Merhaba arkadaşlar 3,5 senelik bir ilişkimiz var. Ailemiz tanışıyor sayılır ilişkimizi biliyolar ama gerçek hayatta görüşmediler ikimiz de üniversite okuyoruz. Corona dolayısıyla o başka şehirde olan evine gitti. Başından beri bana çok aşık davrandı ciddi bir ilişkiye uygun her şeyi yaptı ama coronada hem bazen tartışmalar yaşadık sanalken ilişkimiz biraz tuhaflaştı bazen soğuk davrandı. En sonunda her şeyi çözdük şu an iyiyiz çünkü sanallıktan kaynaklandığını yan yana çok iyi olduğumuzu anladık. Normalde "çok ileri gitmeden" bir şeyler yaşadık defalarca. Çünkü evleneceğiz diye söz vermişti. Geçen gün bir tartışmamızda ne yani kaışıklıklı yaşadık zaten fazla bi şey olmadı ki ilerde saçma bir şey olsa söz verdim diye ayrılamayacak mıyız ben seni seviyorum ama ayrılmamız gerekirse ayrılırız dedi çok üzülmüştüm sonra bi şekilde ikna etti beni barıştık. Ben her şeyi evlenceğimize güvenerek yaşamıştım. Şimdiyse n*de istiyor. bu normal bi durum mu? seni çok özledim diyor. Daha önceden böyle bi şey yaşamıştık atmıştım ama bi daha isteme dedim. Söz verdi tamam dedi. Hiçbir şekilde sohbet de etmedi tam uyuyacakken istiyor bakıp uyuyor. Ne yapmalıyım sizce artık beni sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediklerinin aynısını 3 yıllık sevgilimle yaşadım. Hatta o evlenene kadar sen istesen bile asla dokunmam diyordu. Dokundu. Biz de çok ileri gitmeden yaşadık defalarca. Aynı şekilde sorunlarımız sadece sanaldaydı.
Gerçekten adam gibi seven illa kendini tatmin edecekse sana hiç belli etmeden video izleyerek ya da hayal ederek (artık o nasıl yapar bilemem) bir şekilde halleder. Seni rahatsız etmez.
Ama bak sinyalleri vermeye başlamış zaten. Evleneceği asla ayrılmayız diyip seni kullanıp gün gelince çöp gibi kenara atar tek damla gözyaşın bile umrunda olmaz. Ben bunu bizzat yaşadım söylüyorum. Hatta bizim ailelerimiz gerçekte tanıştılar evlenme teklifi aldım sonra ayrıldık dedim madem evlenmeyecektin yatağına niye aldın falan sadece iğrenç bir şekilde gülmüştü. Ağlayan sadece bendim. Muhtemelen şimdilerde başka bir kıza da aynı vaatleri sunuyordur.
Demem o ki birazcık da olsa adamsa ve seni gerçekten seviyorsa o nikah kıyılıp o imzalar atılana kadar bekler.
Bu kadar istekliyse bir an önce düzen kurup istesin seni. Nude istemekten daha onurlu bir hareket..
Lütfen çok kıymetli olduğunun farkına var ve ya bu çocuktan kurtul ya da edebiyle seninle evlenmesini sağla, lütfen 🌺❤️20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Bence istediğini vermeyin hatta yan yanayken de mesafenizi koruyun.
Yahu seven ruhu sever ruhu ne işi var bedenle?
Şu an her şey yolunda tamam size evlilik için söz vermiş okey, ilerde bir sıkıntı çıktı ve ayrılmak zorunda kaldınız.
Üstelik aileler de birbirini tanıyor sayılır riskli değil mi?
Adam bugün efendi yarın serseri nerden bilebiliriz?
İstediklerini verirseniz sizden uzaklaşabilir de çünkü isteyeceği bir şey kalmaz artık.
Seven hiçbir şekilde bu durumlara getirmez istemsiz gelse bile ders alır tekrar olmasın der.
Sizi sevdiğini nerden anlayacaksınız?
İstediğini vermeyince tek isteği oysa zaten uzaklaşmak isteyecektir.
Uzaklaşınca sıralayacağı bahanelere kanmayın, siz doğru olanı yapıyorsunuz.
"Ben artık eskisi gibi düşünmüyorum ve bunu doğru bulmuyorum sonuçta zamanı gelince olacak şeyler di mi? Seviyoruz sonuçta beraberiz zamanı gelince olmasını istiyorum, anlayış göstermeni bekliyorum."
Deyin.
İsterseniz aşkınızdan mahvolun ama bunu yapmayın.
Kararlarınıza saygısı yoksa hayatınızdan çıkarmaktan çekinmeyin.
Esen kalınız...
23.07.21/10:5320 Yorumla
+1 yılSakın sakın atma yarın bir gün o fotolarla tehdit etmeyeceği ne malum kaç yıllık dost bildiğimiz insanları tanıyamaz olduk demişler ya bu devirde babana bile guvenmiceksin diye , atamam evlenmeden böyle şeyleri doğru bulmuyorum de emin ol senin fotona gerek kalmadan Google da aratıp kaç kizin nude fotosuna bakıyordur
40 Yorumla
Knk karantina döneminde herkes kafayı yediği için kişiliğinde bir kaç değişiklik göstermiş olabilir mesela ben biraz daha içine kapanık biri oldum sevgilinde de azınlığa vurmuş belliki yoksa 3.5 yıllık bir ilişkiyi bir nude için riske atmaz atayosada kafada bireyler noksandır ama dediğim gibi kişiliğinde değişiklik olmuştur. Yüzyüze buluşursanız eskisi gibi mutlu olabilirsiniz diye umut ediyorum. Ha bide yüzyüze buluştuğunuzda bu konuyu konuşmanıza gerek yok, çünkü o sizi görünce zaten birdaha böyle bisi yapmak istemicek, çünkü size Ne kadar değer verdiğini anlıyacaktır.
Hayatınızda bol şanslar 🤞🏽...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
48Cevap
+1 yılAhh ahh. Köpeğe tecavüz eden erkeklere güveniyorsunuz ya ne diyeyim. Erkeklerin birçoğu için beyni zikinde. Namusunuza sahip çıkın. Bırakın evleneceğim lafını. Beni terkedecek diye bazı şeyleri veya çok şeyleri yapmasına izin vermeyin. Biplersin gitsin derdi cinsellik olan. Evlenmeden yok diyin. Kusura bakmayın diyin. Bir çoğunun amacı kadınları kullanmak. Kullandirmayin kendinizi. Evlenmeden önce her yaşanan günah ayrıca. Erkek adam edebiyat yapmadan kadınını incitmeden gider ister evlenir sonra da ne isterse yapar. Azgınlığa bak resmini istiyor ona bakarak masturbasyon yapacak. Bu da erkek olacak...
50 Yorumla
+1 yılYa kızım sen çocuğa güvendiğin için mi birlikte oldun? Ona bel mi bağladın? Senin bikere şunu demen lazımdı. Her şeyi göze alarak birlikte oluyorum ayrılırsak da ayrılırız demen lazımdı yoksa evlenene kadar her b. ka tamam demek zorunda kalırsın. Hem birlikte oldunuz diye ayrılmaktan bu kadar korkma ya. İstemiyorsan atma fotoğraf.
Beni dinle hemen çocuğa ya yaz ya da ara. Haklıydın saçma bir şey olursa tabii ki ayrılırız de ve ona, kendisine bağlı olmadığını sırf bekaret veya başka bir şey için ödleklik yapıp ayrılmaktan korkmayacağını hissettir. Yoksa varya daha çekeceğin var.
Senden ricam bana güven ve bana mesaj at benim bu siteden kimseyle muhatabım yok ismin bende kalır iyice konuşalım.30 Yorumla
+1 yılMerhaba
Baya uzun zamandır tanıyorsun neyi neden istediğini az çok bilirsin.
Daha önce yaşamış olduğunuz yakınlığı düşünüp özlüyor olabilir. Sende onu arzulamıyor musun?
Söylediği söze gelince insanlar evleniyor ve istekleri gibi gitmiyor ayrılıyor.
Sizde bir ters durum oldugunda sende veya onda aldatma şiddet vs olduğunda ayrilmazmisin yaşadıklarin yüzünden evlenmezsin sanırım
Sevgilinde onu demek istemiştir
Olumsuz düşünme bunu söyleyen sende olabilirdin.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. 3.5 sene oldu diyorsun anlattıkların kadarıyla fazla birşeyde olmamış 3.5 senede ben olsam çok daha fazlasını isterdim muhtemelen sadece nude istedi diye biraz abartıyor olabilirsin ve diğer konu aynen anlattığın gibi yanında mutlu olduğun kişiyle uzakta mutsuz olabiliyorsun uzak ilişki herkese göre değilsin ottan boktan tartışmalar çıkıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılevet fazla bir şey olmadı dokunma haricinde. bu da böyle bi fotoyu 2. isteyişi. ama ben böyle şeylere çok takıntılıyım dediğim gibi taviz vermemin tek sebebi evlenceğimize inanmamdı. aniden çıkıştı geçen tartışmamızda mesela bana kötü bi şey yapsan ayrılamaz mıyım ben senden diye. bu durum benim kafamı karıştırdı. işte onun ardından bugün de böyle bi şey yaşadım. düşüncen nedir merak ediyorum doğrusu ne yapmalıyım
- +1 yıl
ya düşüncem şu bence ikinizinde haklı olduğunuz taraflar var söylediklerinin arkasında durmaması ve şimdi farklı şekilde konuşması kesinlikle şüphe uyandıran kuşkulandıran bir durum bu konuda sen haklısın tabi aldatma gibi birşey durumunda tabikide ayrılacak başka ne yapacak ama onun haricinde ağzından çıkan söz insanın namusudur ama cinsellik nude konusunda falanda o haklı bence 3.5 senede bence minumumda yaşamışsınız herşeyi şahsen dediğim gibi ben daha fazlasını isterdim sevdiğim kadına dokunmak temas kurmak isterim ne yapayim diye sorunada şöyle diyebilirim bence yüzyüze gelene kadar birşey gönderme sinirlenirse sinirlensin bir yüz yüze gelince etraflıca konuşun sen sıkıntını rahatsızlığını anlat oda açıklaması varsa yapsın
Soran+1 yılo da zaten o cümleyi kurarken aldatma örneğini verdi. öyle bir şey olmaz ama olursa ayrılırmış. ama başta böyle demiyordu işte koşulsuz şartsız gözüme bakarak yemin ediyodu ayrılmayız diye. göndermedim o da zaten sorun etmedi uyumaya gitti. sadece istemesi çok tuhafıma gidiyor kullanılıyormuşum hissi uyandırıyor bende. o an değer görmüyormuşum gibi geliyor. sence çok aşık olan biri de ister mi? bu konuda senin görüşüne de katılıyorum çok az şey oldu aslında. ama sanki bana aşka böyle şeyler dahil değilmiş o an beni sevmiyormuş gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum
- +1 yıl
ya cevap vermek biraz zor çünkü herkesin karakteri beklentileri istekleri doğruları yanlışları önem verdikleri umursadıkları farklı zamanında büyük konuşmuş şimdi ceremesini çekiyor aldatılan herkes ayrılır ayrılmak ister o yüzden söz verirken kelimelerini dikkatli seçmesi gerekiyor insan ama nude istemesinde bence bir problem yok sonuçta başka hatunlara gitmiyor başka hatunlarla konuşmuyor başka hatunlardan istemiyor sadakatsizlik ya da kullanmak gibi bir durum yok ortada bence seni sevip istemesi arzulaması neden sevmiyormuş hissi uyandırsınki yarın öbür gün sende onu arzulasan söylesen ya da istesen sence bu sevgisizlik belirtisimi olur ben böyle durumlarda hatta hayatın çoğu kesiminde empati yaparım her zaman ama sonuç olarak bir önceki mesajda dediğim gibi bence yüzyüze konuşmanız gerekiyor
Soran+1 yılçokk teşekkür ederim çok yardımcı oldun sağol
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. böyle bir hataya düşme. ne olursa olsun.. nude görmek istiyorsa sabretsin , düğününüzün gecesinde ve sonrasında bol bol görür. bu sana olan saygısıdır.
50 YorumlaBunun normal karşılanacak hiçbir yanı yok evlenecek olsanız bile bunu yapman doğru değil kaldı k sana ayrılmamız gerekirse ayrılırız demiş dünden razı gibi ayrılmaya böyle birine nude atman ilerde sana çok büyük sıkıntılar yaşatabilir.. ayrılırsınız buda sinirlenip internette paylaşır o sinirle... nude atmadın diye ayrılacaksa zaten ayrılsın gitsin..
40 YorumlaSöz verip sözünden dönüyor güvenilmez... Gözü dışarıda olmadığından emin ol derim. Bir de liste yap kendine
Kağıdı ikiye ayır
Bir tarafa olumlu özelliklerini
Diğer tarafa olumsuz özelliklerini yaz
Somut bir şekilde önünde gördüğünde ilişkinin gidişatına karar ver derim
Umarım faydalı olmuştur ✋20 Yorumla
+1 yıl3.5 yıl sonrasında seks de yapılır ama neyse. Bakıp uyuyorsa açık açık söyle. Beni artık sevmiyor musun diye. Ama ben olsam nude atacağına teması arttırırdım.
Ayrıca her şeyi evleneceğinize güvenerek yaşadığını söylemişsin... Kim bunun garantisini verebilir ki.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNude istemesiyle sevip sevmemesinin bağlantısını kuramadım. Yoksa, seven erkeğin sevdiğini çıplak görmemesi mi gerekiyor? Çıplak görünce kirlenmiş mi olacaksın? Ciddi ilişkiye uygun davranmak ne demektir? Sevgiliyle cinsellik düşünmemek midir? Cinselliğin düşünülmediği ilişki, resmî ilişkidir, ciddi değil. Ciddi ilişkinin içinde cinsellik olmalıdır zaten.
20 Yorumla Malesef biz erkekler böyleyiz (Tabiki hepsi değil)
Her zaman daha fazla istiyoruz
N*de istemesi senden soğuduğu anlamını taşımaz ama seni seviyor anlamını da taşımaz.
Senden soğuyup soğumadığını farklı yollardan öğrenmelisin.
N*de atmak ise sana kalmış. Sen seviyorsan ve onunda sevdiğinden emin olduysan son kararı sen verirsin :)00 Yorumla
+1 yılSakın atma seven böyle bşr şey istemez. Her çift foto atıyor der ikna etmeye çalışır ama ayrılınca fotoları yayabilir. Yaymasa bile tehdit eder ve bu tehdit senin psikolojini bozar. Sakin atma hem söz verdik diye evlenicez anlamina gelmiyor givi bir kaf etmis bence sen kendini cok kaptirma
52 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiyorum yaymaz o konuda ona güveniyorum ama işte söylediği söz yüzünden kafam karıştı sence artık sevmiyor mu
- +1 yıl
Bana göre evlenmeden birşeyler yaşayan her erkek seviyorsa da değer vermiyordur ama benim görüşüm yanlış anlama
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bak benim 6 yıllık ilişkim vardı anlattığın aynı şeyleri yaşadım. Böyle şeyler söyleyip nud fotolar isteyip uzaktan hep seks konuşurduk. Şimdi ise ayrıldı benden ailesinin sözüne bakarak. Sonra geri döndü ona dedimki okadar şey yaşadık nasıl beni yarınyolda bıraktın bana dediği şey biz birşey yaşamadık oldu. Erkekler şerefsizdir
32 Yorumla- +1 yıl
ErkekLER? YAZIK KAFANA
+1 yılParmağını kır ama böyle bir şey yapma.
Ailene bakacak yüzün de olsun, kendine saygın da. Yerinde olsam direk ayrılırım böyle pis zihniyetli insanlardan nefret ederim.50 Yorumla
+1 yılSeviyor mu bilmem ama bence sevgilin klasik erkek yalanini kullaniyor evlenecez diyip her istedigini elde etmeye calisiyor arkadaslarmda cok gordum evlenecez diyip cok abartmadan biseyler yasayip sanki ne yaptik diyip gidenleri bence ciddi ciddi otur dusun isin icine cinsellik cok giriyorsa bir seyler dogru degildir bence
30 YorumlaBu kadar da sert çıkma, cinsellik bir ihtiyaç sonuçta. Belki artık daha fazlasını istiyor, sonuçta sen olduğun için bu ihtiyacını başkasında gidermiyor
16 Yorumla- +1 yıl
Ya bi yallah bir bitmediniz
Soran+1 yılbiraz kafamı karıştırıyor bu durum sence evlenmek isteyen biri böyle bi istekte bulunur mu
- +1 yıl
@infactdead nedir ki sorun?
Soran+1 yılya bana değer verdiğine eminim. 2. kez istemiş bulundu. sadece o amaçla kullanmıyor beraber yaptığımız birsürü şey var. ama yine de soruma cevabını merak ediyorum. sence evlenmek isteyen biri böyle bi istekte bulunur mu
Nude ister ister de şu hafiften sözden dönebilirim gibi imalı tavrı benim de dikkatimi çekti. Zamanında yeminler ediyordu diyorsun. Erkeklerin sağı solu belli olmuyor maalesef. Göndermek istemiyorsan gönderme, bir şeyler yaşamak istemiyorsan yaşama. Senin hayatın, birilerini mutlu etmek için kendini harcama.
00 Yorumla
+1 yılSevip sevmedigini bilemem cunku yasanmisliginiz fazla
Ama en azindan soyle dusun
En azindan baskasindan degil senden istio ilgi odagi sensin18 Yorumla
Soran+1 yılhem o fazla hem anılarımız fazla ciddi bi aşk hikayesinden bahsediyorum ama böyle bi şey isteyince kafam karışıyor sence evlenmek isteyen biri böyle bi foto ister mi
- +1 yıl
Son zamanlarda aksi durumlar yasadin mi ya da baska biri var suphesi uyandircak bisiler oldu mu
Soran+1 yılhayır kesinlikle yaşamadım ama sadece geçen gün tartışırken mesela bana kötü bir şey yapsan ilerde ben söz verdim diye ayrılamayacak mıyım senden dedi bu lafı kafamı karıştırdı bunun dışında yok
- +1 yıl
Bir bahane bulursam affetmem demeye getirmis desene
Ozele girmeye basladi konus istersen profilimden ulas bana
Soran+1 yılyok bahane değil aslında. mesela aldatsam onu aldatmam da ayrılırım öyle bi koşulda demek istedi. burdan yazabilir misin
- +1 yıl
Yani yorumdan konusmasi zor die demistim sonucta nick kullanioz
Aldatmamda ayrilirim degilde bana yeni bir iliskiye yonelmek icin bahane gibi geldi firsat kollar gibi
Soran+1 yılbiliyorum ama soru özel olduğu için silicem zaten rahat ol. :) aldatma örneğini kullandı işte ben anlamadım ne alaka bırakmak mı istiyosun dedim aldatırsan mesela ayrılırım dedi başka da ayrılmazmış öyle diyor
- +1 yıl
Bu yavas yavas bu fikirleri anlatip alistirmaya calisio seni bence
Nude olayinda yuz gostermemek onemli biliosun dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAh kızım sakın atma öyle resimler... Pişmanlık olur senin için. Hayatın kayar
22 Yorumla- +1 yıl
bırak kendi bok yemesi
- +1 yıl
Çok var bu tür davalar... İşin sonu hayretmez
+1 yıl3,5 sene olmuş ama canım, dua et adam başkasından istemiyor bence kaçmaması için atmalısın tabi eğer ciddiyseniz
00 Yorumla
+1 yılSakin sakin boyle bir hata yapma aptallık edersin. Sitede bir suru kişi yazıyor başına gelenleri. Nud atmiyorsun diye ayrılırsa ayrılsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. 3,5 sene gecmiş bu gecen sürede adamın seni sevip sevmedigini anlamadın mı? adam seviyor da sen güvenmiyorsan beraber olma
00 YorumlaSenin memelerine bakarak masturbasyon yapmak istiyor. Bu sence dogalsa dogaldir. Degilse degildir.
Kendinden odun ver ya da verme karar senin05 Yorumla
Soran+1 yılaçıkçası ben insanların bu konu hakkında ne düşündüğünü merak ettiğim için sordum çünkü kafam karışık. benim bazı konularda ona taviz vermemin sebebi evlilik sözüydü. geçen gün tartışırken bana kötü bir şey yapsan aldatma vs. ayrılamayacak mıyım ben söz verdim diye dedi. bu beni düşündüren şey oldu eskiden koşulsuz şartsız yemin ediyordu yanımda olacağına dair. birkaç gün geçti aradan şimdi de böyle bir şey isteyince kafam karıştı. 3 senedir ne yapıyordunuz dersen bazı küçük şeyler haricinde bi şey olmadı. ama konu cinselliğe gelince ben sanki bu aşka dahil değilmiş o an değer görmüyomuşum kullanılıyormuşum gibi hissediyrum bu yüzden reddediyorum. reddedince de sorun etmedi zaten uyudu. sormak istediğim şey evlilik düşünen biri böyle yapar mı
Soran+1 yıllütfen söyler misin görüşünü. mutlak doğru diye bir şey yok zaten özellikle karşı cinsimin ne düşündüğünü evleneceği birinden böyle şeyler isteyip istemeyeceklerini merak ediyorum. en nihayetinde düşünüp onunla konuşacağım zaten. vereceğim tepkiye çoğunluğun görüşü ışık tutacak sadece o kadar. sen ister miydin evlenmeden böyle bi şey
Soran+1 yılşu yüzden atmak istemiyorum. benden ayrılırsa kendimi kullanılmış hissetmek istemiyorum, yoksa çoğu duyguyu içimde ona beslemesem evlenmek istemem ki. sanki böyle şeyler atınca değeri bitiyor gibi oluyor. mesela onun yerine beni görmek isteyebilirdi yüzümü. ama başka şeyler istiyor o anlamda özlüyor beni. ben farklı anlamda özlüyorum. zoruma gidiyo işte böyle kuşkular yaşamak çok zor. kendisine ne desem de net cevap alsam bilmiyorum. hiç kimse yarınını net bilemezdi aslında ama ben ona güvenmiştim de bazı şeyleri yaşamıştım. şimdiyse ayrılma ihtimalinden bahsediyor ona bi şey yaparsam bi hata falan. tabii ki öyle şeyler olabilir ama ben bu ilişki bu seviyeye gelmeden önce evlilik sözünü bu yüzden istemiştim. o yüzden öptü dokundu falan. ama derdimi anlatamıyorum. madem ben sana kötü bi şey yapabilirdim, önceden de yapabilirdim şimdi niye bu ihtimal aklından geçiyor. tuhaf işte anlayamıyorum. atsam eminim bi şey olmayacak hatta istemem diye cinsellik konuşmayacak da sadece bakar gider. ama yine de istemiyorum korkuyorum yüz üstü kalmaktan
Cinsel Yaşam konusunda 788 cevap paylaştı. Hayır seni sevmiyor anlamında değil ki. O kadar zaman geçmiş normal istemesi aslında
21 YorumlaBence atma atarsan ayrildiktan sonra seni tehdit edebilir hem ne alaka ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın öbürgün o resimleri sanal ortamda dağıtmakla tehdit edip sana sahip olabilir ve sonrada ortada bırakır. Benden söylemesi.
20 Yorumla
+1 yılAdamin niyeti iyice bozulmus. Karar verin ya adam gibi devam etsin ya da bitsin
00 Yorumla
+1 yılBence bu arkadaş seviyorum ayağına seni kullanıyor biraz
00 Yorumla3,5 senede evlenmemişsen ne yapsın adam. evlenin kurtulun gitsin böyle şeylerden.
10 YorumlaNormal falan değil taviz verme yoksa bırakıp gider daha çok kahrolursun
00 Yorumla3.5 yıl uzun bir zaman ve artık evlilik kapıya gelmiş taşıma su ile değirmen dönmüyor
00 Yorumla
+1 yıl3.5 senede çocuğum olur benim sabir taşı olsa catlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne biçim ilişkileriniz var sizin anlamıyorum. Senin hiç içinden gelmiyomu bunları yasamak
26 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda söylediğini çözemedim. iyi mi kötü mü
Cevap sahibi+1 yılYa demek istediğim ben aşık olduğum adamı arzularım onunda beni istemesini isterim bu iliskimizi güçlendirir sehvet tutku olması önemli neden bu kadar büyütüyorsunuz eğer içinden gelmiyorsa zaten aşık değilsindir
Soran+1 yılgeliyor tabiki sadece kendimi kullanılmış hissetmek istemiyorum tek bi kişiyle olmak istiyorum ayrılmasından korkuyorum. daha önceden söz vermişti ama dediğim gibi soruda aldatsan beni mesela ayrılırım dedi. ben bunu güvenceye almak istiyorum alsında kimsenin ayrılmayacğaını bilemem ama kaldıramam ben. aşık oldum güvendim her şeyi yaşamak istedim tamam da bende büyük hasar yaratır bu noktada hasar vericekse durmam gerekiyor bu yüzden evlenmeden böyle şeyler yaşayan kişiler evlendiler mi onu öğrenmek için yazdım aslında
Cevap sahibi+1 yılYa neden senden ayrılır diye korkuyorsun anladığım kadarıyla oda bunun farkında zaten. Senin bi duruşun olmalı o seni kaybetmekten korkmali sen değil. Sen bütün ipleri onun eline vermişsin ayrilirsa ayrılır başka erkek mi yok neden yalvaracak duruma dusuruyosun ki kebdini
Soran+1 yılNasıl o benden ayrılmaktan korkacak ki ne diyeceğim mesela
Cevap sahibi+1 yılYa kızım sen resmen kokunu belli etmişsin ona onsuz da olabileceğini göster. Adam sana söz vermiş falan böyle şeylerin sözü olmaz nasıl geri dönüş yaparsın bilmiyorum ama biraz mesafe koy araniza ve tepkisine bak. Çaba gösteriyormu haa hayırdır ne oluyor diye panik mi yapıyor yoksa takmiyor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizden ayrılacak, belli bu.
Kullanmak istiyor bir mal gibi.
Öldürse bile atmayın, seven insan görmeden sever.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3.5 senedir ilk defa ve seviyor mu diye soruyorsun? Adamı köpeğin etmişsin dhdjjfk
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır 2. oldu :( Biraz kafam karışıyor o böyle yapınca sence normal mi
Cevap sahibi+1 yılHiçbir yalancı aşık yok ki 3.5 sene gerçekten sevmediği halde dayansın.
Soran+1 yılsağol içim rahatladı :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani oyy hemcinslerim beni dahi yoruyorsunuz ya. az akılli olun ya allah icin
20 YorumlaSana akıl vermek gibi bir niyetim asla yok ama sana sadece şunu dicem asla böyle birşey yapma ve ısrar ederse de gereken cevabı yani yolu göster
20 Yorumla
+1 yılAyrilmamiz gerekirse Ayriliriz diyen biriyle ilişkiye devam etmekte ne bileyim
Açık açık kullanıyor seni30 Yorumla
+1 yılAdam ciddi olmasa bir kere 3.5 yıl olmaz bence istekleri normal
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle gerçekten beni sevdiğine eminim ama soruda yazdığım tepkisi kafamı karıştırdı. tartışırken bir kere bana kötü bir şey yapsan söz veridm diye ayrılamaz mıyım senden falan dedi. aldatmam ama işte mesela aldatılsam ayrılırım dedi. bunun dışında ayrılmayız demişti. bunun ardından birkaç gün geçti sonra böyle fotoğraf istedi şunu sormak istiyorum sence evlenmek isteyen biri böyle bi istekte bulunur mu
- +1 yıl
Bulunur tabi normal şeyler bunlar hem daha önce atmışsın
+1 yılDogal bir sey eger adam evlenme niyetinde degilse ister her dk romantizm olacak degil dogasindadir bu erkegin senden istemezse gizlice kiz dudukleyecek ya da baskasindan isteyecek rahatsizsan bitir
00 Yorumla
+1 yılBÜTÜN KIZLARA SÖYLÜYORUM biri sizden nude istiyorsa kaçarak uzaklaşın hayır gelme olasılığı yoktur
30 Yorumlakızlar nude vermeyin plase ne biliyim aklı başında biri vermez
21 Yorumla- +1 yıl
Plase? YAZIK KAFANA
+1 yılSAKIN KUZUCUĞUM SAKIN YAPMA KULLANIR BU HERİF SENİ SAKIN YAPMA BÖYLE SEVFİ Mİ OLUR GİT KENDİNE NAMUSLU BİR BEY BUL BOŞVER BUNU
00 YorumlaFikirler her zaman değişkendir kendini Twitter telegram vk sitelerin de görmek istemiyorsan gönderme nude seven adam evlenecek adam zaten istemez...
10 YorumlaHayır artık o da cinsellik istiyor normal bisey bu. 3.5sene az degil
10 Yorumla
+1 yıl3.5 Sene iyi dayanmış yine ben olsam dayanamazdim o kadar :)
10 YorumlaAyrılacak gibi..
30 Yorumla
+1 yılSevmiyordur çünkü sevse bunu istemez
20 YorumlaAtma erkek arkadaşlar haklı
20 YorumlaCiddi düşünüyorsa gönderme düşünmüyorsan gönder
02 Yorumla
Soran+1 yılciddiyse mi göndermeyeyim? neden
+1 yılSenetlerine yazık başkasını bul
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Seni aldatma her hey 8lur ileride
+1 yılSevmiyor sakin yapma tehdit edecek. seni
20 Yorumla
+1 yıl.
Nude atman en büyük hatan olur.
.20 YorumlaIstediğini ekde ettikten sonra seni birakacak
10 Yorumla
+1 yılvüxudunu görmek istiyo
00 Yorumla
+1 yıl3 seneyi geçmiş sevmese ayrılırdı zaten senden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En son ne zaman görüştün nasıl bir foto istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbaya oldu 4-5 ay. içeriğini söylemedi iç çamaşırlı işte. 2. isteyişi oldu bu. ben atmak istemedim tamam dedi çıkışmadı kabul etit yattı uyudu sonra. ama benim kafam karıştı istemesi normal mi evlenmek isteyen biri ister mi böyle bi şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence atma ama sen bilirsin
20 Yorumla
+1 yılayrılmayı kafaya koymuş zaten..
00 Yorumla
+1 yıl3,5 seneye yazık olmuş
34 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak neden öyle dedin
- +1 yıl
Böyle sorular görünce gefçekten üzülüyorum
- +1 yıl
Neden evleneceğine güvenerek kendinden taviz veriyorsun
Soran+1 yılçünkü gerçekten inanılmaz şeyler yaşadık beraber deli gibi aşık olduğuna emindim bana ama şu an onu göremiyorum konuşuyoruz sürekli ama gerçek hayattaki gibi olmuyor gerçek hayattaki çok büyülü bi his. neyse işte bilmiyorum 2. kez istedi 3,5 senede. ama yine de zoruma gidiyor zaten yaşadığımız şeyler bile bana fazla
Mal mıson offf nıde ile iş olmaz aklın yok mı
30 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği