Türk erkeklerinden bir kez daha soğudum, neden cinsel konularda böylesiniz?

Bir video izledim Türk erkeklerinden bir kez daha tiksindim hepsi aynı cümle kuruyor. Erkek bakir değil ama kıza senin eline erkek eli değdiyse ve genç değilsen evlenmen diyor. Zihniyete bak? Erkek yapar kadın yapamaz kadın yaparsa kşr olur diyen erkekler bitmediği süre kadın cinayetleri bitmez bu erkekler haberlerdeki erkeklerle aynı.
Yabancı kadına köle olur Türk kadını ile bakire hizmet etsin diye evlenirler. Erkeklerin yanında şeytan bile melek kalır.
Neymiş kadın özelmiş cinselik yaşaması iyi değilmiş özelse neden kirli pis erkekle evleniyor?
Kadınlar cinselikten korkuyor ayıp kötü sanıyor cahil zihniyetler yüzünden sonra karım iyi değil diye ağlıyorlar.
Böyle erkeklerin parsını alıp yabancı erkekle yemek lazım yemek olarakta domuz eti koyarım. Böyle erkeklerden koca da olmaz baba da aldatılmayı hak ediyorlar.

Kadınların cinselik yaşaması çok doğal bir şey özgürsünüz kızlar bu şeytan kılığına girmiş erkeklere yüz vermeyin sakın.
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerin pis zihniyetleri yüzünden kadınlarin özgürlüğü elinden alındı. Hayatlarını mahvettiler ömrünü çürütürler erkekler
Güncellemeler
+1 yıl
Hem bakir ve genç değil bakire istiyor ve sadık iyi kadın istiyor ama aldatıyor neler neler yapıyor. Böyle erkekler evlenmesin lütfen kadınların sizin hizmetçiniz objeniz değildir. Tedavi olun rahatsızsanız. Hiç bir kadın bunlara layık değil
Türk erkeklerinden bir kez daha soğudum, neden cinsel konularda böylesiniz?