Esim hemen bebek istiyor kirmakta istemiyorum hemen bebek olma ihtimali var mi yani ilk ayda
Cevabın nedir?
Sağlık olarak hiçbir sakıncası yok. Fakat ruhsal açıdan yeni bir döneme girdiğiniz evlilikte, alışma süreci zaman alır. Bu yeni hayata alışmaya çalışırken apayrı bir dönem olan anne olmak da işin içine girerse zorlanabilirsiniz. Ayrıca evliliğin 1-2 senesi tabiri caizse cicim aylarıdır ve bu dönemde birbirinize cinsel yönden alışmanız için geçirilmesi daha uygun bana göre. Hamileyken ve çocuk doğduktan belli bir süreye kadar cinsel hayatınız epey kısıtlanır. Ayrıca evliliğiniz tam oturmadan yeni bir can dünyaya getirmek, risktir. Eşinizi tanıyorsunuzdur, seviyorsunuzdur vs. Ama ne evlilikler bitiyor, oldu ki bitti, o çocuğa yazık olur. Bence biraz bekleyip eşinizi daha iyi tanımanız, evlilik hayatına alışmanız daha iyi.
28 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama esimin saglik sorunlari var bir iki sene sonra veya daha sonralari olmama ihtimali yuzde 80 şu an olma ihtimaliyse yuzde 90 kusur zaten kendini elsik hissediyor nisani bozmaya kalkti kisirm diye. :(
Soran+1 yılEsimin baba tarafinda bir hastalik varmis tam anlatmiyorlar malum aile sirri falan esimin bahsettigine gore bu sperm sayilari ve kaliteleri gittikce azaliyormus e o zamanda cocuk olma ihtimali gittikce dusuyor birde esimin ailesinde cok fazla erken yasta prostat olan var korkuyor cok fazla
Soran+1 yılÖyle saniyorumki bu prostatla alakalida olabilir ama bilmiyorum esim raporlarini hep saklar hic bulamam arabasinda falan dokturuda bisey demez annesi falanda bu tarz seyler soyler
Soran+1 yılBende öyle dusunuyorum internetten arastiriyorum ama hic elle tutulur bisey ogrenemedim eger sizin bir bilginiz varsa lutfen paylasin benimle en azindan kafamda birseyleri toparlayayimki daha iyi olsun
Soran+1 yılSaolun :)
En İyi Cevaplar
+1 yıltabııkı sakıncası yok ama bebek evlılıgın baslarında olursa zorluklar baslar. cunku ılgı bekleyen koca ve kocasıyla ılgılenmek ısteyen kadının bulunamayan zamanı bulundugundaysa hep bebek ıcn kullanılır.
bu yuzden aklın varsa 2 sene sonra yap bebegını. o ıstesın onun ıcın hava hos tabıı.. bebekle sonuna kadar ugrasacak olan anne... o yuzden ertelemek ıcın elınden gelenı yap ve ılk 2 sene yapma bıle..
booooooooooooool sans06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama esimin saglik sorunu var o yuzden erken istiyoruz cunku esim yikilir bebek ileride olmazsa onu seviyorum yikilmasina katlanamam
- +1 yıl
yınede yapma derım.
Soran+1 yılBakalim korunmayacagim hicbirsekilde olma ihtimalini yukseltecek bu biliyorum ama esimden olmayadabilir iste
- +1 yıl
kısmet tabııkı... ama esıne fazla fedakar davranıyorsun. burdan onu goruyorum ama ınan bu kadar dusunme... yınede allah yolunu acık etsın bol sans.
Soran+1 yılTesekkur ederim. :)) evet biraz fedakarlik var ama onun benim icin yaptigi onca seyden sonra az bile kalir tekrardan saol canim
- +1 yıl
rıca ederım :)
Sakıncalılıgı yok ama aslında evlılık cınsel hayatın toplum baskısından kurtularak yasanma halıdır.
Sen ve esın ne dusunuyor bılemem saygı duyarım ama.
Bir evlılıkte en az 1 sene sonra cocuk yapılmalı cunku aynı eve gırmeden kım ne oldugunu tam olarak bılemezsın.06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki haklisin ama evlilik bitsede ben istiyorum yani o da cok istekli isim bile bulmus patik falan almis esim kirilgan bide istiyorumki hazir bende istiyoken bir bebegimiz olsun
- +1 yıl
iyi de sen daha hıc ılıskı yasamamıssın.
Acıkcası buyuk ıhtımalle bu konuya yabancı oldugun ıcın.
Cocuk olduktan sonra her zaman cınsel hayatın bı alt sevıyede olacak.
Pekı esın bu konuda ne dusunecek?
Yanı onunda senın gıbı hayatında cok bısı yasamadıgını dusunerek soyluyorum arzuları olan bır erkek daha ılkler baslamısken kendıne 6 aylık bı ara verecek garip :s
Soran+1 yılEsimin saglik problemleri var ihtimal ama o korkuyor eksiklik hissediyor o yuzden hemen istiyoruz çünku olmazsa psikolojik anlamda çökecek esim ve evliligimiz
- +1 yıl
hımm bu konuda ona destek olmalısın ve bu konuda tabı kı farklılık arz edebılır.
Ama cocuk oldugu zaman da bunun duzelecegıne garantı yok.
Onu anlatmaya calsııyorum cocuk bır duzeltıcı veya onarıcı bır sey olmak yerıne bazı seylerde elını kolunu baglayan seydır. Ha cocuk bu dunyanın kesınlıkle en guzel seyı ama su var. Bu cocuk olduktan sonra bu sorunlarla karsılasmayacagının garantısı yok ve bu sorunlarla karsılastıgında tek basına olmayıp kucagında bır cocuk olunca ne yapacaksın onemlı olan bu.
Soran+1 yılKesinlikle haklisin ama bazen risk almak gerekiyor esim bebegimizi göremeden dahada sorunlari olursa dayanamam o isim bile bulmus o yizdwn ben istemiyorum diyemem. :(
+1 yılDurumun baya kötü ama evliliğin ilk yıllarında çocuk yapmak evliliğe cinsel anlamda zarar verecektir eğer eşiniz spermlerini şu an dondurursa siz bu ilk yılları güzel geçirebilirsiniz ve sonrasındada çocuk sahibide olanbilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Önemli değil :)))))))
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılBenim eltim ilk aydan hamile kaldi şu an 2aylik hamile.. bende bebek istiyorum ama iyikide 1sene bebek olmamis diyorum bence 1sene bekleyin sonra cocuk yapin esine anne olmaya hazir degilim de ikna olur ins
04 Yorumla
Soran+1 yılEsim hasta yani saglik sorunlari var cok istiyor ileride oran azaliyo her iki senede yuzde on azaliyor saglik sorunundan dolayi bebek olma ihtimali
- +1 yıl
Sperm sayilarimi dusuk.. ilaac kullaniyormu? oyle bir durum varsa hemen hamile kalmazsin korkma amA istiyosaniz insallah mevlam sizede bebek verir
Soran+1 yılInsallah esim cok hevesli
- +1 yıl
Bu konuda sende pozitif dusunki kolay hamile kalabilesin
+1 yılÇocuk için erken sanki he. Sonuçta bakacak olan sensin. Ve madem yenidiniz onu tanımak için biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinda saglik problemi iste esimin biraz sorunu var bu konuda
- +1 yıl
Bence yinede sen acele etme. Senin sağlığında söz konusu hazır değilsen o çocuğa yazık olacak.
Soran+1 yılBende istiyorum ve eger bebegimiz olursa asla onu müşkül durumda birakmam ilgiden alakadan eksiklik vermem
- +1 yıl
Iyi madem hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı dilerim;)
Soran+1 yılInsallah. :))
+1 yılihtimal tabiki var bebeğe sen bakacaksın o değil sen hazır olmadığın müddetçe böyle bir işe girişme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hazirim anne olmak istiyorum esim isim bile bulmuş ona sadece ihtimal yuksek mi onu merak ediyorum
+1 yılaynen erken ya sonra mıllet neder sunlara bak cocuk yapmak ıcın evlenmıs bu gencler sevmemis birbirleri dicekler bunlar aşkını yasamıyor hemen cocuk dıyor ya cocugu gene yaparsın sen ılk once hayatını yasa.
03 Yorumla
Soran+1 yılEsimin saglik sorunlari var yani ileride olmayabilir bunu bildigi icin o istiyor simdi hayir desem üzulecek e ileridede olmazsa yikilir yani zaten nisani atmaya kalkti ben kisirim diye zor ikna ettim. :(
- +1 yıl
durum kotu sen bır an once yap
Soran+1 yılÖyle
+1 yılhemen bebek olması size bağlı, eğer olması için gerekli şartlar yerine getiriliyosa, hamile kalabilirsin yani.
00 YorumlaIlk gun kalan arkadasim var. Ayrica butun sosyal hayatin bitiyor. ( tecrubeyle sabit )
03 Yorumla
Soran+1 yılUmurumda degil esimin saglik sorunlari var ileride gec olabilir o yuzden hemen istiyoruz esim zaten biraz sorunlu bu konuda simdi istemiyorum diyemem isim bile bulmus elif sare diye kiramam hevesini. :((
Soran+1 yılBen saglik acisindan sorun olur mu diye merak ettim birde jinekologlarin anlatmadigi ama surekli denenen seyler oluyor ya geleneksel yontem vs. O yuzden sordum
İlk ay denediğinde bir uzuvları eksik oluyormuş özellikle beyin gelişimi. Kendin gibi olmasını istemiyorsan menopoza kadar çocuk yapmayı deneme bence :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil bir konusma sekli boyle ya sen beni nereden taniyosunda boyle sacma ve seviyesiz yorumda bulunabiliyorsun cevap vermeden önce üslubuna dikkat et
+1 yılManyak mısınız ya birbirinize doyun önce bebek tam bir felakettt. Ayrıca belki evlenince uyuşmayacaksınız biraz bekle sonra çocuğunla ortada kalma
10 YorumlaBaşbaşa kalmanın tadını çıkarmak istiyorsan bekle. Yoksa hemen çocuk/çocuklar yap çünkü ilerde riskli oluyor.
00 Yorumladaha birbirinizi tanımıyosunuz hani cicim ayları var bir zor zaman gör ondan sonra
00 Yorumlaçocuk güzel şey ama hemen olması yanlış. Eşlerin birbirini biraz daha tanıması, anlaması, sevmesi, lazım bunun içinde en az 1 yıl gerekli. (kaza kurşunu ayrı :) )
00 YorumlaIlk ay değil ilk ilişkide şart. Ileriki zamanlarda kadinda kısırlık olabilir.
00 Yorumla
+1 yılneden sakınca olsunki olmaz tabi ama cicim ayları çabuk geçer diye düşünüyorum şahsen
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler edepli yorumun icin.
- +1 yıl
Rica ederim sanırım bu gibi yorumları fazla göremiyorsun?
bu arada cicim ayları çabuk geçer çünkü hamilelik döneminde ilişkiye çok sık giremezsin ve son zamanlarında hiç giremezsin duydugum kadarıyla o dönemlerde erkeklerin gözü dışarda kalıyormuş neyse daha sonrasında çocukta olunca onun bakım derdi şu derdi bu derdi derken ilişkiden daha fazla kopma olur diye düşünüyorum ha yapmamakmı lazım tabiki hayır yapmanında ayrı güzellikleri var ;) ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılbence çocuğa 2 -3 yıl gerek yok bir ona doyayım çocuk yapınca aşkım 2 katına çıksın dahada çok seveyim
00 Yorumlayaşa bağlı , çok erken evlenirsen acele etme prezervatif iyifir
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasindayim o da 28
Soran+1 yılOkul yok calisiyorum insallah artik
+1 yılDaha bismillah demeden.. halayda mı karar verdiniz :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl:))) esim cok istiyor bende istiyorum
- +1 yıl
Peki bebek mi seks mi? asıl amaç ne
Soran+1 yılAsil amaç bebek esimin bazi saglik sorunlari var birde biz zor zamanlar gecirdik simdi aramiza minik biri hemencecik katilsin istiyoruz. :)
- +1 yıl
Hehe sevesim geldi bak :) o kadar istiosanız yapın bence
Soran+1 yıl:)) öyle olucak buyuk ihtimal esim isim bile bulmus elif sare diyor böyle bir adamin hevesini kiramam. :)) Allah var yukarida
Tabii sakıncalıya evliliğin tadını çıkarın 2 3 sene sonra yaparsınız ne acelesi varki 0. o
05 Yorumla
Soran+1 yılEşimin bazı problemleri var saglik anlaminda yani ihtimal gerci ama korkuyor o yuzden hemen istiyoruz esim eksiklik hissetsin istemiyorum
Soran+1 yılEvet çünkü eksiklik hissetsin istemiyorum nisani atmaya bile kalkti benim cocugum olmayabilir diye zar zor ikna ettim
Soran+1 yılAmin saolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkeğin elinde değil mi ya ben olsam çocuğu geç yapardım sakıncalı erken çocuk
05 Yorumla
Soran+1 yılEsimin saglik sorunu var o yuzden hemen istiyoruz eger ileride olmazsa esim yikilir
Cevap sahibi+1 yılHmm ozaman yapacak bişey yok Sorman hata
Soran+1 yılSadece ihtimal i merak ettim ve jinekologlarin anlatmadigi seyler var tipta olmayan seyler ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım ne dym Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılAmin
bişey olmaz yaa sadece evliliğin tadını çıkaramazsınız o kadar:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok zor yumurtalama donemını denk getırecende oo cok zor ama hergun bosalırsa olur. Adet donemınden 10-14 gun arası uygundur derım hayırlısı knka:D
010 Yorumla
Soran+1 yılAyarliyoruz doktorumla artik bakacaz :)(
Cevap sahibi+1 yılyegenımı yapaın bıran once bıcaklarım yoksa senı:D
Soran+1 yıl:D bakacaz artik
Cevap sahibi+1 yılknka bak bn saglıkcyım ıstersen yardım edebılırım yanı :) taşıyıcı baba olabilirm:D:D:D
Soran+1 yıl:D tasiyici baba ne ya. :)) Allah askina guldurdun beni
Cevap sahibi+1 yıl:) yanı sperm bankasında calısıyorm dıcektım knka:D
Soran+1 yılYok saol. :)) bizdekiler yetiyor cok sukur kimin oldugu belli olmayan cocuklar dunyaya getirip vebalini alamam. :D
Cevap sahibi+1 yılyoo bellı bnden olcak :) dıyım bak cok yakısıklıyımdır yanı kızlar oyle der :) uzun kıvırcık saclı bırıyım sana yardımcı olmak ısterdım:D
Soran+1 yılYok saol. :) benim cocugumun babasi olmasini istedigim adam benim gozumde en yakisikli erkek zaten
Cevap sahibi+1 yılemınmısın knka:D
Yaşınız küçükse sakıncalı olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 28. :)
Soran+1 yıl:) tesekkurler
daha once hıc hamıle kalmadım bılemıyorum kanks
10 Yorumla
+1 yıltabiki var bakiremiydin peki günüde önemli unutma
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim adetimden 9 10 gün sonraya geliyor dugun tarihim
- +1 yıl
yumurtaların yeni yeni canlanmaya başladıgı dönem o zaman ama tam çalıştıgı dönem adetinden başla 14 gün sonra
Soran+1 yılYa zaten hemen ilk gecede olacak diye bir sart yok ama en erken ne zaman oluyosa artik
- +1 yıl
kafanı yorma bebegim ya
acelesi ne. bir yaşayın durulun önce
00 Yorumla
+1 yılPeki evliliğimiz adetten kaç gün sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktorumla hesapladik hemen hemen 9 10 gün sonraya denk geliyor
- +1 yıl
İlk hafta içinde kalkan gerekli tüm bosalmayi içine al muhakkak ilişki bitince içeri akmasını bekle
Soran+1 yılTeskler
çabuk biter evliliginiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiey olmazda birbirinize doyamazsınız ki :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYa oldugu kadar artik
Cevap sahibi+1 yılbazı hamilelikler hassas oluyo düşük tehlikesi oluyo :) sizde istekli olunca cinsel ilişkie giremezsiniz :)
Soran+1 yılKismet ya Allah insallah verir
Cevap sahibi+1 yılinş hayırlısı sen hamile mi kalmak istiyosun hemen evlimisin
Soran+1 yıl4 gun sonra dugunum var
Cevap sahibi+1 yılbence ilk günlerinizin keyfini çıkarın :) allah bir ömür boyu mutlu etsin:) korku var mı :)
Soran+1 yılHer kizda oldugu kadar daha cok utangaclik var bende
Cevap sahibi+1 yılallah yardımcın olur inş :) dua etsem size :) görücü usulumu severek mi evleniyosun
Soran+1 yılBen esimi 13 14 yasimdan beri seviyordum daha kucukkende hayranlik gibi biseydi cok utangac oldugumdan asla bisey diyemezdim snede 1 kez gorurdum sonra bigun karsilastik o babasina soylemis bu kiz kim falan oyle oyle yani gorucu usulu ama ben onu biliyordum zaten
Cevap sahibi+1 yılhımm :) mutluluklar :)
Soran+1 yılSaolun edepli yorumunuz icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)))
var tabi olmazmı. o sana kalmış
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri