yani beyazların şu küçük penisli diyipte beyenmeyenlere sözüm sizdeki kuku ne kadar kaliteliyse o kadar giriyor zaten şikayetçi olmayın rezistansmı takarsınız artık bilemem
hahaha alın size zenchi :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok öyle bişey, Türk, Slovak, Çek, Rus, Ukrayna, Moldova, Siam ve Zenci hepsini denedim. O sıcak bu soğuk diye bişey yok. Ama Rus-Movdova-Ukrayna bu bölgede vajinalar daha dar. Birde ıraksal mıdır bilmem ama bunlar vajina kaslarını daha iyi kontrol ediyorlar. Öyle bir sıkıyorlar ki anlatamam... Yaşamak lazım. Zencilere gelince G.Afrikalı bir kızla yatmıştım. (Ama avrupada yaşıyor) Muhteşem bir fiziği vardı. Manken gibi. Çok atletikti. Teni bebek teni gibiydi. Ama ekstera bir sıcaklık yok. Normal ...
Ha zenci ha beyaz ha esmer ha sarışın hiç bir fark yok.Sonuçta azmışsan sıcakta olsa soğukta olsa o işini görüyorsun demi..
dikken sana geliyorum:))sabah sabah ne güldüm ya soruna.bunu anlamak için esmer sarışın kumral kızıl bide zenci göndericem sana test et onayla sitede patentini alalım:)
işte bilim insanı...
valla benm sewgilm bi dokunuyo ateş gibi oluyorm cayır cayıır:D
yani ben beyazım ama sewgilmn yanında zenciye 10 basarım diyorm:)
:)
Cevap
8Cevap
:) esmer tenlileri bilmiyorum ama zencilerin ve çingenelerin vagina ölçümlerinde çıkan sıcaklık sonuçları beyaz ırka göre en az 3-4 derece daha fazlaymış..türk bilim adamlarının yalancısıyım bende...
:) eee araştırmalr peşindeyiz elin adamları yapınca bilim adamı biz yapınca sapık oluruz demi:D neyimiz eksik isviçrelilerden.hem bi araştırmaya göre isviçreli bilim adamları aslında türkmüş :)
zenchi ne arkadaş ya esmerle zenci arasında da uçurum gibi fark var ayrıca
hayır. iç kısmı bizim kızlardan farklı olarak big babol sakızının çileklisi gibi pespembe oluyor.
İlk defa bu site de soru soracağım ideal vajina sıcaklığı kaç olmalı diye bakalım ne diyecekler. ha ha ha ha çok güldüm ya inan
Bayanlar sabah ve akşam derece koyup ölçsünler. Burada paylaşsınlar heyecanla bekliyorum :d:d
millet her b*ka merak sarmaya başladı yemin ediyorum:S
hem zenci penisimi konuşulacak birazda vajinalarını konuşalım helalll
boşver aga keyfine bak çak o zaman çak çak çak :)
Mum sokunca erıyosa dogrudur
:) ++111 benden
Sıyahı bır ıngılızle beraber ooldum fakat ınsanların vucut ısısı maksımum 28 derecedır zaten.
ben birçok kez denedim arkadaşım hararet hep aynı değişen bişey yok ...
"Zenci" olucak o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar