Sabah uyandınız eşiniz regli olmuş yatak batmış tepkiniz ne olurdu?
Eş degil sevgilinizde olsa tepkiniz ne olurdu?
Eş degil sevgilinizde olsa tepkiniz ne olurdu?
Ne tepki vercem uyanmadıysa biraz izlerim sonra elimle yüzünü karıştıra karıştıra uyandırırım ne yaptın şen diye sjsjs oda afallar zaar sonra anavatan kan mı ağladı ağlattın mı şen derim sjsjs sinir ederim. d insanlık hali tiksinilecek abartılacak durum değil dünya yıkılmadı adam öldürmedi oluşabilecek durumlar büyütmememek gerek
işte gelecekte ki eşimin yaşayacağı bir sorun 😀 her ay ya mutlaka bir gün sabah o sürprizle uyanıyorum 😀
bir de adama sarıldığımı düşün adamda kan revan ahahahahah
Cevap
19Cevap
Adet döneminde kıçına don, donuna ped takmak yerine çıplak yatmayı tercih edip, yatağı batırdığı için sağlam fırça kayar, sonrasında çaresine bakardım.
Aşırı alkollüyken altına işemek gibi bir durum değil bu zira, bile bile lades.
İlla ki bedelini ödetirim..
tipe bak hele
adet öyle her zaman günü gününe olmuyor belki erken oldu haberi yoktu kadının olacağından
bedel ödetiyormuş ne bedeli pardon bu?
@çikolataçikilop Tipini bile koyamayan özgüvensiz, pısırık mı tipi eleştiriyor? Hele düşük zekalı ergene bak, senin sorumsuzluğunla, leş kanınla mı uğraşacaktım ben ruh hastası şizofren?
Baya bildiğin ödetirim, adet dönemini her hemcinsin bilir, bunun erkeni olmaz, geçi olur. Önlemini almadıysa, bedelini öder..
Bazen ped taksaniz bile yatağa geçiyor bile bile lades olan bir durum olsa inanın çarşaf yıkamak çok hoşumuza giden bir şey değil. Alta örtü koyuyorum ben tedbir amaçlı ama bazen oluyor üzerinize orttugunuz yere oturduğunuz yere dahi geçiyor. Toplumda anormal karşılandığı için erkek varken altınıza örtü alıp da oturamıyorsunuz. Okulda kaç kere sıraya geçti. Sinir bozucu gerçekten
senin gibi ruh hastalarının olduğu siteye neden fotoğrafımı koyayım sen onunda bedelini ödetirsin !! 3 iq kendini adam sananlarda bugün.
sanırsın regl oluyor erkeni olmaz geci olurmuş
a.. mın varda bizim mi haberimiz yok?
@çikolataçikilop Senin sahip olduğun seneden fazla vajina gördüm, adet dönemlerini gördüm. Cinsiyetinin ne olduğunu, senden iyi biliyorum. Seninle bunu tartışacak değilim, görsel ögelere saldıran düşük zekalı sakat. Git kıçını yıka sen, yıkarken dikkat et kukuna denk gelmesin, enfeksiyon kapar kahverengi akıntı yaşarsın, rezil varlık seni
sadbasjd hayatımda bu kadar aşağılanmamıştım sdnsakfsn
sabah sabah uykum açıldı iyi geldi
senin burcun aslan mıydı? inşallah yanlış hatırlıyorumdur
@MarsRafinha Senin yaş aralığın için olağan. Daha kaç senedir regl görüyorsun da, detayını bilesin ki? Seni iyi anlıyorum. O yüzden sızıntıların, şuyun buyun için normal karşılıyorum, sana sözüm yok evladım. Ben kendi ilgi duyduğum kadın yaş aralığı için konuştum, 18 yaşında biriyle olsam elbette sorun etmezdim. Ancak 30 yaşına kadar bunu algılayabiliyor olması gerekirdi, onlara ithafen yazılan bir görüş bu, sen üstüne alınma
@çikolataçikilop Evet, aslan. Aşağılamak değil, aşağılamaya çalışmaya karşı bir tutum bu. Ben kimseyi aşağılamıyorken, görsel ögelerden girmeye çalışmaya vereceğim tepkiyi kestirebiliyor olman gerekirdi
görsel öğelerden girmek ne be?
@çikolataçikilop ''tipe bak hele'' cümlesi bir kişinin dini inanışını aşağılamaktı da, bana mı tiple alakalı geldi?
Yok alınmadım tabi ki. Zaten siz o durumu yasamadiniz bilemezsiniz ama ben çok erkek adet gördüm. 10 yasindaydim şimdi 19 yaşındayım. Bazen öyle çok kanamam oluyor ki bakıyorum otobüsün koltuğuna geçmiş hafiften. Elimizde değil 30 da olsak maalesef. Bu durumu ve kadınların lavabo ihtiyaçlarını örtü ihtiyaçlarını anlayışla karşılamak iyi olacaktır. Çünkü bazen okulda oluyorsunuz lavaboya göndermiyorlar
yaa asnajsdasd yanlış anlamışsın onu
o nasıl diyeyim bir nevi hitap şekliydi
ben genelde tiye alacağım zaman öyle başlarım ama o gerçek tipe ithafen bir söz değil
tipinde bir şey yok reis yakışıklı adamsın.
@çikolataçikilop Çirkin ya da güzel bulman önemli değil, bunu bu konu üzerinden dile getirmen problem. Bir insana karşıt fikir belirten cümlenin başında ''tipe bak hele'' dediğinde ister istemez, ''kendi gibi düşünmeyene çirkin yaftası yapıştıran modelle muhatabım'' algısı oluşuyor. Tipi baz almadan dilediğini söyleyebilirdin halbuki, normal karşılardım
@MarsRafinha Biliyorum. Soruyu soran ''eş'' olarak sorduğu için, ben de kendime eş olacak kalibrede insanları belirdiğim için, ona göre yanıt verdim. Neticede ''regl olmuş insan'' olarak sormamış. Elbette yeni regl görmeye başlamış birine dair soru sorsa, farklı yanıt verirdim
ne bileyim yanlış anlayacağını düşünmemiştim.
hadi barışalım ♥
@çikolataçikilop Barıştık
tony stark mı
robert downey Jr
ah kalbim ♥
@çikolataçikilop Asdfg ekstra barıştık
erkek olsaydım
akıtıyorsun hanım derdim dsfksdmksdg
Hahahahahha😂😂Allah seni
😃😃
Olabilir bunda tepki göstercek bir durum yok sonuçta
Kalkıp çarşafları toplasınlar bari mal mal bakmasınlar shsh
Bunun tepkisi mı olur ya olabilir normal bir durum, çarşafı değiştirirsin okur biter
gider aşkımı yıkarım
ruhsuz aşklarınıza inat!
Çapkn kuru fasulye adamsın🥰
Olabilir, kendi elinde degilki olmamak
Aklıma hemen bitecegi günün hesabını yaparım.
Benim uyandığımın farkına varmadıysa, geri uyurum
Bisey olmazdı sadece gülerdim
"yapabileceğim bişey var mı senin için"
2 hafta dükkan kapalı
insani bir durum olduğunu herkes biliyor
Ne olacak bir şey demezdim ona yardımcı olurdum
Ne olacak çarşafı değiştiririz
Gayet doğal bir durum neden kızayım ki.
Akyıp olmasın diye altıma işerim
İyi misin derdim.
temizlerim yardim ederim ona
Dünya hali