ben ara ara kendimi stripiz yaparken videoya çekip arkadan izleyerek kendimi tatmin ediyorum vücudum beni inanılmaz derecede uyarıyor sizde yaşayan var mı bunu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendi penisimi, kalçalarımı ve karın Kaslarımı çok seviyorum Ayna karşısında uzun Uzun kendimi seyrediiyorum... ereksiyon haline getirip ellerimi belime koyup izliyorum. penisimi hareket ettirip haz alıyorum..en sonunda da bosalıp rahatlıyorum.. Bır seferınde de kendı p*rno fılmımı cekıp ızlemıstım ve bu benı kudurtmustu Eger ımkanın varsa sende yap...
04 Yorumla
Soran+1 yılkendi p*rnom mu?bu benim yaşam tarzıma çok aykırı.
Cevap sahibi+1 yılIlk basta senın dedıklerınde cogu kısıye aykırı geldı yorumlarda.. ben p*rno dıyerek aslında kabalastırdım bıraz.. bı kız arkadasımla cılgın gıbı sevıstık ve vıdeoya cekıp nasıl oldugumuzu gormek ıstedık merak ettık. ve o vıdeoyu ızlerken ıkımızde hıc almadıgımız kadar Zevk aldık.. Anlatılmaz Yasanır cınsınden. Kucuk fantazıler Yanı :)
Soran+1 yılben bakireyim her yönden.
Cevap sahibi+1 yılben senı anladım canım kasma artık. bende bır sefer kendımızı vıdeoya cekıp ızlemıstık gulmustuk kız arkadasımla hem komık hem super zevklı bısey ...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit tedavi ol bence senin yolun yol değil. Bunun sonu lezbiyenliğe kadar çıkar, bir de ben kendi aldığım zevke bakarım karşımdaki beni ilgilendirmez demişsin, merak etme gün gelir seni sırf kendi emeli için kullanan birine herşeyini verdiğinde bu sözünü hatırlarsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir kadından etkilenmiyorum kendi dışımda bu kadar eşcinsellik fobisine sahip olmak gizli i*neliktir misal sen gibi;beni kendi emmelleri için kullanan biri olması için ilk önce evlilik öncesi ilişki yaşamam gerekir ki yaşasam bile sen iilgilendirmediği halde bil ki yaşamıyorum ayrıca ben zevk almadığım birine işkence çektirmeyi seviyorum çünkü bu benim doğan senin gibi köle ruhlu değilim bana kendini anlatma.
Cevap sahibi+1 yılErkekliğimden şüphen varsa kanıtlayabilirim canım sorun değil. Bir yedin mi bir daha istersin :)
Cevap sahibi+1 yılZavallı bir ergensin sadece, senin gibilere gerçekten acıyorum, Allah ıslah etsin.
Soran+1 yılergen olan sensin erkekliğini şeyinin ölçüsüyle kıyaslayacak kadar hemde :D
Cevap sahibi+1 yılölçü vermedim farkındaysan, ergen gibi laf sokmaya çalışan sensin ben sana bir öneri sundum sen tutup bana gizli i*nesin diyorsun, merak etme sen de büyüyeceksin ;)
Soran+1 yılbirisi senin annene gelip bir yedin mi ömrün boyu istersin der umarım o zamanki yüz ifadeni göremeyecek olsamda tahmin ederim hayırlı geceler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda buna toğaf yaklaşanlar var ama bu normaldir,fiziği vucudu güzelliği yerinde olna her bayan kendini beğenir ve karşısında sevgilisinin falan olduğunu ona baktığını düşünüp onun gözleriyle kendine bakabilirsin ve bu saha haz verir kendinden tahrik olursun ,bunda birşey yok he ama abaza erkek milleti buna başka bakıyo lez gibi düşünüyolar
22 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle bu.
Cevap sahibi+1 yılaynen canım olay budur ki bende kendimiş beğeniyorum açık ve net
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısı bende de var.Çok kez ayna karşısında,yada kendimi kameraya çekip izlerken mast.yaptım :)
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=RUjtpQKK4bk&NR=188 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D kıyamam ya +++++++
Cevap sahibi+1 yılne yapayım kendimi izlerken yada mast yaptıktan sonra kendimi öyle hissediyorum :)
- +1 yıl
Azufadlamdka salak link'e kahkaha attım. Hala gülüyorum.
Soran+1 yıliçindeki sürtüğü rahat bırak o zaman ;)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
+1 yılBayanlarda genelde böyle olur zaten ne abazanlığından bahsediyorsunuz siz ?Cinselliğin c sini de bilmeyen yorum yapmayın Allah aşkına ya sizin için cinsellik=çiftleşmek
22 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle kadın kendinden memnun olmalı ve seksi görmeliki ilişkiyide öyle yaşayabilsin.
- +1 yıl
O zaman engin bilginle bir aydınlatsana bizi ?
insanın kendini dışardan görmesi farklı ve tahrik edicidir. örneğin p*rno izlerken hemen hemen herkes uyarılır hatta tavan yapar cinsel güdüler. ama p*rno da gördüğünün aynısını yaparken izlediği an ki kadar zevkli olmaz. yani görme açısı cinselliğe farklı bi boyut kazandırır seninki de bu. yatak odalarında yatağın karşısında ayna olmasının sebebi de bu. şahsen bende cinsel ilişki sırasında video'ya çekip sonrasında izlediğim de tahrik oluyorum. normal bi durum bence senin olayın.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum :)
+1 yılBir keresinde kendimi aynada gördüm. Elim dolu, suratta bir azim ifadesi... ulan tipe bak dedim, sonra bir efkarlandim, sonra bir sağ elime yabancilastim. Hayatı filan sorguladım. Ulan dedim kendimi görünce bu hale geliyorsam filan dedim.
Özet: tahrik olacağım son kişi kendim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya yemın ederim soruyu ben yazdımda unuttum mu sonradan sıye düşündüm :) beni anlatmışın direk, aynı şey bende de var, açık saçık giyinip kendimi kameraya cekıyorum, dans ediyorum, heryerımı gösterıyorum falan, sonrada onu izleyıp mast. yapıyorum, sevındım bitek kendımın yapmadıgına :)))
32 Yorumla
Soran+1 yılbende sevindim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte soruya benim cevabım =) bu soru bana ait ve evet ben çok zevk alıyorum.. =)
link02 Yorumla
Soran+1 yılne güzel kendi kendine yetmek
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla güzel =)
+1 yılNarsistlik başlangıcı.Hayal ederken kendimden bir tane daha olsa da sevişebilsem diye düşünüyosan ciddi ciddi narsistliğe adım atıyosundur.Endişelenme sorun yok diğerleriyle anlaşabildiğinden daha iyi anlaşabilirsin kendinle=)
10 YorumlaBence bizim kizlar ay kicimda sivilce cikmis ay bobrek ustu yaglarim sarkmis ay vajinamin dudagi kararmis demekten hicbirsey yapamazlar aynanin karsisinda.
12 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi izlemeye bayılyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevebilirsin de bu kadarı fazla. bu senin bir şeyleri istediğini fakat olmadığından içgüdülerinin kendine doğru kaydığını gösteriyor.
pisikoloğa gitsen sana bunları der :)01 Yorumla
Soran+1 yılpsikolog beni ilgilendirmiyor kendi cinsel problemlerine baksın
demekki vücudun o kadar güzel :) senı etkilediğine göre :) merak ettim ne yalan diyeyim çok zevkler sana :)
02 Yorumla
Soran+1 yılherkesin zevki farklıdır ama
İşte bu cinselliğin öldüğü andır. Sapıklığın son evresi olan Sapkınlıktasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye sapkınlık olsun mastrbasyon yaparken zevki kend vücudundan alıyorsun ben zevk aldığım vücuttan tahrikte oluyorum bu kadar basit.
+1 yılinşallah bu böyle uzun sürmez mazallah kendş kendinize yeterseniz biz erkeklerin hali nice olur. bizde tavuk yemek istiyoruz
00 Yorumlaerkekde olmaz bu da :D bayan için de garipseyeceğim bişey değil :D gayet hoş bence :D
10 Yorumla
+1 yılben de dambıl çalışırken ağnadan kendime bakmak çok hoşuma gidiyo :) daha bi gaza geliyorum da benimki uyarılma gibi değil tabi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanyo yapıcağım zaman banyoda dakıkalarca vicudumu izlerim. Delimiyim neyim..
22 Yorumla
Soran+1 yılçok normal bence
ne güzel. kendinle barışık olman. çünkü sen kendi vücudunu beğenirsewn karşındakide beğenir.
00 YorumlaYok bunu yapmadım ama striştizi iyice öğrenmeni tavsiye ederim güzel bir şeyler yşatırsın partnerine
05 Yorumla
Soran+1 yılbir partnerim yok ben kendi aldığım zevke bakarım karşımdakine değil
Soran+1 yılkarşımdaki beni tetiklemek için bir şey yapmazken ben başkasına seks köleliği yapmam sadece kendim için çalışırım.
Soran+1 yılbencillik yoksa tabiki.
Herhangi bi insanda bunun olmasi imkansiz bence, avatar filansan belki...
01 Yorumla
Soran+1 yılinsanım ama yaşıyorum kendimi çok seksi buluyorum aynı şey senin için geçerli değilse benim problemim değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama yalnız kaldığım evimde -diğer evde- duvar neredeyse komple ayna. Hoş mastr. yaparken her ne kadar işe yaramasa da kırmızı loş ışık, mum, tekila ve hoş bi' hatun kombinasyonu ile işe yarar bi' hal alıyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin kadar becerikli olmadık. Kendi kendine yetme budur.
00 Yorumlafızıgın cok guzelse olurrr yanııı bırde strptz yapmasını ıyı bılıosann bnce mantıklı
00 Yorumlailk defa senden duyuyorum bunu gerçekden zevklimi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimi izlemekten değilde seni izlemekten zevk alırım videolardan 1 tane yollasan? :)))
013 Yorumla
Soran+1 yılabazanlıkta son nokta bu işte
Cevap sahibi+1 yılsende fantazide sınır tanımıyorsun kim abaza acaba
Soran+1 yılben lendi kendime yetiyorum başkalarına sulanmıyorum abaza olan siz kendinizi tatmin edemediğiniz için başkalarına sarıyorsunuz önce kendinizle barışmayı öğrenin.
Cevap sahibi+1 yıllezsiniz işte daha ötesi yok
Soran+1 yıllezbiyen olsam kadınlarla ilgilenirdim onlarla ilişki yaşamak isterdim bu kadar eşcinsel fobik olman gizli gay olduğunu gösterir ama ben sen değilim kadınlardan hoşlansam söylerdim.
Cevap sahibi+1 yılben seni izlemek isterdim dedim sende bir kadın olduğuna göre gayette normalim ama sen bir kadın olarak kendini izlemekten tatmin oluyorsan kadınlardan hoşlanma ihtimalin olduğunu gösterir gizli lezzz
Soran+1 yıleğer kendim dışında başkası için hissetseydim evet söylediğin doğruydu ama bir kadını öpmek bile mide bulandırıcı üzgünüm :)
Cevap sahibi+1 yılbir insan ayna karşısına geçip kendine bakabilir beğenebilir ama kendi videonu çekip kendini izleyip zevk almak garip bir olay ya sen belki de burada şu mesajı verdin benim vücudum o kadar harika ki ben bile etkileniyorum :)
Soran+1 yıliyide herkesin zevki farklıdır herkes kırmızıyı sever diyebilir miyiz hayır.
Cevap sahibi+1 yılöyle ama bu genel birşey bütün erkekler kadınların vücutlarından hoşlanır
Soran+1 yılevet ama sevdikleri tipler değişiktir.
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. KIz kendini s...c.k aleti olsa :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim yerimde olsan sende yapardın belki ne biliyosun
Hiç denemedim . herkes vücudunu sever beğenir
02 Yorumla
Soran+1 yılvücudunu sevmek beğenmek değil ama vücudundan tahrik olmak.
görseydik iyi olurdu videonu ama :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece bana özel kimse için bir gayem yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki normal bir şey yaptığını düşünüyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılfiziğimi beğendiğim için evet
- +1 yıl
o zaman mesele yok ..
:) ne içiyon tam olarak :D acayip kafa yapıy sende
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır insan kendini seksi bulamaz mı?
Soran+1 yılama bir kızla öpüşme düşüncesi midemi bulandırıyor sadece kendimden tahrik oluyorum.
oha bu kadar abaza olmadım daha :D
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum abazanlık olduğunu sanmam çünkü yolda gördüğüm kimseye bakıp tahrik olmadım daha
- +1 yıl
abazanlık değil kızım normal bi durum ya, genç kızken başlar bu
Soran+1 yılben hiç cinsellik yaşamadım birisiyle.
Soran+1 yılyaşamama gerek yok mutluyum.
kendini sexy bulman tahrik edici...
02 Yorumla
Soran+1 yılkimse bilmiyor ama482 karakter kaldı
Yoldan cikartiyor ben beni ajskajajskjs
10 Yorumlakendini begenmisler :)
00 Yorumla
+1 yılyok artık daha neler :D
00 Yorumlaeskiden yapıyordum aynanın karşına geçip yapmak
00 YorumlaSen neyin kapasıni yaşiyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıloff
Gizli Üye(30-35)+1 yılne içtiysen ben de aynından istiyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbir şey içmeme gerek yok o benim doğam
Cevap sahibi+1 yıldoğana hayran kaldım..
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar var .
22 Yorumla
Soran+1 yılhmm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendımden tahrık olmuyorum
00 Yorumlavar tabiiki olmazmı
00 Yorumlasapıtmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılhiçte bile
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı