Herkese+1.. Eşim sevişirken beni bunaltıyor. Sizce ne yapmalıyım?

1 yıldır evliyim. Vajinismustum. Eşim beni 11 ay bekledi. Tabi burnumdan getirdi. Eşim bakirdi, bense bakireydim. Eşim annesine anlatıyordu hep ilişkiye giremediğimizi..
Annesine yalan söyleyemezmiş. Eşim çok dar fikirlidir. Ama yine de hakkını ödeyemem , beni 11 ay bekledi. Eşimi hep ikna etmeye çalıştım doktora gitmek konusunda. Sonunda doktora gittik ve ben eşimin sayesinde vajinismusu yendim. Bu arada eşim bekaretimi parmağıyla bozmuştu.
Neyse doktorun sözüyle birlikte olmak için adım attık. Ama eşim boşalamıyordu bir türlü. Vücuduma hakaret edip durdu sürekli.
''Bacakların şöyle, göbeğin böyle''
Eşim parmağını soktuktan sonra daha kolay oluyor. Ama eşimin penisi çıkıyor 15 dk sonra falan. Nihayet adet oldum da birlikte olamıyoruz.2 kez birlikte olduk ama eşim boşalamadı. Onu nasıl boşaltabilirim?
Doktor diyor ki gayet normal bu durum , bilemiyorum , daralıyorum ve sıkılıyorum.
Herkese+1.. Eşim sevişirken beni bunaltıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevapla