Önden yaptık ve kızlık zarım gitti benim amacım bu degildi istemeden oldu ama oldu sonucta. onunla sevgili degiliz artık. o pesımı bırakmadı. ondan nefret edıyorum onu ıstemıyoruum bu sebepten degil tabi. ben yarın öbür gün evlenecegım kısıye ne dıcem napıcam? yardım edin..
Cevabın nedir?
Kusura Bakmayın da;
Nerde Pç , Nerde Pzevnk , Nerde Adamlıktan Uzak Çocuklar Var , Hep Onların Peşindesiniz Kızlar.
Ama Lafa Gelince ,''Adam Gibi Adam''Olsun Demeyi Çok İyi Biliyorsunuz.
Daha Kendisini Bile Koruyamıyan Erkeklerin Koluna Giriyorsunuz.
Ama Söz Edebiyat Yapmaya Gelince ,''Beni Sahiplenecek , Beni Koruyacak , Beni Kıskanacak''Diyen Siz Değil misiniz?
Hep Babanız Gibi Seven Birini Arıyorsunuz ; Ama Hiç Anneniz Gibi Olmuyorsunuz. Hep Laf Konuşuyorsunuz Ama Söylediklerinizin Tam Tersini Yapıyorsunuz. Nerde Sizi Seven Erkek Var , Ellerinizin Tersiyle İtiyorsunuz O Çocukları. Sonra da Ortamı Olan O Piçlerin Sizi Sevmesini İstiyorsunuz İmkansızı İster Gibi.
O Karı Kılıklı Erkek Görünümlü Piçlerle Gezeceksiniz , Tozacaksınız , Hayatınızı Yaşıyacaksınız Sonra Kraliçeler Gibi Sevilmeyi Bekliyeceksiniz Öyle mi?
Pardon Ama , Yanlış Yolda Doğrular Aranmaz Kızlar Siz Hep Sevileyim , Ama Hiç Sevmiyeyim Hep Hayatımı Yaşıyayım Diyorsunuz.
Valla Uzatmıyacağım ; O Pçlerin Elinde 2 Model Olarak Takılmak Sizin Zorunuza Gitmiyorsa ; Adam Gibi Adamlarında Yanlız Kalması Zoruna Gitmez.
HADİ EYVALLAH...37 Yorumla- +1 yıl
Klawyene saglık aslan kardesım bu soruları soran ve yasayanlara kapak gibi cevap
Soran+1 yıliyide bu ne alaka simdi
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Üzülme lütfen.. Hepimiz insanız.. Ateşle barut yan yana durmuyor, bunlar doğal şeyler..
Evleneceğin kişi de başkasıyla yatmıştır büyük ihtimalle.. Kendisi yatıp da senin hiç yatmamış olmanı isterse de bas tekmeyi gitsin.. Öyle adamdan koca olmaz.. İlişkide öncelikle "adalet" olmalı.. Ve tabi "hoşgörü"..
Allah bile pişman olanı affediyor, eşin kim oluyormuş ki?
Bu arada sevgilinin peşini bırakmaması normal.. Bir kere yattınız ya artık hep yatarsınız diye düşünüyordur..13 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim..
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. Üzülmene değmez. Sevdin sevildin her anlamda. Umarım karşına beyni olan biri çıkar. . Sorunun cevabı sorana birlikteliğim oldu diyeceksin. Ayrıntısı kimseyi ilgilendirmez. Evlilik mantık işidir. Herşeyde mutabık olmak gerek. Beyni ruhu sana uymayanla zaten evlenme. Senin dünyadaki tek amacında evlenmek değil. Herkes hata yapar günahı sevabı Allah veriri millete şey yemek düşer.
03 Yorumla
+1 yılBir hatadır yapmışsın önemli olan hatanı ikiletmemen. Başka biri veya birileriyle de yaşamaman. Herşey küçük kaygan delikte değil. Ne bakireler var 20 kişiyle çıkıp sevişen ama sonuçta "bakire" olan... Dürüst ol evleneceğin kişiye de. Karakterin sağlamsa gerisini dert etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkürler aydınlattın..
- +1 yıl
rica ederim. kulak asma kimseye.
- +1 yıl
Her bakire anal oral yapiyo sanki :P
- +1 yıl
yapanın alnında yazmadığı gibi, yapmayanın da alnında "yapmadım" diye yazmıyor ;) insanları yadırgamak, kınamak, aşağılamak, ayiplamak ne kadar doğru sence? o bir hata yapmış olabilir ama küçücük zarı korumak için de herkesle Sevişen kızlardan daha temizdir bana göre. insanları ayıplamamayı öğrendiğin zaman büyürsün... kınadıgın mutlaka başına gelir. ya ailenden çıkar ya da senden veya kızından. işte o zaman bu kadar rahat konuşamazsın. ve emin ol öyle kızlar var ki dünyanın en temiz en masumu sanarsın ama seni ayakta uyutur anlayamazsın ;)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
114Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Açık açık anlatacaksın.. Önemli olan onun seni anlamsı , güvenmesi ve saygı duyması.. zaten bu işe çok meraklı ise ilk gecede kanadımı kanamadı mı diye bakacaktır.. Çoğu kızlarda öyle kanam olmamaktadır ve bu yüzden istenmeyen olaylar yaşanmaktadır.. Bu konuda erkeklerin bilgisizliği büyük rol oynarken ailelerin kızlık zarı kanı takıntısı sıkıntı yaratmaktadır.. Doktor amcamın yanına gittim bir akşam iki alie vardı.. çocuklar evlenmişler fakat 3 ay olmuş hiç bir şey yapamamışlar.. Amcam tek tek hepsini aldı konuştu.. iki alide çocuklar odaya girince kapıda kanlı çarşaf bekliyorlarmış.. Tabi kapıda bekleyen olunca oğlan bir türlü kaldırıp işi becerememiş.. İşte Türkiye komedisi.. Bir doktora git diktirebilirsen diktir...
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Cinsellik konusunda 474 cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun. ölmüşle olmuşa çare aranmaz. hatanı telafi etmenin herhangi bir yolu yok ama geçti , geçmişte kaldı ve artık geçmişe değil geleceğe bakmalısın. Madem sana bunu yapan kişi ile birliktelik kurmak istemiyorsun o zaman ciddi ilişki yaşamak istediğin kişiye en uygun bir zamanda bu durumu söylersin. bu senin için her ne kadar zor bir durum olsa da bunu yapmak zorundasın. bu olayın bir benzeri olay 1. derece yakınımdan birisinin başına geldiğinden neler olduğunu ve olacağını kestirebiliyorum. karşındaki insan bunu olgunlukla da karşılayabilir tepki de verebilir. ama şahsen ben böyle bir durumla karşılaşsam başımdan geçen olaydan aldığım dersten dolayı kabul ederdim. artık bence namus iki bacak arasından ziyade kafada beyindedir.
03 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkür ederim fikirlerin icin..
Soran+1 yılamin insallah
iyi yapmışsın çok güzel olan olmuş artık tövbe edince olur mu bilmem ama bundan sonra dikkatli olucaksın busdan sonra kimseye kendini elletmeyeceksin bir de böyle bir şey yaptın annen baban bilse ne olur hiç düşündün mü herhalde bçyle yapan kızlar annelerine bbalarına söyleyemiyorlar şu zamanda olur mu bilmem ama önceden bir kız bozulmuşsa ve gerdek gecesinde erkek anlarsa ailesine söylüyordu artık ailesi o kıza ne yapıyordu bilemem tabi artık bu zamnda böyle bir şey olmaz diye düşünüyorum sen yola devam et o yüzden hadi sana razt gelsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan üzere evlilik kurulmaz. Evlilik güven demektir. Her insan hata yapabilir. Pisman oldugun zaman ve birdaha yapmadigin sürece sorun olmaz. Ileride esin olacak kisiye karsi dürüst ol. O da sana karsi dürüst olsun. Sonrada ögrenirse evliliniz tehlikeye girebilir ve huzursuzluklar baslar.
Herzaman dürüst olmak en dogrusudur. Ha bunu duydugunda evlenmek istemiye bilir. burada o insan benim icin dogru olmayandir dersin ve baska birisi karsina cikar ve sorun etmez evlenirsin.
Hicbir zaman yalan gizli kalmaz. Bunu unutma.
Saglikli bir evlilik icin dürüst olmak esastir. Güven ve dürüstlük herzaman mutluluk getirir.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer bir olay bende yaşadım istemeden kazara kaybetti kız arkadaşım bekaretini dediğin gibi niyetimiz kesinlikle bu değildi ama oldu bizimde ilişkimiz 5-6 ay kadar devam etti sonra ayrıldık o başkasıyla beraber ve hayatındaki insanlada yaşıyordur herşeyi kesin. yani takma bu kadar herkes sorun etmiyor bu tarz şeyleri bekareti sorun etmeyecek biriyle birlikte olacaksın belki. ya da birlikte oldugun kişi seni bekareti sorun yapyamacak kadar çok sevecek bilemezsin bunları kendini hırpalama şimdiden ama şunu mutlaka yap hayatına giren ve ciddi oldugun birisi olursa başından söyle bu durumu ona göre gelsin ona göre sevsin seni. sonrdan oratay çıkarsa ve sorun olacak olursa daha çok üzülürsün.
21 Yorumla
Soran+1 yıltamam tesekkür ederim
Kimden nasıl bir yardım bekliyorsun bilemiyorum. Bu düşündüklerini yapmadan önce düşünmen gerekiyordu. Bazı durumlarda kızlık zarının üzerinden fazla geçmediyse dikilebildiğini okumuştum. Bir doktora muayene olup sormanda fayda olacaktır. Olmuyorsada yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına dikkat edeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
Zevkli bir birşeymiş değil mi? zarar da vermedi sana. Demek ki yalnış bir şey yapmamışsın. Cinsel ilişki son derce normal bir şeydir ve önemli bir ihtiyaçtır. Yani son derece insanca ve hakkın olan bir şeyi yaşamışsın. Evleneceğin kişiyi de bakirelik arayan hanzolardan seçmezsen sorun olmaz.
09 Yorumla
Soran+1 yılsen olsan böyle bir kızla evlenir miydin?
- +1 yıl
Niye evlenmeyim ki? Sonuçta cinsellik bir ihtiyaç ve kız yıllarını beni bekleyerek geçirecek değil ya, tabi ki benimle tanışmadan önce de bir cinsel hayatı olucak, bu son derece normal. Bakirelik benim için kriter değil, son derece saçma bir şey, geri kalmış ortadoğulu , ilkel insan takıntısı...
Soran+1 yılbu kadar da görüşlü olma diyecegimde. yas 30 üzeri olgun bir insansın
Soran+1 yılhayır ileri görüşlü demeye calıstım
- +1 yıl
Aslında ileri görüşlü değil, normal görüşlüyüm. İçinde bulunduğumuz ülke ve coğrafya çok geri kalmış durumda. Cinsellik benim olduğu kadar senin de hakkın, ben istediğimi yaşaya biliyorum da, sen neden yaşayamayacak mışsın? Böyle saçma bir görüş mü olur.
Hediyelik eşya mısın sen? Kocandan önce hiç birşey yaşamamak çok büyük haksızlık, çünkü evleneceğin adam her haltı yemiş olucak sen onu beklerken.
Sen böyle bir haksızlığı nasıl kabullene bilirsin?
Soran+1 yılbana göre her iki tarafın da yapmaması gereken bisey bu. yapılsada her iki tarafında yapması gereken bısey. . bızım ülkede mümkün degil..
- +1 yıl
Niye yapılmaması gerek onu anlayamıyorum, sonuçta insanın canı çekiyor ve hiç bir zararı yok, korunursan hamile de kalmazsın, hastalıkta kapmazsın. E niye yapılmasın.
Sana bir şey söyleyeyim mi, insan gibi modern bir hayat sürmek istiyorsan, Avrupa ya da Amerika'ya git, ben öyle yapıcam bu yaştan sonra.
Çünkü burası dönülmez akşamın ufku misali, iğrenç bir arap ülkesine dönüşüyor. Şu verilen cevaplara baksana, kafası çalışan bir insanın burada yaşaması mümkün değil.
Soran+1 yıldogru dıyorsun bı acıdan
Tıpta okutman hocayım. tövbe et Allah affeder sonuçta bikere olmuş ve kazara olmuş. yaşın 16dan küçükse hemen operasyonla diktir evlene kadar açılmaz yaşın daha büyükse gerdekten 3 gün önce diktir hiçbişey anlaşılmaz ankaradan h. ibrahim (Dr) dikiyor izmirde Dr kız yeğenim, İstanbul'da da yakup hoca bu işi yapıyor ücreti, şimdilik 850 lira
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
gerçekten acıyorum senn gibi kızlara çok kolay kanıyorsunuz böyle keşke yapmasaydın gerçekten... ilerde zor olacak inş bunlara çok fazla takılan biri olmaz sevdiğin insan... allah katında günaha girdin otur gerçek anlamda tövbe et ve birdaha böyle bişy yaşama evlenene kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılamin insallah..
he yap sonra ne diyecem diye düşün. açık açık söyleyeceksin tabi ki. sana tek önerim var sakın diktirme vs yapıp birini kandırma açık açık söyle. Şahsen evlenecek olsam kız açıkça söylese terk etmem ama söylemez de diktirir ve öğrenirsem terk ederim. Dürüstlük önemli.
10 YorumlaCinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Öncelikle hata yaptın diye hayata küsme.
Ümitsizligede kapilma.
Sonrasinda bundan sonra ciddi bir iliski yaşarsan eğer kesinlikle cinsellikten uzak dur.1-2 o mutlu olsun dersen kullanılır atılırsın. Hata 1 kez olur yani.
Seni anlayacak ama her sekilde kabul edip sana dokunmadan durabilecek biri çıkarsada kaçırma. Yani kız değilim dediğinde kabul edip seni yatağa atmak isteyen biri olursa niyeti bellidir. Dikkat et hayatını bundan sonra namuslu yaşa. Ama en önce tövbe et.03 Yorumla
Soran+1 yıltamam tesekkür ederim..
Soran+1 yıltesekkürler.. insallah
kimse istemeden bişey yapmaz kusura bakma 2 dakikalık zevk için değermiydi şimdi kara kara düşünüyosun tabi ama giden gitti hayat devam ediyor işine gücüne bak yarın öbürgün ciddi bir ilişkiye başladığında kesinlikle bunu anlatmalısın hiçbir hayat yalan üstüne kurulmaz mutlaka seni böyle kabul eden biri çıkacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılben mi anlatamıyorum istemeden yapmak degil o an o zevk alıyor diye ben bıraktım canım yandı ama o zevk alıyor dıye ses cıkarmadım. keske cıkarsaymısım..
Soran+1 yılsagolasın
+1 yılhttps://www.ekosebayrak.com/resim/madalya/1.jpg
Afferim kızıma...51 Yorumla
Soran+1 yılofff...
Gizli Üye(36-45)+1 yılönden yaptın kızlık gitti istemeden oldu?
vay a. q nasıl bir anlatımdır bu?
cocuk pesını bırakmıyor ne s. kime bıraktın yapıssana cocuga mıllet burada aglıyor bıraktı gıttı dıye senın pesınden kosan var sen s. klemiyorsun..
sen bu kafayla gidersen evlenemende evlensede or. damgası yersein kendini esine kakalamadıktan sonra...02 Yorumla
Soran+1 yılkakalamak nedir Allah askına?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçeği söylemek en iyisi
Yaptığın şeyle yaşamak lazım yalan söylememen lazım
Biriyle evlenmeden once onu bilinclendireceksin söyliyeceksin
Hayır derse bir adam onla da evlenme
Seninle evlenicek kisi seni oldugu gibi kabul etmeli sevmeli ayni sekilde sen de onu
Yalan söyleme derim03 Yorumla
Soran+1 yılyalan soylemem zaten eevlenınce neyın ne oldugu bellı olacak
Cevap sahibi+1 yılKerizin biriyle evlendin ve o bu işlerden anlamiyor diyelim eeee yalan söyler misin?
Soran+1 yılben evlenmeden soyleyecegım ıcın oyle bısey olmayacak. ama soylerdim yaptıgımı
İstemeden oldu diyorsun istemeden nasıl oluyor ki tecavuz etmedi sonuçta? Madem nefret ediyosun sevmşyosun neden yaptın. Hadi yaptın geleceğini niye düşünüyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılbir yukarıdaki cevapları gözden gecir istersen. o an o zevk alıyor diye bisey demedim oda devam etti canım yandı ama geri cekilmedim. geri cekildigimde, sonuc.. nefret edip sevmemek sonradan oldu ben onunla evlenmeyı dusunuyordum o benı aldattı. yeterli mi? senin karsına boyle bir orsp cocugu cıkarsa anlarsın heralde beni bir kadın olarak
Bir gün karşına biri çıkarsa yalan söyleme ona doğruyu söyle arkadaşım zaten seni seven biri oldun gibi kabullenir kabullenmeyen seni sevmedini anlamına gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle amac eve gidip film izlemek güzel vakit gecirmekti ve sonra yakınlaştınız öpüştünüz sonra boynundan öperken okşadı felan birden cıplak buldunuz kendinizi sen o zevk ve hazla erkek sana güzel vaatlerde bulundu helalim karım evlenecez zaten bir kere diyip icine girdi. :) Senaryo aynı oyuncular degişiyor.
Adına üzüldüm... Hayırlısını dile allahtan07 Yorumla
Soran+1 yılhayır bu sekılde degıl. amin insallah
Cevap sahibi+1 yılüzülme peki neden ayrıldınız?
Soran+1 yılaldattı
Cevap sahibi+1 yılkötüymüş... üzüldüm adına sana bir soru atsam link yazar mısın ?
Soran+1 yılanlamadım?
Cevap sahibi+1 yılsoru linki atacamda oraya bir yorum atar mısın öylesine. mesela şu linkteki soruya yazar mısın
www.kizlarsoruyor.com/.../q1658437-uyeleri-hedef-alan-paylasimdan-bir-cok-sorum-kalkti-sizce-mantikli
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum :)
3 günlük dünyada 3 dakikalık zevke bedenini paspas yaparsan sonucunada katlanırsın hem kızlık zarın sağlam olsa ne yazar kızlık dediğin ya da namus dediğin biraz kanda basit bir zarda değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakiye olmadığını öğrendiğim kızlara bunun benim için öneminin olmadığını belirtip inandıyorum. daha sonra 6 ay çıkıyoruz tabi bu süre içinde ooo yees all the time pompa devam :D sonra da bir cinslik yapıp kavga çıkarıyorum ve ayrılıyorum. tabiki de bakire biri ile evleneceğim. işim olmaz patlak çatlak la...
15 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibilere de adam diyorlar işte..
Cevap sahibi+1 yıl@sacmalamaGuzelim teşekkür ederim canım. sizin gibilere hakettiği şekilde davranıyorum sadece.
Soran+1 yılbenim böyle olmam. senin ne kadar xibne bir insan olduğunu eksiltiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılben sadece yaptığımı söyledim bu da benim yaşam şeklim. neden kendinize pay çıkarıyorsunuz ki?
Soran+1 yılkalk git Allah askına ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacak birsey yok artık önüne bakıp böyle bir hatadan uzak duracaksın artık zamanı gelince sen sen olduğun için seven biri çıkar karsına durumu anlatırsın kabul ederse ne mutlu size ama o da seni kullanmak isterse o zaman yıkım olur senin için dikkatli ol.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam tesekkürler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bu saatten sonra önüne gelene verebilirsin sıkıntı yok. gerçi kızlığı sağlam olup 30 kişiyle çıkıp herşeyi yapan kızlarda var ama onlarda belli ediyo kendini :) seni alacak adamda zaten öyle hiç kimseyle çıkmamış hanım hanımcık kız alacak adam olmaz. yani hep böle olur onun içinde sıkıntı olmaz rahat ol yanii.
01 Yorumla
Soran+1 yılne kadar basit böyle söylemesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendr bakıre deglm bozan kşşile brlktym hala ama ewlılk kesnlkle dusunmyrm onunla ilerde evlenrsem herseyı acıklarm kabl ederse eder etmzse bskaları var elbet cıkar halmzden anlayan ıleri gorslu bir adam
17 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılHıcbır zaman buyuk konusma;)
Soran+1 yılbosversene ya
- +1 yıl
Bunu kabullenmek ileri görüşlülük oluyor öylemi?
- +1 yıl
ilk yaptığın kişiyle neden evlilik düşünmüyosun gizli m. ettim
Evleneceğin damat adayı acaba senin için "dur şu kızla ilişkiye girmeyeyim, yarın evleneceğim kadına ne derim" diyor mudur sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılorasını bılmıyorum ama erkekle kız bır degıl bu ulkede kız yaparsa olme sebebı bılıyosun
Bu devirde hala bakire arayan erkekler varmi? Hangi kiz 20+ bakireki? Ben sormam bile banane ne yaptiysa yapmis önemli olan benden sonra sadece beni sevsin yeter... Sonradan görmelerde var evlendikten sonra aldatiyorlar
10 Yorumlapesini birakmamis bak helal olsn, baska birisi olsa tekmeyi bastiydi daha koyardi o sana, sükret bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni aldattı. neyine sükredeyim?
+1 yılSizinle ayni evrende oldugum icin uzuluyorum
hem sen terk etmissin neyine uzuluyon
karsina bakir biri cikmaz umarim
yatarken iyi bitince pismanim
surtusmede ayni sey sadece zar demek bakirelik demek degil02 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle. ben terk etmisimde keyfime terk etmisim sanki xamk insan hic karsıdakini sorgulamıyor size göre erkek erkek kadın orsp bir kalk git Allah askına ya
- +1 yıl
Erkek seks yapinca adam olmaz jigolo olur
Ne zaman zinaya ask denilmeye baslandi
Allah askini bana anlatma once kendine bak
+1 yılZina eden bir kadın ancak yine zina eden bir erkek ya da bir müşrikle evlenebilir. Konu yüzeysel olarak böyledir ancak araştırmanı tavsiye ederim...
03 Yorumla
Soran+1 yılonu okumuştum
- +1 yıl
Bir kız olsam ve senin yerinde olsam, eğer gerçekten pişmansam tövbe edip "sevgili" zımbırtısından uzak durup evlenebileceğim birini beklerim ya da ararım. Ancak buna anlayış gösterecek biri ya gerçekten çok sevip seni geçmişinle kabul edecek biridir ya da aynı hataya bilerek ya da bilmeden düşmüş başka biridir. Şu an yapabileceğin en iyi şey hatanın tekrarına mahal verecek herkesden ve herşeyden uzaklaşman.
Soran+1 yılcok tesekkürler
mEdeni düşüncede bir erkekle evleneceksin sıkıntı olmaktan çıkacak. Yoksa zar yapılıyor bildiğim kadaeı ile
03 Yorumla
Soran+1 yılyapıldıgını biliyorum. ama öyle bisy yaptırmam
- +1 yıl
İnsanlar sever, ve aşk yaparlar. Sence de kadının kızlık zarına sahip olması ve sözünün erkeğinki kadar anlam ifade etmemesi normal mi? Yani kızlık zarının varolma sebebi bu mu? Bence bu konualrda biraz feminem olmakta fayda var. Bundan on yıl sonra bırak zarı, insan gibi insan mumla aranacak.
Soran+1 yılhaklısın..
evleneceğin kişiyi sakın kandırma. onun hakkına girme sakın. seni alan böyle alsın. kandırman bence kız olmamandan dah kötüdür. empati kur. hem üzülme böyel kabullenecek erkekler çıkacaktır karşına
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol ınsallah
+1 yılZihinsel ilişkiye girseniz olmayacak bunlar be gizliş.
20 Yorumla
+1 yılYapmayın etmeyin deriz yobaz derler herşey zar mı derler yapınca da ya pişmanlıktan ya da hamilelikten kafamızı s*kerler. Kusura bakma soran belki bir hata yapmışsın ama ben genel olarak söyledim.
00 YorumlaYiyemeyeceğiniz şeyin altına niye yatıyonuz amk. Madem kızlığınız önemli yapmayın, ya da bir bok yiyonuz onunla yaşamasını bilin. Ağlama duvarı mı burası.
10 Yorumla
+1 yılotur fındıgı kırıdıgınla evlen cunkı bunu her erkek kabul etmez kı adam senle olduktn snra peşinde gezmiş bırakıp gidebilirdi
11 Yorumla
Soran+1 yılben onu artık istemiyorum tek erkek o kalsa dönüp bakmam
+1 yılO kişiyle tanışınca düşünürsün, şimdiden dert etmene hiç gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılgerdek gecesini adet gününe denk getir :D adet kanamasını kızlık zanneder bide safsa oldu bu iş :D hadi geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizden ne yardımı bekliyorsun anlamadım. Amacın zaten ilişkiye girmekmiş artı zarın gitmiş işler bu raddeye gelmeden niye düşünmezsinki. Ne dicen doğruyu söylücen tabiki
10 Yorumla
+1 yılkızlık zarının doğuştan olmadığını söyleyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyalan söylemeyi düsünecek olsam diktirirdim
Soran+1 yılyalan bol yani
- +1 yıl
o zaman birşey demene gerek yok o zaman senden önce başkası vardı diyeceksin alttarafı
+1 yılolan olmuş geri dönüşü yok. seni bozanla evlen peşinide bırakmadıysa yoksa seni bir başkası nasıl kabul eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama ıstersen sırf bu yuzden mı evlenıcem
- +1 yıl
s*ktir et o zaman zevk almana bak
bizim buralarda farklı bakarlar yani doğu güneydoğuda sizin bölgenizde ki insanların mantığını bilmiyorum olmuş bir kere her insan hata yapar
12 Yorumla
Soran+1 yılıstanbulda yasıyorum bende her yorede ınsan aynı doguda katı sadece
seni bu şekilde kabul edecek bir erkek bulursun çok var ama dindar birinin kabul edebilecegini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım tesekkürler
istemeden nasıl oldu basbaya istemişsin ve çocuk seni isterken sen neden istemiyon ki başkasıyla evlenmeyi düşünüyon nasıl bir kızsın sen
010 Yorumla
Soran+1 yılalttakı cevabı oku
- +1 yıl
tüm yorumlarınızı okudum kendin istebilirdin bu tecavüz değil o yüzden sen de istemişsin zevk alıp almaman önemli değil ve yorumlarda doğru demişler bakir bir erkekle evlenemezsin evlensen sürekli yüzüne vurur açıkcası bn kbl etmezdim ha dersen sen yapmıyon mu evet ama tek bir kişiyle sevgilimle tüm aileler tanışıyor ve ilerde evlenceğimiz için o da yüzeysel
Soran+1 yıltecavuz ne alaka ya. sadece yüzeysel yapıp orayı yapmayınca fark eden ne bende bunu anlamıyorum acıkcası?
Soran+1 yılşöyle bişey var ben gidip onunla keyfimden olmadım. zamanında deli gibi seviyordum onunla bir gelecek düsünüyordum. ama karsındaki insan orsp cocugu cıkınca hicte tahmin ettigin gibi devam etmiyor hayat. senin karsındaki kız da boktan bısey cıkarsa sen onu kabullenırsen. aynı sekılde oda senı kabullenırse orasını bılemem. ama benım karsımdaki insan pisligin teki cıktıktan sonra ben onu kabul etmem.
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılben onu o sekılde kabul ettım ve tekrar aldattı
- Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılamacim bu degildi istemeden oldu :) ne güzel demişsin. kizlik zarini bozmadan her halti yiyip yarin öbür gün evlenecegin adama alnin ak giderdin. bir halt yedin arkasinda dur. saçma sapan konusmaya gerek yok
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçeği söylemelisin... Yalanla bir ömür boyu beraberlik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılolanı biteni anlatıcaksın.. zaten bakir erkekleri belediye toplatıyomuş sıkıntı yok kanka:D:D
00 Yorumla
+1 yıltren hattında voleybol oynarken ayağım raylara takıldı tamda tren geçerken makinist korna çaldı bende korkudan kızlığımı düşürdüm desen inanmazmı
11 Yorumla
Soran+1 yılyalan arayack olsam yalan cok
Inan sizin gibilere acıyorum evlenecegin kisiye de yanlışlıkla oldu dersin he su da var arkadan iliskiye girseydin vicdan azabı çekmeyecektin öyle mi
16 Yorumla
Soran+1 yılher türlü cekerdim
Soran+1 yılnaptı da derken?
Soran+1 yıloda bende yapmayı istemiyorduk sürterken oldu iste
+1 yılTakma ya seven adam her halinle sever geçmişine bakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah
+1 yılBakire olmayan birisiyle evleniceksin o kadar zor değil
02 Yorumla
Soran+1 yılbakir diyecektın heralde
- +1 yıl
Arada olur böyle hatalar :D
önlü arkalı fotokobi çektir sonrada istmeden oldu de işin içinden sıyrıl olmaz kardeşim keriz yok karşınızda yaptıgınız şeye sahip çıkın madem pişmanlık duyacaksın neden o yola girersin?
00 Yorumlaşahsen bana istediğin açıklamayı yap umrumda olmaz beraber olamayız eğer kızlığını verdiysen neden ayrıldın? düşünmedin mi geleceğini
03 Yorumla
Soran+1 yılaldattı
Soran+1 yıloha abartma xamk
+1 yılBakire olmadığını bildiği için seninle tekrar sevişmek istiyor. Maalesef o yüzden pesinde ve hata etmissin. Neden verdin ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılistemeyerek..
- +1 yıl
ah canım :))
Evlenmeden önce söylersin. O da senin gibi kirliyse kabul etmesi gerek.
00 Yorumla
+1 yılgelecegin mahfolmuş senin git köprüden atla yazık..
31 Yorumla
+1 yılBunu yapmadan once dusunecektin yaparken iyiydi tabi
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/zQom3O.jpg yeter da
10 Yorumla
+1 yıleger çocuk peşini birakmiyorsa seninle ciddi düşünüyor olabilir. tekrar barışmanı tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla
Diğer saf kızlara örnek olsun, her önüne gelenle sevgili olup varını yoğunu vermesinler
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Davul dengi dengine çalar diyorlar. dul bir erkekle evlenmelisinki başına kakmasın. yinede kader
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen sagol..
valla giren girmiş çıkan çıkmış geçmize mazi sikilmişe gazi üzülme ne ilk bozulansın ne de son
112 Yorumla
Soran+1 yılsöylemesi ne güzel
Soran+1 yılhic bir zevk almadım
Soran+1 yılyalan soyleyınce elıme ne gececek sen benı tanımıyorsun ben senı?
Soran+1 yılsen anlayan bir insan olmadıgın icin bisey anlatmıyorum
Soran+1 yılamac sadece evlenmek mi? ben biriyle olurum severim aşık oluruz birbirimize. evlenmeye yakın ben ona desem boyle boyle tecavuze ugradım. boyle oldu. vs vs. önce istemeyecek. sonra isteyecek. eminim buna biri degilse öteki. ama amac bu degil. sen anlayamıyorsun
- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem