Cinsellik Sosyal medyada tanışıp sexting yaptık? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kaynimla birbirimizden habersiz goruntulu seks yaptik yengesi oldugumu anlamismidir? Ne yapicam simdi🙄 Güncellemeler+1 yıl Mmmj Güncellemeler+1 yıl Yyyy Sosyal medyada tanışıp sexting yaptık? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Nasıl fark etmediniz birbiriniz olduğunuzu? Sen nasıl anladın kaynın olduğunu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuzunugordm Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. sonunda memnun kaldınız mı önemli olan o devamını yapacak mısınız yani? 1 0 Yorumla
Tadelleboy Takip Et Yoda Yaş: 96 +1 yıl Yüzünü görmediyse nereden anlayacak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Memelerimi gormustu Yorumla Tadelleboy +1 yıl Her meme yapı olarak birbirine benzer. Memeden ya da amdan tanıyamaz. Başka bir özel işaretiniz varsa elbise , yüzük, kolye gibi ya da odanızın gözüken bir tarafı belki o şekilde tanıyabilir Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ooo neler oluyor böyle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden normalde de mi kayninla çıplak duruyon yüzün gozukmediyse ne bilsin 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Bikere mememi gormustu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl olur ya benim de yengem var gormuyom ben görsem de aklımdan cikarnyengem bu ya arzulanirmi ayıp ayip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee Yorumla Soran +1 yıl Biz arzuluyoruz birbirimizi ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin olduğunu bilse arzulamaz kocana yazik Yorumla Soran +1 yıl Arzular kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence arzulamaz kendine gel kocana yazik Yorumla Soran +1 yıl Cok tatli ama napiyim kocamda ilgilensn ozaman bnle hep disari ckiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kaynım ilgileniyo mu Yorumla Soran +1 yıl Evet en sevdigi yengesiyim oyle dedi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yoldasin biri halise birisi ölür yapma sanal yaomissin birak Yorumla Soran +1 yıl Elimde degil ama napicam ya:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlıssin yapma bir. kocan var senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aloo Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişe diyoz Yorumla Soran +1 yıl Onu istiyorm ama bi kere yaticam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah yakalanirsin kocana Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 461 cevap paylaştı. Kocan yok mu senin kaynınla yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Var ama kayniminki daha guzel Yorumla Ali3335 +1 yıl Hmm o zaman ensest ilişkiye devam. Düşür çocuğu tadına bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Ali3335 +1 yıl Gülme yoksa bende kayarım 😂 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl sen kaynın olduğunu nerden anladın 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yzunu grdm Yorumla siklaman +1 yıl o seni görmedi mi Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla siklaman +1 yıl vay arkadaş. sen göre göre yaptın heaa. kaynın olduğunu bile bile yani. nasıldı peki? Yorumla Soran +1 yıl Farkli bi heycan simdi nasil yuzune bkicam blmiyorm belli ederim ben Yorumla siklaman +1 yıl eyvah eyvah. şimdi başka gözle bakacaksın ona. hoşuna da gittiyse napacaksın bakalım. görünce kıpırdanma falan olursa ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Tutucam kendimi ama su an cok zor Yorumla siklaman +1 yıl nasıl zor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kaynım bana kaydııı , cok yakındaaaa 😈😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanaldan kaydi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaymıştır😁 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kamera açtın mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir izledim sadece ama mememi gosterdim Yorumla okuyanadam34 +1 yıl Evdeki eşyalardan tanımıştır belki :) yabancı biriyle bunu yapman daha doğru Yorumla okuyanadam34 +1 yıl :) kapının zilini çalmadıysa anlamamıştır. O kamera açtımı? Yorumla Soran +1 yıl Evet acti Yorumla
Serebral Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel troll 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiym konusmalarmz duruyo mememden tanimismidr ki beni Yorumla Serebral +1 yıl Olabilir bilemem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne guzel yapmışsın. Tanımamistir. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapalim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fiziği iyi miydi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Off harikaydi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sitede buldun tanıdın ayarttin olaylar nasıl gelişti Yorumla Soran +1 yıl Ayarladim kanka onu bi sekilde dunden razymis ztn 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçeğini ne zaman yapacaksınız Yorumla Soran +1 yıl Hicbizaman o cesaret yok su an Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl habersiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuzunu gorunce tanidim Cevap sahibi +1 yıl Bence trolsun
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kamera açtın mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ama beni memelerimden tanimis olablr Cevap sahibi +1 yıl memelerinden nasıl tanısın :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Nasıl fark etmediniz birbiriniz olduğunuzu? Sen nasıl anladın kaynın olduğunu
Yuzunugordm
sonunda memnun kaldınız mı önemli olan o devamını yapacak mısınız yani?
Yüzünü görmediyse nereden anlayacak
Memelerimi gormustu
Her meme yapı olarak birbirine benzer. Memeden ya da amdan tanıyamaz. Başka bir özel işaretiniz varsa elbise , yüzük, kolye gibi ya da odanızın gözüken bir tarafı belki o şekilde tanıyabilir
Ooo neler oluyor böyle
Neden normalde de mi kayninla çıplak duruyon yüzün gozukmediyse ne bilsin
Bikere mememi gormustu
O nasıl olur ya benim de yengem var gormuyom ben görsem de aklımdan cikarnyengem bu ya arzulanirmi ayıp ayip
Ee
Biz arzuluyoruz birbirimizi ama
Senin olduğunu bilse arzulamaz kocana yazik
Arzular kesin
Bence arzulamaz kendine gel kocana yazik
Cok tatli ama napiyim kocamda ilgilensn ozaman bnle hep disari ckiyo
Neden kaynım ilgileniyo mu
Evet en sevdigi yengesiyim oyle dedi :D
Yanlış yoldasin biri halise birisi ölür yapma sanal yaomissin birak
Elimde degil ama napicam ya:(
Yanlıssin yapma bir. kocan var senin
Aloo
?
Bişe diyoz
Onu istiyorm ama bi kere yaticam
İnşallah yakalanirsin kocana
güzel hikaye tebrikler
Kocan yok mu senin kaynınla yapıyorsun
Var ama kayniminki daha guzel
Hmm o zaman ensest ilişkiye devam. Düşür çocuğu tadına bak 😂
😂
Gülme yoksa bende kayarım 😂
sen kaynın olduğunu nerden anladın
Yzunu grdm
o seni görmedi mi
Hayir
vay arkadaş. sen göre göre yaptın heaa. kaynın olduğunu bile bile yani. nasıldı peki?
Farkli bi heycan simdi nasil yuzune bkicam blmiyorm belli ederim ben
eyvah eyvah. şimdi başka gözle bakacaksın ona. hoşuna da gittiyse napacaksın bakalım. görünce kıpırdanma falan olursa ne olacak
Tutucam kendimi ama su an cok zor
nasıl zor
saçmalama memenden nasıl tanıyacak seni
Kaynım bana kaydııı , cok yakındaaaa 😈😀
Sanaldan kaydi😂
kaymıştır😁
Çok iyi
Oooo en sevdiğim
utanmaz
Kamera açtın mı?
Hayir izledim sadece ama mememi gosterdim
Evdeki eşyalardan tanımıştır belki :) yabancı biriyle bunu yapman daha doğru
:) kapının zilini çalmadıysa anlamamıştır. O kamera açtımı?
Evet acti
Güzel troll
Ciddiym konusmalarmz duruyo mememden tanimismidr ki beni
Olabilir bilemem
Nereden anlayacak
Ne guzel yapmışsın. Tanımamistir.
Yapalim
Tesadufe bak ☺
Fiziği iyi miydi
Off harikaydi ya
Hangi sitede buldun tanıdın ayarttin olaylar nasıl gelişti
Ayarladim kanka onu bi sekilde dunden razymis ztn 😂