Bence yazik ya kesinlikle ev ev ustune olmamali.
Sahi nasil geciriyolar o geceyi iskence resmen
Sahi nasil geciriyolar o geceyi iskence resmen
İlk gece evi sadece onlara bırakıyolar galiba başka bir yerde kalıyor onlar akraba da felan...
Dediğin gibi işkenceya kızın kabul etmemesi gerek erkek seviyorsa halden anlar zaten 21. Yüzyılda hala perişan oluyorlar -_-
o gece ev boş oluyor bııldıgım kadarıile ama dediğin gibi ev üstüne ev olmaz gerdek gecesını atlatsalar bile kadın ve erkek sessiz sessiz dişine sıka sıka seks yapacak çok zor
AYNEN TADINI CIKARA CIKARA YAPAMAZLAR
o konuda haklısın zaten bende öyle yatakda sessiz istemem doya doya yaşasın aman duyacaklar diye dişii sıkıp kafasını yastın altına sokmasın
Aynen allah gostermesn. d
amin :) hemde içten amin
Bence sadece o gece diil tüm geceler işkencedir.
Cok sacma bir durum yaa büyük konusmak istemiyorm ama eşinle aynı evde rahatca davranamadgın sürece ne anlamı varki
Aaynenn romantik bir film bile seyredileme
Ilk geceyi evde geçiren görmedim ben :) balayı denen olay devreye giriyor bizim burada :))
sonraki gunlerde evde isknve olr
Cevap
8Cevap
Ben kaynanamla ayni evde yasiyorum gerdek gecesi bir akrabasina gittiiler dugunden hemen sonra ertesi gunde aksam ustu geldiler bence diger ailelerdede boyle oldugunu dusunuyorum :)
Büyükler aklı başında insanlar olduktan sonra bence geniş aile iyi ve sağlıklıdır. Dediğim gibi. İlk şart karşılıklı anlayış ve hüküm kurma çabasına girmemektir.
Hayir yanls olmami
Ev ev ustune olmz dyrm
Ama bu yüzyıllarca böyleydi.. Aileler küçüldükçe bir arada yaşama isteği azalıyor, insanlar biribirlerine katlanmayı beceremiyorlar. Bir arada olmanın sayısız faydaları vardır... Burada yazsam çok uzun olabilir. Avrupa da çocuk 18 ine girince ailesine tahammül edemiyor ve geçinemiyor. İnsanlar sosyal varlıklardır ve bir arada yaşadıkça çok daha güçlü ve sağlıklı olurlar diyorum. şartları zorlayıp uzlaşı aramakta fayda var.. Ama yine de olmuyorsa evler ayrılabilir.
ses olmaması lazım dikkat etmeleri lazım öyle zor bir durum ya
Allah gostermesin
kimse istemez inşallah herkes istediği gibi yaşar senin yaş kaç evlencekmisin yoksa
Yok daha 18 yasndaym sevgilimin annesi boyle istiyodu diye terkettim cocugu. d
iyi yapmışsın çocuk ne diyodu annesi ne derse o tiplerdenmiydi
Ayne oyleydi annesiyle benim aramdaki dengeyi kuramiyodu
zaten düşünemeyen erkek beynini kullanamayanda hiçbişy olmaz
Aynn
ben bile tek evde kalmak istiyorum komşu flan olmasını istemiyorum evlenince
Yani olmasi gereken o
hayırlısı bakalım ne olcak yaşta geçiyor zaten ama
O gün yalnız bırakiyorlardır heralde
Bence yanls. Peki ya snraki gunler
Asla demeyelim. Bende istemem. Allah dusurmesin
yatak odalarında geçiriyorlar :)