seks yaparken goguslerime cok yukleniyo surekli sıkıp cekelio aksam birlikte olduk hala acıyor napmaliuim
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım bunu bize söylemek sana çözüm getirmez. en güzeli şudur. hangi konu olursa olsun asla içinize atmayın. açıkça kendisi ile konuşun. durumunuzu açıklayın. belki seni daha fazla zevk alırsın sanıyordur. mutlaka kendisi ile konuş. kırılacak falan düşünme. açık konuşmadan kimse kırılmaz. çözümü kendisi ile konuşarak bulun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya aynı durum bende de var. Sevişirken çok yumuşak ve romantik davranıyorum, ama ilişkiye girince boşalmaya yakın kendimi kaybediyorum ve istemeden partnerimin canını yakabiliyorum, hatta vajinasını kanattığım bile olmuştur. Ama bundan şikayetçi olmadılar hiç, en azından bana bir şey söylemedi hiçbirisi
04 Yorumla
Soran+1 yılAyni durum bizdr var
Soran+1 yılKendinden geciyo bagriyo faln bosalirken bir süre sonra iptal adam
Tatli tatlı baska yerine yonlendrceksin soylemene ble gerek yok sen kadinsn ;)
35 Yorumla
Soran+1 yılOnemli degıl. :D
Soran+1 yılYaradı gıbı. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılbidaha böyle yaparsan 2 hafta seks yok de kuzu gibi olur :D
62 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha
- +1 yıl
seç bu kızın cevabını :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
69Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tüm evli çiftlere tavsiyemdir.. Lütfen acı duyduğunuz, tam zevk almak üzere iken sizi seksden soğutacak hareketler yaptığınız da eşinizi uyarınız.. Bunları seks sonrası dinlenirken konuşunuz.. Erkekler unutmayın ki eşiniz nazlı konca bir gül onu incitmeden kırmadan koklayınız... Cinsel hazları yaşayarak evliliğinizi tatlı bir hale getirmek istiyorsanız yatakta idareyi eşinize bırakınız o sizi kendi zevk aldığı noktalardan yola çıkarak doruklara taşıyacaktır..
31 Yorumla
Soran+1 yılDuymuyo beni
+1 yılEşinle bunu konuşmalısın. Korkma yanlış anlamaz ve sana diyeceği de aşkım o sırada kendimi kaybediyorum özür dilerim falan filan. Ama söylersen en azından zamanla kendini kontrol etmeyi öğrenir ve işiniz daha zekli hale gelebilir. Geçmiş olsun kardeşim.
10 Yorumlasıkmasana l*n ayı deyip tokatla. yemin ederim bu kızlar saf ya.. isteseniz bütün dünyayı kontrol edebilirsiniz ama bu saflık, eziklikle memelerini morartırlar.
bu arada eşin aslında bir hayvan olabilir içine girmeye başladığında şiddet açığa çıkıyorsa.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin ki sen. Yasin kucuk gosteriyorda o anlik. Zevkle yapiyordur bende yoguruyordum. Hatta sutyeni cikarmadan. Birgum. Testislerimi. eline aldi. Oluyordum. Acidan. ya da sende goguslerini sik onun hangi pozisyonda girdinizi bilmiyorumda. ya da elinle ellerini cek. Goguslerin normal galiba ki sikilmasi kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılbuyuk
Cevap sahibi+1 yılBuyuk dediniz sey ne ki acaba.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemen lazım yoksa zevk aldığını sanar. Bir kız arkadaşım vardı asla aşağı kısmı açtırmazdı bakireymiş kaza olurmuş diye.
Ben de göğüslerini uzun süre emdim hırpalanmış olacak ki ertesi gün mesaj geldi.
Göğüslerim hala ateş gibi yanıyor, elimi değdiremiyorum çok acıyor naptın bunlara sen? bunu deyince ben de daha nazik oldum. Sen de söylemelisin yoksa memelerin elden çıkar bak02 Yorumla
Soran+1 yılya söylüyorum tamam diyo ama is sirasinda tekrar
Cevap sahibi+1 yıltestislerini sıkarsan anlar hissettiğin acıyı. yapmaz bir daha anladın mı :)
Alışmalısın bence, kocan neticede vermesen olmaz söylersen adamın incitmeden yapalım derken dikkati dağılır buda sıkıntı. Sonra buraya yazarsın artık kocam sert kalamıyo sorun bendemi kocamdamı falan gibi. Sevişme esnasında ufak yollu tatlı dille uyar etkili olur. Ama ortamın büyüsünü bozacak ifadeler ve kelimeler kullanmadan uyar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç ve ne kadar zamandır evli siniz _? vajinan genşse biraz istediği zevki alamdıg için göğüslerine yükleniyor ola bilir
125 Yorumla
Soran+1 yılvajinam bayagi dar galiba oyle diyo daha gencim
- +1 yıl
:ASDASSDA ne adamsınız ya
Cevap sahibi+1 yılne admım ben evet ama sen adam deyil sazansın:))
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç leydim senin_?
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerin çok aşrı güzel ola bilir dayanılmıcak gibi yani göğüs ölçülerin kaç ve uçları ne renk _?
Soran+1 yıl90d pembe kahverengi gibi
Cevap sahibi+1 yılsevişirken göğüslerini sadece serce okşuyormu ıırmasıda varmı_?
Soran+1 yılisiriyoda
Cevap sahibi+1 yılvajinana girerken zorlanıyorsan sen oldukça dar demektir
Cevap sahibi+1 yılnekadar zaman oldu evleneli_?
Soran+1 yıl5 ay zorlaniyo
Cevap sahibi+1 yılbebeyim evleneli henüz 5 ay olmuş filört zamanınızdada sevişme falan yaşan mamış ve bence sana doyamıyor eşin göğüslerinde bence çok fazla güzel eşinin hırsı bundan vajinda zrmış ilişki esnasında zorlandığına göre bende ya sana doyamıyor ya da sen onu kızdırdınsa o çekilde tepisinide belli etmeye çalışyor olmalı
Soran+1 yıldoymuyor galiba surekli istiyor cunku
Cevap sahibi+1 yılgöğüslerini öyle sıkması seni okadar çok rahatsız ediyorsa domalarak ilişkiye girmeyi istediğini söyle göğüslerin öylesine güzelse kalçalarında bence çok güzel olmalı ve domalarak ilişkiye girdiyinizde kalçalarının güzelliğini izlerken içine grerken ver vuruşunda kalçalarının sallanmasını izlerken göğüslerini unuta bilir birazda olsa buda sana rahat bir ilişki yaşatır ama sen domalınca sert girişler yapa bilir kalçalarının daha çok salladığını görmek için sert grmesi senin için sıkıntı yaratırmı bilmem_?
Cevap sahibi+1 yılkaç günde bir ilişkiye giriyorsunuz eşinle_?
Cevap sahibi+1 yılsen istemiyor musun yoka sırf eşin istiyor diyemi ilişkiye giriyorsn yoksa_?
Cevap sahibi+1 yılbana kendini tarif ede bilir misin boy kilo ten rengin ve vuct ölçülerini söyliye bilir msin_?
Soran+1 yılhayir bende istiyorum ama romantik duygusal olmali cunku dogru duzgun hic duygusal olmadi 172 boy kumral sarisin ten rengi mavi goz olculer 90 64 93
Soran+1 yılevlenirken boyleydi simdi iki kilo aldim son olarak olcmedim
Cevap sahibi+1 yıldesene sana yatakda nefes aldırmıyor_?
Cevap sahibi+1 yılkadınsın sen taiki romanti olsun isticeksin onunla konuş biraz anlat
Soran+1 yıltamam hayatim haklısın yataga giriyoz yine ayni her seferinde inanıyorum bu sefer beni dinliycek yik
Cevap sahibi+1 yılbence çok güzel bir kadın sın sen erkeğinin biraz sana hayvanca saldırmasınada hak ver ama belli etme:))
Cevap sahibi+1 yıldomalarak ilişkiye girmeyi teklif et ozaman göğüslerinede ulşamaz sende rahata çıkmış olursun:))
Cevap sahibi+1 yılkafana takılan başka şey oluyrsa sora bilirsin ama dediyim gibi yapmayı dene
omuzlarımı kavramanı ıstıyorum yanlış yerı tutuyorsun de:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılellememememi dersin.. böylece bir kullanıcıyı yad etmiş olduk
20 Yorumla Kopardin kopardin azicik nazik davran ileride de lazim olur de:)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
zeytin yagi ile skilan bölgeyi ovala iyice yogur iliskiden önce , ki sikarken kaysin fazla yüklenme olmasin
06 Yorumla
Soran+1 yılIslanmada problem yok k7
Soran+1 yılzeytin yagi asidik zarar vermesin bebekte dusunuyorum
Soran+1 yıltesekjur ederim surucem saf zeytinyagi bulamam meketlerden aliyorik
Soran+1 yılsagol
Ulaşamayacağı pozisyona geç adam yatarken üstüne çık sırtını ona dön içine al zıpla
10 Yorumla
+1 yılBu günlerde göğüslerimde bir ağrı hissediyorum dersen dikkatli olacaktır
10 YorumlaSende onun penisini sik :)) soyle canım ne var bunda illa bir yonteme gerek yok
10 Yorumlakendini oraya odaklama serbest kal ileride daha da zevk almaya başlayacaksın ön sevişmeye ağırlık verin bu da senin elinde
10 YorumlaSende ona oral yaparken taşaklarını sık tepki verirse sen yapınca da benim canım yanıyor ben sesimi çıkartmıyorum dersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine girmek için senden destek alıyo bende ilişki esnasında eşimin omuzlarından tutup kendime çekiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. "Git ananın memelerini sık ırspı çcuğuuu" DİYEBİLİRSİN KİBARCA..:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüslerime dokunma de. Son noktayı koy. Biraz sert ol. Ezdirme kendini. 😎
10 YorumlaBen isirmaya bayilirim. Hele dolgun ve dik iseler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılisiriyoda of adam meme delisi
Sarı kartı çıkar bir daha yaparsan kırmızı kartla oyun dışı kalıp 1 hafta ceza alırsın diye uyar ^^
13 Yorumla
Soran+1 yılduymuyo cezalisin gelme diyorum kapiyi kilitliyorum yedek anahtar bulmus cak onla acti
Soran+1 yıl:Dd deniycem
sert sevmiyorsan söyleyebilirsin neler isteyip itemediğini.. ama kadınlar genelde ne istediklerini değil ne istemediklerini söylüyor buda erkeği soğutuyor.. yani istediğin şeklide belirt...:)))
00 YorumlaBu kadar millete çekinmeden anlatabilmek için bulduğun cesaretin yüzde birini topla eşine anlat.
10 Yorumlatatlım o an zevkten dört köşe oluyodur ından yapıyodur oda belki farkında değil... sen konuş ama yine yapmaya devam edecektir bence...
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ama yine devam ediyir
Soran+1 yılbirda yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin sevgilin öküzmüş yapacak bir şey yok o zman bir kaç gün elletmiyeceksin vermiyeceksin o zman belki düzelir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel organını senin cinsel organının içine soktuğunu burada bize anlatıyoosun ve sen ona göğüslerimi sıkma diyememekten şikayet ediyosun öyle mi?
bu soru karşısında ya bu soruyu soran ya da muhatabı, ikisinden biri geri zekalı olmalı!!
ben çelişkini farkedebilecek kadar akıllı olduğumu ispatladım!! :D22 Yorumla
Soran+1 yılona soyluyorum anlamiyo canim biraz dikkat
Cevap sahibi+1 yılbize ne söylüyosun peki ben de onu anlamadım :D
Pozisyonu değiştir bir anda sıkmasını önle. Domalır pozisyon da sıkması biraz daha azalır.
00 Yorumla
+1 yılyapma desen yeterli :)) illa imalı konuşmanıza gerek yok :))
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhahahahah :D
Kardeşim Yatak odanı burada paylaşma eşine gelince konuş onunla ve buradan medet umma !!! ummadık taş baş yarar söylim ve buradaki bir çok edepsiz taciz edebilir...
00 Yorumlaevlisin amma yatak odası sırrını herkesle paylaşıyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılgizli olduğum icin rahatim
kopacak l*n kopacak sonra oturup ağlican hıyarlık yapma
10 Yorumla
+1 yılSeks'ten Soğutursun Deme Bir Şey Acı Varsa Seks Güzeldir...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılsert davranmayı seviyo demekki bunu ona söylersen emin ol daha kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tür özel ilişkiyi burada anlatmak yerine yürü git kocana söyle. Ondan sonra abazalar bana haketmediğim sözler sarf etti ben bamusluyum diyorsunuz mk.
10 Yorumlaböyle seyleri neden burada yazıyorsunuz ki anlamsız geldi bir kadın ne yapacagını bilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılçaresiz kaldim ondan yazıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çok severim gögüsleri ama eşin seni damızlık süt sağmak istemiş gibi :D
00 Yorumla
+1 yılAçıkça söyle seni seviyorsa canını yokmaktan üzüntü duyacaktır oda frenlemesini sağlayacaktır en güzeli bu diğer yollarla kendinden sogudugunu düşünür
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam diyo uzuluyo ise başlıyoruz kendinden geciyo bir kere cok tuttu kendini bu sefer kufur etti
- +1 yıl
Ulaşamayacağı pozizyon seçmeye çalış sende onun meme uçlarını ısır önce öp sonra ısır ama o sana yapt8ğında tahminin eşinizin gögüslerinize zafı var kendini tutamıyo
Soran+1 yılsevgiliyken cinsel hayatimiz yoktu ama o zaman bile ellemeye çalışıyodu ufff galan diyodu
- +1 yıl
Gögüslere zafı var demekki çocuk yap artık Çocuğumun de yoksa bırakmaz çünkü anlatışına göre onunda elinde değil gibi
Soran+1 yılAynen korumiycam artik sut olunca rahat bırakırım
- +1 yıl
Evet çocuk bam başka biseydir ha sunuda söylüyüm çocuk olunca ilgisi ikiye bölüncek ama yuvanın neşesi tadı
- +1 yıl
Eşimin taktiği oda çok ilişkiye giriyoz diye hamile kaldı uç ay el süremeyince artık düzene koyduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişirken lütfen göğüslerime asılmayı bırak hala acıyor de trip at
21 Yorumla
Soran+1 yılFarkinda degil yaptiginin söylüyorum aaa tamam filan diyo sanra yine ayni
Adam zevkten gözü dönmüş o esnada soyle birden kalk bidaha yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylemelisin ve arkasından onun istediği sevdiği pozisyonu yap hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya belli adam sert sevmekte yapacak bir şey yok istem dışı yapmakta adam ama bir konuş biraz dikkateder o z<aman
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. sende onun taşşaklarını sık bak benimde gögüşlerim öyle acıyor de
10 Yorumlayapma canımı acıtıyosun de ya da doggy pozisyonunu deneyin..
00 Yorumla
+1 yılBelki öyle daha çok zevk alıyordur ama bunu ona herşeferinde söyle bence başlamadan...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık la sana adam dayanamamış
napsın o zevk anında dayanamıyordur
adamada hak ver ne kadar zevk veriyorsun:))04 Yorumla
Soran+1 yılbeni acima nolcak ama
Cevap sahibi+1 yılsende o anda zevk almasan zaten karşı gelirsin:))))
iş bittikten sonra acısı ortaya çıkıyor
Soran+1 yılyani :D
Cevap sahibi+1 yıleeeeeeee
sende esasında canın yanıyordurda
o anda daha çok istediğinden
isterse bir gün dokunmasın bu seferde sen arzularsın:))
nasıl soylersın oyle zor bır durumkı ınanılmaz kesınlıkle. mors alfabesı ıle soyleyebılırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir dille anlatabilirsin. seks yaptıktan sonra.
00 Yorumla
+1 yıltecavüz edeydin mk cocugu de gitsin.
62 Yorumla- +1 yıl
Yok be o kadar degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılkenidi kontrol edemiyor zevkten söyle az sıksın acıyor de bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç tanımadığın kişilere rahat bir şekilde anlatıyorsan kocana'da anlatırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOf elestirme söylüyorum ama farkinsa değil
biz ne yapalım onu anlamadım?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılacısada öldürmez göğüslerinde büyür gider :))
00 Yorumla
+1 yılMemelere elektrik ver.
00 YorumlaDaha ne istiyorsun eşin hard rockçı.
00 YorumlaAmın fantezisi o yapcak bişi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılaciya devam yani
otur adam gibi konuş aanlar yani
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkina varmiyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde lazım olur belki, hepsini kullanma de
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamiyo ki
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaktan başka yolun yok ya, başka türlü çözüm olmaz ki. Konuştuğun halde yapıyorsa bence önemsemiyor, partnerler birbirinin isteklerine saygı duymalı
+1 yılİçindeki hayvan ortaya çıkıyorda ondan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTatlı dille anlat anlayacağından eminim
10 Yorumlayanlış anlama eşin çok azgın sölimm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyom
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle sevişirken bana çok iyi davranıyo ama içime girmeye başlayınca göğüslerimi çok sıkıyo çok canım aciuo ona nasıl söylerim napabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler