merhabalar. benim 4 yıllık bir ilişkim vardı. bu 4 yıl içersinde defalarca ayrıldık sayısını unuttum. ben belirli bir kurumda çalışan üni mezunuyum. oda lise mezunu. ve belirli bir maaş aldığı işi yok. bu 4 sne ıcınde şiddet gördüm , küfür yedim , aldatıldım , ama hep affettim. en sonunda 3 ay once barıştık pişmn oldgnu söyledı. ama yine dün ayrıldı benden. sıkıldgnı ve benım kıskaclıklarımdan yoruldgnu söyledi. ben bu beraber oldugumuz süre içinde onun cep harçlığını bile yine verdim ve 4 sne bpyunca tatile gotüren ona bakan bendim. bir bayan olarak şu an ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılBak canim;
Yapacak hic bir seyin kalmamis,
Şu anda tubaren tek yapman gereken artik uzak durmak ve unutmak,
Kendini kullanilmis hissetme,
Şöyle düşün aşkıma sahip ciktim diye düşün,
Sonrasinda olmadigini ve bu işin olamayacagini düsun,
Sende şu an 4 senemin verdigi aliskanliklar var ondan dolayi ayri kalamiyorsun,
Ama bu is boyle gitmez ve sende kendini toparlamalisin...
Seni ona baglayan belki özel sebebler var ancak iradene ve kendine sahip cik,
Kalbinle degil beyninle hareket et...
Sevgiler01 Yorumla- +1 yıl
özel bir sebep yok. sadece alıskanlık sanrm. ama teşekkur ederim okuyup uzun bir yorum yaptgınız için
Bırak gitsin daha ne yapacaksın , o kadar fedakarlık yapmışsın onu olduğu gibi sahiplenmis sin ve o sana neler yapmış, bırak gitsin tek yapman gereken o. birdaha konuşmamak
12 Yorumla- +1 yıl
buraya yazdıklarım hiç bişey maç bileti telefon konaklama harçlık vs... inanın bunların hepsi yine helal olsun onun takdirini vericek merci ben değilim ama hakettiğini yaşasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayak yedim küfür yedim defalarca ayrildik heesey ayni uc senelik bir iliskim var haala duzelcek diye bekliyorum zaafim var agzima siciyo silemiyrum sadece para yedirmedim gercekten cok zor yasamayan bilmez bekara kari bosamak kolaydir bu iliskinin icinde caresizlik cok kotu bende napcagimi bilmiyorum bolucak acaba sonumuz
01 Yorumla- +1 yıl
bence kendinden daha fazla ödün verme. sonuç bundann bile kötü olabilir
Böyle bırınden eş hayat arkadası olmaz size onun ıcın kurtulduğunuza sukredıp önünüze bakın zorlu bı süreç ama umarım atlatırsınız
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bugün3. gün umarım.:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
Sen çok saf çok temiz kalpli bir insansın... Böyle bir erkekle olmamanı isterdim kendi açımdan. Bu kadar yapılana karşı hala bu kadar kötü davranıyor ise ya seninle gönül eğlendirmek içindir ya da paranı yemek için. Bu tipler genelde termit denilen haşerelere benzer. Kusura bakma ama ya seni kandırarak kendine bağlamış ya da farklı bir olay yerinde olsam siler atarım hayatında mutluluklar.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim. çok sağolun
Güzel Kardeşim Herşeyden Önce Allah yar ve Yardımcım olsun. Mezuniyetleri kıyaslamışsın Keşke ilkokul mezunu olsaydıda düzeni olan seni seven Hayatta bir amacı olan birisi olsaydı. Yanlış bir seöim yapmışsın Er kişi sadık olmalı Sevdiğine destek çıkmalı seni seven sana destek olacak biri çıkar umarım karşına (Bize denk gelmiyo senin gibiler :(...) Allah Mutlu mesut eylesin...
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
Şimdi biraz kafanı çalıştırsaydın böyle olmazdı ama yapacak bişey yok..
Bak kendin diyorsun defalarca ayrıldık..
O ayrılıklarda hiç mi düşünmedin?
Düzelir diye mi öyle yapıyordn hep..
Emin ol bir kişi isterse herşeyi yapar istemese bahane çok..
Senin gibi birini bulmuş affetmez çantada keklik zanediyor..
Neyse onu silmeni tavsiye ederim ve seni gerçekten hak edecek birini bulman lazım..04 Yorumla- +1 yıl
umarım söylediğiniz gibi olur...
- +1 yıl
Söylediğim şeyleri yaparsan mutlu olursun ama hala kullanılmayı tercih edersen senin hayatın gider..
Emin ol belki şuanda seni hak edecek biri bekliyor sırf sen onu düşündüğün için görmüyorsun..
Göremiyorsun çünkü beyin 2 şeye çalışmaz dimi?
Birine çalışırsa diğerine çalışması zor dimi? - +1 yıl
daha çok yeni ama güçlü olmam gerektiğini biliyorum.
Yapacağın şey basit sallayacaksin gidecek yaw şiddet gormussun küfür yemissin sevdiği kişiye birde kadına küfür etmek nekadar iğrenç se sevgiside okadar iğrenç tir aldatilmissin daha ne olsun birde bunun ilerisini düşün salla gitsin ole birinden hayır gelmez sana 😐
10 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin ne diyim yapabileceğin bir şey yok. En azından bu sana ders olsun da bir daha kendini kullandırtma ve kendi parasını kazanmayan erkek ile ilişki yaşama
20 Yorumlakendını ona kullandırmıssın sanırım cocuğa karsı zaafın var buda hıc ıyı bısey değil dayak yedığın halde yanında kalabılmıssın.. ve cocukta bu durumu yeterı kadar kullanmıs daha ne yapman gerketığını söylememe gerek var mı?
16 Yorumla- +1 yıl
şu an için yok :))) ama zamanla geçicek değilmi
- +1 yıl
artık yapamam. ailemi yeterince karşıma aldım silme durumuna geldim hatalarımı telafı etmeye calsıyorum. o sırada borçlarımıda kapatıcam onunla harcadıklarım tahmn edebilceğinzden brz fazla
- +1 yıl
daha dikkat etmek gerek. anlıyorum. hatalarımdan ders almadığım için oldu bunlar. insanlar değişmezmiş bunu anladım ama artık
Sokaktaki hayvanı bu kadar baksaydin en azından sana sadık olurdu be. Senin baktıgın sey insan da degil hayvan da bambaska bir yaratık kendisi...
30 Yorumla
+1 yılşu an oturup salaklıklarına ağlamalısın. bir "erkeğin" sevgilisinden para almasını anlamıyorum hadi bunu geçtim madem bunu yaptın sonrasında ilişki bitince senin çetelesini tutman hoş değil.
11 Yorumla- +1 yıl
çetelesini tutmak istesem buraya ona aldıgım telefonu onunbnu herseyi yazardım. ama insan kendi ıhtıyaclarnı bile görmeden karşısındakini düşününce çetele çıkıyr ister istemez :(( ve ondan geri istemicem verdiğim borcları. buraya yazdm tam bilin diye
- Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bişey yapma sen haddinden fazla maddi ve manevi seyler paylasmıssın zaten bosver
12 Yorumla- +1 yıl
boswer belkı biraz kolay kalıyo ama alışmak zorunda pldugumu biliyorum
- +1 yıl
alısmak zorundasın tabıkıde ınsanın kendını kullanılmıs gıbı hıssetmek kadar kotu bırsey olabılırmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılalışman zor olucak ama yinede kendini bunla yıpratmamalısın. sen neden ona bakıyosun? öyle alıştırma cocugu senı kullanmasına izin verme ayrıca dayak ne demek o annen mi babn mı o senın?
03 Yorumla- +1 yıl
benim ufak küçük sevmli bir ailem var onun anne ve babasının ayrı olması şiddetin içinden gelmesi onu buna itti bende müsade ettim :(
Cevap sahibi+1 yılyanlıs yapıyosun bence
- +1 yıl
zaten şu an anlıyorum yanlış yaptığımı. gelecek düşünmekle hatanın en büyüğünü yaptım
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. önüne bakmalısın yani bu durum gerçekse çok safmışsın kusura bakma.
06 Yorumla- +1 yıl
çok daha fazlası var... :s
- +1 yıl
Yani denilecek bir şey yok ve yapılacak birşeyde yok maalesef. Ne demişler olanla ölmüşe çare yok önemli olan senin bu konuda ders çıkarman yoksa sen ah etsende vah etsende hiç bir zaman geri döndüremeyeceksin zamanı. Artık önüne bakmalısın ve bu yaşadıklarını unutmalısın ve atacağın adımları artık daha dikkatli atmalısın.
- +1 yıl
öyle yapıcam. biraz zaman. biraz onun sebep olduğu borçlarımı kapatmak ve svdiklermle vakit gecırmek amacım
- +1 yıl
olurmu diye düşünmeden edemiyorum...
+1 yılo adam seni hiç haketmemiş hazır o bırakmışken vur tekmeyi gitsin ve birdaha hayatıan sokma adam senin paranla seni aldatıyor seni dövüyor var mı len böle dünyaa
02 Yorumla- +1 yıl
artık maymun gözünü açtı. ayrılmak üzmedi. aldatılmak hadi dedim neyse. ama kullanmak bu en fazla dokunandı
- +1 yıl
sen kendin hata yapmışsın ilk yanlışımda bitirmeliydin neyse zararın neresinden dönersen kardır artı tecrübe etmiş oldun unutacaksın başka yolu yok
Yuh her şey tamam da dayak ne be hala bir de ne yapmalıyım diye mi soruyorsun yazıklar olsun nasıl bu kadar düştün def et başından
00 Yorumla
+1 yılNeden kendi kuyunu kazıyorsun olmadığını gördüğün halde neden sessizliği tercih ediyorsun neyin umudunu taşıyorsun bende sana sorayım?
02 Yorumla- +1 yıl
insanlar değişir diye düşündüm. ve ben aşık oldugum adamla evlenmk istedim yani onunla. ondan dı bu çabam
- +1 yıl
İnsanlar beyaz isigi gormeden degismez be gülüm ama olumsuz çok ani degisirler bundan emin olabilirsin
+1 yılen son barıştığınızda ne kadar sürede dönüyordu size.
06 Yorumla- +1 yıl
nisanda ayrıldık agustosta pişman oldugunu söledi. eylılde affettim 3 ay snra yine skldım dedi. ucgun pluyo bgn
- +1 yıl
? sure onemlımı
- +1 yıl
Canım
4 yıl az değil. Ve sen ona bildiğin bakıyormuşsun yani sana geri dönecek mecburen
Eğer evlilik yoluna girmicekseniz sakın ama sakın affetme
Çünkü;
4 sene sevgililik için uzun bir süre bence,
Ama üzülmemeye çalış.
Üzülme de bırak o üzülsün
Sen çok güzel bir kızsın
MaşâAllah
Rabbim gönlüne göre versin.
Amin. - +1 yıl
ben aşk evliliği istedim ve bir kez aşık oldum. ama bu sartlarda ailemde istemezken bn cok istesemde gururum önce. ve dönmicek diye dsnuyorum. sıkıldm sogudum dedi. binbir vaatlerle dönmk istedi ama 3 ay dayandı
- +1 yıl
Onlar hep yalan. Benim ki evlenme teklifi etti döndüğünde 5 gün sonra gitti :-D
Ayni durumdayız üzülme canım. Ama seninki 4 yıl tabii.
Güzel düşün güzel olsun.
Mesaj atmak konuşmak istersen yazarsin
İnşâAllah herşey güzel olur. :-) - +1 yıl
teşekkür ederim. sagolun...
+1 yılHelal olsun senin gibi bir insana. Karsi tarafta tam bit kisiliksizmis. Senin yapabikecegin daha fazla bir sey yok. Sen kaybetmemissin o kaybetmis. Er gec yine kuyrugunu skistirip yine donecektir
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim düşünceleriniz için. kendimi ezdirmek için yapmadım sadece ben nekdr cok yardım edip yanında olursam beni daha çok sever zannettim
- +1 yıl
Insanin dogasi fazla sevgiyi hazmedemez. Kimi sevgi diye olur geberiri kimi de kicini basini oynatir
- +1 yıl
umarım dönmez. sosyal paylaşım sitelerini kapattım. facebook, intgram vs.. bide yeni hat aldım açılmasını beklıyorum
- +1 yıl
En dogru karari verdigine inancim tam. Her ne sebep olursa olsun bir erkegin kadindan para almasini ben erkek olaraj hazmedemem
- +1 yıl
o an göremiyosun yaptıklarını. ama şu an anlıyorum :s
- +1 yıl
Neyse en kisa zamanda bu durumu atlatirsiniz umarim
- +1 yıl
teşekkür ederim. umarım...
+1 yılO seni sırtında kambur ve nankör uzak durmanı tavsiye ederim
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Bu saatten sonra affedersen ayıbı sen yapmış olursun köpek barınağı kurmuşsun haberin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatayı en baştan yapmışşsın çalışan bı bayansın ne işin olur öyle biriyle. valla bana para odetecek Erkek gözümde küçülür anında sogurum
00 Yorumla
+1 yılaffetmekle yanlış yapmışsın. unut hepsını kendıne yenı bır yol çiz
01 Yorumla- +1 yıl
daha çok yeni olduğu için mi zor geliyo alıştımmı bilmıyorum. ama şu an yeni bir yol imkansız gbi
+1 yıl4 yıllık ilişkimi? bir 4 sene daha çıkta ilişkiden emekli olursunuz diyecektim ama siz zaten emekli olmuşsunuz :p
10 YorumlaKusura bakma da kullanılmışşın yani işin sonu hayırlı gözükmüyor.
04 Yorumla- +1 yıl
bunu o an farkedemiyosun ben yardım ettikçe daha çok sever sandım... bnu bilmek daha kötü sanrm :))
- +1 yıl
yani onunla bir gelecek düşündüğüm için göremedim o an. ama 4 sne evet zor. bunun çetelesini tutmak için yazmadım buraya. sadece yazmak istedim
John Parkin'in "S*ktir Et" kitabını oku, ya da başlığıda yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
ilk işim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam senin etinden sütünden faydalanmış kullanmayıda geçmiş bu
00 YorumlaKendini kurtarmalisin ondan
01 Yorumla- +1 yıl
onuniçin uğraşıyorum. yeni hat alarak prtak tanıdıklarla görüşmeyerek buna calsıyorum
Neden böyle kendini ezdirdin ayıp
13 Yorumla- +1 yıl
yani düzelicek sandım sanırım
- +1 yıl
çocukluğu fazla kötü şiddet vs...
artik onunla olmayacagini anlamalisin
00 Yorumlaçok dayanmıssın gıt dengını bul memur
02 Yorumla- +1 yıl
yeni biri zor oyuzden arkdaşlarmla oluyorum
+1 yılbu ilişki yalama olmuş artık
00 Yorumla
+1 yılÇok zorolsa gerek
01 Yorumla- +1 yıl
tahmin ettiğinizden daha zor...
Manyakmısın kızım
06 Yorumla- +1 yıl
sanırım sonuç bu
- +1 yıl
o an farketmiyo insan. bu bir bahane değil biliyorum ama destek olursam pahalı hediyeler alırsam beni daha çok sever zannettim
- +1 yıl
öyle oldu. hayırlısı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım