Eşimle tam olarak birleşemiyoruz acıyacak korkusu ile kasılıyorum.. kayganlaştırıcılar girişte kolaylık sağlarken fazla giriş olmuyor.. bu durumda ne önerirsiniz.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafanmı mesgul senin? ya ev ıslerın felanmı var? rahat olsana.. o an sadece seks icin varmısın son seksin gibi düsün kendini kasma bu kadar kasıldıgın icin orgazm olamıyor kuruyorsun bu yüzden vajinan dar oluyor giriş cıkıslarda senin gibi esininde penisi acır. esinide düsün oda mutlu olmaya hakkı yokmu? esin ya da senin tükürüğün ile penisin basını tükürükleyin öyle girmeye calısın. ilk misyoner ile baslayın. yavas yapın darbeler atsın esin seni kıvama getirmeye calıssın ama sen kafanda hıc bısı dusunmuceksın sekse verıceksın kendını sen sulandın sert sekilde yapmaya devam etin pozisyon degisin bacakları omuza at ya da yan yatıyorsun sarılır sekilde arkadan vajina giriis yapıcak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloğa gidip rahatlamalısın. Vajinismus olabilir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman ön sevişmenin iyi olması lazım iyice rahatla ki sorun çıkmasın
Vajinismus tamamiyle psikolojik bir problemdir. Sen kafanı rahatlatmadığın sürece de istediğini yapsan da tam giriş sağlayamazsınız. Kafanı rahatlatabilmen için eşinin de emek harcaması ve sana yardımcı olması gerekir. Bunu da sabırlı davranarak ve ön sevişmeyi uzun tutarak yapabilirsiniz. Bu arada ilk olarak parmakla girmeyi de deneyebilirsiniz, ki bu da çok istenilen bir giriş şekli değildir kadınlar için ama yolu açmaya biraz yardımcı olacaktır.
13 Yorumla
Soran+1 yılDoktorumda parmak egzersizi yapmamı önerdi ve iki parmağı alabiliyorum ama eşimin kaç yıllık penisi ürkütücü geliyor :)
- +1 yıl
Elbette eşinin penisi iki parmaktan kalındır ama bu seni korkutmamalı. Bir de şu şekilde düşünmee çalış. Limon kadar yerden karpuz çıkarmak gibi abuk bir espri vardır Anadolu'da, bu doğum yapmakla ilgilidir, normal doğum. O yüzden vajinal kaslarına güven ve kafanı rahatlat. İlk girişte biraz acı hissetsen de bu dakikalar içerisinde yerini zevke bırakacaktır. Bu arada parmakla giriş sırasında kayganlaştırıcı olarak az kullanın ya da hiç kullanmayın, kendi vajinal salgılamanın kayganlaştırıcılığı daha iyi olacaktır. Ekstra kayganlaştırıcılardan dolayı vajinismus da olduğundan kasların kasılmaları gitme ama penis içeri girerse bu sefer normal yolla girişten daha fazla acı çekebilirsin. Penisten ürkmek yerine onu sana zevk verecek en önemli organ olduğunu düşünürsen sekse çok daha iyi odaklanabilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yeterince açıklayıcı yazmışsın.
Ön ilişkiyi mümkün mertebe uzun tutun ve hazzın doruk noktasında yavaş yavaş yapmaya çalışın. Sanırım çok daha rahat olacaktır. Gene olmuyorsa bir doktora başvurmakta fayda var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
+1 yılKendimi öneriyorum. Gerçek bir erkekle seks yapma zamanın gelmiş:) Alıştırıp kocana sağ salim terslim ederim:)))
18 Yorumla- +1 yıl
Yeni bir seks tanrıçası yaratacağım hemen eksiliyorsunuz:))
Soran+1 yılBen zaten tanrıçayım brn artı verdim boşver onları :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim seks tanrıçası:)) Hakkını verebilen erkekle ol derim:) En azından şu süreci atlatana kadar:))
- +1 yıl
Türkiye’de insanların yüzde 90'ı aynı şekilde sevişiyor
Kadınların yüzde 80'i orgazm olamıyor...
Türkiye'de cinsellik konusu ele alındığında ve yaşayacağı cinselliğin aynı olacağını düşündüklerinden dolayı kadınlara hak vermiyor değilim. Yüzde 90'ı aynı şekilde sevişen bir toplumun yarattığı bir SONUÇ.
Açıkça söylemek gerekirse gerçek bir penisi tatmayan tüm hatunlar bana göre bakiredir. Bakirelik İki damla kan olayı değildir.
Seviştiği halde yüzde 80 bakire gezen kızlarımız var.
Buna rağmen toplumda cinsellik yaşadığını ve kadınlarımıza yaşattığını düşünen erkeklerimiz var
Cinsellik benim için sanat gibidir. Herkes resim çizebilir iyi veya kötü... Bazıları vardır renk seçimiyle hayal gücüyle hatta fırçayı kavrayışıyla güzel bir tablo çıkartır. Demem o ki cinsellikte bir tablo gibidir bazıları zirveyi yaşar ve yaşatır.7-8 saat sevişme performansı olan biriyim. ilk boşalma kontrolüm 1 saatin üzerinde. Performansım ve genetik yönlerimle sanatım birleştiğinde harikalar yaratıyor.
Soran+1 yılAnlıyorum.. sen evlimisin evlenme bence
- +1 yıl
Hayır değilim bir kadının performansı yetmiyor ki bana. Farklı ve çeşitli kadınlara seks eğitmenliği yapıyorum:)
Soran+1 yılSen onu bırakda ne yapayım onu yaz.. zor durumdayım
- +1 yıl
sana ne yapacağını söyledim hatun. Kadın dilinden anlayan bir erkek senin ruhunu ve bedenini oksayabilir:) Bir telefon kadar yakınım çözemezsen bana müracaat et:)
+1 yılüstte olmalısın ki kontrol sende olmalı hanımefendi ki korkmayasın
12 Yorumla
Soran+1 yılSağolun beyefendi
- +1 yıl
ne demek her zaman
+1 yılçok uzun şüre sevişin ve hiç bir şekilde çinel birleşim olmasın, yatakta ayakta koridorda ama heryaerde uzun uzun sevişin sora birleşin
00 Yorumlaön sevişme oral seks sana yapılması elbette.. uzun uzun... zevk sıvıları en iyi kayganlaştırıcıdan daha etkindir...
00 Yorumla
+1 yılben biliyorum ama uzun yarım saat sürer. uygun mu sana
02 Yorumla
SoranYaz buraya
- +1 yıl
uzun ama yarım saat sürebilir
Eşini seni tam olarak hazırlaması gerekiyor. ön sevişmeyi çok iyi yapması gerekiyor tabiki tecrübesi varsa
00 Yorumla
+1 yılsorun sende kardeş kasılıyosan ne sen meutlu olursun ne de kocan
00 Yorumla
+1 yılkendini rahatlatman baska ne olcak kayganlaştırıcı felan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. alkol rahatlamana yardımcı olur
14 Yorumla
Soran+1 yılNe önerirsin alkol.. bu gece p*rno izleyip votka içmeyi düşünüyorum.. oda fenerin maçını izlerken gidip üstüne oturacağım.
Soran+1 yılÇok teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 aylık evliyiz ilk başta bizdede oldu ama eşin seni tam tamin ederse çok kolay olacak
00 YorumlaÜste çık kontrol sende olursa rahat edersin
00 YorumlaKocanın penisi çokmu küçükde fazla girmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılÇok acıyor ve darlık var
Bence uğraşmayın, mışıl mışıl uyuyun
00 Yorumlasonuna kadar açarak ve kendini ona teslim ederek
00 Yorumla
+1 yılbol bol sulansın vajinan stres yapma canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi biraz Uzun tutun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsanırım yen evliydiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılo zaman şöyle diyeyim eğer biyolojik bir sıkıntı yoksa birleşmekte acele etmeyin ne zaman ki sen kendini rahat hissettin o zaman ve partnerinin organına iyice alışman lazım
+1 yıldilini iyi kullanırsa iyice ıslanırsan sorun olmaz
00 Yorumlazamanla alışırsın :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam