Ya bu kız milletini anlamıyorum aga, hiç bir şey tek taraflı değilki, sende istemişsin, bence sen onu arama, mesajda atma, o merak etsin hatta ararsa cevp dahi verme, o seni elde etmiş,
amacına ulaşmış, sanırım çok fazla emekte harcamamış o nedenle de şu an için sana ihtiyacı da yok, hatta yapabilirsen bir başka erkek arkadaşınla onun görbileceği bir yerde samimi pozlar ver. Asla moralinin bozulmuş olduğunu hissettirme, Bak kızım bir an için düşün sevgilin seni değil, sen sevgilini becermişsin ne var bunda, zaten sen istemeseydin o sana zorla sahip olamazdı ki,
İntihar mı ne intiharı malmısın sen, değmezki, boşver almışsın hevesini kullanıp atmışsın herifi, öküzün önde gideni olmasaydı, seni üzmeyi bırak teşebbüs bile etmezdi.37 Yorumla
Soran+1 yılBen onu memnun etmekiçin yaptım. Çünkü ben zevk almadım . Moral bozukluğumu hissettirmiyorum. Sadece beni biroolarak görmesine üzülüyorum
- +1 yıl
Ne yani sen memnun olmadın mı?Zevk almadın mı..bırak ya
bu savunmaları..Sen zevk almasaydın dokundurtmazdın bile elini
Hem zevkinizi alıyorsunuz hem de partnerimi memnun etmek için
yaptım diyorsunuz..Kimse senin başına silah dayayarak zorla ters
ilişki istemedi herhalde..EE nedir bu pişmanlık hissi..Siz kızlar
anlaşılmazsınız!Sızlanma boş yere!
Soran+1 yılgüncellememi okursan zevk mi değil mi anlarsın
- +1 yıl
Annene sor,anlat deki sırf erkeğimi memnun etmek için analdan
ilişkiye girdik iyi yapmış mıyım anne diye sor okey?..Güncelleme
felan anlamam ben...
Soran+1 yılsen niye herseye salça oluyorsun. kullanılan benim sana ne oluyor. burada cözüm arıyorum çünkükimseye anlatamam okey?
En İyi Cevaplar
+1 yılintihar gibi yanlış bir şecim yapma karşındakiyle konuşmadan kesin kanıya varma hayatta neler oluyor ama %1 ihtimal bu acıklaması olması. %99 seni kullandı cunku biz erkekler eger tecrubeliysek cok fena yalan soyler cok fena rol yaparız. seni kandırmış olabilir.
126 Yorumla- +1 yıl
Ahbap bir vajinaya bir anlık sahip olmak mı marifet, yoksa bir ömür sadakatini sağlayabilmektemidir. Bence kullanan, zevk alan, işi bitince de sepetleyen bayanlardır. Oysa biz erkekler salak salak kendimizi kandırıyoruz ya. Aga aç penisini kadınlara bitanesi bile atlamaz üstüne hatta sapık diye seni döverler, ama bir kadın açsın vajinasını bak bakalım kaç erkek sıraya girer. Kim kimi kullanıyor aga uyanın artık...
- +1 yıl
olgun sen kullanıldıysan bilemem evet kadınlarda bunu cok yapar ama tecrubeli erkek olarak anlattım . gayet yapılıyor yani
Soran+1 yılben kullanmadım kullanıldım. cünkü beni sevdiğini zannettim. o kadar sadığımki ona
- +1 yıl
ben erkek olarak erkeğin tarafından cevap verdim evet istersek kullanabiliyoruz.. Bunu bayanlar daha cok yapıyor ama bizde yaparız. her seven gibi gorunene inanma ama ikinizi tanımıyorum kesin bişi diyemem sabırlı ol gorunce konuş bence
Soran+1 yılcevap vermemek onun sık yaptığı birşey. ama birlikte olduktan sonra iyice böyleoldu
- +1 yıl
Her deger vermediiginde ona ilgi duyuyoraun velki tepkini koysanda sevdigin icin geri donuyorsun her barismaniz her 2 kas hareketine inanip gonul veriyorsun ide buna ragmen guvenip anal iliski yasamissin. O ise her ne yaparsa yapsin senin geri donusunden sevginden faydalanarak seni kullaniyor. Uzak dur ondan en yakin olgun bir arkadasindan destek almalisin
Soran+1 yılmesaj attığında ben kendimi geri çekeyim desem, yapamam başaramam . kendimi ona ait gibi hissediyorum
- +1 yıl
hayatta herşey oluyor yapılıyor. o zman kadınlığını guzelliğini kullan. tekrar seni arzulayacaktır sende hemen su koy verme. evet beraber takılın ama iş yatağa gelince eskisi gibi kolay gecme eminim ki anal ilişkiyi kendinden daha cok onu mutlu etmek memnun etmek için yaptın. bunu tekrar isteyecektir. oyle kolay olmayacağını bilsin. daha cok peşinden kosson merak etme bırakamaz ister.
Soran+1 yılpeki neden kesti iletişimini?
- +1 yıl
cunku afedersin seni avcunda gibi hissediyorduk bu yaptıkları ona muthiş ozguven veriyordur herkesin onu isteyebilceği bir erkek olarak gordunu dusunuyor ve sende her seferinde geri donuyorsan bunun nasıl olsa olacağını ve tekrar barışcağınızı dusunuyordur. uzun sure goruşmedikten sonra bile ilk goruşmede yatmış olman artık ona cok baglandığını onsuz yapamayacağını dusunmesine sebep vermiştir. tekrar seni isteyecek sende cok kaçma cok ileri atılma bence dengeyi zamanla kur. senden vazgecemeyecek
- +1 yıl
Evde ısı olsada haberlesmemenız dogru degıl yanlıs seyler var arkadasım sevıyorsun kanıp ınanma dıkkatlı ol hemen yumusama
Soran+1 yılevlerinde üst dairelerinde tadilat varmış ve telefonunu yanına almamıs. nasıl?
- +1 yıl
Hıc ınandırıcı degıl bence . Bıraz sogukluk yap ozellkle gorustugnuzde ole hemen kaynasmayın dokunmasına ızın verme demek ıstedıgımı anladın bakalım terslıosa sevmıo demektır.
Soran+1 yılterslemez de o da soğuklasır. ben direk gercek niyetini mi sorsam
- +1 yıl
Bıraz tecrubelı olsan aslında coktan anlarsın bıraz acemılısın sanırım ılıskılerde eger ck bunaldıysan kısasa kısas sor elbette oda bır yontem. Yada soguk davran davranıslarından anla eger ılıskıye gırmek ısın sennleyse ılıskıye gırme ıstemıyorum de bahane bul baktn ck ısrar edıo yada uzaklasıo mesele cozulmus olur...
Soran+1 yılkesinlikle haklısın. tekrar teklif ederse deneyeceğim bunu...
- +1 yıl
Aynen oyle o sey ıcın senı kandırmak ıstyecek yuzbınlerce erkek var ck temkınlı ol
Soran+1 yılhaklısın peki gercek niyeti kötüyse ne yapmalıyım, yaptığı yanına mı kalacak ? bir de ya çaktırmazsa benim gözümde perdevar sanki anlayamıyorum
- +1 yıl
sorun sende onda değil..istese 2 saatte seni ikna eder tekrar yaşar 4 gün sonra 4 gün olmaz bu sefer 4 hafta olur..olur ama..sen resmen insanlar gelsin beni kandırsın ikna etsin diyorsun..aslında serefsiz olduğunu sende biliyorsun ama işine gelmiyor anlamak..böylelerini nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum.tam bir saplantı..seveni şey yaparlar şey yapanı severler bu olsa gerek...
- +1 yıl
Nasıl anlarım demıssın. Sen ck tecrubesızsın hepımız o saflıktan gectık sende zmanla ogrenecek boyle tuzaklara dusmeyeceksın. Smdı bu cocuk senı sevmıyorda kullanıyorsa kı kesın oyle oldugunu dusunuyorum bu durumda senınle yatmak ıcın beraber oluyodur. Sende bu cocukla ılıskıye gırme senden uzaklasırsa kızar ve terkederse bu ve bunun gb davranıslarda bulunursa nııyetı apacık ortadadır.
Soran+1 yılbugün beni yine cağırdı
- +1 yıl
Ya tamamen bıtır yada evet de dedıklerımı uygula dene onu sakın ama sakın yelkenlerı ındırme ılıskıye gırmeyın.
Soran+1 yılevet dedim peki ne bahanesi bulacagım simdi :/
- +1 yıl
Bana kalırsa agrım var, ozel gunumdeyım seklınde demektense hoslanmadıgım bırsey onu yaparken kendımı ıı hıssetmıyorum dersın. Bnm ck hosuma gıdıyor benım ıcın yap der ıse bu benı rahatsız edıyor zararlarınıda bılıyorum dıyıp yapma. Zaten gozunde degerın yksa ck ısrar edıcek ve sonunda pes etmezsen kızacaktır. Sevıyorum ama yasayamıyorum gb sacma seyler soyleyecektır. Eger deger verse hemen anlayıs gosterır kı bu olmayacak gb
Soran+1 yılanlyrm. dün gtmeyp bugune ertelemstm. hberlesemedik iyi de oldu. tavsyelernzi dkkate alacagm cok tesekkürler ...
- +1 yıl
Rica ederim. meraktayım. Gelişmeleri bekliyorum. Bana yaz lutfen .
+1 yılöncelikle kendini strese sıkıntıya sokma
sevdiğin adamla isteyerek birlikte olmuşsun
ikincisi ulaştığında görüşmek istediğini söyle bunu mesajla telefonla halledemezsin
yüzyüze geldiğinizde tavrının neden değiştiğini sorun olup olmadığını sor
baktın kıvırıyo eviriyo kaçıyo filan tamam de ve arkana bakmadan yoluna devam et.
eline eteğine yapışma gururunu hiç etme yalvarma yani benimle olacaksın benimle ilişkiye girdin tarzı söylemlerde bulunma. yani ona mecburmuşsun hissi yaratma egosunu kaldırma.01 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü durumdayım. Bekaretimi almadı hiçbir zaman. ama sevdiğini düşünüyordum . simdi kapısına gidip sen beni kullandınmı diye nasıl soracağım ?
bekaretini almamış olması seni sevdiğinden değil ona ayak bağı olmanı istemedğindendir.ona istediği zevki tattırmışsın nasılsa niye risk alsın ki.başka biriyle kıskandırmak gibi aptalca şeylerde yapma bence bu ikinci bir kişinin seni kullanmasına davetiye çıkarmakdan başka bir işe yaramaz..hayatı kendine zindan etme hayatta ololduğunu hiset ve hisettir
21 Yorumla
Soran+1 yılbnde öyle düsünyrm .cünki defalarca kız mısın dye sordu.nasıl yasayacagım kendimi çok kötü hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yazdıklarından ve verdiğin cevaplardan sanki barışmakta birlikte olmak isteyen de senmişsin gibi geldi bana.. Daha önceden tanıdığı güvendiği bir kızdan birlikte olma teklifi gelirse hiç bir bekar erkek hayır diyemez. O da hayır dememiş gereğini yapmış. Şimdi intihar edecem falan saçma olur. Sende istedin ve birlikte oldunuz bundan sonra da birlikte olmak istemiyor. Sana düşen bunları unutup zamana bırakmak. Sevebileceğin biri çıkarsa karşına onu sever devam edersin hayatına...
17 Yorumla
Soran+1 yılteklif benden cıkmadı ama ...kabul ettim
- +1 yıl
Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğe bak derim. Ben onunla birlikte olmadan yapamam diyorsan durum farklı Onun sevigisinden başka sevgi istemiyorum diyorsan başka.. Eğer ilki ise sen istedikten sonra hayır demez ama sevgi o konuda yapacak birşey yok. Hayat her zaman gülmüyor insana
Soran+1 yılben sevgisini istiyorum.aklımdanbüyü yaptrmak bile gecti.eskiden böyle yapmazdı.simdi benden soğumus olması cok acı.
Soran+1 yılkullanılmak istemyrm ama onu görmedende yasayamam?
- +1 yıl
Onu görmeden de yaşarsın. Daha kimleri görmeden yaşamayı öğrenecek ve kabul edeceksin. Sanırım olay sıcak ve etkisinden kurtulamamışsın. 1-2 ay içinde sen de inanamayacaksın. Sevgine karşılık bulamadığın için ondan nefret bile edeceksin. Yalnız cinsel anlamda arzuladığın kişiyi nefrette etsen sürekli arzuluyorsun. O zaman masturbasyonda sana malzeme olur o kadar. O da senin hayal dünyan kimse ipotek koyamaz.
Soran+1 yıl1-2 aysonra askere gidiyor zaten
Bunu bir tek sen ve o biliyorsunuz, e ne olmuş dünyanın sonumu, merak etme o öküz bir hafta arama kapına dayanacaktır, şu an için cinsel doyuma ulaşmış, sana ihtiyacı yok biraz süre ver öküze bak göreceksin kapına tıpış tıpış gelecek. malını iyi bilmelisin ona görede gütmelisin
112 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersiniz ? iki gün geçti. ne kadar beklemeli ve geldiğindene yapmalıyım ?
- +1 yıl
öküzler ot yemekten beyinleri gelişmemiştir. o yüzden arzularıyla hareket ederler, sabır her şeyin ilacı akıllı olursan acık çeken karşı taraf olur. Öküz şimdi cinsel olarak doyumda 10 günü göze al tekrar azıncaya kadar bekle, ama sana önerim öküzün öküzlüğünden emin olduktan sonra postala gitsin , değecek biri olsaydı senin kıymetinide bilirdi.
- +1 yıl
senden daha iyi bir öküz var mı amk gvtı!
Soran+1 yılhaklsınız enazbir hafta birşey yazmamalıym ona o zaman ?
Soran+1 yıldaha önce yaptım bunu geri dönmedi. hatta hoslandığm birivar dedim çevremdekilere. sonra o da adımı kötüye cıkarmış bazı seylerimizi ortaya vermiş.arkadaslrmıuzaklastrdıbenden.sonraben de sinirlemesaj attım ve öyle barısmıstık.yemez bu numaramı
- +1 yıl
yani cezasız affetmişsin, adam senin ona mahkum olduğunu sanıyor, ben sana numara yap demiyorum, bilhakis gerçek duygularınla hareket et, hoşlan hoşlanma bir kafede kız ve erkek arkadaşınla çay kahve iç ve içlerinden bir erkekten yardım al, senin öküzün dikkatini çekecek şekilde hem sen o erkekten hoşlanıyormuş gibi davran hemde o erkek te senden hoşlanıyormuş gibi davran, adını nasıl çıkaracak ki, asıl sen onun adını çıkar, benle birlikte olmak istedi bende olmaz dedim dersin
Soran+1 yılkıskandırma çabası içinde olduğumu düşünür. içimden bir ses elini eteğini çek başka hiç birşey yapma diyor . ama yapamaıyorum
Soran+1 yılelinde fotoğraflarım var
- +1 yıl
sana fotoğraflarınla şantaj yapıyorsa bu direkt suçtur, hapse atarlar onu merak etme, ayrıca değmeyen bir adamı niye kafaya takıyorsun, nice iyi insanlar var, zaman herşeyin ilacı eminim daha güzel insanlar denk gelir sana, hani bir şarkı var ya
aramazsan arama , zaten merhem olmazdın benim yarama
Soran+1 yılşantaj yapmıyor. direk arkadasıma kanıtım var inanmıyorsan göstereyim demiş..
Gizli Üye(36-45)+1 yılalcanı aldı. hedef senle cinselm bişiler yaşamaktı zaten, yaşadı oldu bitti. eğer tekrar azarsa ve tekrar azdığında senle birlikte olmak isterse seni arar, ama seni sevdiği için değil senle cinsel bişiler yaşamayı özlediği için seni arıcak. bence gerekeni yapmalısın. seviyorum diye bu kadarda kendini kullandırman saçma yani. ilerde çooook pişşman olcaksın. biranönce bu yoldan dön. umursama iletişimi kes.
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki, hırs yapıp arkamdan konustu arkadaslarıma hakkımda kötü şeyler söylemiş fotoğraflarımızı ortaya vermiş, ben kendimi nasıl aklayacağım?
Cevap sahibi+1 yılhımm... bunu burda konuşmayalım ok. seninle başka şekilde iletişime geçelim. burdan anlatamam. yeniden yazcam sana ordan ekle beni ok.
+1 yılİyi bari birde bekaretini de verseydin tastamam olurdu..Mutlu musun
şimdi arkadan aldığına?Zaten bu saatten sonra bakire sayılmazsın
Bari başka biriyle çıkarken bakire olmadığını dürüstçe söyle...112 Yorumla
Soran+1 yılbaska biri olmayacak
- +1 yıl
sen öyle san..kısa bir süre sonra yeniden isteyeceksin.Analdan takılmışsın
dayanamazsın arar bulur yine aynısını yaparsın aha buraya yazıyorum:D
Soran+1 yılanlamıyorsunuz. cinsellik benim için minimum düzeyde. ben sevdiğim insanı yanımda istiyorum sadece !
- +1 yıl
Minumum düzeyde olsaydı analdan ilişki yaşamayı redederdin.İstemezdin
Zorla sırf partnerin mutlu olsun diye bu işi yapman ne kadar inandırıcı ki?
Soran+1 yılbaşkaları ile yaşamasını engellemek istedim .sadce benimle olsun diye. ihtiyaclarnı karslamak istedm cünkü hep brbrimize ait oldugumuzu söyler
- +1 yıl
Başkalarıyla yaşamasını engellemek için ondan imza isteyecektin.Bildiğimiz
Nikah veya Evlilik gibi..Sadece senin de olurdu o zaman..İhtiyaçlarını da
helal dairesi içinde karşılardın böyle zina yaparak değil.O zaman tam anla
mıyla da birbirinize ait olmuş olurdunuz..Gerisi boş hikaye okuyorsun boş boş
Soran+1 yılfarkndaym ama evlenecek durumda değiliz benim okulum onun askerliği var.
- +1 yıl
O zaman neden yakınlaştın cinsel anlamda,haaa yakınlaştın ise de niçin
pişmanım türünden cümleler sarfediyor sızlanıyorsun kendi düşen ağlamaz
derler madem sonradan üzüntü duyacaktın neden eşin olmayan yabancı bir
erkekle cinsi münasebette bulunuyorsun işlediğin günahdır!Tertemiz vasfını
yitirdiğin gibi Allah katında lanetlenmiş bir davranışda bulunmuşsun arkadan
yaklaşmak çok büyük bir günah hem yapana hem yaptırana!Çok günah çok!
Daha neyin tartışmasını savunmasını yapıyorsun burda?
Soran+1 yılişin manevi boyutunun böyle oldugunu blmyordumben ayrıca bunlar Allhla benim aramda. bn burada sadece psikolojik boyutu ile ilgili yardım alamaya calısıyorum
- +1 yıl
Allahla senin aranda deyip ne güzel kendini kurtarıyorsun..Toplumun Ahlak
yapısını bozduğunu da biliyor musun sen?Önüne gelen kız erkeğin altına
yatarsa o toplum ne olur?Amacınız toplumun ahlaki yapısını mı bozmak?
Yok öyle!Herkesin anası var bacısı var..Müslüman mahallesinde zinaya
serbesti verilmez!Orada herkes müdahele eder.Başta iktidar,hükumet..
Umarım anlamışsındır!Bu tür pislikleri rahatça işleyip sonra anlatmak
kendini ele vermektir açıkca..Bravo devam edin bakalım!Aferin...
Soran+1 yılsenle urasamam
- +1 yıl
biz uğraşırıs snnle ama...
yaaa zaten hep böle ask yapıyo adamı. Karsılıksız sevgi her zaman tek tarafı çökeltir. Baska bir iliski kurup kendine seni sevmiyeni sende sevmemeye çalış.
111 Yorumla
Soran+1 yılpat diye baskasını sevememki. ne yapsam bilmiyorum. canını acıtmak bile geçmiyor içimden.
- +1 yıl
uapman gereken ortada güzelim beni sevmiyor olabilir diyosun o zaman bu konuya bi netlik kazandır seni seviyoröu yokss sevmiyomu... Sevmiyorsa peşinden koşman sadece seni yorar. Üzülürsün. İllede cok seviyorum diyosanda yapacak bişeyin yok onu kazanmaya çalısacaksın. kolay gele. İsin zor. Ama yıpratma kendini derim. Dışarıda o kadar çok aşık olacağın erkek varki onu unutturacak elbet birileri çıkar.
Soran+1 yılnetlik kazandıracagım.mesaj attıgında mı yoksa yuzyuze gelirsekmi konusayım...
Soran+1 yılayagına mı gitmeliyim tekrardan
- +1 yıl
yok be güzelim neden ayağına gidesin gitme. E sen onun ayağına gidersen o yine sana sahip olucak. Snra yine aramıcak. yani afedersin ama sen kaşınmış gibi olucaksın. Kaşınıyomusu? gitme, arama,sorma... o seni isteese sana dönücektir iste o zaman kozları eline alırsın gercekleri öğrenirsin. onu düşünme artık. beni düşün ;)))))
Soran+1 yıl:)) baska birsey düşünemyrm gitmeyecegm zaten. ama iki gündürkonusmyruz tekrar atacakmı bilemyrm ki
- +1 yıl
yaa sen fenna aşık olmussun kızım ne yapmalı sana nasıl yardımcı olmalı bilemedimki. Ne desek yapamıyom diyon da haklısın aşık olmussun. umursamamaya calış onu ve o lanet teline bakıp durma seni sevmiyor. Unut onu gönlüm, unut onu sende. beni düşün onun boşluğunu doldur ;)))
Soran+1 yılya Allaha aşkına beni düşün deme :( seni de böyle seven insanlar vardır belki onlara kazık atma olurmu yardmcı olmaya calstgn için sağol
Soran+1 yıltesekkür ederim :) olaya netlik kazandırayım da bakacagım artık...
Ne olursa olsun intiharı düşünme.
Sana değer vermeyene sen de değer verme.
Sevgilin diye de her isteğini doğal karşılaman gerekmiyor bunu da unutma.14 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra ne yapmalıyım gercekten kötüyüm
Soran+1 yılbunu bana cevap verdiğinde mi yapayım ? cünküşu an cevap vermiyor
+1 yıl''O gün bana ihtiyacı olduğunu, bir ara biraz yalnız vakit geçirsek iyi olacağını söyledi doğal karşıladım''
bende yaşadığın şeyi doğal karşıladım...16 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti.asıl yapmam gereken ne su anda gercekten caresizm
- +1 yıl
tam bir şerefsizmiş nasıl devam edebiliyorsun onu sevmeye?
Soran+1 yılbilmiyorum kalp işte
- +1 yıl
onurda lazım insana...
Soran+1 yılhaklısın.o zaman aramamalıyım artık
- +1 yıl
karar senin.ama dönüp 4 gün takılıp ilişkiye girip sonra sallamamak ben bundan daha adice birşey hayal edemiyorum...
biz erkeklerle yapsan suc yapmasan suc:)) ona olan sevgilini kullanıo sen ondan ayrıl ki biraz da ona koysunn bu durumm
12 Yorumla
Soran+1 yılayrılamam ki ben
+1 yılilişkinizin değerini seks bitirmiş. kendine gel dik dur. o olmazsa da olur gibi davran. sende ona soğuk davran. gör bak tıpış tıpış dönecek. yoksa götü kalkar demedi deme. ayıca ne intiharı ya? sakin ol bi
15 Yorumla
Soran+1 yılsoğuk davranırsam hepten biter. daha yeni barışmıştık
- +1 yıl
seni kullanıp bir köşeye atıyo farkında mısın? giderse gitsin. seninki sevgi değil sapkınlık
Soran+1 yılsapkınlık derken
Soran+1 yıl? ben herseyigöze alıyorum yanımda kalması için?
- +1 yıl
senin ki artık hastalık boyutunda. sevgiyi aşmışsın. istersen ekle konuşalım.
+1 yılhoooooooooooooooooooooppppppp dur orda ne intiharı. git sevgilinin yanına konuş onunla bir yerlere gidin sinema felan.
35 Yorumla
Soran+1 yılmesajlarıma cevap vermyor neredeolduğunu bilmiyorum
- +1 yıl
onun arkadaşlarına mesaj at. nerede olduğunu sor. elinden mutlaka bişey gelir.
Soran+1 yılarkadaslarnn numarasıyok. zaten o kadar üstüne gidemem . benden hepten kaçar diye korkuyorum
- +1 yıl
haklısın. bence onun sana yaptığının aynısını ona yap. sen mesaj atma. eğer gerçekten seni seviyorsa sana tekrar mesaj atar.yani kendini naza çek bu erkekleri çıldırtır. hep seni düşündürür
Soran+1 yılbu saatten sonra atmamam bir şeyi değiştirir misizce
bekaretini almamış bukadar depresyona girmişsin intaharı düşünüyorsun. ya kızlık gitseydi ne yapardın acaba.
sakin ol işi falan vardır sevgilinin
her saat başı sms atacak degil ya çocuk27 Yorumla
Soran+1 yılama birlikte oldulktan sonra sms atmaz oldu.
Soran+1 yıliki gün olacak bu gün . sms atmıyor günde iki gündür 1-2 defadan fazla.
Soran+1 yılutandığını düşünmüyorum , anlam vreemedim
Soran+1 yılbarışmak isteyen bendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım saçmalama intihara değermi sence hayatta bir erkek için intihar etmem.benim sevgilimde hamilelik şüphem vardı yanımdaydı.adet oldum 2gün sonra ayrıldi.erkekler böyle şerefsiz ışte genel konusmak yanlış olur tabi adam akılli olanlarla var. Ve o gün şükrettim dedimki allahım iyiki böyle bir insandan hamile kalmadım diye.ve yemin ettim birdaha kimseyle ek ele tutsmaktan öteye gitmeyecegim.senin ona inat yaşaman mutlu olman gerekiyor ölmen inan işine gelir.
310 Yorumla- +1 yıl
Erkekler böyle şerefsiz dersen bizlerde kadınlar böyle o...deriz
haklı olarak...Daha düzgün daha seviyeli ol..Kanılarını genelde yazma
Her erkeği de aynı kefeye koyma!..O zaman neden erkekler böyle diyorsun..
Senin baban da bir erkek ha...Hatırlatırım!...
Soran+1 yılevet benden binkat kötü olanlar var. ama sevdiğim insanın beni kullanması çok zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılgenel konusmak yanlış olur dedim iyi oku düzgün olanlarıda var dedim.düzgün okumadan beni yargılayamazsın.yarası olan gocunur ayrıca. Diğer erkeklerin neden sesi çıkmadi eminim okumuşlardir.sevgili soran görüyorsn erkekleri bence burası erkekleri tanımak için mükemmel bir yer
- +1 yıl
önce erkekler böyleşerefsiz olurlar diyorsun sonra da sırf kırılmamamız için
içlerinde iyileri de var diyorsun...Asıl seninyaran var erkeklerden dolayı yanikuyruk acın
var..Darbe yemişsinki dokunuyo sana...Madem erkekler bu kadar kötü neden
altlarına yatıyorsunuz?Diğer erkeklerin sesiçıksın çıkmasın beni bağlamaz,
ama senn gibi yaralılar bizlere laf dokundurtmaya çalışırsa da oturturum!
Soran+1 yılkesinlikle. her cevaba yorum yapan blue bilmemne seninleugrasamayacağım. daha önemli bir sorunum var. kenara cekil lütfen. cevaplayan ne yapmalıyım ?
Cevap sahibi+1 yılya bende dedimki ay bluecum kırılmasın öyle yazayım dedim.kırılırsan kırıl çok şeyimde.
canım valla bitirmelisin kafanda onu soyliyeyim benim durumuma düşmeni istemem. Yeni aşklara yelken ac bu tamamen senin istenemenle alakali istersen bitirirsin kafanda.kafanda bitince kalbindede bitecektir.
Soran+1 yılsevmediğiortada değilmi?
Cevap sahibi+1 yılevet tabiki seni sevmeyen sen nden seveceksin hem haketmiyor seni
- +1 yıl
ama böyle şerefsiz kadınlarda var.
Cevap sahibi+1 yıltabi olmaz olurmu elbette var
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılSeni yedeğine almış diğeri ile beraber olmadığı sürede seninle idare ediyor. %100 garantili yorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılilişkisi yoktu barıstığımızda?
- +1 yıl
VARDIR VARDIR. sEN İNANMAK İSTEDİĞİN ŞEYE İNANIYORSUN.
Soran+1 yılne yapacagım benbu herife
+1 yılatı alan üsküdarı geçmiş :D kızlıgına yazık olmuş geçmiş olsun...o daha gelmez..jileti şimdiden hazırla...
11 Yorumla
Soran+1 yılkızlığım yerinde. diğer türlü
+1 yılBak canım bak gülüm erkekler böyledir bağlanmadan önce 2 kere düşün bende aynı durumdayım bi şekilde ıkına ıkınada olsa unutmaya çalışıyorum ağzımdan hiç bela eksik olmuyo tabi.. sen sen ol senin sevgini değerini haketmeyen birine hakettiğinden daha fazla değer verme
24 Yorumla
Soran+1 yılben gercekten seviyorum. bana onca kötülük yaptı. ayrıyken adımı kötüye cıkardı. ama affettim. simdi de sırf benden ayrılmasın diye susuyorum. ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
ya sen güçlü ol bırak herkes kndi şerefsizliğiyle kalsın
Geçmişe takılırsan geleceğini yıkarsın be can
Geçmişe takılmadan bir şeyleri zamana bırakarak kendine güzel bir gelecek kuracaksın11 Yorumla
Soran+1 yılyapamyrm
+1 yılDevamını ister...Merak etme..O tadı alan seni bırakmaz..
13 Yorumla
Soran+1 yılistediğinde ne yapmalıyım .peki?
- +1 yıl
Hayır diyeceksin..Önce resmi nikah imza.. Sonra serbest..Verisen bir kaç yıl doya doya beleş kullanıp atılacaksın..Hiç bir erkek beleş sexe hayır demez.. Ya çok yaşlı olacak yada nefsine çok çok sahip olacak..yüzde bir çıkar..
Soran+1 yılbarışmak isteyen bendim. o yüzden.ayrılmak istersem .bunu sen istemiştin der kesin.ama ben kullanılmak için istemedim sevdiğim için istedim barışmayı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanılmış hissetmeni anlayabiliyorum..Resmen kullanmış herif
İyi,bunu anlayabilmen de bir gelişme...11 Yorumla
Soran+1 yılanladım. fena koydu ama
+1 yılnamus bacak arasında degil sittir et takma kafana böle şeyleri..seni kabul eden herşekilde kabul eder..
13 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun benden vazgecmeyecekti şimdi böyle oldu
- +1 yıl
işte herşey zevkini alana kadarmış..bak iyikide bunu şimdiden tanımışın..ilerde evlenipte ayrılmmak zor gelicegine şimdiden ne mal oldugunu ögrendin
Soran+1 yılevlenmez ki zaten böyle bir adam. bir de onbes ay beklenmez ki böylesi için
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit yalan söylemiş sende inanmak istediğin için inanmışsın. Evde işi olan bunu çok rahat söylerdi sende anlayışla karşılardın. Gittiği yerden kabul görnedi şimdilik sana döndü. İster inan ister inanma.
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum.gercekleri öğrenmek için beklemeliym smdilik. yukarı dairelerinde tadilat olduğunu ve telefonunu yanına almadığını söyledi
- +1 yıl
o sana senin inanmak istediği şeyleri söylemiş sende ona inanmışsın. Hüsrana uğrarsın. Üst katın onarımı vardı telefon alt katta kaldı!. Artık insanlar cüzdanını unutup evden çıkyor ama telefonlarını asla unutmuyorlar. Yolun yarısından dönüp telefonlarını alıyorlar.
Soran+1 yılunuttum demedi zaten ama bilmiyorum. neye inanacağımı saısrdım. onu denemekten baska carem yok. yargısız infaz da yapamam
sende arama sorma seviyorsa arar seni başkasıyla düşünemez..
13 Yorumla
Soran+1 yılen son dün aksam attım dün hiç cevap vrmedi
Soran+1 yılcevap verdi.o gün işi varmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntihar etme! Bende erkek arkadasımla birlikte oldum o. çocuğu*ip gitti. Hayatım hala güzel, hala mutlu olabiliyorum, sevebiliyorumda. Bak bu hayatı sen yasıyorsun. Seni eleştirmek ve yargılamak kimseye düşmez!
51 Yorumla- +1 yıl
onun için hangi erkeğe değer vereceğinizi iyi tespit etmeniz gerekir.
+1 yılSen o adamı sıl bence ıyı kullanmıs senı... Ya da analdan yapınca dıskı gordu senın attıgın her sms te dıskı aklına gelıyordur.
16 Yorumla
Soran+1 yılsilemiyorum. nasıl silebilirmki altı aydır hayatmda
- +1 yıl
silmen lazım ama
Soran+1 yılnasıl sileceğğm
- +1 yıl
Kuzum senı ısteyen baska erkek yokmu ?
Soran+1 yılvar ama istemiyorum kimseyi. ya ben ya onlar kriterler uyusmuyor
- +1 yıl
Iyı devam et boyle o zaman ne dıyem.
niye sende zevk almadn mı ? iki tarafta kullandı birbirini takılma bunlara
14 Yorumla
Soran+1 yılben kullanmadım
Soran+1 yılöyle oldu diyelim. ben burada kendi kendimiyerken o kimbilir ne yapıyor sizce kullanılmış olmuyor muyum:(
- +1 yıl
sende kullandın farkında değilsin..O senin organlarından zevk alırken
sende onunkinden haz aldın.İki taraf da birbirini kullanmış olur..Arada
nikah yok evlilik yok bu ne iştir yav..Sonra ah vah edersin işte böyle...
+1 yılne desem yanlış olur?yüzyüze konuşmayı ,sorunun ne olduğunu sormayı dene en iyi yapılacak şey...
11 Yorumla
Soran+1 yılbugün bulusacaktık normalde ama haberyok. üstüne gitmedim ben de
+1 yılcanı tekrar istemiş..çakar tekrar sonra yine gider..senin gibilere müstehak..napayım seviyorum maskesi altına saklanan bir zavallısın...
14 Yorumla
Soran+1 yılyo öyle birseye izn vermyeceğm. yalan söyleyp söylemedğni nasıl anlarım =?
- +1 yıl
anlamak için birazcık beyin lazım...o sende yok maalesef...halen yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlarım diyor...seni kullanıyor şerefsizin teki diyoruz işine gelmediği için anlamıyorsun..şimdi birisi seni seviyor dürüst biri dese eminim en iyi cevap seçeceksin.herşey o kadar açık ortadaki kendini kandıramıyorsun,bence burada gerçeği öğrenmek için değil kendini daha rahat kandırabilmek için olumlu cevap arıyorsun.bu kadar güçsüz olma..
Soran+1 yılbugün beni yine cağırdı yanına
- +1 yıl
iyi bir kaç gün sonra yine çakar...sende hakediyorsun kullanılmayı...artık yorum yazma benim yazdıklarıma...sinir oluyorum böyle aciz insanlara...sen onu bırakamayacak kadar acizsin...ancak o bırakır seni...o senden ne zaman vazgeçerse o zaman bitecek bu iş..yoksa senin gibi birini ikna etmek kolay...
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden 3 kere birlikte olduysan şu an kullanılmış olmuyorsun
31 Yorumla
Soran+1 yılne oluyor peki:/
intahar etmene gerek yok biz bu erkeklerin genetiğinde var ben sevgilimin yüzüne söylüyorum gün içinde sık arama beni sıkılıyorum diyorum sadece senin sevgilin bunları sana söyleyemiyordur
00 Yorumla
+1 yılBazıları ihtar üzerine ihtar çekip beni huzursuz ederlerken ben her zaman her yerde doğruyu yalnız doğruyu yazıyorum..Anlayan anlıyor...Anlamayan kızıyor...Bu yazına en aşağılarda beş gün önce bir yorum bıraktım...Ne diyorum ? ... Aynısı çıkmış...
00 Yorumlaaman sakın biran once hattını kır ve o sahıstan uzak durmanı tavsiye edrim sakın haaaa sakınnnnnn
11 Yorumla
Soran+1 yılhat kırmaya gerek vrmı aramyo ztn
+1 yılsevglm olsan sana sadece sarılırdım bırakmazdım seni
13 Yorumla
Soran+1 yıl:( artk hcbişeyn önemiyok
- +1 yıl
eklesene beni bi
Bekaretini alsa üzerine yapışırsın diye arkadan sahip olmuş sana. Ah biz erkekler...
12 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz rahat bırak kendini üzme sevdiğin adamla bişeyler yaşamışsın intihar falan saçma düşünceler kimse senin hayatından daha değerli değil
26 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama. ya sevdiğime inanmıyor beni kötü bir kız olarak görüyorsa
Cevap sahibi+1 yılilk defa mı oluyo?
Soran+1 yıl3 . defa oluyor
Cevap sahibi+1 yılkendi haline bırak seviyosa seni gerçektn geçer bu sorunlar sevginin halledemeyeceği bişey yok
Soran+1 yılbeklemede kalacagım yani
Cevap sahibi+1 yılevet en mantıklısı bu
+1 yıliyi olmuş sana ne desek boş kullnmış seni... unutup yeni bi sayfa açcan napcan
20 YorumlaKeşke alsaydı bekaretini de bunu buraya yazmasaydın midem kalktı
10 YorumlaYine arasa yine gideceksin.
21 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef...
+1 yılbence biranönce iletişimini kes
13 Yorumla
Soran+1 yılo kesti zaten... galiba..
- +1 yıl
ekledinmi?
Soran+1 yılekledim
kullanmıs senııı gunluk anlık yasamıss ondan sonrada takmamıss senı canım uzulme degmezz
00 Yorumlaah be güzel kardeşim , seninle ileriyi düşünmeyen adamlarla ne diye düşüp kalkarsınız anlamadım , nası bir psikopatsınız siz ,
00 Yorumlatadını aldı o güzel vücudunu bıraktı iyiki önden vermedin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArama bir daha onu sakın
11 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün mesajlar attımki geri dönsün gercek niyetini ögreneyim diye
+1 yılgit intihar et kız seni ancak bu paklar...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaids'im de bak nasıl cevap veriyor.
92 Yorumla- +1 yıl
:) gzl fikir
- +1 yıl
ya da hamile kaldığını söyleyebilir.
ya mesaj atmıyo diye girdğin strese bakkk
03 Yorumla
Soran+1 yılama o günden önce böyle değildi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun cinsellikle ne alakası varda burada başlık açıyorsun?
00 YorumlaKullanılmış hissetme, kullanılmış olduğunu bil.
41 Yorumla- +1 yıl
doğru
+1 yılintihar et sana dönsün
23 Yorumla- +1 yıl
deme öyle len.
- +1 yıl
bu sebepten intihar mı edilir kızım aaaaaaaaaaa
- +1 yıl
hıı evet yani orda haklısın.
Neden birlikte oldun?Olmasaydın
10 Yorumlakontörü bitmiştir, üzme kendini
10 Yorumlaoluruna bırak istedigini almış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani arkadan peki bundan sen haz aldınmı ?
119 Yorumla
Soran+1 yılçok cüzi. daha çok acı verdi
Cevap sahibi+1 yılhaz almadın yani ozaman tek taraflı olmus oluyoo
Soran+1 yılyo almıyacagm sevmediği ortada bu adamın
Cevap sahibi+1 yılterket ozaman
Soran+1 yılyapamyrm
Cevap sahibi+1 yılbirdahaki sefer de arkadan mı yaptırcksin acı cekiyormussun ?
Cevap sahibi+1 yılşu an nerde o cocuk?
Soran+1 yıldsardydı smdi evnde snrm herhalde ne olduki
Cevap sahibi+1 yılyani seninle birdaha biraraya gelmek istiyomu.son ilişkiden sonra naptı?
Soran+1 yılşu an o konu brdaha aclmadı. normal knusyruz .
Cevap sahibi+1 yılbirdahaki sefere aynı şeyi yapmak isterse tepkin ne olur?
Soran+1 yılkabul etmcem tepksni ölçcem
Cevap sahibi+1 yıleger yapceksende arkadan yaptırma zewk alamassın zewki sadece o alır..önden yaptır zewkten uçarsın emin ol ...bunlar gercekler...
Soran+1 yılnasl olcak. kızlğmı bozmk istemio
Cevap sahibi+1 yılewet zor bir durum ..o isterse sen istermisin yapmak ?
Soran+1 yılruh halime bağlı . öküzlük yaparsa istemem. nye bos yere harcatayım kndmi
Cevap sahibi+1 yılbence senin kızlıgını üstüme kalır die bozmak istemiyo.ewlenmek zorunda kalırım die.arkadan yaparsa sorun olmuycagnı biliyo we sürekli hevesini alıcak .'!
Soran+1 yılo zmn ne yapacagm
Cevap sahibi+1 yılona ewlenmeden ilişkiye girmiycegini söyle bkalım tepkisi ne olacak
pecete gbi kullan at olmuşsun sen
10 Yorumlahadi gözün aydın :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne farkeder annesi olmadigı gercgnı degştirmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılannesi yokmuş sevglinin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılters ilisiki ve halen bekaret, vay be
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaber olmasaydın ...
20 Yorumlaoda güzel
10 Yorumla
+1 yılbakiremydn
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem