Komşu Kızını apartmanda merdiven boşluğunda sevişirken bastım. Neyin kafasında bunlar?

Sevgilim geçen hafta bana seks istedigini soyledi. Bende olmaz dedim. Ornek olarak bir arkadasini gösterdi. Cocuk yeni kiz yapmış apartmanda yapiyolarmis biz kac yillik sevgiliyiz hâlâ istemiyorsun dedi. Neyse bir sekilde vazgecirdim ben yine. O kiza da anlam veremedim apartmanda merdivenlerde nasil sevisilir ki? Neyse iste gecen akşam apartmanin içinde kedi miyavlamasi gibi bir ses duydum. Dedim herhalde havalandirma bosluguna kedi kacti simdi cikamiyo.. Gece uyuycam uyuyamiyorum ertesi gün erken kalkicam. Evde herkes uyudu. Çıkıp bakiyim dedim. Bir baktım sevgilimin arkadasi bizim komşu kiziyla birlikte apartman boslugunda kenarda... kiz bagiramadigi icin ciyakliyo kedi gibi. Gorunmeden tekrar gittim yukari ciktim artik biraksinlarda uyuyabilelim diye yukardan asansoru cagirdim hemen toparlandilar cocuk gitti kiz evine çıktı. Insanlar insanliktan çıktı. Diyecek soz bulamiyorum artik... sizce kizla konuşayım mi ne halleri varsa gorup birakayim mi. Biraksam yine devam etcekler uyumak istiyoz.
Komşu Kızını apartmanda merdiven boşluğunda sevişirken bastım. Neyin kafasında bunlar?