3 gün önce evlendim, dün gece ilk defa ilişkiyi denedik, bakireydim. Giriş anında çok zorlandım. Sadece başı girdi. Canım çok yandı, gözlerimden yaş geldi resmen. Eşim de fazla zorlamadı, bıraktık. Sabah çarşafa baktık, 2-3 damla kan vardı. Sizce kızlığım bozulmuş mudur, yoksa zedelenme falan mıdır? Bir de kocam içime girerken çok canım yanıyor, bu durumu nasıl aşarız?
Cevabın nedir?
+1 yılCinsel ilişki sırasında 15 dk ön sevişme çok önemli acele edilmemeli
çünkü kadının ıslanması lazımsize ilk kızlık bozma pozisyonunu söyleyim
ilk önce ipler senin elinde olmalı
kocan sırt üstü yatsın sen üstüne çık ve yavaş yavaş kendini iyi hissettikçe otur
tamamen girdiğinde kocana oldukça yavaş olmasını ve sakin olmasını söyle
zaten ilk 1 hafta acıma olacak ya da 10 gün sonra o acı bitecek01 Yorumla
Soran+1 yılO pozisyonu denedik ama hiç alamdım içime. Misyonerde başı girebildi en azından
En İyi Cevaplar
Cinsel ilişkiye girmeden önce kadının ereksiyon olması gerekir. Henüz bakire olman ve vajinal ereksiyonun azlığı nedeni ile acı hissetmiş olabilirsin. kaba bir tabir olacak kusura bakmayın fakat, vajina iyice sulanmadan o iş acıdan başka bir şey vermez. sanıyorum anlatabildim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeterince ön sevişme yapmamışsınız ve ıslanmamışsın. ayrıca kendini kasmışsın. kasmasaydın acımayacaktı. bekaret kanı adet kanına göre daha pembemsidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşün bol bol orasının kaygan olması gerek yağ sür sende istek oluyormu içine girmesini istiyormusun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBebe yağı
Soran+1 yılİstek oluyor ama giriş anı geldiğinde kendimi sıkıyorum nedense.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
29Cevap
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. kızlık bozulmuş. zedelenme diye bir şey yoktur. incecik deri parçası zaten
acı ise sen nemlenemediğinden ve kendini kastığından olur. sakin ol kendini zevk almaya odakla. vajinan nemlensin. bol sevişin yalaşın. hemen ilişkiye girmeyin. iyice sevişerek kendinizden geçin vajinan vıcık vıcık olsun ondan sonra içine girsin. o zaman ağrı falan olmaz. aslında ilk anda bunu yapsanız canın yanmazdı12 Yorumla
Soran+1 yılArtık bir dahaki sefere bunları deneyeceğiz, teşekkürler
Koçan senin vajinanın iyice bir yağlaması seni zevke getirip sulandırma si gerekiyor, birde kafasını sokup söküp çıkarması lazim öyle bir kerede söküp ileri isterse canım acır.
Eğer penisi çok büyükse kayganlastirici JEL var eczanede ucuz bisey alin konuda penise vainaa sur öyle yapın.
Okey00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZedelendimi bozulduu kontrol etmeden bilemeyiz sadece sunu bilmelisiniz once psikolojik olarak hazir olmalisiniz sonrasinda ise ilk gece her bayana kondom muhakkak kullanmasini tsiye ediyoruz hem giris aninda aci hissetmezsiniz hemde enfeksiyon riskiniz olmaz bilginiz olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim gecmiş olsun
Soran+1 yılSorun çözüldü, teşekkürler
- +1 yıl
nasıl çözdünüz
Soran+1 yılUzun bir ön sevişmenin ardından oral seks. Ve içime girerken çok yavaştı., ben dur dedikçe durdu, yavaş yavaş ilerledi. Ve konuşmalarıyla beni çok rahatlattı gerçekten, kendimi kasmamamı sağladı.
- +1 yıl
bebek yagı kullanmanı tavsiyeederim bir süre cok faydasını görürsün
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılÖnce sevisin sonra bebe yagıvile hem penisi vajinayı yaglayın bastırma değilde gittiği yere kadar sokup geri çekin her seferinde biraz daha girmesini sağlayın kendini kasmaman gerek bu doğal olanı eşinin penisi çok büyük mü peki ikinci ihtimal de kızlık zarın kalın olabilir
024 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, 2-3 damla kan vardı. Belki de bozulmuştur. Eşimin penisi 17-18 cm
- +1 yıl
Boy değil kalınlık kendini kazma hala zorlarsa doktora gözük büyük ihtimal kendini kasmandan
Soran+1 yılKalınlığını cm olarak bilmiyorum. Ön sevişme sırasında çok rahatım ama giriş anına geldiğinde sıkıyorum kendimi.
- +1 yıl
Aniden bastırmasına sabırla yumuşak yumuşak yapmaya çalışın ya acıya çok duyarlısın çabuk kasılıyon kızlıkla sıkıntınız kalmadıysa parmakla başlayın derim
Soran+1 yılKızlığım bozuldu sanırım.
- +1 yıl
Ozaman parmakla yapın açılsın gevşeyince penisle devam edersiniz
Soran+1 yılParmakla nasıl?
- +1 yıl
Önce tek parmağını vajinana soksun yavaşca parmakla gir çık yapsın yaparken öpüşün göğüslerini emsin büyük ihtimalle ıslanırsın parmağa alıştıgını hissettiğini de iki parmakla yapın aynı işlemi iki parmağa alışınca pesinin başını sokup çıkarın sokup çıkarırken arada biraz fazla bastırsın ileri gittiğini hissettiğinde geri çekilmesini aşırı olmamak kaydıyla badtırak dursun her neves almanca milim milim girecektir bir santim girdimi biraz canın yanar ama çekilmesini öyle dursun alışınca bastırsın hepsi girecektir öylece durun rahatlayana kadar sonra hafif hafif gir çıklarla devam edin peki denemenizde penis ne kadar girdi zarmı kasmı takıldıgınız kestirmek için
Soran+1 yılBaşı girdi sadece
- +1 yıl
Orta parmağın tamamı girerse zarı geçer eğer parmak gitmezse zorlamayın kan gelmesine aldanmayın zar kalın olabilir parmaklar geçerse devam edersiniz başı ancak zara kadar ulaşır çünkü
Soran+1 yılAnlıyorum, 1-2 saat sonra tekrar deneyeceğiz. Sonuçları yazarım.
- +1 yıl
Bekliyorum dileğim başarılı olmanız
- +1 yıl
Özür dileyerek soruyorum ama merak ettim sonuç ne oldu
Soran+1 yılOldu gibi dün gece.
- +1 yıl
Fayda sağlayan bildim mi size bari sevindim
Soran+1 yılTam anlamıyla olmadı ama çoğu oldu. 12-13 cm.
- +1 yıl
O kadar girdikten sonra engel kalmıyo ki peki kanama oldu mu zoru aşmışın bidakine hepsini alırsın artık zevk aşaması başlar
Soran+1 yılYok kanamam olmadı, demek ki kızlığım ilk denemede bozuldu.
- +1 yıl
Evet girişi engelleyen zar değil kasmanmış acı duydum mu peki özel olmazsa kullandınız değişik bir yöntem olduğu tamamen bil gi amaçlı
Soran+1 yılÖn sevişmede biraz oral yaptı, ıslandım bayağı. Sonra yavaşça girmeye başladı. Benim yine kendimi sıktığımı fark edince hiç hareket etmeden bekledi içimde. Ben biraz alıştıkça ilerledi. O sırada konuşmalarıyla beni çok rahatlattı gerçekten.
- +1 yıl
Tamam işte burada amaç senin gevşemendi yolunu bulmuş zaten sami mi cevapların için teşekkür ederim
Soran+1 yılBen teşekkür ederim.
- +1 yıl
Mutluklar dilerim
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu sür bunu sür diyenlere inanma nasıl rahat etmen gerekiyorsa öyle yap ister oral yaptır tiksinmiyorsan ya da o tiksinmiyorsa öpüşme gibi vs. Hallerde çiftler tiksinebilir çünkü ya da ıslanana kadar ilişkiye girme masturmasyon yap ya da yaptır daha gençsiniz cildinize bilmediğiniz şeyler yapmayın iler ki yaşlarda sıkıntı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek konuya dalma , on sevişme yapıp ıyıce sulanmaya calıs. ve kocan paldır kuldur gırmeyede calısmasın. nazık ve narin olsun..
bekarretten dolayı bı kac damla kan gelmıs. onundekı bı kac ılıskıdede kan gorme olasılıgın var.. (bekaretın bozuldu )02 Yorumla
Soran+1 yılEşim oldukça nazik davranıyor zaten, o konuda sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılyeterınce ıslandıgına emın olman gerekıyor o zman. acı her halukarda az da olacaktır ama ıslaklık bu durumu azaltacaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala kizligim bozulmus mudur diyor yaaaa
Evlisin la evli aloooo. Bozulsa ne olacak bozulmasa ne olacak11 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak.
+1 yılSen böyle şeyler diyince kızlar dahaa cok korkuyor :D
37 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadar korkunç değildi, aşırı acı yoktu.
- +1 yıl
gözümden yaşlar falan geldi dedin ya ben bile korktum :D
Soran+1 yılKendimi sıktığımdan gözlerimden yaş geldi. Bağırmamak için. :) Evet acı oldu ama dayanılmayacak kadar değildi.
- +1 yıl
diğer yorumlarda kayganlaştırıcı falan kullanın demişler bence haklılar daha rahat olur ve ön sevişmeyi uzun tutun bence istek olsun yani.:)
Soran+1 yılÖn sevişme sırasında istek var ama girerken zevk almadım
- +1 yıl
ilkinde yapıcak bişe yok artık bir gece dayanıcaksın :/
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk baslarda. olur oyle seyler. zamanla asarsin bu siniri. girerken aci olma sebebi senin fazla islanmaman bunu ek kayganlastirici ile rahat giris saglayabilirsin. kizlik zarina gelince buyuk ihtimal zedelenmistir.
00 YorumlaCinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. kaygan olmalı orası yoksa deri tahriş olur. Zorlanıyorsan bebek yağı sür öncesinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde oyleydi oral yapti esim tam kivama gelmisken girdi bunu deneyin
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki, teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşının girmesi bile çok. daha neler var bilsen canım.
sadece 2-3 cmi ile çok daha azla acı çeken var. kendini kötü hissetme. bozulmuştur.012 Yorumla
Soran+1 yılEvet araştırdım, yıllarca beraber olamayanlar varmış. Şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılilk haftalar acır normaldir.
kocanın boyutunu kendin mi ölçtün? erkekler abartarak derde biraz.
Soran+1 yılDoğru olduğuna eminim, hatta ilk gördüğümde bayağı korkmuştum. 17-18 civarı.
Cevap sahibi+1 yılkendisi dediyse emin olma:) tecrübemden diyorum. benimki de tersine daha kısasını demişti korkmayayım diye. yani gerçeği kendim ölçerek öğrendim:)
Soran+1 yılDur bakalım bu gece ölçeyim. :)
Cevap sahibi+1 yılbenimki dediği çıkmadı :)
korkma artık sende bu çok normal alışana kadar. felaket bir acı mıydı ilkinde?
Soran+1 yılYok o kadar değildi
Cevap sahibi+1 yılo zaman ne diye korkuyorsun canım. beterin beteri var.
ne kadar bir acı, cimcikleme gibi mi?
Soran+1 yılOndan biraz daha fazla. O kadar dar bir yere o boyutta bir şey girmeye çalışınca tabi.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle şanslısın diyorum başka bir şey demiyorum. o acı bir şey değil. bununla kotardıysan hiç korkmana gerek kalmamış.
Soran+1 yılÖlçtük bu arada. 18.5 çıktı. Tekrar korktum resmen. :)
Cevap sahibi+1 yılnerden ölçtün canım. alttan değil bak şöyle olacak:)
www.penimaster.com.tr/.../penisi-oelcme.html
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla hiç bilmiyorum durumun degisik bir doktora git istersen. Peki neden dugun aksami iliskiye girmediniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorgunduk, eşim de biraz korktuğumu biliyordu. Üstelemedi, sonra yaparız dedi.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmış. Ön sevişmeyi uzun tutun ki vajinan daha iyi ıslansın. Penis daha iyi girebilsin diye. Baktınız ıslanmıyo vazelin sürün penis ve vajinaya o zaman ilişki kolaylaşıcaktır.
Soran+1 yılPeki, teşekkür ederim
+1 yılkukuyu yaladımı eşin? ön sevişmeyi uzatın
iyice
kuku ıslansın?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafası yeterli derinliğe ulaşmıştır. bozulmuştur bekaretin. yavaş yavaş alışacaksın duruma
07 Yorumla
Soran+1 yılAz kan gelince bozulmamıştır, sadece zedelenmiştir diye düşünmüştüm ama bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbekaret bozulunca oluk oluk akmaz ki kan. alt tarafı incecik bir deri parçası ne kadar kanayabilir ki
Soran+1 yılO zaman bozuldu yani kızlığım
Cevap sahibi+1 yılaynen. dediğim gibi eşinim organı çok küçük değilse bekaretini bozacak derinliğe inmiştir kafası
Soran+1 yıl17-18 cm
Cevap sahibi+1 yılbozmuş o zaman. sanırım eşinin organı büyük olduğu için zorlandın. marketlerde kayganlaştırıcı jeller var onları kullanabilirsiniz vazelin ya da bebe yağı sürme vajina hassas bir bölge.
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkürler
acı ilkinde olur sürekli olmaz gözün korkmasın. bozulması meselesine gelince kiminde kan az kiminde fazla gelir. Sonra tekrar ilişki yaşadınız mı
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır, zaten dün geceydi. Belki bu akşam olabilir
Soran+1 yılYok kaçmıyorum, biraz korkuyorum sadece.
Soran+1 yılÖn sevişme sırasında zevk aldım ama giriş anında canım yandığından zevk falan yoktu
Soran+1 yılYok zaten ilk 2 gün dinleneyim diye hiç ısrar etmedi. Dün de çok nazikti hareketleri, girerken acıdığını söyleyince çıktı zaten içimden.
Soran+1 yılYok, teşekkürler
Soran+1 yılEvet haklısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevişerek rahatlatması lazım
Sen ıslandıkça giriş daha kolay olur
Eğer zorlanırsanı kayganlaştırıcı şeyler kullanın00 Yorumlaanlamadıgım bişey gerdege girenler solugu niye burada alıyo? bozulmuştur
20 Yorumla
+1 yılCocuga eziyet etme istersen ne nazliymissin kac gun olmus
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi dün gece istedi, ilk 2 gün dinlenelim dedim. Beni zorlamadı hiç.
- +1 yıl
Seni seviyosa tabi zorlamaz sende anlayisli ol artik ona karsi eminim o da sabirsizlaniyodur
Soran+1 yılYok zaten dün geceyi ben başlattım. O konuda sıkıntı yok.
+1 yılMerhaba öncelikle size çok önemli bi soru sormam lazım sonraki ilişkinizde yine kan geldi mi bu benim için çok önemli nolursunuz cevap verin
10 Yorumlaön sevişmeyi uzun tutun, iyice gevşe ve ıslandığından emin olunça içine al ve kasma kendini
00 Yorumlaya bizim insanımız işte böyle doktora gitmez burdan medet umar
00 Yorumla
+1 yılbebek yağı sür vajinana o kaykanlaştırır kolaycacık girer =)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır bozulmamış bir daha yapmadınızmı ondan sonra hiç tamamen girmedimi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır zaten dün gece denedik ilk defa. Belki bu akşam da tekrar olabilir ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılbiz eşimle bir hafta uraştık bir hafta sounda oldu korkma
Soran+1 yılHer gün denediniz mi?
Cevap sahibi+1 yılevet hatta bir kaç kez bal ayındaydık
Soran+1 yılGiriş anında mı zorlandınız siz de?
Cevap sahibi+1 yılevet
İlk 45 50 Dk elleyip sevişip okşayın birbirinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıslaklığın yeterine olmamıştır budacanını yakmıştır zevke gelmen gerek tam anlamı ile girmesi gerekir bence içine
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik sadece başı girebildi
Cevap sahibi+1 yıleşin seni zevke getirmeli altının ıslanması penisin içinde kaygan bir zeminde gidip gelmesi geekir kuru olunca can yakar
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. On sevişmeyi uzun tutmaniz gerekli.. Sen islandigin zaman beraber olun kuru kuruya olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGirip cika girip cika olmasi gereken kivama gelir basta aciyacak tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa rahat değil kendini çok kasma. Ön sevişmeyi uzun tutun
00 YorumlaE bozulsun artık bir zahmet
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişme yapmadan denediyseniz ondandır.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme yaptık aslında, 15-20 dk.
- +1 yıl
sulanmadınmı?
Soran+1 yılKayganlaştım ama girerken acılı oldu biraz.
- +1 yıl
cokmu kalın senınkının acaba..
Soran+1 yılKalınlığını cm olarak bilmiyorum ama kavrayamıyorum
- +1 yıl
nasıl kavrayamıyorsun
mutluluklar kendini kasma ona güven
10 Yorumla
+1 yıldurex kayganlaştırıcı yağ dene
00 Yorumla
+1 yıldüzelir korkma. zamana bırak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 bin bakımın gecikmiş O. O