Cinsel Yaşam 2 sene önce penis eğriliği ameliyatı oldum. Tavsiye üzerine pompa kullanmaya başladım. Zararı olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Pompa sonuna kadar vakumladığında damarlarım patlayacak gibi oluyor normal mi bu Güncellemeler+1 yıl Güncelleme 2 sene önce penis eğriliği ameliyatı oldum. Tavsiye üzerine pompa kullanmaya başladım. Zararı olur mu? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl abi soru soracağım penis eğriliği ameliyatı acılı bir süreç mi. ameliyattan sonra iyleşirken acır mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olurken acı yok ama olduktan sonra acı çok seni korkutmak gibi olmayayım ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim 18 yaşım varda.15 derece eğri sağa tarafa. ameliyat kolay mı geçiyor? iz kalıyor mu? sonraki zamanlarda hiç bir sağlık problemiyle falan karşılaşılır mı? penis boyutu küçülür mü? Yorumla Soran +1 yıl 15 derece eğri ameliyat gerektirmiyor Yorumla Soran +1 yıl Kafana takmana gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim bu biraz canımı sıktı da bu aralar. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl penis eğriliği ile pompa ne alaka eğrilik pompa kullanmasını saplayacak bi durum değil 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Penis eğriliği ameliyatı olduktan sonra penisimde kısalma oluştu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl penis dokularına ameliyat sırasında zarar geldi mi his azaldı mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sonradan geçiyor mu paylayacak gibi olma hissi Yorumla Soran +1 yıl Vakumlamayı bırakınca geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iniyor mu vakumlamayı bırakınca Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman senin penis kalkmıyor kalkınca damarlarda sorun oluyor tekrar ameliyat gerek Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya yanlış anladın normal ereksiyon olabiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sadece kaldırmaya başlamak için vakumlayınca mı oluyor kalktıktan sonra geçiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Penis pompsını biliyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet bi tane alet var başına geçiriyon Yorumla Soran +1 yıl Evet o, normal mast yapınca zaten kalkıyor Yorumla Soran +1 yıl Ben uzatmak için kullanïyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç derece egriydi işe yaradı mı penis kisaldimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 90 derece, işe yaradı ama umarım ileride bir daha problem yaşamam. Biraz kısaldı ama önce halinden daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavsiye eder misin benim o kadar egri değil ama biraz var Yorumla Soran +1 yıl Doktora gitmene tavsiye ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef gidemiyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abi soru soracağım penis eğriliği ameliyatı acılı bir süreç mi. ameliyattan sonra iyleşirken acır mı?
Olurken acı yok ama olduktan sonra acı çok seni korkutmak gibi olmayayım ama
benim 18 yaşım varda.15 derece eğri sağa tarafa. ameliyat kolay mı geçiyor? iz kalıyor mu? sonraki zamanlarda hiç bir sağlık problemiyle falan karşılaşılır mı? penis boyutu küçülür mü?
15 derece eğri ameliyat gerektirmiyor
Kafana takmana gerek yok
teşekkür ederim bu biraz canımı sıktı da bu aralar.
penis eğriliği ile pompa ne alaka eğrilik pompa kullanmasını saplayacak bi durum değil
Penis eğriliği ameliyatı olduktan sonra penisimde kısalma oluştu
penis dokularına ameliyat sırasında zarar geldi mi his azaldı mı
Hayır
sonradan geçiyor mu paylayacak gibi olma hissi
Vakumlamayı bırakınca geçiyor
iniyor mu vakumlamayı bırakınca
Evet
o zaman senin penis kalkmıyor kalkınca damarlarda sorun oluyor tekrar ameliyat gerek
Hayır ya yanlış anladın normal ereksiyon olabiliyorum
sadece kaldırmaya başlamak için vakumlayınca mı oluyor kalktıktan sonra geçiyor mu
Penis pompsını biliyor musun?
evet bi tane alet var başına geçiriyon
Evet o, normal mast yapınca zaten kalkıyor
Ben uzatmak için kullanïyorum
Kaç derece egriydi işe yaradı mı penis kisaldimi
90 derece, işe yaradı ama umarım ileride bir daha problem yaşamam. Biraz kısaldı ama önce halinden daha iyi
Tavsiye eder misin benim o kadar egri değil ama biraz var
Doktora gitmene tavsiye ederim.
Maalesef gidemiyorum ben
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!