Cinsellik Kendini tatmin etmek göğüsleri büyütür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sıkıp okşadıkça büyüdüğü gözlemlenir diye duydum. Güncellemeler+1 yıl Ben soruyu bu şekilde sormamıştım neden soru başlığım değişti sevgili KS yöneticileri? Kendini tatmin etmek göğüsleri büyütür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu sadece yaparken daha belirkin dik ve şişkin durdurur hatta uçlarına dokununça da belirgin bir şekilde çıkar sonralarına faydası olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ergenken bende penisim mast yaptıkça büyücek kocaman olup başıma bela olcak diye korkardım 🤣 1 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik konusunda 605 cevap paylaştı. Hen gün garip ve saçma şeyler duyuyorum bununla ilgili. Öyle olsa niye silikon taktırsınlar. Öyle olsa şap şap durmadan mast yaparlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet büyür. Kim dediyse doğru demiş. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Höö bu güzel öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Hööö diyen düzelten sevgili klavye, hmmm yazıyordum neden böyle bir şey yaptın ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de büyümesini istemediğin için sordun sanmıştım :) Çok fazla da avuçlayıp sıkma sonra istemediğin derecede büyüyebilir bilgin olsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam aklımda 👌😂🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarılar dilerim. Acaba bizde de aynı şey oluyor mu 😀 Göğüs için demiyorum tabi ki... Yorumla Soran +1 yıl Olsun ister miydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu saatten sonra olsun istemem 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazlasını hiçbir kadın sevmez diye düşünüyorum. Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. emince bi tık büyür evet 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı. Öyle bişi yok maalesef 1 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl KS soru başlığını değiştiriyor mu Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yap sen, faydası olmasa da zararı olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef fazla mast unutkanlığa neden olur. Faydası olmasa zararı olacağı kesin. Yorumla
joney Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsellik konusunda 457 cevap paylaştı. Alakasi yok zamanla büyür kilo al ver 1 0 Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yanlış duymuşun ufaklık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ufaklık 🤪😄 Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsellik konusunda 662 cevap paylaştı. ilgi ile evet 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayir alakasi yok 1 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. büyütürse mastı bırakacak mısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yoooo Yorumla armada +1 yıl daha da mı çok yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Etliekmek31 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayir ellenmesi lazim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de onu diyorum. Sıkıp okşadıkça? Yorumla Etliekmek31 +1 yıl Buyur esiminki oyle buyudu Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmmm Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yanlış 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Kim demiş bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Otuz yaşındaki cinsel eğitimi veren bir öğretmen Yorumla u KasiKesh +1 yıl Alakası yok sadece tutup sündürürsen sarkar Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsellik konusunda 668 cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bu sadece yaparken daha belirkin dik ve şişkin durdurur hatta uçlarına dokununça da belirgin bir şekilde çıkar sonralarına faydası olmaz
Ergenken bende penisim mast yaptıkça büyücek kocaman olup başıma bela olcak diye korkardım 🤣
Hen gün garip ve saçma şeyler duyuyorum bununla ilgili. Öyle olsa niye silikon taktırsınlar. Öyle olsa şap şap durmadan mast yaparlar
Evet büyür. Kim dediyse doğru demiş.
Höö bu güzel öyleyse
Hööö diyen düzelten sevgili klavye, hmmm yazıyordum neden böyle bir şey yaptın ki 😂
Ben de büyümesini istemediğin için sordun sanmıştım :) Çok fazla da avuçlayıp sıkma sonra istemediğin derecede büyüyebilir bilgin olsun.
😂
Tamam aklımda 👌😂🤭
Başarılar dilerim. Acaba bizde de aynı şey oluyor mu 😀 Göğüs için demiyorum tabi ki...
Olsun ister miydin
Şu saatten sonra olsun istemem 😀
Fazlasını hiçbir kadın sevmez diye düşünüyorum.
emince bi tık büyür evet
evet çok fazla etkisi var :)
Büyütmez
Memeyle ne alakası var
Öyle bişi yok maalesef
KS soru başlığını değiştiriyor mu
Yap sen, faydası olmasa da zararı olmaz
Maalesef fazla mast unutkanlığa neden olur. Faydası olmasa zararı olacağı kesin.
Alakasi yok zamanla büyür kilo al ver
duşta sıcak suyla ovalarssan olur
Yanlış duymuşun ufaklık
Ufaklık 🤪😄
Evet
Peki
ilgi ile evet
Hayir alakasi yok
büyütürse mastı bırakacak mısın
Yoooo
daha da mı çok yapacaksın
Hayır