29 yaşım. Bakirim. Mast denen zıkkımı bırakalı yıllar geçti. Evlenene kadar rüya harici tatmin olmamakta kararlıyım. Keşke ön yargılı yaklaşmasaydınız 🤗
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. İnsanlae bunun ekmek gibi su gibi ihtiyaç olduğu algısıyla yaşıyor yıllardır. Bu algıyla yetişen fertler kafayı bozuyor. Abartmaktan kastım bu benim. Vazgeçilmez ihtiyaç olduğuna inandıkça o istek sizi rahatsız eder. Vücut sizin, hüküm sizin.
Geçmesini burada sorarak sağlamanız zor burada üyeler faydalanmak peşinde. Kendinizi meşgul edin, yorulun haliniz kalmasın, Allah'a sığının. Yazdığınız tabirler hoş tabirler değil bence kadın olarak kendinizle ilgili "bozmak" falan kullanmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Normal durumlar canım sıkıntı etme %80 i öyledir kişilerin.. başka işlerle uğraşarak vaktini öldür unutturur bir süre
14 yasımda masta basladim
Hep p*rno izlerdim 13 dede
Olabiliyor kişiden kişiye değişiyor durumlar
Anladım teşekkür ederim 😘💋
Düzenli ilişki Yaşadığın zaman normale dönüyor
İnşallah yaşarım henüz bakireyim
istek giderilmedikçe enerji harcanmadıkça o düşmez.
güzel yalayan ilgi gösteren birini bul
o nedenle dedim yalayan birini bul diye. bakireye en güzel yapılacak uygulama. saçının telinden ayaklarına kadar yalasın defalarca boşaltsın.
Ohhhh
işte güzel dilini kullanabilen kadından anlayan yani hem anatomik hem ruhen bilen birini bul böyle derinden ohhh çek
Vay arkadaş yaaaa...
Demek ki sabahki sorudaki adam haklıymış.. böyle kadinlar var sanırım...
Ya tadını çıkarsan olmuyor mu
Olur öyle, vücudunun isteğine cevap vermek zorundasın bi süre, illa ki azalaır zamanla başka meşguliyetler edindikçe
Bence sana yardımcı olacak en azından seni gerçekten boşaltacak biri derdine iyi gelebilir mesajla ya da konuşarak.. iyi gelcektir
Bende dua ederdim çok ağır bı imtihan hormonlarını felan olctur
Mesajıma cevap ver. Sağlıklı şekilde libidonu düşüreyim
düşürmez ama geçici bir süre baskılayan bir ilaç var
Erkekler için var ama kadınları bilmiyorum
Libidonu azaltma kendini mutlu et şımart 🙂
Var yavrum ben 😂😂😂
🙈🙈
Östrojen seviyeni düşür
7/24 mü sjsjsjsj kaç kez gusül alıyosun günde ahahah
Askerde şap veriyolardı
O ne
Yemeğe katılan bişi pipini bile bulamıyosun WC de
Bence düşürme, söndür ateşini.
Üstünden biri inmemesi lazım biraz düşsün 😍
Valla bende azginim. Birini bulsam da yapsak :)
Uyku ilacı :D
Yulkselteni biliyorum da,, düşuren hiç duymadim
artık sana bir koca lazım
Böyle azgın eş lazım bana her gece 🔥 evlenelim 😂
Abartıyorsunuz bazen
Öyle sende bakire ol görürüm senide
29 yaşım. Bakirim. Mast denen zıkkımı bırakalı yıllar geçti. Evlenene kadar rüya harici tatmin olmamakta kararlıyım. Keşke ön yargılı yaklaşmasaydınız 🤗
Ne güzel işte herşeyinle bakireysen diren vücuduna mast falan bırak herşeyi bir süre sonra vücut kendi düzenini kurar rüyada halleder.
Direndim olmadı durum farklı senden ona bakarsan bilip bilmeden yargıladın
Farklı olan ne hem yargılamadım abartılıyor bu libido mevzu
İşte abartılmıyor ben ciddi ciddi sordum
Ama sen abartmaya çektin yargıladın
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. İnsanlae bunun ekmek gibi su gibi ihtiyaç olduğu algısıyla yaşıyor yıllardır. Bu algıyla yetişen fertler kafayı bozuyor. Abartmaktan kastım bu benim. Vazgeçilmez ihtiyaç olduğuna inandıkça o istek sizi rahatsız eder. Vücut sizin, hüküm sizin.
Evet ediyor ama napayım sorarak nasıl geçmesi gerektiğini öğrenmek istiyorum yoksa kendim bozucam bazen cidden kendimi kaybediyorum
Geçmesini burada sorarak sağlamanız zor burada üyeler faydalanmak peşinde. Kendinizi meşgul edin, yorulun haliniz kalmasın, Allah'a sığının. Yazdığınız tabirler hoş tabirler değil bence kadın olarak kendinizle ilgili "bozmak" falan kullanmayın
Öyle ama gerçek ve ne istersem kullanırım kimseyi ilgilendirmez
Pekala sanıyorum ben yardımcı olamıcam size. Tekrar özür dilerim yanlışım olduysa. Allah derdinizi hafifletsin 🤗
İnşaallah
İyi bir partner ve oral seks
Adres veriyor um...
var şap yıcen
O ne
aktarda bulunuyor şapı yedınmı çükü kalkmıyor erkegın senınde ımın kabarmaz
Tek ilacı bol seks
şap iç
Var elinde
Ne yani
Parmakların
Okşa yap yüzeysel mastı
Biraz olsun diner
Yaptım onu ya denemediğim mast yöntemi kalmadı
Bakire olmasan çok yöntem var
Hmmm işte o da olmuyor
Oyuncak ile haz muhteşem ama işte. Domates denedin mi hiç. Kesip sürerek yapıyorlarmış orak hissi veriyormuş burda bi kaç kızdan duymuştum
Denemedim
Mast yaparken Çamaşırı arasına sıkıştırma da haz verir
Onu denedim çok
Hazzı nasıl
Sulandırmaktan başka bişey yaramadı
Azcık güçlü çekecektin sona doğru 😉
Snal yaptın mı
Hayır
O da ayrı bi zevk