Cinsellik Penisim 13-15 cm arası utanıyorum? Heeks Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne bilim kısa geliyor. Ya sevgilim beğenmezse?Başka erkeklerinki daha büyük gibi Penisim 13-15 cm arası utanıyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Cinsellik konusunda 631 cevap paylaştı. Yaşı ileri dogum yapmıs fazla kilolu karsı cins secmezsen sorun olmaz 0 3 Yorumla Heeks +1 yıl Napim yani, bakire mi lazım Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Yoo alakası yok kemik yapısı aşırı geniş olmasın kavrar. Bak bir pembeli yeter demis Yorumla Heeks +1 yıl Eyw kanki Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourOrtalamaya sahip. Ondan daha uzunu nadir bulunur. Boşuna stres yapıyorsun. 0 5 Yorumla Heeks +1 yıl Ne bilim herkes 20-25 diyo sa Yorumla BeyazGay +1 yıl Sen cidden bu gerçek olması mümkün olmayan oranlara inanıyor musun? Güldürme beni. Onların hepsi abartı ve yalan. Yorumla Heeks +1 yıl Acaba yanlış mı ölüyorlar Yorumla BeyazGay +1 yıl Hayır yalan söylüyorlar abartılı konuşuyorlar Yorumla Heeks +1 yıl Eyw kanki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim sevgilimin 14 tam gayet iyi 2 9 Yorumla Heeks +1 yıl Ne bilim ya, flörtüme göstermiştim. İdare eder dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni sevmesi gerek o kişinin o zaman bayılır Yorumla Heeks +1 yıl Ya bilmiyorum ki 15 cm kötü mü? Bana küçük gelmesi vs. Aşk olması mı lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani aşk olunca daha farklı oluyor ama yine de az değil ortalama bence Yorumla Heeks +1 yıl Zevk veriyorsa sorun yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk verip vermemesi uzunluğa değil senin ne kadar süre yapabildiğine nasıl davrandığına koktuğuna vs bağlı ve ortak fantezilerin uyumun olmasına bağlı Yorumla Heeks +1 yıl Yani boyun çok da önemi yok gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuyor ki iyi sevişmiyordan sırf uzun diye azar mı sence 😄 Yorumla Heeks +1 yıl Dimi haklısın ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşı ileri dogum yapmıs fazla kilolu karsı cins secmezsen sorun olmaz
Napim yani, bakire mi lazım
Yoo alakası yok kemik yapısı aşırı geniş olmasın kavrar. Bak bir pembeli yeter demis
Eyw kanki
#Bonjour
Ortalamaya sahip. Ondan daha uzunu nadir bulunur. Boşuna stres yapıyorsun.
Ne bilim herkes 20-25 diyo sa
Sen cidden bu gerçek olması mümkün olmayan oranlara inanıyor musun? Güldürme beni. Onların hepsi abartı ve yalan.
Acaba yanlış mı ölüyorlar
Hayır yalan söylüyorlar abartılı konuşuyorlar
Eyw kanki
Benim sevgilimin 14 tam gayet iyi
Ne bilim ya, flörtüme göstermiştim. İdare eder dedi
Seni sevmesi gerek o kişinin o zaman bayılır
Ya bilmiyorum ki 15 cm kötü mü? Bana küçük gelmesi vs. Aşk olması mı lazım
Yani aşk olunca daha farklı oluyor ama yine de az değil ortalama bence
Zevk veriyorsa sorun yok mu
Zevk verip vermemesi uzunluğa değil senin ne kadar süre yapabildiğine nasıl davrandığına koktuğuna vs bağlı ve ortak fantezilerin uyumun olmasına bağlı
Yani boyun çok da önemi yok gibi
Olmuyor ki iyi sevişmiyordan sırf uzun diye azar mı sence 😄
Dimi haklısın ya
Gayet iyi daha ne olsun