Sevdiğim kız beni ağlattı, ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar uzun olucak ama okuyun önemli lütfen ben liseye gidiyom sevdigim biri var neyse ben sevdigim kıza fake numara alıp whatsaptan yazdım arkadaşım ile aynı sınıfta arkadaşım sınıf grubundan bulup numarasını bana verdi neyse kız sonra bana sen kimsin dedi bende sanane falan dedim kız hep sevgili degiştiriyor 20 sevgilisi olmuştur şu ana kadar en az benimde hiç olmadı bende kıza numaradan içimdeki nefreti kustum ama ismimi vermedim sonra bari kendini tarif et dedi benim boyum 2.03 saçımda sarı bende sarı saçlı 2.03 biriyim dedim saçım baya sarıdır bende baya sarı dedim neyse o isim ver falan dedi vermedim 3 ay falan konuştuk hep küfürlü konuştu bana hep hakaret etti zaten kaşar sert huylu bir kız ben hiç ismimi vermedim en son sen erkek degilsin dedi konumunu attı gel falan dedi sen çocuksun banane sarı saçından boyundan çocuk ya dedi çevremde senin gibi biri olsa utanırım midem bulanır dedi seni ananın nilmem neyine falan geri sokarım dedi bya uzunca küfürler etti bide beni bir kere minibüste bir kız yanagımı sıkmıştı yani taciz birkerede bir kız penisimi sıkmıştı iki kere taciz edilmiştim bende bunu wpden o kıza kıza demiştim seni iyki taciz etmişler sen benim çocugum olsan seni sokaga bırakırımki seni s.. sinler dedi senin sarı saçını s.. km dedi bana wpden böyle diyince ben agladım evde baya okuldada bu kız bizim sınıfa geliyor bir kız arkadaşıyla konuşuyor ve sınıfta hep bana bakıyor birkerede sınıfta ismimi bagırarak demişti sinirdenmi yoksa dalga içinmi bimiyom ya başka sınıfta tenefüslerdede biim sınıfa geliyor ben ona isim vermedim sadece saç rengim ve boyumu dedim wpden sizce yazanın ben oldugumu anladımı okulun en açık saçı bende çünkü birde en son senin erkekligini elinden almışlar ismini vermiyon korkak dedi ve sana acıyorum senden igreniyorum falan dedi isim vermememe ragmen bu kadar hakaret etti tanımadıgı bir insana wpden sizce niye bu kadar kudurdu kim oldugumu falan demedim isim vermedim sadece saç rengim ve boyumu dedim ama bu kız sen aciz birisin seni ananın a.. na deligine geri sokarım falan dedi birde taciz olayında iyki seni taciz etmişler benim çocugun olsan sokaga bırakırdım s.. sinler diye dedi sesli mesajlarda attı sesli mesajlardada tüm sülaleme küfür etti aklıma geldikçe sinirden aglıyorum ya isim vermedim bu niye bu kadar kudurdu en son engelledim wpden ve gerçekten moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım okuldada her tenefüs bizim sınıfa geliyo ama ben onu görmek istemiyom ona olan nefrettim baya arttı ve bu kızın amacı ne ne yapmalıyım düşünceleriniz neler bilgisayardan yazıyorum klavyeden yazmak zoryazım hatası için kusura bakmayın bu konuda tecrübesi olanlar fikrini söyleyebilirmi fikriniz nedir
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen görüş paylaşın bu konu hakkında görüşünüz hiçmi yok
Sevdiğim kız beni ağlattı, ne yapmalıyım?