SponsorluMerhaba, ertesi gün hapının kandaki yarı ömrü yaklaşık 32 saattir. Yarı ömrüne dayanarak kullanıldığı gün içinde gözlenen yan etki devam edebilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız Arkadaşımla ilk kez önden ilişkiye girdik bakireydi Bozuldu ve bir anlık şevkle ben içine boşaldım fakat hemen kalkıp tualete oturdu ve aktı dışarıya daha sonra ne olur ne olmaz diye ella aldım ilişkiden 1 - 2 saat sonra kullandı acaba Hamile Kalabilir mi Bilir kişiler tarafından yorumlanırsa çok sevinirim
00 Yorumla
+1 yılBende baya bisey sandım. Yok bisey olmaz. O hassasiyet ya psikolojik ya reglden.
08 Yorumla- +1 yıl
Bak hamile kalmak icin olmasi gerekenler baslica adetten 10 ile 16 inci gun arasi yeterli dollenme. Ilk iliskide bile olma ihtimali yuzde 1 kaldi ki elle olsun
- +1 yıl
Onun ilk uc gun etkisi kesin oluyor diye biliyorum ama ne desem bos sana
- +1 yıl
Kız arkadaşımla bugün çıplak sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. bir ara göbeğine boşaldım ama aşağıya aktığını söyledi ve hemen sildi. korunmasızdık, ayrıca zevk sularımda vajinasına hep geldi. Dün adeti bitti bugün ilişkiye girdik korktum ve ella nın ertesi gün hapını aldım yarın içecek. Hamile kalır mı bilen biri cevap verirse sevinirim.
- +1 yıl
Hayır hic bisey olmaz
- 1 yıl
Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik prezervatif vardı 3 kere prezervatif değiştirdik hiçbirinde bışalma olmadı toplamda 10 dk bile ilişliye girmemişizdir kısa kısa ne olur ne olmaz diye 45. Saatte ella aldı karnında iğne batar gibi ağrışar geliyo arada normal mi hamile kalma ihtimali var mı
Hamile kalmak öyle kolay mı ya. Korkma adetten 3 gün sonra hamile kalamazsın. Allah'ın işi gerçi ama ovulasyon diye birşey var oku internetten öğren. Adetten en az 7-8 en çok 14-15 gün sonraya kadar ki zaman arasında hamile kalabilirsin ancak.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkun yersiz hamile olamazsın
04 Yorumla- +1 yıl
allah razi olsn bir bayan cevp verdi beraber okuyoruz inanin su an o ordan ben buradn. goguslerim acıyr boyle adet olckmisim gibi ama vr daha adetime. bu ayin 12si gibi olucam. yani adet belirtisi degil. bu hapi kullandinizmi. gogus agrisi hapin etkisimi yoksa hamilemiyim kafayi yemek uzareyim.
Cevap sahibi+1 yılHapı kullanmadım. regliden 10gün önce gögüs ağrısı başlar bu normal. bilimsel olarak hamile olman imkansız. zevk suyuyla hamile kalabilecek insan nadirdir zaten hava ile temasa geçen sperm hemen ölür. zevk suyunda bulunabilecek sperm olacağından bundan söz edilir. eğer ilişkin anlattığın gibiyse kendine boşuna dert ediyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılAdetimin bitis gununden 11gun sonra sevgilimle isteyerek iliskiye girdim ama o içime boş*lmis ve ben uyarmistim bunu öğrendikten 5saat sonra Ella ictim ama psikolojim olarak hamile gibi hissediyorum ellayi ilk kullanışım bilen biri yanitlarsa çok sevenirim
01 Yorumladoktora danıştınız mı
olmaz
ama insanlardaki etkileri farklıdır.02 YorumlaSevgilimle 5 gün önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdik ama hiç bir şekilde boşalma olmadı zevk suyu dese bile sorun olur mu 3 4. gününe doğru ella hapı içtim baya bir midem bulanıyor sizce bir sıkıntı olur mu
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır hamile olması imkansız
içine gırmedyse korkma okdar kolay degıl hamıle kalman :) detaylı anlatsaydn bıraz dha guzel cevap alırdn
08 Yorumla
+1 yılsurtunme yoluyla iliski yasadim uc gun sonra bu ilaci ictm su an mide bulantim kusmam var bas donmesi var cok korkuyorum sizce bsey olur mu adetim de gecikti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı olayı yaşıyoruz hamile kaldınmı sonunda çok önemli sadece evet hayır cevabı verebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılAdetten 2-3 gün sonraysa iliski icine de grmedyse deilsn
00 YorumlaHamile değilsin bence ama göğüs ucu hassasiyetin devam edebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçe girme olmadıysa neden ertesi gün hapı aldın?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabiki sen bu konuda en iyisini bilirsin çünkü bunu o anı yaşayan sensin ama eğer, bir şekilde sperm arasına ulaştıysa hamile olma olasılgın olabilir küçük bir ihtimalde olsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBal gibide hamile kalmış olabilirsin, ihtimal var
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar