kızda öyle bir potansiyel varki söylesem bu sefer iftira atar bana
o beni taciz ediyor der kesin
Kız kardeşinin yanında azarla kızı ben senin eniştenim yanımda ayıp değil mi böyle giymen de kaşlarını çat ayıp olduğunu bilsin sen sustukça nazlanır yaklaşır sana belli genç kanı kaynıyor sen abilik yap karına da bahsedip kurdun aklına kuzuyu düşürme. Yanında alışma giyinmeye böyle dışarda laf atan olur falan de uyar ne bileyim. Karına da sende mi böyleydin kız kardeşinin giydiklerine bak falan de ama kalbinide kırma yahu erkeksin sen erkek bak kızdırdın beni aaa vur yumruğu masaya :D Aciz değilsin bence sert yanını konuştur biraz dimi ama :D
hee dışarda böyle giyinme deyimde iyice kudursun
psikopat zaten kıskanılmaktan zevk alıyor yanlış anlar beni kesin bu deli.
ya 19 yaşında genç cahil diye seslenmiyordum
olgunlaşır diye düşünüyorum ablasıylada boş yere aralarını
bozmak istememde artık sanırım haklı söylüyorsun deniyeceğim bişeyler işte
baldızları olmayan erkeklere imrendim mk ya
Yani kızı bilmiyorum k. b. diyorum ya genç kanı kaynıyor ama korkma taviz verirsen hoşuna gidiyo diye düşünür ne olursa olsun eminim.
Sana birsey deym mi sen o kzi bildgn istiyrsun hosuna gidiyor sen karina sadik bir insan olsan o kizn seni opmesne izn vermezsn kizarsin ne kadar pislik bir insansin senn gbi kizlara izin veren sonrsda bn bsy yapmadim dyen insanlrdan koca falan olmaz
Yahu ben geldigimde üstüme atlayan tip birden bireye
Iste oyle yaptigi zaman it geriye kiz brazda sesini yuselterek bak saknn kadini aldatma blliki esinin icinde kötülük yok iyi brisi :) ya da esine soyle ama bunu kiza soylemesin kiz inkar eder sadece izlesin ya da e. i. c sectigin arkadasin dedigini uygula kurtul bundan bu arada kizlarin yorumlarina baktimda ne kadar cok aldatilmak isteyen kiz var kadinlarin bu kadar aptal oldugunu sanmyrdum
baldızınla aynı evde yaşamak zorundamısın? ya da baldızına kendini öptürmesen olmaz mı? * sanki konulu brezilya pembe dizisi çekiyorsunuz.. Neyin rahatlığı bu? Yok baldan tatlıymış, yok dudağa yakın yerden öpüyormuş, yok donla geziyormuş.. Sen bir kere adam olsan baldızın senin yanında bu şekilde hareket edemez
yetişme tarzı öyle arkaadaş napacam?
yaz tatillerinde 2 ay bize kalıyor...
ayrıca ben meraklı değilim öpmeye geliyor durduk yere öpüyor
kendimi geri çekiyorum yok yani rahat olsaydım gelip buraya konu açmazdım yardım istemezdik heralşde.
bir yerleri kaşınıyor da neyse sen ona uyma eşine söyle eşini seviyorsan bilmeye hakkı var hiçbirşey sizin evliliğinizden önemli olmamalı evlilik kutsal bir görev evliliğine sahip cık derim ben
kardeş bende ondan korkuyorum eşime söylersem bu seferde iftira atarsa vs.. eşimde ona inanırsa iyice boka saracam gençtir cahildir diye pek sseslenmiyorum uzak duruyorum ama yinede o sırnaşıyo mk
kardeşim sana bir fikir vereyim yaparsan belki faydası olur. Bak şimdi karını karşına al güzelce konuş tatlı dilli ol iftira atmıyorum bir oyun yapalım de kabul ederse baldızın sizdeyken evde tekmişsin gibi numara yap karınıda bir odada beklet sonra bu baldızın sana dediğin gibi yaklaşırken eşin bassın sizi böylece iftira atıyor diyemez suc üstü olmuş olur eğer eşin sana güveniyorsa bu oyunu yapın derim eminim faydası olucaktır o baldızda bidaha yüzüne bakamaz
aslında güzel plan deneyebilirim bunu çok soal kardeş yardımcı olduğun içn
rica ederim kardeş sen bunu yaparken başarılı ol bana haber verirsen sevinirim. ufak bir ayrıntıyı söyleyeyim baldızının ablasının evde olmadıgından ıyıce emin olsunki sana sarksın kapıyı sen aç gel buyur ablan komsuya gitti bir iki saate gelir de zaten ona cakman için 1 saatde yeter otururken sarkarsa karın yakalar böylece bu iş biter. d yalnız karını iyi sakla kardeşim baldızının girmeyecegi bir odada bulunmasında fayda var
balkona hiç girmez :D balkonda sakalyabilirim aslında
hm olabilir ama baldız binaya girerken balkondan görmesin yenge hanım dikkatli olursa bu iş olur bide sizi o vaziyette basarken ya da dinlerken sessiz olursa iyi olur hani dizilerdeki gibi vazo devirip ses cıkarmasın gizlice sessizce halletsin.. d kardeşim aklıma bir fikir daha geldi telefonun ses kaydını acık tut bu kız yapalım filan derse kaydetmış olursun yengeye dinletirsin filan. d
çok saol yardımcı oldun arkadaşım ya ses kaydına alıcam ya da işte bilerek yakalatıcam ama ilk önce bir uyarıcam hala devam ederse planı devereye sokucam
aralarınıda bozmak istemiyorum açıkcası ama artık herşeyin bir sınırı var
aralarını bozmamayı düşünmen senin adamlığın kardeşim helal olsun iyi diyosun son bir kez uyar yoksa sanada karınada bu salak baldızının ilerdeki hocasınada yazık olucak
çok teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim kardeşim umarım başarılı olursun sonucu merakla bekliyorum inşallah yazarsın buraya. d
özelden mesaj atarım sana , hala yalan hikaye deyip adamın canını sıkıyolar burdakilerde
bazısıda yap gitsin diyor allah ıslah etsin bunları artık
tamam bekliyorum :D yalan olsada olmasada böyle bir gerçek ülkemizde var ya baldız sarkıyor ya da baldıza sarkıyor dünyanın civisi cıkmış her memlekette ablasının kocasına ya da karısının kardesine bakan insanlar mevcut. D amin kardeşim yap gitsin diyenleri boşver evliliği yıkmaya değmıyceni biliyorsun aynı zevki eşinle yaşıyon nasıl olsa
zaten öyle bişey olsa gidip evlenmezdim gider hayatımı yaşardım arkadaş
bu sitede aslında insanı yanlışa sürükleyecek tipte insanlar var.
aynen öyle zaten burdaki herkez olmayan şeyleri yazıyorlar hepsi fake sadece düşüncelerini aklındaki hayalleri yazıyorlar coğu uydurmaca özellikle cinsel yaşam konusundaki arkadaşlar. d
geçen okudum biri diyordu , yok 4 kişiyle yatmak istiyorum vs.. öbürü diyorki eşiimi başka erkekle seks yaparken izlemek istiyorum felan , gerçekten var mı bunlar diyorum bazen
Cevap
38Cevap
Baldızının yanında esıne cok sıcak davran.. Ne bılym onu umursamıyo moduna gır. ya da esınle baldızın arasında mutlaka farklar vardır. Mesela goz renklerı atıyorum :-) baldızının goz rengını soyle hıc hoslanmam fılan gıbı. Hanı farklı oldukları noktaları dusun bul tek tek. Gormezden gelmeye calıs. Ne kadar cok uyarırsan o kadar cok devam edıcektır. Umursamaz bı tavır takın BENCE :-)
umursamaz olamıyorum eşimin yanında yaptığı hareketler
beni rahatsız diyo yazık eşimde saf gülüyo geçiyo
gerçeği bilse asar kardeşini ya da beni
kızı kenara çek. "kardeşim, böyle giyinmeni istemiyorum. hoş mu sence?" falan fişmekan konuş beğenmediğini görünce kapalı giyinir. sonra da öpme kızı. eniştesisin sen, yanaktan öpmeler neymiş? elini sık geç git. sen sırnaşıklık yaparsan, kızlar da öyle olur. evlisin mantıklı hareket et.
gidip ben öpüyorum heralde.
valla kusura bakma ama sen net olsan o kız öyle davranamaz.
kız izmirli arkadaşım cağrışım yapıyomu sana? kültür vs..
kusura bakma ama ben kültürümüzü sınıflandırmıyorum ve Türk kültüründe kardeşin sıfatında bir insana yakınlık hissedemezsin. bu kültür değil, ahlaksızlık keşke bunu idrak edebilsek! "baldız beni dürtüyor." sen de bu topluluk arasındasın. geniş olmamak gerek.
Var ya şu baldız mevzularına sinir oluyorum. Sen hareketlerini yanlış değerlendiriyor olamaz mısın mesela?
Tanıdığım biri eniştesini bir abi olarak görüp öyle davranmış sonuç olarak eniştesi ona tacizde bulundu, o kız da seni aileden biri gibi görüyor olamaz mı? Sen mi bir yerlere cekiyorsun durumu acaba? Kızda suç aramak kolay...
l*n amma roman yazdınız bea. Bu dümen sonunda karın sana da tekmeyi basarsa şaşırma. * sizin kutsallığınızı. Bu dümeni yapıcaana baldızına birini bul. Ona takılsın. Karına da bişi söyleme. Nede olsa kızkardeşi. Sen elin oğlusun. Koca ortada bir çocuk yoksa bir kadın için ailesinden sonra gelir. Çocuk olursa da çocuktan sonra gelir. Yani hiçbir zaman bir erkek karısının 1. sıradaki kişisi olamaz. Kimsesi yoksa o ayrı. Dikkatli ol. Çok nazik bir noktadasın. Akıllı ol lan!!!
Sktr ol git mala bakale uslube bak babanin oglu yok karsnda tosba
Sen kimsin l*n maymun. Senin yalanlarını mı dinlicez. Baldızı asılyomuş da buraya danışmaya gelmiş de. He he salla salla. Anca gidersin yamuk. Manyaa bak ya. Kendini bir bok mu zannediyon l*n şebek. Varooş
Gotun yiyoda gizliden cik
Gelmisin 35 yasina mina kodugumun bunagi gizliden ötüp duruyon karaktersiz
Sen gizli diil misin Denyo
Kesin ufak yaşta bir kıza asılıyosundur. Yüz bulamayınca kendini rahatlatmak için uydurdun bu hikayeyi. Pis pedofili. Senin gibileri hadımlaştırmalı. Senden ii harem ağası olur. Sümbül!!!
bunu eşine söylemene veya tuzak kurmana gerek yok. eşinle aran açılabilir. ya da benim suçumyok enişte bana asılıyor yüz vermeyince iftira atıyor diyebilir. mümkün oldugu kadar uzak durmya çalış. yaptıgı işin çok yanlış oldugunu onun abisi oldugunu kendisne izah etmen daha uygun olur. işin içine başkalarını karıştırma. ona en kısa zamanda bir arkadaş ayarla. kendiyle ancak bir abi gibi davranabilecegini söyle.
Abi çok sakat sen hanıma bişey deme aklını başına al. O kızdan uzak dur. Yoksa bomba etkisi yapar hayatının içine sıçar. Az görüşmeye bak hanım yanında yokken yan yana gelmemeye dikkat et. Adamın aklını alır, gözünü seveyim mukayyed ol kendine kardeşim. Allah yardımcın olsun.
eşime sçyleyip söylememekte kararsızım kardeşim
genç diye seslenmiyorum biraz olgunlaştıkca belki düzelir
hatasının farkına varır diey düşünüyorum
Hanıma bişey dersen kendinide yakarsın. Sen kendi işini kendin hallet uzak dur.
zten öyle yapıcam zamanla hatasının farkına varır inşallah sadece yaz tatillerinde bizede kalıyor kız 2 ay
tamam inşallah seneye yaza kadar düzelir.
sende soğuk tepkili davran o zaman yaptıklarına tepki vermeden durma tepki verki yanlış olduğunu anlasın uzaklaşmaya çalış rahatsız olduğunu söyle sert davran
Bence bunu kotu algılama bende enişteme karsı böyleyim hatta daha fazla ama icimde zerre art niyet yok.
baldıza bak hele kaşara sarmış... söyle eşine. nasıl kardeş o ya!
Ablasına söylersen evet iftira atar. kesin. bence onu uyarmalısın?
kaç defa dedim hareketlerine giyimine dikkat et diye
amaaan sen yabacnımısın diyo vs.. eşim yanlış anlayaack yeni evliyiz zaten
ya daha yaşı genç cahil diye seslenmiyorum
ablasınada bişey demiyorum ileride oglunlaştıkca
utanır hatasınnı farkına varır diye düşünüyorumda
2 ay bize kalıyor yaz tatillerinde gelmesinde diyemiyorum
bunaldım zor duruyorum evde
Şeytanla kanka edicek ne senın karının kardeşin hakkında böyle konuşmasını istermisin? O da ''şeytanla kanka'' olsun? Git karına söyle.
erkeğiz arkadaş geldik yardım istiyoz
tepki göstereceksen yyroum atma.
Erkeğiz diyo :D:D:DD:D erkeği kadını yok adam gibi söyle karına kıvranma burada
söylediğimde olaylar boka sararsa vurururm seni :D
Sen yüz vermesen o kadar yanaşmaz sana. Biraz mesafeli ol. Yanaktan öpmek de neymiş.
Erkeklerin deyimi ile " Gözümü kaparım vazifemi yaparım " sen uzak durmaya çalıştığın halde yaklaşıyorsa bu deyimi uygula 👍
Söyle ablasına bozulursa bozulsun araları senin evliliğinden daha mı önemli
önce kızı uyar sonra eşine söyle.. Kız iftira atsa bile deki ben ona yanaşmış olsam niye sana söyliyim eğer ben ona sarkıyosam niye kardeşin size söylemedi falan de o kızın ağzınada terlik sok!!! 😡
karına söyleme sen zararlı çıkarsın. kendinden uzaklaştır. senin de ilgin arzuların varsa git hemen şu an tuvalette yok et o arzularını. :)
Tüm baldız baldan tatlıdır dıyenlerı eşek arıları soksun asdffgg
Arka kapidan daya gitsin be , birazda yak canini baksana yakasiyomu, ha bide onun hareketlerini videoya cek
Sakin yapma valla adam karıyı boşayıp baldızı alası geliyor
ablasının yanında farklı, yalnızken farklı mı davranıyor?
Ses kaydı vs al ve bunu eşine göster o zaman eşin sanada inanır ve baldızdan da kurtulursun yoksa başa bela.
senin nefsin pis bu kesin adam olsan baldız baldan tatlı gibi kelime alman agzına pislik oldugun burdan belli
başlık dikkat çeksin diye söyledik arkadaş
Kızla baş başa konuşma bence tersine çekebilir farklı şeyler anlatabilir kardeşinin yanında açık açık söyle o zaman iyi olur bence ya da izin verme öpmesine uzak dur yaklaştırma kendine yüz bulamayınca bırakır.
Hiç yüz verme eşine daha yakın ol öp sarıl iltifat et baldızın yanındayken hatta bazen tersle baldızını ^^
Kardeş sen şeytana uyma aman ha 😄 yok mu arkadasın felan yolla aklını başından alsınlar 😄😄
Bu yasta gittin evlendin ehhh aklin da kayar tabiii
:) gencecik civanmert. kanı kaynıyo zaar
Istemeye geliyomm adres ver isim var gucum var aylik gelirim var gencim :)
:D okuyacak daha kız
Senin de onu istedigini dusunmesini engelle. Cok soguk davran ve esine mutlaka soyle. Evlendigine gore esini seviyorsun o yuzden evliligin bozulmasin
Baldız balkonda yatar diye bir marş vardır askerde onu söyle
Özelden mesaj atarsan daha detaylı yardımcı olurum sana
Konusursan yanarsin ispat edemezsin
Azcik kendine hakim ol
Biraz daha dayan baktın iyice sapıttın, videoya falan al, eşine kanıtla
bak güzel plan eic aday bir cevap çok saol
Senin icin fesat olabilir. Art niyet aramaya gerek yok kiz belki seni abisi gibi seviyor.
Seni kafaya takmis kacisin yok bence
e napacvam?
Kacamak yap o da rahatlasin sende o hevesini alinca bikar zaten igrenc hoslanmadigi seyler varsa yap eger oyle bir amaci varsa zaten normale doner ama eger kendi oyleyse yani kendi rahat hissettigi icin giyiniyosa bosver
kaçamak yapamam arkadaşım evli adamım baldızımla pezevnkmiyim ben mk
Hahah :D ''Pezevenkmiyim'' lafına çok güldüm :D Kardeşim uzak dur. Sert çık hoşlanmadığını belli et. Olmadı şikayet et eşin sana inanır bence. Yoksa durduk yere niye söyleyesin :D
Birader baldizin Güzelse muhtemelen eşinde güzeldir esinle ilgilen
Yaklaşma onun olduğu ortamda bulunma
O baldızın telefonu ver sen ;!!!
Sorun kizda degil senin art niyetinde.
Kaşınan, Kaşınmalıdır.
Hacı bu film acıklı bitecek gibi..:-S
karrdeş töbe de mk ya saçma sapan şeyler yüzünden
yapistir gec hocam :D
çok hunharca bir yorum :D
hatta denede tatliysa bizede soyle bizde bakalim bizim baldizlarin tatlarina :D
:D verecek g*t var acıkcası onda :P artık hangi anlamda anlarsan...
olum dalga geçme mk ya
haci o degilde yas cok gencmis ya evlenmissin hemen
maddi açıdan rahatız malum işlerin başına geçtim arkadaşım :)
babamgilde gözüm açılmasın dye erkenden evlendiriler :D
eşim çok güzel olduğu için acele ettim
Nazar degmesin o zaman. Maasallah. Bence cidden soruyorsan yengeye birsey deme. Baldizin niyetini iyice bozdugunu anlarsan uyar ciddi ciddi, soguk dur. Yine de anlamazsa yapistir :P
istemem yan cebime koy diyorsun yani?
bu saatten sorna öyle piçlik düşünmem
eşim yanlış anlayacak diye ürküyom
Sen karını aldatıcaksın ilerde kesin.
Fazla hikaye okuyup etkileniyorsunuz azizim.
belki seni deniyordur eşine söyle
bak bu hiç aklıma gelmemişti
oyun olabilri dediğin gibi
Açık açık anlat bence
Tersle sende onu uzak dur
Baldizi bir an önce baş göz et biriyle :)
Baldız baldan tatlıysa amca *mdan tatlıdır :D :D
bence eşine de en doğrusu bu
Aynı evde misiniz 3ünüz
evet yaz tatillerinde bizde kalıyor
Baldız baldan tatlıysa amcada a lan!! :|
Baldız baldan tatlıysa amcada :DDDDd
O kizi birine yaptir. Kurtul basindan sav boylece.
Durum vahim zor durumdasın kardeş
allah yardımcın olsun
Fazla hikaye okuma aklinda kaliyo gitmiyo bak.
Aynı evde mi kalıyorsunuz?
sadece yaz tatillerinde 2 ay bizde kalıyor
Sen beni bir tanıştır onunla :D
hee oyledir filmlerdede oyle oliyo
arkadaş durduk yere nedne yalan konu açayım
bir derdim var inanmıyorsan yorum atmazssın bukadar net hayret bişey ya
kız okuyo mu bari okuyosa 3 seneye kurtulursun belki ne diyim "/
yaz tatilelrinde bize kalkıyor 2 ay... okuyor üniveresitede 1. sınıfaydı
kardesim 2 ay sa bence soleme esine sonra sende kotü olursun elbet akli basina gelecektir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar