- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ı Memnu dan sonra bu hikaye tutar. Senarist değilsen bence olmalısın ibretlik hikayeler diye tv de falan yayınlanır belki toplum bilinçlenir bir faydan falan dokunur.
Sonunda karın sizi yakalamış olmuş ve terk etsin daha sonra mutlu, dürüst bir hayatı olsun. Baldiz kötü yola düşmeli ya da hiç mutlu olmamalı sen de tek başına vicdan azabiyla surunmelisin. Tutar bu42 Yorumla
Soran+1 yılkomik
- +1 yıl
samanyoluna döndü olay veya flash tv ye jjajaajaja
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBence eski patronunla 4 leyin
13 Yorumla
Soran+1 yılşebeklik yapma
Soran+1 yıl@Lolıtal şşş uyuyo insanlar
+1 yılBence şantaj yaptı bana de çirkeflik yaptı bilmiyorum ya ya da sende ve ailede bir bozukluk var kız kendine bukadar güveniyor ve ikbaedeein diyorsa karında biliyor olmasın. Bu ilişki bence guruba doğru gider zararın neresinden dönersen iyidir.
00 Yorumla
+1 yılyapacaksanız aklını kullan ablasıyla ilişkideyken girsin odaya öyle yapın sen isteme zorla yapsın alan suç sana kalmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılya kardeş ben istemiyorum ki insan eşiyle baldızını grup yaparmı kızı nasıl vazgeçircem ters bişey söylesem ilişkimiz var diyecek eşime
- +1 yıl
ben mi dedim sana baldızını s*k diye salak
Soran+1 yılulan bir hata yaptık diye ölelim mi
- +1 yıl
ölme baldızınla karını beraber s-k yerinde olsam böyle yapardım ama karın seni öldürür önce başka kadının olmasının yerini yap baldız durmaz çünkü sonra yabancıya gitmeyip baldızı alın yanınıza
Soran+1 yılbaşka kadın olmasının yerini yap ne demek aşiret kızı değil bu üniversite okumuş çalışan çağdaş bir insan. ben baldızla devam etmek istemiyorum o kızı nasıl başımdan def edicem evden gitsin desem ablası şüphelenicek
- +1 yıl
bu gidişle sen gidecen evden baldızın susmaz öter
Soran+1 yılonla birlikte olduğum sürece ötmez de o isteği yerine getirmek isteyecek
- +1 yıl
abla ile grup ne la
- +1 yıl
bana yolla baldızı sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İyi bir halt yemişsiniz. Sonra sizler gibi ahlak vebalarının çocukları olacak ve onlar da sizler gibi olacak. Toplumun ahlakını bozanlar buharlaştırılmalı.
33 Yorumla
Soran+1 yılbana ahlak dersi verecek çapta değilsin
Soran+1 yılahlakın 7 zürriyeti :D hadi kardeş bir üst kata
Sana söverdim ama sen bunu bile hak etmiyorsun. o eşinin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılşeytana uyduk bir kere
+1 yılAllah kolaylik versin, bir bok yemişsiniz umarım düzeltirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılBelliki intehar etmek istiyor ama korkudan ablasına yaptıracak.. 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim suçum ne
- +1 yıl
Giderken tek gitmiştim demiş 😁
Ben sevgilim ve baldızımla grup yapmanın hayalini kuruyorum sen ayağına gelen fırsatı tepiyosun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen baldıza ben karıya içlendimm karınıda bana versene boş kalmasin ohhh nerde oturuyon sen
19 Yorumla
Soran+1 yıltrabzonda
Cevap sahibi+1 yılOff iyimi bare senin karı?
Cevap sahibi+1 yılAfferim yola geliyon yavas yavas baldiza birini ayarla basini yakmadan
Soran+1 yılsanırım en mantıklısı bu inşallah kabul eder
Cevap sahibi+1 yılKabul etmeme gibi bir sansi yok vidyoya al ilerde tedbir olarak dursun uzak tut
Soran+1 yılkızın ablasından korkusu yokki videoya alsam nolcak kendisi diyo zaten ben ablamı ikna ederim beraber yapalım artık diye
Cevap sahibi+1 yılFazla p*rno izlemis
Soran+1 yılhiç bulaşmayacaktım da çok ters zamanda çıktı karşıma
Cevap sahibi+1 yılVururlar seni merdo merdo soylemedimmiiiii
Bu sorunun cevabını ileride kızını düşünerek bulabilirsin
00 Yorumlaolabilir sakıncası yok ama karın seni kesmezse sağ kalırsanız olur
00 YorumlaAh şu ütopik hayaller...
10 YorumlaHani bizdik marjinal?
00 Yorumlaİkinizde adi insanlarsınız yorum bu
00 Yorumlaya ne filmler dönüyor bu hayatta ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hikaye okumayı bırak
13 Yorumla
Soran+1 yılboş konuşma varsa fikrin söyle
Cevap sahibi+1 yılFikrim bu
Hangi film bu vizyonda mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBahçevan lazım mı bro :D :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHay karınıda seveyim baldızınıda hatta senide.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,7b cevap paylaştı. işsizliğin sonucu bunlar
00 YorumlaTROLL!
220 Yorumla
Soran+1 yılne yaşıyosun sen ya madem trol gidebilirsin
Soran+1 yılkaybol zilli seni
Soran+1 yılikile
Soran+1 yıldeneyelim mi kart mı taze mi
Soran+1 yılbeğenmiyosan çık git neyin lak lağını ypaıyon burda demekki hoşuna gitti alayım mı senide araya?
Soran+1 yılya hadi bir uza git ötede oyna bişey konuşuyoz şurda
Soran+1 yılya kızım sen niye gocundun bu kadar aynı şeyi sana mı yaptılar hayırdır? bir sus daa
Soran+1 yılbenim başıma geldiği için görüş alıyorum zaten
Soran+1 yıltamam öyle oldu diyelim susacak mısın ozaman? yoksa seni de ben düdükliyim mi?
Pisliksiniz resmen
04 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar şeytana uyup hata yapabilir dışlamak yerine tavsiye verseniz ben kızdan kurtulup eşime dönmek istiyorum
- +1 yıl
Neyine kurtulup eşine dönceksin. Hadi kurtuldun diyelim yoksaydınız vs ilerde bu evlendi eşiyle size oturmaya geldi sizde kalcaklar ne yapçaksınız eşlerinizi uyutup mutfakta birlikte mi olcaksınız. Yaşanan hiç bir şeyi unutmak öyle kolay değil elbet bir gün ortaya çıkar. Ayrıca teklif ettiği şeyler normal değil. İleriki zamanda kendi partnerinide alıp hadi hep beraber diye girer konuya. Kurbanda danaya ortak girenler gibi sizde ortak ilişki yaşarsınız. Heee birde senin şeytanda fena uydurmuş kendine.
Soran+1 yılya bu okulu bitirip evlenene kadar çok sular geçer o dereden zaten şu kızı başımdan atar atmaz çocuk yapıcam herşey unutulsun diye ama mesele şu an onu nasıl başımdan atacağım. Sen kızın yaptığı teklifi kabul etmişim gibi davranıyosun şu an bana kesinlikle böyle bişey istemiyorum ben
+1 yılat yalanı s... inananı :D
00 Yorumla
+1 yılİğrençsiniz
00 Yorumla
+1 yılinandik mk
00 Yorumlaigrenc mahluklar..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 lü iyi olur.
00 Yorumla İnandık bizde
00 Yorumlagit kendini değiştir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne