Direk gay veya lezbiyen demeyin yapmış olanlara lütfen. Öyle bir şey yok yani. Bence gayet normal bir şey bu takılmayın derim 🙂. Peki söyleyin yaptınız mı bakalım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca demeyi unuttum da yaptıysanız nasıldı?
Hemcinsleriniz ile aynı anda kendinize dokundunuz mu?
@S8484 yakın arkadaş grubuyduk. Bir gün normal film izleyecez diye toplandık, arkadaş abisinin p*rno cd'sini bulmuş şakayla karışık getirdi. Kızlar takın da izleyelim deyince her şey başladı
Sevgilisinden ayrılmıştı yakın zamanda zaten. Depresyonda gibiydi işte. Bizde bilgisayardan bir dizi izliyorduk onla biraz cinsellik falan olunca ister istemez libidosu yüksekti morali bozuktu yapmak istiyorum üzgünüm dedi. İstersen benle birlikte yapar mısın dedi. Israr edince çok kıramadım. Yaptık işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kucuken hatirliyorum ve boyle su kaynagi vardi ve orayada su birikiyordu ve uzunca Kaya vardi onun uzerinde yarisarak yapardik
Bu bayağı ilginç işte 😂
Evet o arkadaslarida hatirliyorum suanda gozumun onune geliyorda yaptiklarimiz hata daha seylerimizde kucuktu😆
Lise zamanları. O zamanlar vcd vardı. Zar zor p*rno cd'si bulunur, arkadaşlarla toplanıp p*rno izlerdik. Bu arada grupta kızlar da vardı 😅
Ohaa kızların yanında mastürbasyon yapmadınız dimi 😂
Hepimiz yaptık onlar da yaptı 😅 ama orada yaşanan orada kalırdı hep
Allah Allah ortama bak ya sen 😂. Yani iyiymiş helal
4 erkek 3 kız 😁 yani 15 - 16 yaşında felandık. Hiç seks yapmadık ama o dönem mast sırasında birbirimize dokunduğumuz olmuştu kızlarla
kızlar nasıl ıkna olurdu
@S8484 yakın arkadaş grubuyduk. Bir gün normal film izleyecez diye toplandık, arkadaş abisinin p*rno cd'sini bulmuş şakayla karışık getirdi. Kızlar takın da izleyelim deyince her şey başladı
hade yaaa
ortam nasıl oldu peki
utanırım be xşlkwqkelşw
Ya niye be jdkd ergenken falan da olur yani
bir kızla yaptığım olmuştu ama
Oda güzel
Küçük çocuklukta oldu
Anladım o yaşlarda olağan bir şey
Sanırım ama şimdi asla diyeceğim bişi
Bir arkadaşımla video izlerken çıplak vaziyette mastürbasyon yapmışlığımız var
aslında en harika bu olmalı
Hmm diyosun
erkele ee kadın lada
yane aynı cins
Anladım iyiymiş
denedin mi
Evet
kız kıza mı
Aynen öyle
ilk ne smn deneyebildin
15-16 yaşında falandım
kız kazayken mi
Evet aynen
nasıl ikna etti seni
Sevgilisinden ayrılmıştı yakın zamanda zaten. Depresyonda gibiydi işte. Bizde bilgisayardan bir dizi izliyorduk onla biraz cinsellik falan olunca ister istemez libidosu yüksekti morali bozuktu yapmak istiyorum üzgünüm dedi. İstersen benle birlikte yapar mısın dedi. Israr edince çok kıramadım. Yaptık işte
mast olayı mıydı
Mast olayı mıydı derken anlamadım ama mast yaptık işte
yanyana mast mı yaptınız
Evet işte
demedenYazsana
Hayır
burda zorda kalma diye
onun yaşı kaç tı
susma
çok lnslı mış sınız
orda mısın
sorun harika
Ortaokulda yapmıştık arkadaşlarla :)
nihahahahahahaha derim
Ben de sapmaları sevmem. nefret eder ve tiksinirim. Fakat o amaçla olmadan, dokunuşu severim.
gay olduğum için yaptım tabi
Hayır
Bncd güzel bi his
Ozelden yazarmısın
Hadi işine