Not: Penis boyum 17 cm ama hafif yamuk düzelmesi için doktor tavsiyedir. Penis pompası almayı düşünüyorum, daha önce kullanıp faydasını gören var mı?
penis pompası

Yamukluk ilişkiye engel bir durum teşkil etmiyorsa tedaviye gerek yok.
Zaten doktor pompa tavsiye etmez onun pompadan kastı ilişki olabilir :)
İlişkiye engel eğrilik varsa tek çözüm 10dakika sürecek bir ameliyat
Ameliyat gerekecek bir durum yok
O zaman pompaya devam :)
Ama o pompa değil anladın sen :)
O pompayi yapıyoruz dediğin gibi ama estetiğe önem vermeye başladım nedense 😊
Eğri olması sağlık açısından bir sorun mu teşkil ediyor? Doktor bunu kullanarak düzelebileceğini mi söyledi?
Sağlık problemi değil sadece estetik açıdan iyi görünmesi için
Yorumlara baktım internette filan faydali olduğunu ve hatta 6 aylık bir kullanımda en az 3 cm uzama ve kalın laşma garantisi veriyor
Bilmiyorum deneyeceğim bakalım faydası olursa sonuçları burdan açıklarım tekrar 😊
Anasayfada çıka konu.. içten gelen ben kullandım çok faydalı deme istediği.. :D gece gece... :D 😅😅
4 cm büyütme oluyormus dene istersen :D
Cevap
9Cevap
araba pompası tekerlek pompası gördümde penis pompasını ilkkez görüyorum , ereksıyon bıttıgınde ılıskıde sevgılıne de kı dur havası akctı sısırıp geliyorum :D
Haha yok bu öyle bir şey değil normal zamanda spor yapar gibi günde 15 dakika yapılan bir şey 😊
Çok faydalı olmasa sgk tarafından reçeteli olarak eczanelerde ücretsiz dağıtılmazdı.
160 tl civarında
para vermene gerek yok... SGK dan alabilirsin ücretsiz...
Hmm öyle bir şey olduğunu bilmiyordum bir araştırayim. Teşekkür ederim
tabi... doktora uzatacağım de zaten bakmıyor bile... hemen yazıyor... ama doktor kadınsa çok kalın dersen belki merak edip bakar.
Yok erkek doktor rastgele bir muayene için gitmiştim o söyledi kanima girdi uzatmak gibi bir amacım yoktu ama onada faydası olursa iyi olur tabi 😊
Hangi bölüme gidiliyor yani hastanede sorabilirmiyiz doktora
Ben ürolojide başka birşey için gitmiştim rastgele söyledi. Bunlar normalde erotik shoplarda ve internette satılan ürünler. Eczanede filan yok
Napıyo kanka hava mı basıyor, yoksa bildiğimiz hava pompalarından farklı mı bu asdghjl 😂
Hava basıyor kanka zenci gibi oluyorsun 1 ayda üçüncü bacak çıkıyor :D
Kanka bunu içine zor alıyorlar kızlar orta boy olmasına rağmen büyük penisin derdi de çoktur ben almıyım o zaman 😂 Düzleştiyor dedin o yüzden geldim 😂😂
Ben doktorun yalancısıyım kanka o dedi düzeltir diye 😊
Ergen korkma ya şimdi ki kızlarin bazıları buyuk istiyor.
hic bir ise yaramaz
Bilmiyorum..
hayal kırıklığına girmek istiyorsan al ben kesinlikle önermiyorum
en güzeli al dene içinde kalmasın
Kendini pompalayacaksın yani.
Herkese olmz bir de bu :)
Hayır internetten araştırirsan ne işe yaradığını görürsün 😊
Espri yaptım
Anladım
Doktor tavsiye ettiyse al tabi
Ilk goruyorum
Silikon vajina başlıklı büyütmeye ve düzeltmeye yardımcı