Eşimin imkansız isteğini nasıl kırmadan reddedebilirim?

Arkadaşlar şimdiye kadar kimseyle anal ilişkiye girmedim ve gercekten merak ettiğim bir mevzuydu. Eşimden de çok kez istedim ama hiç bir zaman ısrarda bulunmadım. Bir gün tekrar istediğimde tamam kabul ama bende senden birşey isterim dedi. Ne olduğunu sorduğumda ise ilişkiden sonra isteyeceğim dedi. Bende bunu kabul ettim.

Herneyse ilişkiden sonra sorduğumda ise çok kötü bir istekle karşılaştım. Dediği şey aynı bu şekildeydi. Madem bu kadar çok merak ediyordun neden benden önce deneyip merakını gidermedin. İnsan eşinden nasıl böyle birşey isteyebilir. Hayır dememe rağmen tekrar tekrar bununla gelebildin. Onurumun kırılacağını hiç düşünmedin mi? Bense sırf senin merakını giderebilmek için bunu kabul ettim. Şimdi ise bütün bunları göz önünde bulundurarak birşey istiyorum. Beni anlayabilirsin umarım. Aynı şeyi bende yapacağım. Acı verdiğini ve onur kırıcı olduğunu anlayacak bana hak vereceksin. Bunu yapmaz ise sana karşı iyi hissedemem kendimi. Bir kere takma penis ile denemek zorundasın.

Bense tabiki haliyle kabul etmedim bunu ve oldukca kızdımda fakat iki haftadır aramız oldukca limoni. Huzurumuz kaçmış durumda. Evde beraber vakit geçirsekte iki yabancı gibiyiz ve iki haftadır hiç ilişkiye girmedik.Onu kırmadan nasıl ikna edebilirim?
Eşimin imkansız isteğini nasıl kırmadan reddedebilirim?