Sevgilim nude istemeye başladı, artık beni sevmiyor mu?

Merhaba arkadaşlar 3,5 senelik bir ilişkimiz var. Ailemiz tanışıyor sayılır ilişkimizi biliyolar ama gerçek hayatta görüşmediler ikimiz de üniversite okuyoruz. Corona dolayısıyla o başka şehirde olan evine gitti. Başından beri bana çok aşık davrandı ciddi bir ilişkiye uygun her şeyi yaptı ama coronada hem bazen tartışmalar yaşadık sanalken ilişkimiz biraz tuhaflaştı bazen soğuk davrandı. En sonunda her şeyi çözdük şu an iyiyiz çünkü sanallıktan kaynaklandığını yan yana çok iyi olduğumuzu anladık. Normalde "çok ileri gitmeden" bir şeyler yaşadık defalarca. Çünkü evleneceğiz diye söz vermişti. Geçen gün bir tartışmamızda ne yani kaışıklıklı yaşadık zaten fazla bi şey olmadı ki ilerde saçma bir şey olsa söz verdim diye ayrılamayacak mıyız ben seni seviyorum ama ayrılmamız gerekirse ayrılırız dedi çok üzülmüştüm sonra bi şekilde ikna etti beni barıştık. Ben her şeyi evlenceğimize güvenerek yaşamıştım. Şimdiyse n*de istiyor. bu normal bi durum mu? seni çok özledim diyor. Daha önceden böyle bi şey yaşamıştık atmıştım ama bi daha isteme dedim. Söz verdi tamam dedi. Hiçbir şekilde sohbet de etmedi tam uyuyacakken istiyor bakıp uyuyor. Ne yapmalıyım sizce artık beni sevmiyor mu?
Sevgilim nude istemeye başladı, artık beni sevmiyor mu?