merhaba arkadaşlar uzun olucak ama okuyun önemli lütfen ben liseye gidiyom sevdigim biri var neyse ben sevdigim kıza fake numara alıp whatsaptan yazdım arkadaşım ile aynı sınıfta arkadaşım sınıf grubundan bulup numarasını bana verdi neyse kız sonra bana sen kimsin dedi bende sanane falan dedim kız hep sevgili degiştiriyor 20 sevgilisi olmuştur şu ana kadar en az benimde hiç olmadı bende kıza numaradan içimdeki nefreti kustum ama ismimi vermedim sonra bari kendini tarif et dedi benim boyum 2.03 saçımda sarı bende sarı saçlı 2.03 biriyim dedim saçım baya sarıdır bende baya sarı dedim neyse o isim ver falan dedi vermedim 3 ay falan konuştuk hep küfürlü konuştu bana hep hakaret etti zaten kaşar sert huylu bir kız ben hiç ismimi vermedim en son sen erkek degilsin dedi konumunu attı gel falan dedi sen çocuksun banane sarı saçından boyundan çocuk ya dedi çevremde senin gibi biri olsa utanırım midem bulanır dedi seni ananın nilmem neyine falan geri sokarım dedi bya uzunca küfürler etti bide beni bir kere minibüste bir kız yanagımı sıkmıştı yani taciz birkerede bir kız penisimi sıkmıştı iki kere taciz edilmiştim bende bunu wpden o kıza kıza demiştim seni iyki taciz etmişler sen benim çocugum olsan seni sokaga bırakırımki seni s.. sinler dedi senin sarı saçını s.. km dedi bana wpden böyle diyince ben agladım evde baya okuldada bu kız bizim sınıfa geliyor bir kız arkadaşıyla konuşuyor ve sınıfta hep bana bakıyor birkerede sınıfta ismimi bagırarak demişti sinirdenmi yoksa dalga içinmi bimiyom ya başka sınıfta tenefüslerdede biim sınıfa geliyor ben ona isim vermedim sadece saç rengim ve boyumu dedim wpden sizce yazanın ben oldugumu anladımı okulun en açık saçı bende çünkü birde en son senin erkekligini elinden almışlar ismini vermiyon korkak dedi ve sana acıyorum senden igreniyorum falan dedi isim vermememe ragmen bu kadar hakaret etti tanımadıgı bir insana wpden sizce niye bu kadar kudurdu kim oldugumu falan demedim isim vermedim sadece saç rengim ve boyumu dedim ama bu kız sen aciz birisin seni ananın a.. na deligine geri sokarım falan dedi birde taciz olayında iyki seni taciz etmişler benim çocugun olsan sokaga bırakırdım s.. sinler diye dedi sesli mesajlarda attı sesli mesajlardada tüm sülaleme küfür etti aklıma geldikçe sinirden aglıyorum ya isim vermedim bu niye bu kadar kudurdu en son engelledim wpden ve gerçekten moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım okuldada her tenefüs bizim sınıfa geliyo ama ben onu görmek istemiyom ona olan nefrettim baya arttı ve bu kızın amacı ne ne yapmalıyım düşünceleriniz neler bilgisayardan yazıyorum klavyeden yazmak zoryazım hatası için kusura bakmayın bu konuda tecrübesi olanlar fikrini söyleyebilirmi fikriniz nedir
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen görüş paylaşın bu konu hakkında görüşünüz hiçmi yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız baya seni düzmüş kaç yaşında kız
Benden 1 yaş büyük düşmüş derken ne yapmış yani hocam? Tam olarak
Seni baya ezmiş kız kaç yaşında
Lise 3 e gidiyo yaşını bilmiyom
Neden sana karşı böyle
Bilmiyorum ben ona WhatsApptan ismimide vermedim saç rengimi ve boyumu dedim sadece benim bir Instagram hesabım var ben zaten yarı rusum annem Rus babam Türk zaten instagramdada 486 bin takipçim var zaten Instagramda mavi tikli kişiler bile beni takip ediyor Instagramda popülerim ama normal hayatta hiç sevgilim olmadı kimseye teklifde etmedim tahminimce beni kıskandı ben ona ben rusum demiştim WhatsApptan Instagramdada Rusya Moskovadan gönderilerim var ona isim vermedim ama kim olduğumu anlamış olabilir tarif ettim çünkü kendimi isim vermedimde bana karşı niye böyle benden nefret ediyor galba dediğim gibi ona isim vermedim ama kendimi tarif ettim boyu saçı falan kim olduğumu anlamış da olabilir anlamamışda belli değil tam ama benden nefret ediyor orası belli herkese karşı iyi bana karşı kötü sevgilileride esmer tipsiz kısa kişiler ben uzun sarışın biriyim 486 bin insan beni takip ediyorsa bir havam vardır hocam bence o kızın Instagram hesabı bile yok bana ezik acınası diyor WhatsApptan fakr nunaradan yazıp isim vermedigim için ama asıl acınası olan kişi o onu umursamıyorumda artık yarın okulda yine görücem zulüm gibi geliyor onu görmek teneffüslerde bizim sınıfa geliyo bizim sınıftan bir kız arkadaşı var
Bu kadar takipçin varsa rahat bayan arkadaş bulabilirsin annen Rus güzel bir durum
Hocam şimdi varda sanaldan hepsi sanaldakilerlede ilişki saçma oluyor dmden konuşmak falan sanal ilişki istemiyorum
Sanaldan konuşur reelden tanışırsın olmaz mı
Hocam Benim öyle herkesi beğenen bir karakterim yok sanaldan iki Rus 1 ukranyalı kızı beğeniyorum onlarda beni takip etmiyor bende onları takip etmiyorum birde onlarada yazasım yok okulumdada güzel kız yok zaten bende yanlız kalmayı seviyorum
Sende mi ruslardan hoşlanıyirsun kan mı çekiyor 🙂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!