benim kendi düşüncem kadını kadın yapan gülüsüdür ama ses tonu da çok etkili bence bazen müşteri hizmetlerini aradığımız zaman bile sesten etkilenen kişiler oluyor
Cinsel olan bi kelime degil gerizekali beyni sikende atan varlik.. Bir bakisla sik kaldiranlar var seksi olmak dekolte degildir okuz senin olmqyqn kwfani seveyim amcaa hadi ordan haydi
Emin ol ses hicbirsey isitme engelli kisilerlede isaret diliyle anlasirsin ama bakis gozler gulus insani cekici kilar beden dilinde biter is ses diyorsun demekki asiri iyi sesin dublaj sanatcisimisin sen😅
Nasıl bi üslup ya bu seni bu şekilde bu konuşma tarzınla kimse seksi bulmaz bunuda gectim karşısına alıp iki kelime etmez.. Hemcinsim olduğun için utanç duyuyorum senden
Hehhe gerçek bir kadın olmak demişsiniz... ee şimdi o da kime göre neye göre işte.. kadının önce kendisinin değerini n farkında olması yeri geldiğinde önce kendi kendini kadınsı ve seksi hissetmesi önemli
@İzmirgeceleri35 Kime gore diye bir sey yok ben diyorsam oyledir.. Beni tanımıyorsun.. Kadinlar seksi olamaz asla cunku hepsi ayni.. seksilik cok baska bisey neyse
Seksi olmaktan bahsetmişsin. Kalça ve göğüs kullan at olabilir mimik kalıcı o konuda haklısın. Haddini aşma istersen. İşinize gelmeyince abaza etiketini yapıştırın ne kadar kolay
Hicbir sey tek basina seksi yapmaz canım benim.. Ben siklara gore sordum götunle okuma.. Bi erkek icin bir kadinin ses tonu gercek disiliktir unutma bunu
Tamam iste sadece sekste ahh askim diye sesini seksi yapan bir kadin itici olur.. her zaman sesi seksi ise anlaki derinindrn geliyor yani bu kadin gibi kadin yansittigi sey yani ses seksi cunku anladin.. ah ah cok yanlis bakiyosunuz be
Sende ne beyinsiz insansın şu konuşmana. Bak toz ol , kış nedir ya 😂😂😂büyü de gel ergen yaşıtın kızla mı konuşuyon ulan Gerzek ben basit isem sen Nesin yorum yaptık ulan ne basitliği
Hahahahah gerçek bir kadinda hepsi vardir... Tabiki var hemde muazzam bir fizik😂😂😂 sana dogru bir sey soyluyorum diye gommene gerek yok fizikle seksi olunmaz hadi uç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hadi arkadaslar hepimiz Buse nin sesinin övüyoruz. Busenin sesinin seksi oldugunu duydu Mu herkes :D
Hahahah ama öyle
Tamam canim sesin sagolsun ;) mashallah diyelim
Kişiye göre değişir ama bence hal, hareket ve tavırlarıdır.
Evet ama soruya göre ses tonu
İlla şıklardan seçilecekse evet haklısın...
Güzellik ve seksilik bir bütündür, parçalara ayıramazsın.
Ben siklara gore sordum ama..
Bütün güzel şıklar bir arada olacakki, kadın seksi olsun.
Yokk.. seksilik cok farkli bisey beee..
Bütün güzel özellikleri bir arada bulunuyorsa seksidir, biri eksik olursa seksi olmaz.
Bakışları, gülüşü, yürüyüşü bunlar bir kadında olmazsa olmazıdır seksi görünmesi açısından
Ben siklara gore sordum.. ses tonu
Bakışları diyorum o zaman bir kadının bakışları erkeğin aklını başından alır bakmasını bilen bir kadınsa tabi 😊
Hayir ses tonu.. bakiş 2
Tabi herkese göre değişebilir bu sana göre öyle olabilir bana göre de dediğim gibi oluyor 😊
Kadin birini kafasina koydu mu herseyiyle onu avlayabilir şık lara gerek yok : )
Bu dedigini gercek bir kadin yapabilir sadece.. yani ben iyi geceler
gülüşü ve ses tonu bence =)
Tabiki
sesi güzel olupta güzel olmadığını düşünenler de var tabi
O başka ben şiklara gore sordum
senin sesin nasıl peki
Sesi oyleyse bence tipide iyidir yaa ŞAŞMAAZ 🌸👯🙏🏼
bazen olmayabilir ya ama tabi herkesin görüşü başka dimi..=)
Yok gercek bir kadınsa kusur yoktur..
benim kendi düşüncem kadını kadın yapan gülüsüdür ama ses tonu da çok etkili bence
bazen müşteri hizmetlerini aradığımız zaman bile sesten etkilenen kişiler oluyor
Yoo gülüşü alakasiz.. ses varken ah ah
sesi çok güzel ama hayvan gibi gülen konuşan birisi olsa ne düşünürsün bu durumda
İste bende diyorum ki gercek bir kadinsa sesi de seksi ise kusuru olmamali yoktur yani varsa o kadin degildir dogru kadin
hayır ben düşünceni sordum demek istediğini anladım zaten...
umarım senin ses tonun iyidir
Of uzerime tanimam ahaha
ne diyorsun sen ya
Uzerime tanimsm ses tonunds diyorum anlamiyonmu
yapsana güzel bi ses tonu duyalım o sesi
tek başına hiç bir şey seksi yapmaz , seksi olabilmesi için bir kaç elementin bir araya gelmesi lazım
Onu bizde biliyoruz ben şiklara gore soruyorum.. ses tonuu tabiki
Dekoltesi bence çünkü seksi diyorsun bun saydıklarında sadece yürüyüş bakışma ve ses tonudur.
dekolte ile seksi olunmaz.. abaza insanlar icin seksilik dekoltedir.. sacmalamissin bay
Ya bırak Allah için seks kelimesi cinsel olan bir kelime kime ne anlatıyorsam
Cinsel olan bi kelime degil gerizekali beyni sikende atan varlik.. Bir bakisla sik kaldiranlar var seksi olmak dekolte degildir okuz senin olmqyqn kwfani seveyim amcaa hadi ordan haydi
Açıklamam bu şekildeydi "ANLAYANA"
Kimse anlamadi çünkü yanlış bi cumle bayy
Gulusudur net ses tonum asiri iyi oldugu icin onun ses tonu normal olsa yeterli😅
Ses tonudur..
Alakasi yok bakista mimiklerde gulumsemede biter is ses tonuymus😅😀
Sacmalama bi ya ne kadar tutkusuz bi erkeksin hadi iyi geceler be canım be
Ses ne demei biliyormusun bi kadinin sesi.. bi erkek icin.. erkek degilsin bence sen dkwowoqmdndm
Emin ol ses hicbirsey isitme engelli kisilerlede isaret diliyle anlasirsin ama bakis gozler gulus insani cekici kilar beden dilinde biter is ses diyorsun demekki asiri iyi sesin dublaj sanatcisimisin sen😅
Ya canim benim disilik sestedir icindeki ateş sesle yansıyor nasil erjeksiniz ya bakislar ikinci sirada hadi
Aşkı jest ve mimikleri
Cırtlak sesli kadın iticidir
Nasıl bi üslup ya bu seni bu şekilde bu konuşma tarzınla kimse seksi bulmaz bunuda gectim karşısına alıp iki kelime etmez.. Hemcinsim olduğun için utanç duyuyorum senden
a-b-c...
Siklara gore ses tonu
Hepsi
Siklara gore ses tonu
A-b-c şıkkı:)
https://youtu.be/tj4ho-144v0
Ses tonu tabiki sonrada bakislar
İste kadindan anlayaaan adam
Kadini anlamayanlarla olmayin tavsiyemdir.
Topuklu ayakkabı ve ses tonu
Supersin
Sizde efendim
Saolun efendim
Sinsiliği
Hahahahaa
bence şıklara zekayıda koysaydın
Şıkların hiçbiri. Tüm erkekler önce popoya ve memeye bakıyor.
Yoo yani evet bakiioruz otlara ama. ses. tonu hal. tabir aura da bazen çok. seksi yapıyor.. sempati önemli bence.. ulasabilirlik
Yavrum popoya ve memeye bakiyolar dediklerin senin gobegi killi abaza amcalar.. gercek bir erkek icin kadinlik' gotle memeyle olmaz sen rahaat ol
@İzmirgeceleri35 Gercek bir kadin olmak çok başka bir şey...
Hehhe gerçek bir kadın olmak demişsiniz... ee şimdi o da kime göre neye göre işte.. kadının önce kendisinin değerini n farkında olması yeri geldiğinde önce kendi kendini kadınsı ve seksi hissetmesi önemli
@İzmirgeceleri35 Kime gore diye bir sey yok ben diyorsam oyledir.. Beni tanımıyorsun.. Kadinlar seksi olamaz asla cunku hepsi ayni.. seksilik cok baska bisey neyse
İyice kafamı karıştırdı n.. ses tonu güzellik tavır bakışlar asalet hepsi eşittir aura... işte seksilik budur
@İzmirgeceleri35 Seksilik benim.. anlamiyosun iste butun kadinlar boş o saydiklarin gercek hali ile sadece bende mevcut neyse 😂😂
Cilvesi
Siklarda bu yok.. ses tonu o yuzden
😂😂 tamam oyle olsn
Oyle zaten? :)
😂😂
Bakışları, ince beli ve dudakları
Kalça ve göğüs bunlar yoksa mimik
Gerçekçi olmak abazalık mı oldu şapşal. Mimikleri de seksi gösterebilir kabul ama sıralama böyle ne yazıkki 😉😊
Seksi olmaktan bahsetmişsin. Kalça ve göğüs kullan at olabilir mimik kalıcı o konuda haklısın. Haddini aşma istersen. İşinize gelmeyince abaza etiketini yapıştırın ne kadar kolay
Bi bakışınla sik kaldıran sen orspu ol ben abaza olmaya razıyım
Adama anlatamiyon neyse aynen he bay
Zor ozel akilli ve onun olunca sadece seninn olmasi
Boş yapma
Minina k. Ne bilmem nesi. Sanami sorcam fikrimi soyleme. S. k tirol
Fikir diyebisey yok dogru birdir Bay
Gerizekali bana yazdığın seyi bile yorum tusuna basarak yaziyosun. Allahim akil ver bunlara
Sus
Karakteri
fiziki yapısı
hiç biri.
gotü
Hepsi
Zekası
Bakışları
Bakışları
cevapları tahmin ediyorum
Bence seksi profil resmi :)) sende olduğu gibi
Buradaki seçeneklerin hiçbiri değil
göt yok seçeneklerde nffssf
@Ünyeliii Hayır canım arkadaşım herkes senin gibi otizbirci abaza değil :D
jddfkgjdfkbd 31 çekmeyen erke mi var reis
@Ünyeliii Got degil cevap çünkü SES TONU
Dolgun göğüsleri ve kalçaları
Sacmaalama ya
Bakışları
Çay içişi
Hayır ses tonuuuuu
İyi de kadın olan sen değil misin? Ne bu heves 😂
Ya dişilik diyoruz tabiki ses.. seksilik diyorum ses tonu seyini bile kaldirir beni konusturma..
Deme öyle şeyler deme ayıp
Bakısları
Hayir.. ses tonu
Hayır. Erkekler görsel varlıklardır işitsel olan biziz. Ses tonu tek basına asla seksi yapmaz
Hicbir sey tek basina seksi yapmaz canım benim.. Ben siklara gore sordum götunle okuma.. Bi erkek icin bir kadinin ses tonu gercek disiliktir unutma bunu
Gotunu acsan bile azmayacak bir erkeği seksi bir ses tonu ile ismini fiisildayarak söyle bakalim neler oluyor ahaha bilmedigin konularda yorum yapma
Önce konusmayı öğren. Bu üslupla ses tonunun da işe yarayacagını sanmıyorum. Fikrimi kabullenmeyeceksen soru sormayacaksın.
Hata sende böyle düşünce cahiliyle uzatmiycaksin
Zined bunlar okuma yazma bilmeyenlerden de bilgisiz aynı zamanda ukala
Dolgun kalça ve göğüs
Sacmalama ya
Benim icin öyle
Senin icin diye bir sey yok doğru birdir iyi geceler..
Sen saçmalıyorsun? Kimi fit sever kimi küçük sever ben dolgun seviyorum
Oyle bir sey yok iste DOGRU BİRDİR DİYORUM BENDE SANA HADİ GİT YAT
Meme dolgun olmaz zaten.. basta kaybetmissin sen abazacik bay
Tamam he sen haklısın tamam
Oyleyim zaten abazacim
Giyimi, fiziği, dudak ısırması, bakışları
Siklars gore dedim.. ses tonu
Bakışları derim o zmn
No DİŞİLİK DİYORSAK SESTİR.. SONRA BAKIŞ
Sessiz de seksi olunur 😉
Aslaaa s... ken bile inliyoruz ya neyse gercek bir eril olmadigin belli.. ses cok ozel ah ah
Seksi dedin sekste demedin djfkdld
Tamam iste sadece sekste ahh askim diye sesini seksi yapan bir kadin itici olur.. her zaman sesi seksi ise anlaki derinindrn geliyor yani bu kadin gibi kadin yansittigi sey yani ses seksi cunku anladin.. ah ah cok yanlis bakiyosunuz be
Soru yanlış baboş fjfklf
Sen yanlissin good night babe
Thx babe
Giyim ve makyaj
Saçmalama yaaa ne alakaaa
Cunku giyim ve makyaj herkesi degistirir😂
Yoo hiçte değiştirmez iki dk siker atarlar kusura bakms..
Çok biliyon sen😂😂
Zekası
Tabiki ses tonu
Zeka yoksa hiç birinin önemi yok
Ya boş yapma şikta o mu var uza
İşte bak zeka yok nasıl belli oldu
Şıkları hepsi
Ses tonu
Tek başına yeterli değil bunların hepsi ile seksi olunur
Ben siklara gore sordum.. Ayrica tek basina yeterli oyle bir kadın olursun ki oyle bi sesin olur ki.. seni simdi arardimda neyse ckkck
Gözleri
No.. ses tonu
Neden?
Dişilik sestir.. her seyi avuca alir.. sonra bakışlar
Sadece duyarak etkilenmek... Çok sanal, bakış dokunmak be ten önemli bence
Hayir siklara gore ses.. sen buna duyarak olarak bakiyorsun ama bi kadinin disiligi ordan geliyor ah ah anlamiyosunuz ya
Duyarsam belki sesini anlarım
Popusu
Sacmalama ya got herkeste var dkkdkd ses tonu tabiki
Şekilli dolgun popo herkeste yok
Sacmalsma ya herkes yaptırıyor seksi mi herkes? Mal misin popoyla seksi olunmaz got herkeste var iğrenç ya yaptiranlar zaten
Yaptıranlar olmadıgı için yaptırıyor ve yapay şey seksi olmuyor herkeste olsa ne olcak çoğu kadının sarkıyo
İste popoyla seksi olunmaz... sacmaladin o yüzden herkeste var neyse
Ulan herkeste olsa ne olcak çoğu kızın poposu tomruk gibi traktör tekerleği gibi istediği kadar güzel olsun o got güzel değilse seksi falan olamaz
Tamam iste popo boş onu geccc
Fiziği :)
Sacmalama ya fizik cogu kizda var zaten dkdkdkdk
Bakışlar hocam
Hayirrr ses tonuu cok yaniliyosun
Bak yaa dislike atmış birde 😂😂😂
Sorun silinecek bence dudakların
Hayir yaa ses tonuuu tabiki
Drdrdrjnk
Yaz bu hesaba ses tobuna bakayım o kadar dedin
Hahahahshhshshs bakma sesimden bile seyin kalkar
yürüyüşü 😄😄
bakışları..
No... ses tonu
Gottur😀
Got herkeste var ABAZA dayı
Dayı annenin erkek kardeşi , abaza dayı da babandır aptal.
Herkes de yok boş konuşma
Herkeste var gotle seksi olunmaz.. ne basit bi insansin toz ol kış
Sende ne beyinsiz insansın şu konuşmana. Bak toz ol , kış nedir ya 😂😂😂büyü de gel ergen yaşıtın kızla mı konuşuyon ulan Gerzek ben basit isem sen Nesin yorum yaptık ulan ne basitliği
Sana simdi. resmimi atarim asik olursun yasim 21 yazmaa
Fiziği
Saçmalama
Sende yok sanırsam? Jskekdkdkxj
Hahahahah gerçek bir kadinda hepsi vardir... Tabiki var hemde muazzam bir fizik😂😂😂 sana dogru bir sey soyluyorum diye gommene gerek yok fizikle seksi olunmaz hadi uç
Bendede fiziği. İlk görünüş onemli
@jeronim4 İlk gorunus fizik değildir ah ah cok bencilsinn
Neydir peki ilk gorunus
Fizigi
Sacmalama ya
Bakışları
Hayirrr ses tonu
Hayiiiir bakışları
Hayiiir.. ses tonu tam bir dişiliktir unutma bunu bakiş 2 de
Bakışlar. manalai. bakislar
@İzmirgeceleri35 Once ses sonra bakış..