Sorum erkeklere cevaplayın bakalım
bir kızda sizi etkileyen en seksi hareket ? neler hoşunuza gidiyor
bir kızda sizi etkileyen en seksi hareket ? neler hoşunuza gidiyor
Kimisi cok guzel olur sununla birliktr olmak icin neler vermezdim ki dersin,kimisi cok tatli olur sununla olmak icin neler vermezdim dersin,kimisnin gogsune kiminin kalcasina kiminin kahkahasina kiminin cok akilli olmasina bu kadar akilli kizi s*ksem acaba nasil sesler cikarir felan diye duaunursun offf :)))
dudaklarını yalaması
Cevap
32Cevap
göğüsleri hatta denizde plajda havuzda bikiniden yanlışlıkla çıkan göğüs uçlarına bitiyorum kalbim duracakmış gibi oluyor. kimide göğüsleri ufak olduğu halde kalıplı bikini giyiyor onlarda kumsalda oturdukları zman göğüs uçları gözüküyor kendimi bildim bileli kızlarda en beğendim yer göüs uçlarını görmektir
Bence her kadında seksilik farklı bir boyuttadır. Bazen çok fazla açık olan bir kadın seksi olmazken bazen çok kapalı bir kadın seksi gelebilir erkeğe. Tabi o anda erkeğin ruhsal durumu da önemli. Kadını seki yapan giydiği kıyafettir bence. Her kadın kendi vücudunu tanır bilir ve ona göre giyinir göğüsleri büyük olan seksi görünmek isterse göğüslerini öne çıkarır. bacakları güzel olan kısa giyer. Kalçası güzel olan dar giyer seksi görünür. Yüzü güzel olan kadın en seksi kadındır bence.
bakışlar... göğüs dekoltesi... gözlere cekilen sürme... ve hatun ruhu... bu coook azbulunur
çok özel birşeye ihtyacı yok aslında istekli bir bakış ve davetkar bir ses tonu ile seni istiyorum demesi yeterli...
Birden Önden İyice Belime Doğru Sarılıp Suratıma doğru yaklaşması Ve Nefes Alıp Verişleri Çok Güzel His Veriyo Snra Zaten Erkek Szn Direk Baldırlarınızdan Kaldırıp Bi Yere Yaslıcak Snrası Ztn Belli :)
bakışlar, seksi dudak hareketleri ve mimikler nefes alış verişleri..
her kız ilgimi çekmez, sigara içen kız itici olduğu kadar, bir okadarda seksi görünüyor hele o dudaklarına sigarayı dokunduruşu ve dumanı üfleyişi mimikleri filan offffffff
İnce uzun bacaklar..mini etek ve çorap..
Bacak bacak üstüne atacak, ara sıra çorabı ile oynayacak, çekip çekiştirecek...
Süper...
Böyle hafiften eğilmesi kalçasının çıkması, eğilirken göğüslerinin gözükmesi falan beni çileden çıkarırrrrrrrr !
lahmacun yedikten sonra dişinde kalan maydanoz parçasını tırnağıyla alması
iğrençç :D
tamm tamam öyle olsunn.d.d
Beni tarif ediyor.
kendi etrafında zıplayarak dönerken yuppiii diye bağırdıklarında içim bi hoş oluyo, yalan yok şimdi
Yuppiii
Kimi kızlar var bakarsın yürüyüşü delirtir,kimi kızların bakışı,kimisi ne yapsa boş,
Yürüyüş önemli.
Ne bileyim abi bazıları var soyunsa bile ilgimi çekmiyor. Öyle bi tipim işte ben de... =/
böyle olman en güzeli erkek dediğinde herşeydee hemen sapıtmıcak güçlü olsun ,kadın karşısında kendini keybetmesin hemenn :)
"Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir" bilirsin. =)
aynen öylee :D helal
tipi ve suratı sempatik yada sexi gelsin gerisi önemli değil (:
uzun siyah saclari olsun bembeyaz teni (dont gunes yagini ) kirmizi ruj simsiyah ve hafif cekik gozleri olsun :) bir gece icin sag kolumu verebilirim
o masumca bakıyorya onun masumluğu benim hayvani yönümü ortaya cıkarıyor. ama sadece o bakabiliyo o şekilde.
Valla kızına göre değişir, kimi nefes alsa sexy olur, kimi striptiz yapsa olamaz
bir kız bir erkeğe dikkatli baksa bile bu yeterlidir
saçları dağınık topuzken bana sinsi sinis bakıp saçlarını açıp savurması :)
ustumde hoplarken göğüslerının yukarı asagı sallanması
zekası , kültürlü oluşu , pembe dizi izlemeyişi .)
Dudaklarını ısırması :)
Dik otururken bacak bacak üstene atarsa
Yabancı olması yerli olmaz
cevapların çoğunda yalan rüzgarları esiyor sanki
egilmesi heleki etekve çorap varsa ..
cekıcılıgının farkında olması
Bakışlar, dudaklarını ısırması.
Nefes alması :)
Frikik verse atlarım üstüne.
Bakışlar delirtir.
dominant tavırlar
Bacaklar :)