Evlenmeden seks yapmayı düşünüyorum içime boşalsa bu ilacı mı kullanayım yoksa başka ilaç mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir kereliğe mahsus ise ella ama devamlı partnerin olacak kişi ise doğum kontrole başla...
Peki bir gün içime boşalsa ben hemen boşalır boşalmaz Ellayı içsem sonraki gün hala kullanmaya devam ederken yine içime boşalsa , ben hapı kullanmaya devam edicem ama. O zaman bir zararı olur mu? Çünkü bu hapı ilişkiden sonra almak lazım yoksa işe yaramaz diye duydum. Ama böyle bir şey yaparsam ne olur? Bir de doğum kontrol ne oluyor bu da doğum Kontrol hapı değil mi zaten?
Olur. Ella üst üstte yutulmaz, çok zararlı... Ella ilişkiden hemen sonra 72 saat içersinde alınması gerekiyor ve her ilişki sonrası alımında zararları var ama doğum kontrol ise 28 günlük tekrar edilen, düzenli kullandığın takdirde doğumu engelleyen bir hap. Yani doğum kontrol hapının zararı yok aksine yararı var.
Nasıl yani 1 kere mı. Yutucam ellayı? Kaç tane var ki içinde. Sence ben 1 kere yapınca onu alıp kullansam sonra bir daha ne zaman seks yapıp onu kullanabilirim tekrardan?
Bir tane var ella haptan bir kere atıyorsun seksini yapıyorsun koruyor seni... Ama aradan bir hafta geçti bir daha seks yapacaksın ve bir daha alıp yutacaksın kiii çok zararlı. Düzenli her gün ya da iki günde bir seks yapacam diyorsan doğum kontrole başla, bu senin için daha iyi olur. Hem ella olmuş 100 lira, tek seferlik seks için al ama sürekli seks için ona hem para verilmez hem bünyene zarar.
Ella günlük seks için doğum kontrol uzun süreli seks içindir...
Peki Ellayı 1 hafta sonra değil de 1 ay 2 ay 3 ay sonra ya da 1 yıl sonra felan tekrar seks yapınca bir kere daha satın alıp içsem yine de mı zararlı 1 kere mı gitmesi gerekiyor bu ilacın vücuda, zararlı bir şey olduuğı için felan mı? Yan etkileri var galiba. Peki şöyle yapmayı düşünüyorum, düzenli olmasnı istiyorum zaten ama şimdilik Ella bana doğum kontroldrn daha çok güvenilir geliyor. 1 kere içime boşalsın miktarı fark etmiyor sanırım her türlü engeller diye düşünüyorum. İşte sonra bir daha asla bu hapı satın almam, bir daha yapacak olursak da doğum kontrol hapını araştırmaya başlarım onda sınır yoktur sanırım? Ömrüm boyunca ibile olsa kullanabilirim galiba doğum Konttrol hapını öyle mi
O kadar aralık olursa iç tabi zararı olmaz. Benim dediğim bugün aldın o hapı, iki gün sonra bir daha alıp içersen o zaman zararlı... Bir kerelik seks ise alabilirsin korur seni...
Ella günlük deyince felan korktum 1 kere kullanırım madem, ama ondan sonra doğum kontrol hapına geçiş yapmak için kaç gün beklemem gerek? Yani geçiş derken bir sonraki seksi ne zaman yapabilirim ve artık doğum Konrol hapına başlayabilirim
O zaman Ellayı 1 ayda bir kullanabilirim galiba
1 kerede engelleyen bir hap dopım Kontrol gibi 1 ay beni strese sokacak ilaçtan daha mantıklı geliyor 1 ay stres yapacagıma 1 gün Ella içerim bana bir şey olmayacağını bilirim 1 ay sonra tekrar yapar yine Ella içerim ama böyle de zararlı olmaz mı
1 ayda 1 kullanabilirsin evet. Ama o hapın vücut dengesini bozduğunu biliyorum. Gani adet düzensizliği vs yapabiliyor normal doğum kontrol hapı ise adeti falan düzenler. Ya bir ayda bir kullanacaksan sanmıyorum bir şey yapsın. Yine de sen bir uzmana danış derim...
Ama şimdi o hap benim regl düzenimi değiştirirse ben çok korkarım işe yaramadı diye ya. Ne yapıcam çok kafam karıştı
Ellayı bir ayda bir kullanırım derken öyle seni bir ay boyunca korumaz aman ha! Onun işi ilşki sonrası spermi uzaklaştırmak.. Dikkat et yanlış anlaşılma olmasın... Her ilişkiden sonra mutlaka alacaksın kaçarı yok.
Ha anladım çok teşekkür ederim zaten ben takıntılı biriyim 1 ayda 1 den fazla kullanmam böylelikle 1 den fazla da seks yapmamış olurum yani. Onu demek istedim
tek seferlik olacak bu yoksa doğum kontrol hapına başla hekime görünüp
Tek sefer kullandıktan sonra doğum Kontrol hapını da kullanabilir miyim? Bir de 2-3 damla için bu ilaç alınır mı sence
bu ilaç can simididir acil durumlar için kullanılır yani yoksa sürekli sürekli zaten kullanılmaz. link veriyim okuyun ya da detaylı anlatıyım..
www.acibadem.com.tr/.../
Çok teşekkür ederim acil durum aynen zaten öyle olmuş olacak boşaldıgı anda hemen temizleyip bunu içicem umarım bir şey olmaz
Ya ama bunda 100 kişiden 2 kadın hamile kalma olasılığı var yazıyor korktum ben. 18 yasındayım bu arada doktora gitsem doğum kontrol hapı yazar mı bana? Ve yazması için ne demeliyim sence
doktora git genel muayene olmak istiyorum de sonrada doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum yazar mısınız de 18 ini bitirdiysen sorun yok
18 e yeni girdim yazmaz mı? Genel muayene derken hangi bölüm kadın hastalıkları mı? Neden diye sorarsa?
jinekolog yani
yapacağın kişi bi de hıv, hpv, hsv falan filan taşıyormuş obaaaa 😱😱 ondan sonra ömür boyu oranda buranda siğiller yaralar bereler falan filan. madem yapacaksınız condom kullanın
O olsa bilmez miydi bunu? Hem o hastalıkların çözümü yok mu? Çok mu kötü hastalıklar ki? Ama kondom çok itici geliyor ses felan çıkıcak zevk olmıcak. Ama takmazsam yine zevk alamıcam çnkü stresli olucam rahat olmıcam
bilemez, kendisi bu virüslerden biri ya da bi kaçı ile bağışık şekilde yaşıyorsa? (HIV ile sanmam da yine bi ihtimal olabilir, diğerlerinde durum belli olmaz) zevk konusuna gelince, sen her türlü alırsın zevk ille de ete direkt temas gerekmez, ha yine de sürtünme daha sağlam olmalı diye düşünüyorsan bu condomların binbir çeşidi var; alırsın tırtıklı mırtıklısından onu takarsın partnerinin şeysine bakarsın keyfine. onunkisi temas ile hisseden bi cisim olduğundan o temaslı şekildeki gibi keyif almayabilir diyebiliriz, ama yine de bence çok çok önemli değil
Ben onu seviyorum o yüzden hastalık kapıyorsa da beraber oluruz bu konuda da. Ama kondom gerçektn itici geliyor ses çkarıcak ve bizi korkak göstericel ben korkak bir görüntü ile seks yapmak istemiyorum
tercih senin, ben olsam daha uzun vadeli düşünürdüm, sağlık konusu çok daha önemli ve uzun vadeli
Uzun vadeli de düşünüyorum 1 kere yapıcam Ella kullanıcam ama bir daha asla Ella kullanmıcam sonra zaten konuşma şeklimiz değişir, planlarımız değişir felan uzun vadeli olacak olursa da doğum kontrol hapını alırım. Yani hastalık kapatsam da en fazla ne kadar ugrasabilirm ki bununla? Öyle olan eşler yok mu sanki
Dsarı boşalmak en güvenlı yöntem
Ama bunu kullanırsam hiçbir şey olamaz dediler tabiki doktor söylemedi ama herkes için geçerlidir sanırım
Normaldw tavsıye edıyorlae ısedw yarıyor eskı partnerım hap kullandgını ıcıne akıtablecegımı soylerdı her seferındede ıcıne bosaldım hamıle kalmadı demekkı ıse yarıyor ama bende ynede bı guvensızlık oluyor ılaca karsı
Sen peki içine akıtıyor muydun bunu demesine rağmen? Bence ilaç yokmuş gibi davranılmalı o bir tedbir sonuçta. O bu ilacı mı kullanıyormuş peki? Doktora mı yazdırmış
Ilacın ne oldugunu bılmıyorum. İcıne akıttım her seferınde her bulusmada 3 -4 kez bosalıyordum
Anladım ama sevgiline sorman gerekirdi bence geçmişini felan yoksa nerden öğrenmiş ki onu kullanması gerektiğini ben bile hangi hap olsa diye düşünüyorum
Duldu zaten sormama gerek yoktu 😀
Detay vereyımmı?
Yani peki gerek yok teşekkür ederim ben küçüğüm daha
Güvenilir rahat ol
Herkes doktor yazmadan kullanabilir mı pekş
Evett şimdi o olmasa ben yanmışım
Yeterlidir
Çok teşekkür ederim
Prezervatif kullandırmanı tavsiye ederim
Aa neden birden byle dedin ki ikna olmuştum kullanmaması konusunda
İlaç yeterli dedin ama
İlaç hamile konusunda yeterli ama ya hastalık vb olursa