Bayanlar yapma açısından erkeklerde yapma açısından
cevaplarsa sevinirim?
Yani sizin oral seks yapmak hakkındaki düşünceleriniz?
cevaplarsa sevinirim?
Yani sizin oral seks yapmak hakkındaki düşünceleriniz?
Bu bir tutku.. Sevdigim kadının en özelini öpmekten daha güzel ne olabilir.. Ona kadın olmanın güzelliklerini yaşatmak, ona zevklerin en güzelini yaşatmak, yüzündeki o tatli ifadeyi görmek.. Öyle hos bir his ki.. Dilimin ask motiflerini ona işlemesi, sevginin en derinden tene gelmesi.. Bir çiçeği koklamak ne güzelken, sevdiğim kadının çiçeğini mis gibi koklamak, çiçeğin özünü içmek..
Venüs tepesinden aşk vadisine inersin, kıvrımlı patikalardan. Çiçekler karşılar seni vadinin iki yaninda. Bir dere akar vadinin tabanında. Klito platosundaki pinarlardan doğar. Cicek kokulu bu derenin kıyısına inerim, kana kana içerim o derenin ask suyundan.. Eros o vadide saklıdır Ve ikimizde sarhos oluruz mutlulukla..emesi, sevginin en derinden tene gelmesi.. Bir çiçeği koklamak ne güzelken, sevdiğim kadının çiçeğini mis gibi koklamak, çiçeğin özünü içmek..
Venüs tepesinden aşk vadisine inersin, kıvrımlı patikalardan. Çiçekler karşılar seni vadinin iki yaninda. Bir dere akar vadinin tabanında. Klito platosundaki pinarlardan doğar. Cicek kokulu bu derenin kıyısına inerim, kana kana içerim o derenin ask suyundan.. Eros o vadide saklıdır Ve ikimizde sarhos oluruz mutlulukla..
:S:S bu ne yaa, asmissin sen ya :D harika yazmisssinnnn... da her erkek boyle dusunemez tabiki demi? vay bee... harbi dokturmussunuz... vuuuu :D
Baya felsefiso oldu gibi
Yüzüm gözüm onun çiçek balına bulanmışken dilimse sonsuzluklarda. Böylesi güzel kokan, tadi damakta kalan, kıvrımlarla motiflerle işlenmiş güzel birşeyi dudaklarimdan ayri düsünemiyorum Içtikce içiyorum
Başdöndürücü olarak adlandırıyorum...
Doğanın bir mucisesi :))) Hem Erkeğe Hem Kadına
69 Tercihimdir ama :))
Ben her ilişki öncesi oral tercih ediyorum erkekler ilkte erken geldiklerinden bu icimdeyken olmasın dusuncem
Bence mutlak suret sexin içinde oral sexte olmalı. Hatta bazen sadece oral sex olmalı :)
olmalımı diye degil sizce yapmak nasıl diye sormus arkadas
bencede olmalı zaten yapanlara sordum soruyu yapanlar bu konu hakkında ne dusunuyor
problem yok yazdıgını yorum olarak algıladım dusuncenmiş halbuki
Evet birleşme olmadan sadece oral olan sevişmeler +1000 ;)
kesinlikle katılıyorum, olmazsa olmaz
Cevap
5Cevap
Oral seks değişik bir mecra biraz beceri biraz istek ile alakalı bişe.
kesinlikle istekli olmalı, yoksa kadın için bir işkenceye dönüşebilir
bir kadına oral yapmak kadar keyifli bir olay ne olabilirki,ama bunu yapmak için sabırlı ve teknik olmak gerekiyor,elbette parmaklar ın da devrede olması gerekiyor...:))))
+1 Böyle güzel birşeyi yapmamak cehalettir Ona, kadın olmanın en güzel hissini yaşatmak ve onu kana kana içmekten daha zevk verici ne olabilirki ;) inceliklerini bilmek gerek tabi:)
Gay'ler Bayanlardan daha güzel Oral yapıyor 😁😁😁 Bir bayana Bir de Gaye Oral yaptırdım, Bayan dişlerini fırçalıyor Gay ise sömürüyor vakumluyor 😄
yapmayı severım ama yaptırırken bır garıp olurum utanıyorum nedenını bılmıyorum
yaparken utanırlar sanıyordum hanımlar
Sevgilinin başı bacaklarının arasinda, tadını, güzelleğini, kokusunun sehvetini anlatıp, çiçeğinde bir kelebek gibi gezmesi neden utandırıyor? Şekli,tadi,kokusu ile çekincen olabilir belki Ama o bunu seviyosa ve iyi yapiyosa uzan ve tadini cikar:)
zevk?
gerçekten seviyorsam ve temizliğine inanıyorsam onun haricinde hayır
Niye bundan zevk alırlar anlamam
En sevdiğim sexlerden biri hatta bir tanesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar