+1 yılSevgili kardeşim. Hayatta insanin basina hersey gelebilir. Bu tur bir sıkıntı kadinlarin yasayabilecegi kotu bir sıkıntı. Ama kendini suclama bence. Erkeklerde zar olsaydi su anda emin ol kadinlardan daha fazla bakireligi olmayan erkek olurdu piyasada... Burada aptalca ahkam kesenleri de takma kafana. bir b9k anladiklari empati yaptiklari yok... Laf olsun diye bktan bktan konuşuyorlar. Bundan sonra yaşayacağın hayati sen belirleyeceksin. Kesinlikle hayattan kopma soguma. Erkek arkadasinla boyle bir sikintidan sonra normal bir iliskiniz olabilecegini sanmiyorum. Bu sebeple ayrilmani oneririm. Daha sonra kafani toplayip normallesince bir baskasiyla tertemiz bir sayfa acarsin. Ama bu sefer en basindan herseyi anlatirsin. Basina gelenleri anlatirsin kabul eder veya etmez kendi bilecegi birsey ama bunun icin hayata kusmeye degmez. Kabul ederse eder etmezse sen de baska sulara yelken acarsin baktın hic olmayacak bekar kalirsin ne var yani illa da evlenmek zorunda misin? Ya da belki de seni anlayacak biri cikar karsina bilemezsin ki..
31 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bakalım hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum keşke en başında söyleseydin inan ki çok üzüldüm sevgiline hem seni seviyor hem kendine yediremiyor son zamanlarda en çok kafama takılan ve ciddi anlamda pisikolojimi etkileyen konu ben 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bir gün bende bu durumda kalırım diye endişeleniyorum hem kız hem erkek için diyorum kendinizi eşinize saklayın bir anlık bir hata bir anlık hevesle yapılan hataların telafisi olmuyor işte ayrıca sanada helal olsun evet böyle bir hata yapmışsın ama sevgilini kandırmayıp söylemişsin bu gerçekten yürek ister kızlığını diktirip sen benim için ilksin diyip evlenenler ters ilişkiye girenler var ve hiç bir şey yokmuş gibi evlenenler namuslu geçinenler dürüst olman gerçekten güzel ama erkek işte kendine yediremiyor evlenseniz bile bu konu ikinizi de çok yıpratır her kavgada bu konu ortaya gelir maalesef Allah ikinizin de yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı olsun diyorum...
118 Yorumla
Soran+1 yılonunla ewlenmek doğru değil ona haksızlık yapicam onu seviyorum beni bekleycgini söylüyor okulum bitince ewlncekms bilmiyorum ben kimsyle ewlnenemm artık
Cevap sahibi+1 yılyani ne diyeyim ki belki bu durumu önemsemeyecek biri çıkar karşına ama sen bu konuda her zaman dürüst ol ve hiç saklama seni seven böyle sevecek başka yapacak bir şey yok bir de zaten bir ilişki yaşadım ha bir tane ha 10 deyip başka bir birlikteli yaşama derim ki zaten öyle bir kız değilsin anladığım kadarıyla yinede söylemek istedim sen dua et tövbe et elbet karşına hayırlı biri çıkar
Soran+1 yılabazalr arasında beni anlayan tek kişisin her zaman her an ediyorum Allah'm affetsin inşallah çok pişmanım insllh hayırlısı neyse o olsun
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı Allah yardımcın olsun...
Soran+1 yılamin inşallah...
- +1 yıl
amin inşAllah iyi yazmışsınız.. o konuda dert etmeyin beklenen dua ile gelir.. bacım sen doğru olanı yapmışsın.. yani olmasaydı keşke ama yine de bu sana bir ders olsun ve hayatınıza bu şekilde devam edin
Cevap sahibi+1 yılsağolun bende dua ediyorum zaten...
- +1 yıl
Aklimdakileri söylemişsin resmen...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey benim de başıma geldi, ilk duyduğunda şok olmuştu ama sonra atlattık bu durumu bir kaç defa geçmişle ilgili konu açıldı kıskançlık yaptı ama yüzüme vurmadı bu konuyu için çünkü gerçekten pişman olduğumun farkında 1 yılı geçti ilişkimiz ve hiçbir kavgada hiçbir konuşmada bunu dile getirmedi. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum seven bir insan gerçekten kabullenip üzülmemen için yüzüne vurmaz zaten. Evet kıskançlık olur ama biz atlattık bunları evlilik planlıyoruz.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadım
Soran+1 yılbakın sana da anlatym bu sevgilim akrabam durumumu anlattgm kişi yani. 5 sene ilşkimiz oldu ama bir kere bile cinsellkle alakalı bana konu actgını ya da bana yanaştığını görmedim. beni bu hale getiren serefsiz sosyal medyadan mesaj atınca kafası karıştı madem bu haltı yedim karışacaksa benm laflarmla karışsın diye söyledim saklayamam ben zaten yalan söylemm. anlattım ilk bas küfürler öl demeler hiç bitmedi sustum bende öl ya da o çocuğa geri dön dedi ölürüm de o çocuğa geri dönmem dedim o da gitti başkasıyla birlikte oldu ben ona dönsem o* olurm aynı hatayı yapmam pişmanım zaten ne yapacgmi bilmiyorum. bugun görüştük sevgilimle yanında arkadaşı vardı yanımdan uzaklaşmadı arkadaşı arada yalnz bıraktı konuştuk o dedkleri cok canımı yaktı ki ağlayamadım sustum sadce o söylendi ben dinledim özür diledim pişmanım dedm hata yaptım dersmi de cok ıyı aldım ciddi düşündüm ama cok yanls yaptm dedm ben de senden daha cok ciddi düşünyorum gider bende yapardım ama ben bunu sana yapmadım dedi
Soran+1 yılhaklısn dedi konusmayalm o zman dedim olmuyor öyle işte sen hemn biterebiliyosun 5 yılu da bıtrmssn zaten dedi. seni öyle bir dövesim varki ama yanıma gelince bişey yapamıyorum dedi :(
+1 yılZaten bunu bilmesi gerekir, onu kandırmadığın iyi olmuş.
Bundan sonrasında ya bu şekilde kabul ederi ya da etmez. Ama her halükarda kendini ezdirme lütfen, yaşadıklarının arkasında durmazsan seni çok ezer, oldu bitti geçmişti deyip bir karar vermesini isteyeceksin. Belli ki seviyor ve üzülüyor, sert olma ama net ol, kendini de ezdirme.08 Yorumla
Soran+1 yılkendimi ezdirmek değil ben unutamıyorum öyle bir hatayı nasıl yaptım diye bide o bakir ben değilim beni kabul etti ama sonrasnda sorun olmaycak mi ve beni öpmekten başka bişey yapmyacgni söylüyor gersni de işter ben kaldramm ayrlrm hem onunla bişey yasayamm
- +1 yıl
Geçmişini bağışlamadan geleceğinde yol alamazsın. Yedirememe falan yok , olmuş bitmiş bir şey, madem bu oldu bununla yaşayacaksın, dik duracaksın. Evet sevgilinin bakir olması aranızda problem ama her şey açık artık, ilişki ya devam edecek ya bitecek. Bu gerginlikle çok daha fena.
Soran+1 yılBilmiyorum zorlamak istemedigimi defalarca dedim ama bana dedikleri su etrafta bir sürü kız var bir bak etrafa ama niye hâlâ sen bilmiyorum dedi dün kalbini kırdm galiba gerçekleri öğrendikten sonra hakkımda ne düsündün dedim hicbirsey dedi eminsin dedi evet dedi sonra bens sana karsi dürüst oldum sen de ol benimle faydalanmak için mi cıkıyosun ya da öyle bir düşünce var mi dedim yine evet dedi gerçkte mi onu dedi yoksa telefon cekmiyordu iki kere gönderri ondan önceki mesaj a evet dedi bilmiyorum sonra sildim seni hayatımdan bb demeye basladi neye kırldın onu söyle dedim senin o faydalanma lafına dedi Özür diledim sonra bilmiyorum hatami yapıyorum sabrediyorm devam ediyorum ne kadar doğru bilmiyorum sabah ne oldu bitti mi simdi diyorum bilmiyorum diyor kalbinden geçeni söyle o zaman diyorum devam etmek olduğunu söylüyor.
- +1 yıl
Bir süre devam edin, zamanla ne olduğu anlaşılır. Şimdilik bu kadar üzerine gitme, benden faydalanmaya çalışıyor musun da ne demek? Bunu soracak kadar küçültme kendini. Senin iraden dışında kimse senden faydalanamaz, dik dur, yaşadıklarının arkasında ol, problemler devam ederse ayrılırsınız, ama bu tür gerici kavgaları en azından sen başlatma, aranızda güven sorunları başlamış, aşarsanız devam ederseniz, aşamazsanız da yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılGüven yokki. Yüzüme baka baka sana güvenmiyorum o eski seni göremiyorum saflik salaklik gecmis bitmis sen degismissin sen dedi
- +1 yıl
Salla o zaman bunu ya. Hayır kendi bakir olmasa çok şey söylerdim de adam bakirse fazla koymuştur ona, bu ilişki yürümeyecek. Keşke sana böyle tuhaf yakıştırmalar yapmak yerine direk olmayacak dese idi. Git bunu söyle, daha fazla gerilmek istemiyorum de ve ayrıl. Kendin gibi ilişki yaşamış birini bulursan bu kadar sorun olmaz.
Soran+1 yılDedim zorlamam seni istemezsen konusmayız dedim konusmaycak olsam yüzüne bakmam dedi seviyorum öyle konumayiz deiyp kestirp atlan senin için kolay dedi bilmiyorum ya devam edicem ama yaklascak olursa kabul etmem asla
- +1 yıl
hadi bakalım, bol şans
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılBoş Fırtına ve Tepkiler
Rüzğar ve Fırtına erdiriyor ama İnan biraz zaman geçtikten sonra bugün sana Fırtına Rüzğar estirip Öfke gösteren Adam Seninle ilişkiye girmek isteyecek Sen kendini ezil hissettiğin için ve Kadınsal Duyğuların farklı olduğu için onu Kaybetmemek duyğusuyla altına yatacaksın.
Benimse sana vereceğim Tavsiye Ayrılman görüşmemen.
Şiddet eğimli bir Erkek doğru bir Erkek olamaz.
Ağresiv bir Erkek gelecekte Senin ya da başka Kadınların yanında olamaz.
Hayat tecrübesi az ve Eğo bir Tip çıktığın adam.
Ve Bakire olmamak Ayıp değil.
Kadına Kişiliği Ahlakı veren Bakirelik değil.
Aldığı Aile Terbiyesi.
Kadın Mertlik gösterip güveniyorsa ozaman Adam gibi Adam olan Düşeni ezmez.
Eziyorsa Vicdansız ruhludur.
Vicdanı olmayan bir İnsanla Mutlu olamazsın.
Kaldıki bir İnsana Sevil değer vermek ona güvenmek Suçmu?
Hanği Kadın olursa olsun Erkeğe güvenipte Yola çıkıyorsa ve bu yolda Erkek su istimal ediyorsa Erkek Kadını Suç Kadında değil Erkekte Serefsiz çıkarçı menfaatçi olduğu için.
O yüzden Sen dik dur Özelini herkesle paylaşma İlişkilerinin zeminini atarken iletişime daha çok zaman ayırıp tanıman en doğru karar olur.
Böylelikle Karşındaki Adamın Seni Taşıyıp taşıyamıyacağını görürsün.
Dik Dur ve İlişkini sonlandır.
Seni hak eden birisini bul00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdama göre değişir canım senin sorunun cevabı.
1. Senaryo adam bakirse: Ayrıl. İlişkin ilerlesede bu ömrün boyunca adamın aklında soru işareti kalacak. Buda sizi ciddi güven kaybı ve uzaklaşmaya itecek. Yürüsede çok sıkıntı çekersin.
2. Senaryo adam bakir değilse: Haddine mi düşmüş senin bakireliğini sorgulamak. önce kendine baksın.
Genel ahlak der ki. Eğer bir adamla ya da kadınla ilerisini düşünüyorsan ve güvende varsa biraz. Her kadın ve erkek bakire olup olmadığını açıklamalıdır karşı tarafa. Bazı kaşarlar bunu son dakikaya saklar ki herif bırakmasın diye. Yanlıştır. Dul kalırlar birde üstüne. Bu yüzden ayrılan arkadaşlarım var. (Benden bunu saklayan kadına bu saatten sonra güvenemem, yarın öbürgün aldatırda dediler haftasına boşandılar) Doğrusunu yaptılar güven en önemli bağdır evlilikte.33 Yorumla
Soran+1 yılbakir ama ben onu zorlamıyorum istemiyorsan konuşmayız diyorum öyle olmuyor sen istemiyorsan konuşmayız der bitiriyorsun herseyi 5 yılı da bitirmişsin diyor. akrabam zaten öyle yanlış düşünce de bulunmaz fakat kendine yediremiyor bunu farkındaym
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyuda yediremeyecek, bunu şimdiden bil. İlişkin 5 yıl ve söylemedin mi sen bunu?
Soran+1 yılilk sevgilimdi 5 senlk ilişkimdi ailem istemedi diye ayrıldm 2. de yaptım hata ilk sevgilim diğerinden öğrennce mesaj attı öyle başladı konuşma 5 sene saklmadm yani
ne diye anlatırsın? ya şimdi bana kızan olabilir, bu senin günahın başkasını neden ortak ediyorsun? ayrıca eşin değil bir şeyin değil. sevgilin... yüzüne vuracak tabi. ha dürüstlük yapmışsın, dayanamayıp söylemişsin ama şu dünya da dürüstlük para etmiyor be bacım. sen istediğin kadar hata de, insan oğlu çiğ süt emmiş, mutlaka kötü düşünür.
41 Yorumla
Soran+1 yılben isteyerek anlatmadım beni bu hale getiren kişi sosyal medyadan mesaj atms ben onunla birlikte oldum diye ztaen ikisiyle de konuşmuyordum o, ona mesaj atınca o da bana yazdı söyledim olan öyle oldu akrabamdı bide kızdı sadece fazla yüzüme vurmadı ama 5 senelik çıkmama rağmen bana hiç bişey yapmadı cinsellkle alakalı konuşmadı
Senle gelecek düşünen bir erkeği bakire olmaman yaralar. Birçok erkek ülkmizde bakireliğe önem verir. Sadece onun olmanın simegesidir bakirelik. Erkeğin duyguları incinir ve senle görüşmek istemeyebilir , kötü sözlerde söyleyebilir. Bence seni sevmişse biraz sorun çıkarması normal çünkü sevmemişse zaten hiç sorun etmez seni kullanmaya bakardı.
09 Yorumla
Soran+1 yılkızıyor sınrlenıyor bişey demiyorum zaten diyemem de ama bana öyle cinsellkle alakalı konu da yakasımda da bulunmadı suankı çıkmamızda beni kabul edyosa yannda olurm istemezse de zorlayamam onu
Soran+1 yılama ben bu etkiden çıkamıyorum ve ona bunu yapmak istemiyorum beni hakketmiyor eskiden gülerdim konusrduk ama bu durumu öğrendi artık eskisi gibi gülemem konusmk yerine 2 cift bişey söyleyp susmayı tercih edıyorum...:(
Soran+1 yılbilmiyorum bilsem yaparmıydım böyle bişey hataya düştüm bilemedim bu durumları hakketmedi bunu ama hala benimle olmasına sasırıyorum
- +1 yıl
@ewlby2 Aynen katılıyorum kendi etmiş kendi bulmuş. Bu çocukla sevgili olduğu halde bakireliğini alan adam başkasıyla yatmasaymış evlenirdim diyor. Sen sevmemişsin ki bu çocuğu kullanmışsın anca. Bir de alttaki yorumlarda 5 yıllık sevgilisi yaklaşmaya kalkarsa cinsel olarak ayrılırım demiş. O 5 senelik sevgilin bakireliğini alan sana ne verdiki onla oldu o zaman. Resmen haksızlık yapıyor.
- +1 yıl
@ewlby2 Aynen öyle. Her şey paran için olacak sana aşık olmazlarsa. Zaten kolay kolay sana aşık olmazlar. Seni kontrol altına almak için evliliği önüne sürecek çünkü onlar için her şey karşılıklı bir erkekle evlenip hayatlarını güvene , garanti altına almaya ihtiyaçları var. Onla evlenmene kocası olmana rağmen hiçbir isteğini yapmayacak, senin önem verdiğin noktalarda hassas olmayacak sonrada kimse için yapmam diyecek oysa sevdiği adamın aldatmasına bile katlanırlar bundan emin ol.
Güzelin bunu ilişkinizin başında söyleyecektin ona. Uzun zaman geçtikten sonra böyle bir şok yaşattığın için artık ilişkinizin düzgün ilerlemesi çok zor. Sürekli aklında bu olacaktır ve her zaman gündeme getirecektir. Bir süre görüşmemenizde fayda var. İkiniz de duygularınızı sakin kafayla bir gözden geçirin. Çünkü dil yarası en acı yara imiş. Kalbine ok gibi saplanacaktır bu konu her açıldığında.
01 Yorumla
Soran+1 yılşimdi söyle beni bu hale getiren aptal insan söylemiş ona o da öğrenmek istiyordu söyledım. güvensizlikle alakali konu açıldı mı diyor eski sevgilime anllatm durmu onunla ayrılma sebbmz aile yüzünden di diğer aptal insan eski sevgilime onunla birlkte oldum ben deynce anlatmak zorunda kaldım ne olcak sa olsun sevıyorsa yanmda kalır sevmiyorsa biter gider diye anlattım çok kızdı ağzına geleni söyledi bişey demedm hatamdan dolayı sonra bir süre konuşmadım kendme zarar verdm die korkmuş 15 defa aradı bakmadım bırakmam sni seviyorum. 5 yıllık güwen werememişim sana ama diğerini çok mu sevdin yaptın böyle bişey demesi kırdı beni. kabul ediyorum seni unutucaz bunları ama su zmanlar sık konusmayalm sende kafani topla dinlen dedi ewlenesiye kadr bana sinirm gecmicekmiş sonra beni sadece öpeceğini söyledi onu da benm için göze alamıyorsan bişey demiyorum sana diğeri için herseyi göze almmısn hiçmi sevmedin beni dedi sonra konu kapatılnca eskisi gibi konusyoruz hiçbşy olmmiş gibi
+1 yılbu çocuk sana körkütük aşık sen ona nasıl güvenmezsin ne vefasızsınız siz kızlar. bir de erkeklere laf edersiniz. bu konuyu sürekli açması hata da olsa o sana doğru söylemiş ben psikolojiden anlarım bu çocuk seni deli gibi seviyo sakın onu kaybetme ve ona acı çektirme adamın hayatını karartırsın valla. istersen inanma ama ben bu konuda bilgi ve tecrübe sahibiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni kabul ediyorsa onu bırakmam zaten
- +1 yıl
bana güven seni herşeyden çok seviyor. ama sen de ona çok pişman olduğunu ve bu konuyu bir daha asla açmamasını söyle
Soran+1 yılbugun görüstuk görmüştür pişman olduğumu sanıyorum açmıyor öyle bir ama ben unutamıyorum onunla eskisi gibi nasl konuscm hiçbişey olmamış gibi:(
- +1 yıl
merak etme sen sadece şunu düşün onunla bir gelecek istiyor musun istemiyor musun kafan sadece bununla dolarsa gayet rahat olursun sadece onu düşün
Soran+1 yılonunla gelecek olsa bile her tartsmada cıkmayack mı bu konu
- +1 yıl
sen tövbe ettiğine onu inandırırsan o da unutur
Askisi 2 şık var şu an : 1 ya bakire olmadigin için seni kullanmak ister 2. ya da gerçekten seviyor ama sunu söyleyeyim gerçekten sevse o kadar tepki vermezdi bence yani alttan almayi bilse o anda soğuk kanli olurdu ve sen sogumussan zaten sevmuosundur uzatmanin alemi yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLankizim sen gerizekalimisin nall misin kasar misin hem boku yiyip sonrada ben sogudum mu diyosun sogumak gereken asil cocuk iliskinin basinda soylemiyosun sonra zorunda kalinca soyluyosun sobrada ben sogudim falan yok ya ziktir git. Kurtulsun cocuk senden
43 Yorumla- +1 yıl
Hic kimse bekarete onem vermiyo artik
her boku yiyip pismanim diyo
Senin gibi kizlara helal olsun
Cevap sahibi+1 yılMalesef kimse onemsemiyo apnra bu ulkenon bu genclerin hali nereye gidiyo falan.. ama onlarada soyluyorum burdan oral anal takilanda oruspunun onde gideni geberin.
+1 yılBüyük ihtimalle seninle gecelk düşünmesi bitmişir şimdiki hedefi madem bakire dğeil bende yapar geçerim düşüncesinde seni suçu gibi gösterip suçlu piskolojisiyle sana istediğini yaptırma çabasında yani seni yatağa atmaya çalışacak açık ve net
31 Yorumla
Soran+1 yılakrabam o benm 5 sene çıktık öyle bir düşüncede olmadı bu halım le de bişey yapamaz öyle bir düşüncesi de olmadı sımdıkı cıktıgmz zamn da da öyle bir yaklaşımda olmadı zaten
Kendi kendine tribe girip sakın bu kardeşimizi bırakma. Zaman her şeyin ilacı eminim düzelecektir. Seninde yaptığın yanlışlardan sonra tövbe edip hayatını kurmaya bir anne olmaya ihtiyacın var. Elbette bazı şeyler düzelebilir. Bir erkek sevdiği kızı nasıl bırakır? Aşkta gurur olmaz. Sen gururuna yenik düşenlerden olma kardeşim.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim yanımda olursa yalnız bırkamm trıbe gırmem suçlu olan benm zaten soğudum derken durumumu bılyor eskısı gıbı nasıl davrancgm o yani yoksa beni kabul etmesıne rağmen benm onu istememm değil
- +1 yıl
Dürüstlüğün karşısında kendi hatasını anlayacak seni eskisi gibi görecektir. Bunun için zaman lazım. Sende bu zamana ayak uydurursan nasıl davranacağım yerine nasıl daha mutlu olabiliriz diye düşünebilirsin. ALLAH ile aranda tövbeni et gerisi için dua et. Hayırlısıyla evlilik yoluna girin. Gerisi gelir. Zaman lazım sadece zaman akışına bırak.
Soran+1 yılmutlu olunmaz bu yaşananlarla ama hadi hayrlısı baklm ben hiç unutamıyorum çünkü onun unutmaması da doğal bilmiyorum ya korkuyorum bıktım herseyden artık sağlam basamıyorum ayaklarımı mesela yoruldum, daralıyorum, bos bos geziniyorum ortada
- +1 yıl
Öyle düşünme. İyi düşün iyi olsun. Dua et bol bol. Hayırlısını dile. Yaptığın hata evet bir hataydı ama geri dönüşü olmayan bir hata asla değil. ALLAH bana kul hakkı dışında tüm günahlarınızı affederim tövbe edin buyuruyor. Bize laf düşer mi? Hem kişileri karşımıza çıkaran ALLAH değil mi? Sen elinden geleni yap tövbeni et duanı et gerisini ALLAH'a bırak. Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılALLAH razı olsun. bu sitede abaza çok kendilerini belli ediyor kızı da erkeği de beni gerçek anlayan bikaç kişi saolun o kadar ilgilendinz teskkr edrm amin inşallah hayrlısı neyse o olsun tabi
yapınca soğumuyorsun kendinden anlatınca mı soğuyorsun sevgilinden insanların duygularını alt üst etmek bu kadar kolay işte.. yazık çocuğa gerçekten sevdiğini düşündün mü hiç _?
89 Yorumla
Soran+1 yıldimi haklısın ben keyfımden yapmadım bu salaklıgı anlatym. ben ilk ve son olsun istedim ama beni bu hale getiren serfsiz gitti başka biryle birlkte oldu pişman oldu sımdı o ayrı eski sevgilimi kısknıyordu ona dönmesn dye gitmiş ona anlatms ben kimseyle konuşmuyordum o bana mesaj attı dedklerı doğrumu dıye kandırmak istemedm anlattım kandıran cok biliyorum fahişe olurm onun gözünde o* ya da kasar olurm bilemem ama ben dürüstlkten vazgeçmem sewiyormus demkki bırakmam seni demeye başladı ben duygusunu alt ust edecek bişey yapmadım zorlamadım da onu gel benmle cık dıye ona acık ack anlattm herseyi zatn onnla 5 sene kadr cıkmıstk aile yuznden ayrlmıstk 5 sene içnde benmle o tur konularda hiçbişeklde konuşmadı açmadı konu falan görüşecz ilk defa yuzyuze dövcegini söyledi tamm döv dedim alsın hırsnı benden
Soran+1 yılhayr 5 senelk cıktıgm kişi ilk sevgilim ve cok kişyle çıkmadım ben 2. sevgilimde böyle bir hata yaptım konusmadm kimseyle ama beni bu hale getiren şerefsiz yani 2. sevgilim 5 senedr çıktgm kişye anlatmış birlikte oldum diye bende anlatmak zorunda kaldım 5 senedr konuştuk sennle bana hiç mi güwenmedn gittin bu hatayı yaptın dedi olay bu 5 senedr cıktıgm sevgilim le de aile yüzünden ayrılmstk
Soran+1 yılbilebildimmi diye sorsan bilseydim yaparmıydım her insan mutlaka bir darbe yiyeckmiş bende böyle bişey oldu işte hayata yeni başladım ama baslar başlamaz da böyle hatayla başladım hatamın farkındayım dersmi de aldım...
Soran+1 yılamin ewt biliyorum hayrlısı olsun..
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dürüstlük büyük erdemdir.. Buna rağmen hala konunun üzerine gidip yapılan hata yüze vurulmaya çalışılıyor ise bu iş yürümez.. Demek ki o için de bunu büyütmüş ve gün geçtikçe kinleniyor.. Ayrılmak en iyi karar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında o kadar yüzüme vurmuyor sadece kabullenemiyor kızıyor bu duruma sınırlenıyo siniri geçince eskı halıne yıne dönuyor
anlatmakla çok iyi yapmışsın önce kızdı söylendi sonra hataydı dedi falan filan bence ayrıl bu çocuktan çünkü şu saat ten sonra aklı cinsellikte olacak ve sonu olmayan cinselliğe dayalı bir ilişki başlayacak yani yol ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikle alakalı konuşmuyoruz ki biz onunla benim yaptgım hatayı yedıremıyor kendısne güwen konusu bana hiçmi güwenmedn dıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu bakire olmayan kızlar bunu hep yapıyor önce kendine bağlıyorlar sevdiriyorlar sonrada açıklıyorlar çocuk zor durumda kalıyor bir ihtimal ilişki devam ediyor sıkıyosa ilişkinin başında çocuk sana bağlanmadan önce açıklasaydın seni * etmiyormuydu görürdün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu saatten sonra olmaz.. zaten niye aciklama geregi duyuyosunuz ki anlamiyorum yaa madem bir hatadir hatanin telafisi diktirmek var o yola basvurun icine kurt dusurunce iyi mi oluyor? Isin zor bence gorusmemelisin
26 Yorumla
Soran+1 yılmecburiyetten beni bu hale getiren serefsz anlatmış ona o yuzden
Cevap sahibi+1 yılBde onunla gorusuyorsa kesinlikle uzak durmalisin bu da benden bir tavsiye
+1 yılKabullenememiş ama seviyor bence gerçekten fakat bakire olmadığın için ileride neler olur, bu ilişki yürür mü artık onun hal , hareket, tavır, davranış ve niyetlerine göre bacaksın ama seviyor yani bu çocuk.
02 Yorumla
Soran+1 yılewet seviyor bugün görüştük tavrı değişikti ama yanlış bişey görmedm dedim istemıyorsan zorlamm seni dedi hayr istemesem yüzüne bakmam ama beni kullanma konusunda da çok dikkatli olcam
- +1 yıl
Aynen öyle yap,.
senin gibi bir m*al bir kızı kabul edende kabahat. soğumuş peh. senin gibi bir sevgilim vardı anlattı zorda olsa kabul ettim. sonra o bıraktı. kabul etmeyeceksin arkadaş baştan ne halleri varsa görsün. senin soğumaya hakkın yokki bir defa..
23 Yorumla
Soran+1 yılsoğumaktan maksat sevmiyorum değil yaptıgm hatadan dolayı yüzüne bakamamk eskisi gibi konuşamamak yani
Soran+1 yılbeni seven biriye eskisi gibi nasl davranabilrm bilmyorum benim aklmdan hiç cıkmyor kabullenemiyorum ben eminm o da kabullenemiyor
+1 yılAskla baslar sevgiyle devam eder dostlukla sonuçlanir. Evlilik bu olmali bence. Sen ağır hasarli bir ilişkide ısrar esiyorsun hic birzaman durumu kabul etmeyecek. Bunu yüzüne vuracak. Bence bu konuları takmayan bir erkekle yola devam et 😉
00 Yorumla
+1 yılHem çocuğa 5 sene boyunca söyleme hemde anlatınca soğudum de. Senin nasıl bir karakterin var? Ne desin çocuk aferin iyi sevişmişsin ödül mü vereyim desin?
41 Yorumla
Soran+1 yılne dıon sen ya anlamadıysan yorum yapma 5 sene boyunca söylemeyip şimdi niye söyliyim azcık mantıklı olsan zaten bu yorumu yapmazdın
İlk sinirlendi kızdı etti. Sonra düşündü bende Herkes çakmış, bende çakayım demiştir. düşüncesi bu yöndedir emin ol.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle dürüst olduğun için seni tebrik ederim ama keşke o hatayı yapmasaydın.
Konuya gelince söyleyebileceğim tek şey,
Erkek arkadaşının durumu çok normal, kendine yedirebiliyor olsaydı o zaman erkek arkadasında bir sorun var demekti.00 YorumlaÇocuğun psikolojisini bozmuşun bravo sana. Nie en başta soylemedin? Çocuğu kendine bağlayıp hayatı zindan etmek için dimi? Valla bu saatten sonra senin üstünden kamyon da geçse acımam üzülmem yani.
21 Yorumla
Soran+1 yılben bozmadım beni bu hale getiren serefsz söylems kafası karısnca onun söyledıkleryle karışmasın kafası karıcaksa benm söyledıklermle karssın dedim anlattm herseyi kandıramm ben kimseyi
Dikkat et güzelim.. Banada olmuştu ama kızı sevmiyordum gerçekleri anlattı bir kaç gün trip attım sonra işime baktım.
10 YorumlaEvlenincede başına kakacaktır her sinirlendiginde bu yönünü yüzüne vuracaktır
11 Yorumla
Soran+1 yılbende ondan korkuyorum...
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. seninde ona güvenin kalmadı ilk önce öyle sert tepki vermesi ve sonrsdan yumşayıp seni bırakmam demesi sende güvensizlik olusturdu sen şindi düşünüyorsundur kız olmadımı biliyor acaba benden faydalanmak içinmi tekrardan benimle
11 Yorumla
Soran+1 yılewet öyle düşünüyorum ama birlkte olmak gibi niyeti olursa ayrılrm zaten hatamı tekrarlmam
Zamana bırak. Ayrıca sakın "Beni bundan başkası kabul etmez " Diye düşünüp kendini ona mecbur etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi zaman zaten hayırlısı olsun onun hayatını çalamam hala yanımda olursa basımın usutunde yerı var istmezse allah mutlu etsn onu başka bişey istemem
Soran+1 yılyani ya saklayp yalanım ortya çıksaydı sonra öğrenseydı daha kötü olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Kesle soylemeseydin bircok erkek olgun değil kaldırmaya kabullenmek zor gelir ve her fırsatta basina kakar o iloski artık yurumez ya da senden faydalanmak ister
10 Yorumlaİleride evlilik olursa ufak bir tartısmanda yüzüne vuracaktır sen bozuktun bak aldım seni felan filan ama kurtuluş yok o durumdan kime gitsen aynısını yapar ama daha once yapmış birini bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılEger bunu ogrendikten sonra sana yaklasimi cinsel egilimi artarsa bilki sevdiğinden degil sevismek istediğinden terk etmemistir
12 Yorumla
Soran+1 yılhyır bana asla cinselkle alakalı ne konuşuyor ne de öyle bir yaklaşımda bulunuyor...
- +1 yıl
O zaman ona guven :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılo da sevişmek isteyecek bu bir
ikincisi kimse aferim demez kızması ve tepki vermesi doğal. önemli olan kendi tepkileriyle nasıl başa çıkacağı01 Yorumla
Soran+1 yılkızıyor sonra gecıyor sınırı konuşmaz benmle öyle sewisme konusunu duymadım bu zmana kadr zaten söylemez eminm bundan
ayrıl en iyisi bu konu sürekli kafasını kurcalıcak ve sana da huzur vermiycek
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum :( sewiyorum ama bu bakire olmaıdgımı bilen sevgilimle 5 sene çıktık aile yüzünden ayrılmstk diğer beni bu hale düşürren serefsz anlatms o yüzden söylemk zorunda kaldm zor kolay değil her zman şüphe duyacak
- +1 yıl
Seni bu duruma düşüren neden şerefsiz oluyor zorla mı yaptı? Sen de istemişsin yapmış işte!
Ayrıca şu anki sevgilin bakire olmadığın için seni terketse sevmiyormuş diye arkasından söylenirdin adam sevdiği için ayrılamam demiş şimdi de seni bu kadar seven birini terketmeyi düşünüyorsun. Ne bileyim kendimi kullandırtmam diyorsun. İyi de adam seni ayrılamayacak kadar çok seviyor neden ona sevgini göstermiyorsun da şerefsiz dediğin adama bütün sevgini gösterdin ve bedenini sundun. Hakedene versene bunları!
Soran+1 yılo serefsiz benmle birlikte oldu bir başka kızla daha birlikte oldu ona ne diyeyim p**evenk piç demk mi daha doğru #ewlby2 terketmeyi düşünmüyorum seviyorum fakat ailem istemediği için ayrlmıstık bu durumumu öğrenen kişi seviyorum soğudum dememdeki amaç su eskisi gibi nassıl yüzüne bakıcam demek herseyi biliyor bana baktığında ben kötü hissediyorum eskisi gibi olabileckmym manasında anladın?
Soran+1 yılO da gidip baskasıyla yatmasydi şerefsiz tabi insan olamaz it beni ortada bıraktı pezewenk
+1 yılNiyetini bilemeyiz ya seviyo ya da diger alternatif
03 Yorumla
Soran+1 yılbilemeyız bakıcaz artk
- +1 yıl
Onunla yaptin ama benle yapmaz misin demedigi sürece zamana birakabilirsin
Soran+1 yılzamana bırakmam dırek ayrılırm öyle derse ama diyeceğini sanmıyorum
Bakire olmayan kızlara söylüyorum hepiniz bu kadar şanslı olamayacaksınız.. Bilin istedim
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok merak ettim. bu yaşamış olduğunuz olay nasıl gerçekleşti. eski sevgilinlemi yaşadın ya da tecavüz nebileyim benzer bir durummu?
010 Yorumla
Soran+1 yılilk sevgilim şimdiki durumumu bilen kişi 5 senlk ilişkm oldu ailem onu istemediği için ayrıldm sewiyordu sorun yoktu yani aramzda. 2. ise beni bu hale getiren kişi benmle birlkte iken baskasyla da birlkte olmuş o yüzden ayrldm. konusmadm ikisylede ama beni bu hale getren gtmiş 5 senlk lişkm olan sewgilme anlatms sosyal medyada mesajda inanmazsan sen sor demiş numaramı vermiş öyle başladı konuşma anlattm bnde ona. ben ona güwendim sadece ama cok salkmsm hata yaptm
Cevap sahibi+1 yılbu tür konuda asla güvenmemeliydin. insan sevdiğinde bu tür hatalar yapıyo illaki. bazen ne olup bittiğini anlamıyosun bile. şimdiki sevgilin senin bu durumunu kullanmak isticektir. eğer ciddi anlamda sana sahip çıkmak isteseydi, diğer kişinin bu mevzuyu açmasını bırak, senin hakkında tek kelime bile etmesine izin vermez hakkında hiç konuşmazdı. bence dkkatli olman gerekiyo. yani bu iş tehdit şantaj boyutunada ulaşabilir. ama sakın geri adım atma, sağlam durmalısın, eğer geri adım atarsan daha zor durumlarla karşılaşabilirsin.
Soran+1 yıltehtid edilecek bişey yapmadım edemez yapmaz onu cunku akrabam beni bu hale getiren de pişman oldu öyle beni arıyor herseyimi değiştrdm numaramı sanalla iletsmi kestm dondrdm fcmi arkadaşlara beni sorduyomus öyle hakkımda bişey söylmyn dedm nasıl olsa bu sevgilm de olan biteni biliyor yanlişlktan yana sorunm yok saklaymm zaten amaa kullanmak isterse beni acık acık istemedgmi ayrlmak istedgmi söylerm ama öyle bir durumda bana yanaşmadı konusunu bile açmadı su zaman a kadr
Cevap sahibi+1 yılumarım senin düşündüğün gibi olur. kolay bir durum değil neticede. peki nelerle meşgulsün sen, okul filan varmı?
Soran+1 yılEwet war
Cevap sahibi+1 yılkonuyu dağıtayım dedim. ebnce bununla kafanı yorma daha fazla diye. yoksa hayatta asıl yapmak istediklerini yapamazsın. özelden yazışalımmı. uyarmı sana.
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılordamısın?
Soran+1 yılEwet burdayim
Cevap sahibi+1 yılmesaj atcaktın ama atmadın özelden. bekliyorum ok
ne diye soğuyorsun çocuk 5 sene sana elini sürmemiş demek ki bu konulardan rahatsız kızması sinirlenmesi normal birde erkeğin yerine koyun kendinizi
10 YorumlaHem cocuga bakire degilim diyosun dunyayı basına yıkıyosun sonra da daha soğudum diyosun. Bu nasıl bir rahatlık lanet kadın.
313 Yorumla- +1 yıl
harbiden ya cocuks enı her halınle kabul etmıs okadr kızmasınada ızın ver kolaymı kım kabul ederdi vurmadıgna duaa ett siin
- +1 yıl
bencede taramamış şukretsiin
- +1 yıl
ayneenn :D
Soran+1 yılbilip bilmeden yorum yapmayin lütfen
- +1 yıl
bilmıycek ne var bacım acık mantıklı ol zaten acıklamışsıın tovbe yaa
Soran+1 yılhe şampiyon sensin
Soran+1 yılsana inat yasıyorum
+1 yılbiraz seksi show yap. bak bakalım öpmeyle kalıyo mu
20 Yorumla
+1 yılÇok çıkmaza sokmuşsun ilişkiyi. Sakın yanlış anlama ama pek uzun vadeli görünmüyor. Onu o adam aşamaz.
00 Yorumla" gerçekleri anlatınca soğudum sanki" güldüm yemin ederim. afferin kız
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece öpme gibi bir durum söz konusu değil bakire olmadığın için senden faydalanmaya çalışacaktır haliylede ilişkiniz seks üzerine kurulu bir ilişki olacaktır
10 Yorumla
+1 yıldiyorum hep arkadaşlarımıda bu durumu en başta öğrenin sonra çok üzülürsünüz öğren bırakacanmı kullanacanmı ne yaparsan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bence çünkü yarın birgün eklendiğinde yüzüne vurur zoruna gider
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hayrılsı olsun
Cevap sahibi+1 yılEvet hayırlısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık ayrılmalısın. bakireliği takmayan bir erkek bul
13 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrılk peki
Cevap sahibi+1 yılçünkü o konuşulmuşsa iş bitmiştir
Soran+1 yılama niye saklnsın böyle bir durum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim için bakirelik önemli. ben olsam ayrılırdım açık ve net.
21 Yorumla
Soran+1 yılben de ona dedim zaten zorlamam ben seni istemıyorsan konuşmayız diye devam edeceğini söyledı kendimi zorlatmıyorum ona illa konuş benmle diye
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılgenel olarak herkes senden soğuyacak -_- birilerinin altına yatmadan önce düşünmeliydin bu durumlar hep başına gelicek ve hep kullanmak istiyenler olucak seni hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin bakire olmadığını öğrendi ya bu durumu kullanmak için beraberliği devam ettirme ihtimali de var
13 Yorumla
Soran+1 yılewt onu da düşünüyorum ama izin vermem buna
Cevap sahibi+1 yılbir kere güvensizlik başladıysa güvenin geri gelmesi biraz uzun zaman gerekir
Soran+1 yılgüwensizlik var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın birlikte olmak isterse olma sakııınnn bir kez böyle bir hata oldu bir daha yapma sonra iyice değersiz olma
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence evlilik öncesi bir yanlış yapmış zaten bir daha yapmasın bunun seven sevmeyen erkekle birlikte olmakla ne ilgisi var sevenle birlikte olunca sevap sevmeyenle günah diye bişey mi var
- +1 yıl
Sevap-günah bağı ile ilgisi yok. Bu olay karşındaki erkeği mutlu eder. Hak etmeyen bir serseriyi mutlu etmişken neden seven bir aşığı mutlu etmesin ki? Hata olan bence sevdiğine emin olmadığı biri ile birlikte olmak. Adam her türlü seviyor kabul etmiş. Bence yatmalı. Yatmazsa da kendi bileceği iş kimseyi zorla yatağa sokacak değiliz. Zaten sitenin amacı sadece tavsiye vermek. Ben fikrimi belirttim gerçekten gerisi beni hiç ilgilendirmiyor.
Kızlar keşke serseri tipler yerine efendi tipleri sevse. Serseri adamı sevmiş yatmış, efendi adam onu bu hali ile kabul ettiğinde bile kendini sevdiremiyor. 25 yaşına geldim daha hiç sevgilim olmadı. Serseri tiplerle sevgili oluyorsunuz onlar sizle gönül eğlendiriyor, evlenme çağınız gelince efendi tiplere yöneliyorsunuz. Zamanında saf, salak gerzek dediğiniz tipler ilginizi çekiyor!
Cevap sahibi+1 yılSonra o adamda alacağını alıp bırakırsa nolcak ya niyeti artık kullanmaksa?
Cevap sahibi+1 yılNe güvencez aklınızdaki nedir onumu biliyoz sanki hevesiniz alır gidersiniz
Soran+1 yıl#ewlby2 her insan hata yapar ben ilk ve en buyuk hatamı yaptım o sevgiim akrabam ve 5 sene çıktık ayrılma sebebm ailem istemıyordu beni bu hale getiren insan mahlukat p**evenk benimle birlkteyken başkayla da birlkteymiş bunu öğrennce zaten bitirdim eger hala ortda kaldım die onun yannda kalsydm yine hata yapcktm ben ikinci hatami yapmam Allahm affetsin olanla ölmüşün çaresi yok önüme devam edicem diğeri sosyal medyadan mesaj atmış o da bana attı anlattım öyle konuşmaya başladık ben onu zorlamıyorum seviyorum ama caresizm onun hayatı ben bişey yapamam ama o beni tercih etti yine beni tercih etti diye onunla da aynı hatayı yapmam zaten böyle bişey yaşadın diye sana dokunmam ama keşke olmasaydı bunlar dedi konuştuk bunları seviyorum konuşmak istemesem yüzüne bakmam dedi hal hareketleri bana sinirli ama yanmda olduğunda ne o konuyu acıyor ne de başka konuda konuşuyor
Cevap sahibi+1 yılBoşver sen bunu dinleme aynı hatayı onlada sakın yapma bir kez yaptin tamam sevsede sevmesede izin verme lütfen
Soran+1 yılasla yapmam zaten dersimi aldım ben
- +1 yıl
Ya soran çok saçma geliyor söylediklerin. Seninle yatan adama şerefsiz diyorsun!
Neden şerefsiz, tecavüz etmemiş ki, sevgiliymişsiniz sen de istemişsin sevişmiş işte. O sevişince şerefsiz oluyorsa aynı durum senin için de geçerli.
Gizli kullanıcı kardeş ne güvenicez size diyorsun. Ama kardeşim siz güvenilmeyecek kişilere güveniyorsunuz sonra hata yaptım birdaha yapmam diyorsunuz. İyi erkeklerin suçu ne bunda? Madem güvenilmiyecek erkeklere bile güvendin iyi erkeğe de güveneceksin! bir adama hemen güvenip koynuna girip 5 yıl sevgili olduğun adamla yatmamak hiç mantıklı değil bana göre. Sevgili ile sevişmekte hata değildir ayrıca. Aynı hatayı yapmam diyorsunuz! Dediğim gibi başkası ile seviştiği için terketmem fakat başkasına güvenip bana güven duymuyorsa terkederim!
+1 yılBenim türkiyede yasayan bakire olmayan arkadslarim neden bunlari yasamadi
02 Yorumla- +1 yıl
Bence bu cocuktan ayril, para biriktirip diktir adam gibi sevgili bulamiyorsan
+1 yılBizi neden bulmuyor ki böyleleri. Ben sevgilinin yerinde olsam bir de kayardim. Ondan anlıyon demek ki soğuduğuna göre!
00 Yorumla
+1 yılçocuk seni böyle kabul etmiş ne güzel sen sogudum dıyosun ne iş yaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsoğudum derken yaptığım hatadan dolayı öğrenince kendimi kötü hissedyorum karsına nasıl cıkcam eskisi gibi nasıl konuscam die yani olur olmadık yorumlar yapmayn ne haddime soğumak burada caresız olan ben iken.
- +1 yıl
sende bu şekilde söyle ozaman cınım hı? :D böyle hissetmen normal ozaman geçer zamanla düşünmemeye çalış yasadıgın kötü şeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbu konuyu öğrendikten sonra iki tarafta da farklılıklar olabiliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle değişiyor birden
- +1 yıl
niye daha önce söylemedin sevgiline
Soran+1 yılçünkü beni bu hale getiren kisyle ayrıldktan sonra kimseyle konuşmadım o it sosyal medyadan mesaj atmış onun sayesınde konuşmaya başladık ben saklamam heleki böyle konuda söyledim daha önce diye bişey yok yani
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKabullenmesi çok zor olacak ve bunuda belli etmiş, kendi yoluna gitmelisin.
00 Yorumla neden hemen teslim oldun ki bukadar iradesizmisin !!!
10 Yorumlaiyi taktik kullanmışsın. üstüne gitme o gelsine bağlamışsın. yazık ama biraz daha ilgili ol ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolan yeni sevgiliye olmuş. böyle kızlardan uzak durmak lazım. 4s kuralını görüyoruz bu sayfada
30 Yorumla
+1 yılilişkiye girip çekip gitmek istiyor muhtemelen :)
akıllıca yani :)02 Yorumla
Soran+1 yılyapmaz onu çok iyi tanıyorum
- +1 yıl
bol şans
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski sevgılınız nıye sızı bıraktı maden bunu yaptı nıye bıraktı o adam?
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni bu hale getiren kişiyle ayrılma sebebim benmle birlkteyken bir başka kızla da birlikteymiş kendi söyledi foto attı o yüzden kurtuldum o bela dan. durumumu öğrenen sevgilimle ayrılma sebebim ise akrabayız ailem konusmamıı istemedği içindi yani seviyordu ben ayrılmak zorunda kalmıştım ki onun ahı tuttu bu hale düştüm...
Cevap sahibi+1 yılneyse sıkma canını , o adam tam bir şerefsizmiş, işte insanlara güven olmuyor bılemıyorsun , benımde kaç aydır gorustugum çocuk sevgılısını saklamış üstelik kızla aynı evı paylaşıyor , bence bu işler biraz şans , karşımıza çıkan kişileri ıyı olçup bıçmek lazım , bazısı ilk seferde mulayım adam gıbısıne gelır bazısıda sürekli yeni maceralar yasar , bıraz sansızlık bırazda ıyı nıyet kurbanıyız.
Cevap sahibi+1 yılsen bir kere hata yapmışsın o çocuga ınanıp birlikte olmuşsun, olan olmuş bundan sonra kendine öeki düzen ver, yalan soyleme ve senı kabul edecek başka ınsanlarla arkadaşlık yap, yabancılarla konuş onlar bu konuda daha genişler bizimkiler gibi değiller.
Soran+1 yılaynen öyle ama durumumu öğrenene çok haksızlk yaptım
Cevap sahibi+1 yılolan olmuş bırak artık , yapacak bışey yokkı bu saatten sonrada olmaz zaten, yoluna bak sen.
Soran+1 yılewt haklısn teşekkür ederm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam çoktan tekmeyi atıp defol l*n kaşar pis fahişe derdim :D
13 Yorumla
Soran+1 yıldimi kasar fahişe güzel laflar bunlar
Soran+1 yılsen temiz misin peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet ben daha önce hiç bir kızı yatağa atmadım.
kaşar fahişe pis laflar ve senin yaptığın da çok pis o yüzden hak ediyosun böyle pislik olmayı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav bırak ya kendisi kaç kere mala vurmuştur kim bilir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılbak bende erkeğim. hayatımda 10 kez genel eve gittim rus bayanlarına. 4 tane sevgilimle de yattım yalan yok. Ama evlenmek için bakire bir kız istiyorum. Erkeğim bak oradan biliyorum.
Soran+1 yıldoğru olduğun için erkeksin
+1 yılerkek soğğuması gerekiyo kamki sen değil bu terste bir ilişki var :D
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler