunuz burada, takılma bunlara asla
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki normalde aşırı sadık falan değilsin. kendini öyle sanıyorsun. Daha önce hiç fırsatın ya da sebebin olmadığı için yapmamışsin. Şimdi kendince bahane bulduğun için hemen aldatma yoluna kaçıyorsun. Dediğin kadar hatalıysa ayrıl o zaman
00 Yorumla O sana ilgi ve sevgi göstermiyorsa mecbur sevgiyi başka yerde arıyorsun noktan sanal seks zararsız bir şey bu kadar kendini Üzmene ve takıntı haline getirmene gerek yok istediğin zaman bırakırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşünüz ve beni anladığınız için
Sevgilinle ne sorunun varsa çözmeye çalış. Konuşun utanmayın. Baktın olmuyo iş kötüleşmeden ayrılın birbirinize saygınız kalsın.
20 Yorumla
+1 yılSöyleyecek bir şey bulamıyorum nasıl bir insan çıkmış içinden senin ya şaşkınım gerçekten ve artık eski haline dönmelisin. Sanal sekste de aldatmış sayılırsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Sanal seks bağımlılık yapmış sana ama kurtulman için interneti kapatman gerekiyor herhalde başka açıklama yapmak zor.
Yahu sanal seksi niye bu kadar kötülüyorsunuz? Bazıları fantezi kurmayi sever. Girer tanimadigi birisiyle heyecan yasar. Tesekkur eder cikar gider. Cok saygin bir meslegim var aslinda. Ama ihtiyac duyunca arada yapiyorum. Ne sokakta birine yan gözle bakarim, ne sapiklik yaparim, ne birisine laf atarim. Alan razi veren raziysa bunda ne kotuluk var. Istiyorsan yap. Seni seven birini bulup ihtiyaclarin karsilaninca zaten birakiyosun.
00 YorumlaEn iyisi sevgilinden ayrılman olur bence senin için bu yaptığında ilgisiz bırakılmanın ve kırılmanın bir tepkisi bence senin değerini bilen birisini illa ki bulursun
00 YorumlaSevgilinle olan ilişki bitmiş zaten. Ona da söyle resmen bitsin. Sonrasında sanal sekse devam et bence. Zevk alıyorsan hoşuna gidiyorsa bunda yanlış bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında senin gizliliği güvenliği en üst düzeyde olduğu ve sana sadece senin istediğin kadarını yapabilecek yaşananları yaşadığınız yerde bırakabileceğiniz büyülü bir eli harika işler öıkaracak birde dili olan f*ck olması gerekir sanırsammm
05 Yorumla
Soran+1 yılCümleyi okurken nefesim yetmedi
Cevap sahibi+1 yılO kadar etkilimiydi
Soran+1 yılYok noktalama işareti olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılO zaman birkaç nefeste okumalısın edebiyat dersinde değilsin nasılsa
Cevap sahibi+1 yılBende tam seni isteğini karşılayan yorumdu diye anladımdııı
Burayı silmen lazım acilen bura kocaman bi bataklık
21 YorumlaSevgilinden ayrıl ve burada sanal sek. s vs yapmana gerek yok ben yapmıyorum
21 Yorumla
+1 yılNe kadar yüzsüz birisin sen sevilmeyi ilgi görmeyi asla hak etmiyorsun kendini kötü hissetmen lazım umarım kimse seni sevmez ailen dahil yazık sana
00 Yorumlabende aynı durumdayım sevgılım yok ama ve cok zevk verıyor tek basıma takılmaktan ıyıdır.. dılersen eklebenı takıpet
00 Yorumla
+1 yıllütfen böyle şeyler yapmayın hem çok günah hemde kadınlık kutsallığını mahveder
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız gerçekten
- +1 yıl
gerçekten görünce üzülüyorum kimse kadınlari kızları. kullanmamali kadın kutsal bir varlıktır ve yuva yapandır sevgilin ilgili değilse ayrıl gitsin seni kalbinde seven insanlar elbet olur lütfen daha yapma
Soran+1 yılZaten çok pişmanım asla benlik bir şey değildi bu ama herkes hata yapıyormuş şu an onu anladım
- +1 yıl
bunu anladığına çok sevindim hepimiz insanız hata yapabiliriz önemli olan kendimizi geliştirmek eğitime hayata odaklanmak kafana takma böyle şeyler
Aynı durumu ben de yaşadım o yüzden seni gayet iyi anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim anlaşılabilmek gerçekten güzel her ne kadar yaşadığımız durum kötü olsa da
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzücü ne yalan söliyim şahsen sevgilin olup olmamasına bakmam sanalda hatta reelde de ama öyle yapacağına ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle sorunların cinsel sorunların ateşini fitillemiş bence. Yoksa sırf sevgiline olan sinirle açıklanamaz günlerce başkalarıyla boşalmak. Farkında olmadığın veya kabullenemediğin başka sorunlarında var gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkurtulman zor sevgilinin ilgisiz tavırları hani ve bu hazdan vaz geçmek zor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlıklar zor bırakılır. Tamamen iraden ile alakalı. Kendini meşgul edecek hobi bulman gerek acilen.
00 Yorumla
+1 yılÖnce gerçek sevgilinden sonra sanal sevgililerinden ayrıl, iletişimi kes.
10 YorumlaArtık sende sadık bi sevgili değilsin. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılHelal sana değer bilmeyenin değerini bilirler bende öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılSevgilim eğer böyle bir şey yaptıysa ayrıl gitsin kardeşim , seks mex böyle tamam gerek yok !
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin
+1 yılHayatını yaşa, sanaldan bir şey olmaz, sanal seks çok zevklidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenince gerçeğini görünce sanal seksi bırakırsın.
Ak bunuda anlamış değilim. Sevgilisi olanlar cinsel yaşamsiz nasıl hareket ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun alisnca bırakmak çok zor da merak ettim de snei de
00 YorumlaReel yaşayarak.
Veya bazı şartlar belirleyeceksin.
Yardım gerekirse çekinme...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılXanim boş ver mutlu nasil oluyorsan icinden geldiyi gibi davran
00 Yorumla Kurtulamazsın zaten bir şey olmuyor Sadece zack-ai giren çıkan bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılOnunla ilişkiye girmiyor sun peki sanal yapıyor sun
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon. Sanırım seni tam tatmin edemiyor. ya da sana karşı ilgi göstermiyor. Sen daha fazlasını istiyor sun sanırım sende göremeyince boşluğa dusdun ve böyle bir şeye baş vurdun. Sanal seks kötü bir şey değil. Bir kişi ile bir kere yap ve sonra onu tamamen hayatından çıkar. Senin için iyi olur
Bir önerim daha var aslında sana
+1 yılÖfkenin mutlaka sevebi vardır ama yaşayamadıklarınında sebebi çok fazla.
Sevgilinle yapamadıklarını sanal birisi yaşatıyor sana aynı durumları bende yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılBu durumların olması üzücü ama benimle aynı şeyleri yaşayıp da beni anlayan insanların olması açıkçası mutlu ediyor beni. Bazi insanlara anlatamıyorum ama ben bunu yaşamadıkları için bilmiyorlar. Belki de karakteri beş kuruş etmeyecek insanlar karaktersiz yazmışlar bana
Yani biraz daha gerçek hayatta sosyalleş burayı unutursun
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişiye değer vermenin sonucu bu durum, ayrıl ondan seni hak etmediği bariz belli zorlarsan psikolojin dahada bozulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak sadece fiziksel değildir neden böyle bir şey dedim bilmiyorum 😀
51 Yorumla- +1 yıl
Kafalar karışık 😂
+1 yılaynı şeyleri çoğumuz yaşadık ve bundan utanman gerekmiyor. Seni kendinden itmiş sevgilin sende her insanda olan cinsel hazzını kesfetmissin o kadar ve bunu bırakmak zor artık. Bende yapıyorum bırakamıyorum
00 Yorumla
+1 yılkotu hissedicek bisey yok insan bazen bosluga duser hata oldugunu dusundugu seyler yapabilir. Onu cezalandirmak icin bu yolu secmissin. Cezalandirman bitti mi? buna karar vermelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim gerçekten. Ne anlatmak istediğimi anlayan birilerinin olması çok mutlu ediyor beni.
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Yağmurdan kaçarken doluya tululmak bu olsa gerek. Bir süre sonra sıkılır bırakırsın bence fazla dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle yapacağına sevgilinden ayrılacaktın
şu an kendine yapıyorsun sevgiline değil
Saçma10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevgilimi unutturacak bir partner bulamadım kimse onun gibi davranamıyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal Seksi zevk için mi yapıyosun yoksa seni anlayan ruhuna dokunan biri olmasını istediğin için mi
00 YorumlaSevgilinle konuşmak yerine bunu tercih etmişsin ve sevgilini suçluyorsun onunda hatası olabilir ama bu senin seçimin ve her zaman bu pişmanlıkla yaşayacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bı daha yapmazsan kurtulursun ama birine kızıp bu tür şeylere yonelmemlisin
00 Yorumla
+1 yılSanki tapulu kocan vursana poposuna tekmeyi
62 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
- +1 yıl
Tapulu koca ne yaa😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin önce kendine saygısı olması gerekiyor bence
00 Yorumla
+1 yılAman boş ver iyi yapmışsın
515 Yorumla- +1 yıl
🙄
- +1 yıl
- +1 yıl
Ölelim mi sıcaktan
- +1 yıl
@Hazırcevapizmir ben öldüm
- +1 yıl
yuh artık ikinize de yuh diyorum böylesi görülmedi
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni noldu ya
- +1 yıl
fingirdeme zina cehennem odun erorr anladınız umarım
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni ahskdhdldbdkbd Allahtan başkası bilemez onu boş yapma
- +1 yıl
çok komiksiniz neyse bu ateşli kızgın gecenizde size bol odunlu bol ateşli geceler diliyorum
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni Benim odunumu düşüneceğine kendi beynini düşünsen bu halde olmazdın da neyse...
- +1 yıl
hadi bebeğim hadi sağdan sağdan
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni Ne diyorsun sen?
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni Laf yiyip sağdan sağdan diyeni de ilk defa gördüm...
- +1 yıl
@kimse_bilmesinbeni Sanırım kendine diyorsun bol bol tekrarla
- +1 yıl
sana söylüyorum hiç uğraşamam senin gibilerde laf çoktur şimdi ben alışkın değilim haklısınız o yüzden gitmek en iyisi edebimi daha fazla sizinle kirletemem
+1 yılEvet daha heyecan verici olduğu bir gerçek.. hemde farklılık güzel yanı
00 YorumlaSanal seks yaptığım bir kız var, onunda sevgilisi var. Sen misin yoksa o
00 YorumlaBu senın sucun degıl ki.. Kendıne baglamana gerek yok rahat ol
00 Yorumla
+1 yılSanal seks bırakılmıyo ya da zor bırakılır. bende yıllardır severek yapıyorum
00 YorumlaMadem öyle ayrılın. Karakter meselesi tabi
30 Yorumla
+1 yılReel seks ile
90 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimden beklediğim sevgiyi alamadığım için sanal seks yapmaya başladım. Bundan nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler